Wij gaan niet opzij

BSR TV: Hüseyin Dogan na NAC - Roda JC (4-1)

Thiestemberg

Hüseyin Dogan stond na een flinke poos weer is in de basis. De aanvallende middenvelder speelde een degelijke wedstrijd maar kon helaas niet tot scoren komen. Bij ons voor de camera blikte Dogan terug op zijn rentree.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
19 Reacties
23   2  
NAC vooruit!

Gehaald voor de goals, maar een echte spits is hij niet. Echter als creatief middenvelder / nummer 10 zeker een bruikbare kracht voor dit NAC!

26   8  
Brat

Revanche nemen na een slechte periode is altijd lastig. Ik vond het een voldoende vandaag. Nog scherper in de afronding en hij verdient weer een basisplaats.

11   103  
Theoden King

Hier kan ik kort over zijn: de grootste miskoop in jaren.

19   1  
Wolfmanjack

Zou hij op de corner trainen? Dat vind ik echt vreemd hoor. Het is betaald voetbal.

23   2  
NAC vooruit!

Gehaald voor de goals, maar een echte spits is hij niet. Echter als creatief middenvelder / nummer 10 zeker een bruikbare kracht voor dit NAC!

12   1  
The Cosmic Gate

Die corners ....dammmmmm geen enkele gezien die voldoende was. Kijk bij een feyedinges en zie wat een standaard situatie kan doen ... Zo zonde.

Ik denk wel een erg bruikbare speler, heeft body en nu nog wat wedstrijd ritme erbij (icm wat lef om gewoon te schieten )

9   10  
Otjes


Op Dogan gelet deze wedstrijd. Die kan in ieder geval geen corners nemen ( te kort, te laag). Ook alle ballen die hij voorzet in de 16, kijkt hij niet van tevoren waar tie ze voorzet. Resultaat er komt 0,0 aan. Echt tenenkrommend

3   16  
Arie

Laat hem die pingel dan nemen. Als ie die erin schiet daalt zn marktwaarde niet nog verder en zien Turkse clubs weer een doelpuntje erbjj voor hun landgenoot. Komen ze hem van de zomer misschien halen, want dit lijkt helaas toch weer een typische NAC mismatch.

11   2  
Ratkopf

In potentie de beste speler. Met hem in de basis worden er toch weer 4 doelpunten gescoord.

1   10  
Arie

Laat hem die pingel dan nemen. Als ie die erin schiet daalt zn marktwaarde niet nog verder en zien Turkse clubs weer een doelpuntje erbjj voor hun landgenoot. Komen ze hem van de zomer misschien halen, want dit lijkt helaas toch weer een typische NAC mismatch.
Zo krijgt onze topper JanPaul ook niet nog meer aandacht met al die goals.

9   2  
WillemBreda

Hij stond weer EENS in de basis...

3   3  
RV

Ik vind het geen hele slechte speler maar als NAC zijnde moet je hoger inzetten op fitheid, mentaliteit en karakter.

Dat een Dogan een doelpunt kan maken weet iedereen maar net een paar kilo te vettig, soms denken het op 90 procent te kunnen en geen echt dragende speler die het team bij de hand neemt (wat voor een echte spits toch wel belangrijk is).

Jammer, had er meer van verwacht.
Bij promotie is het een kwestie van afschrijven, bij niet promoveren zou je er wat dragende spelers omheen moeten zetten en zou Hyballa er het uiterste uit moeten gaan halen door dagelijks meer van hem te eisen.

8   1  
Kudeta

Corners niet meer laten nemen aub Haje 8 keer beter in corners nemen

16   5  
ome cor

Robert Mühren kon er vorig seizoen ook geen drol van en zie hem nu gaan.

Niet te snel afschrijven deze jongen.
Zeker niet wanneer we niet promoveren.

8   2  
M

Fijn dat hij ook een kans krijgt onder Peter Hyballa.
Hij was niet voor niets topscorer vorig seizoen en dat nog wel met een clubje Top Oss

8   2  
steven73

Onvoorstelbaar dat de meeste hier zeggen dat het een spits is. Omdat hij er vorig seizoen zoveel inschoot ?? Het is het sterkste aanspeelpunt van de keukenkastjes divisie die moet kaatsen en de verdediging bezig moet houden. speel hem maar aan met de rug naar de goal, niet 1 verdediger die hem van de bal krijgt.. Vond dat hij vaak niet werd aangespeeld terwijl hij heel vrij stond. Volgens mij nog steeds een hele bruikbare en nuttige speler voor Nac.

3   4  
Sjak

Ik vind het een luie speler, hij verdedigd slecht mee en loopt veel minder dan de spelers naast hem. Van mij had hij al snel gewisseld mogen worden. Zijn voorzetten en corners zijn erg matig.

2   6  
NAC.be

Hij kon zich gisteren na een tijdje weer eens bewijzen. Maar als je dan in een goede wedstrijd van je elftal het zelf zo dramatisch doet is het voor mij duidelijk: lekker op de bank laten zitten.

1   2  
Gezwam

Ongelooflijk! Dogan was dramatisch!
Hij heeft ongeveer 12 corners genomen en niet 1 was er goed.
Bovendien heeft hij een aardige techniek, maar zijn handelingssnelheid is erg traag.
Ga maar weer zitten op bankje.......

Tragiek is, dat Dogan waarschijnlijk volgend jaar bij bijv Go Ahead ofzo voetbalt en er dan weer 20 in schiet
Wat is dat toch?

1   0  
VdH

Lijkt fris en gretig en wel een paar kilootjes kwijt te zijn. Mijn vertrouwen krijgt hij voorlopig weer

Laad alle berichten na dit bericht in