Wij gaan niet opzij

BSR TV: Jan van den Bergh na FC Eindhoven - NAC (2-0)

Das Phantom

Jan van den Bergh was toch even verbaasd toen hij hoorde dat hij op het middenveld stond. De verdediger werd door Peter Hyballa op deze zes-positie geplaatst. Ondanks de nederlaag vindt de Belg wel dat er aanknopingspunten in het spel te vinden zijn. En hoe lastig dat direct na een wedstrijd ook is, moet de ploeg dat wel meenemen komende week.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: FC Eindhoven - NAC 186 reacties
7 Reacties
4   0  
SjorsNAC

Vond hem wel een prima pot spelen gister

8   11  
KAKETOE

HYBALLA tactisch ONGESCHIKT

3   5  
scheppioni

Creeeren zoveel kansen ??? Veldoverwicht tot de zestien ja.... ook centraal was dit NAC lam vandaag, de as was allerminst overtuigend, tis allermerend betreft overtuiging in de groep, betere voetballers maar minder resultaat, dit is zorgwekkend !!!

1   0  
RaRa

Onmachtig vooral. Dat je meer de bal hebt zegt niet zoveel.

4   0  
SjorsNAC

Vond hem wel een prima pot spelen gister

1   0  
The Cosmic Gate

Weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden en zeggen. Ergens zegt iets in me dat ik nu al klaar ben met de smoesjes, excuses enz ...we/ze wisten dat je er vanaf minuut en wedstrijd 1 moest staan, met of zonder goed voetbal dat maakt niet veel uit. Maar winnen was/is een MUST.
In de voorbereiding zag het er allemaal redelijk uit, maar nu het erom gaat.....
En de druk zal alleen maar toenemen, maar ze kunnen zichzelf en ons enorm helpen om van de Stillems te winnen (hoe maakt niks uit).
Nee dit is niet wat ik ervan verwacht en gehoopt had nee

2   2  
scheppioni

Een voorbereiding is er om wijzer te worden en herkenbaar spel er in te slijpen.....tegen dordt werd je grootste gedeelte zoek gespeeld, halen we met geluk een punt, tegen az zijn we beter maar komen we onnodig nog in de problemen, gisteren was het tot aan de zestien goed maar nauwelijks in kansen weten uit te drukken d.w.z. wat je als in de voorbereiding doen moet is herkenbaarheid in de ploeg zien te slijpen maar juist daar glijden we verder van weg, zeer verontrustend dit.....

0   0  
Bredafun

Komt goed!

Laad alle berichten na dit bericht in