Wij gaan niet opzij

BSR TV: Jethro Mashart na NAC - Ajax (0-3)

Da Pope

De nog redelijk onbekende Jethro Mashart hoorder vrijdag ineens dat hij in de basis mocht beginnen tegen Ajax. Dat zorgde voor wat spanningen, maar hij genoot wel ontzettend van zijn eerste minuten in het Rat Verlegh Stadion. Na afloop verscheen de 18-jarige linksback voor onze camera en zei hij het volgende: 

 

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Daan Klomp na NAC - Ajax (0-3) 17 reacties
Volgend bericht
Liveblog: NAC - Ajax 91 reacties
Terug naar overzicht
30 Reacties
0   0  
Kinderkaartje

Goed debuut!
Nooit van deze man gehoord, maar deed het prima. En scoren bij zijn debuut, wat willen we nog meer!?

0   0  
Sjak

Prima gast, gewoon in de basis de volgende keer

0   0  
Prediker

Hij heeft gelijk. Die 1-0 komt op t conto van van Leer.

0   0  
Maxnac

Ongelooflijk dat je zo'n carolina en Leigh haalt terwijl je zo'n speler hebt lopen. Heeft een goede techniek ziet het spelletje prima back hoor lekker laten staan.

0   0  
H'wiel

Goed debuut. Zoals eerder gereageerd. Deze jongen mag van mij blijven staan. Snel, technisch best vaardig en hij ziet goede afspeelmogelijkheden vooruit. Dikke duim omhoog van mij.

0   0  
Gvd

@maxnac, ik kan het niet beter verwoorden.
Lekker laten staan.

0   0  
Fred1

Dit geeft weer maar eens aan hoe slecht de technische staf en Smulders om zich heen hebben gekeken , te droevig voor woorden.
Die eerste goal 100% fout van de keeper.

0   0  
Ouwe Spionkop

wat heeft die Smulders lopen slapen. maar hij pakt wel 50.000euro premie en ontslagvergoeding van paar ton. triest en nog eens triest.

0   0  
Brecht

Eigenlijk hoeft de verdediging niet versterkt te worden ; in deceinterstop vooral middenveld en aanval met nieuwe spelers voorzien

0   0  
Toontje

fysiek te zwak en te klein. Maar de rest is helemaal niks op links.
Je weet trouwens van te voren dat je Ajax niet 90 minuten op de nul houd, We hebben zo totaal geen dreiging meer naar voren, Komen dan mensen tekort. Nijholt uitblinker,,,voor zover je daarvan kunt spreken.
Rosheuvel zeer zwak evenals de scheids.

0   0  
Zware Lowietje

Mooi manneke, lekker laten staan. Altijd NOAD!

0   0  
Naccie1912

Vond hem een lichtpuntje vandaag, goed debuut! Maar ook hij liep tegen het probleem aan dat El allouchi zo naar binnen trekt, dus niet aanspeelbaar is op de vleugel + niet mee terug verdedigt waardoor de linkerkant te makkelijk overlopen wordt. Zelfs met een 4-mans middenveld..

0   0  
Guuske

Prima spelerke voor volgend jaar in 1e divisie

0   0  
ibio

heeft hij al een contract? zo niet, dan graag een contract geven

0   0  
Somerset

Prima gedaan. Wat 'n verrassing en nog zo jong. Veel belovend!!!

0   0  
J.ae

Tuurlijk heeft hij het goed gedaan. Maar ik kan me na PSV thuis nog dezelfde reacties herinneren over Carolina, en die kan er volgens velen helemaal niets meer van.

0   0  
Bredafun

Een van de betere vandaag. jammer van t foutje, maar prima inzet!

0   0  
Scout

Op een blunder van onze, verder uitstekend spelende, doelman na bijna niks verkeerd gedaan. Ik geloof niet dat deze jongen minder is dan de plaatselijke links back van Bury of de vierde linksachter van psv. Lekker laten staan die jongen!

0   0  
Wolfmanjack

Leuk dat iedereen een andete wedstrijd ziet. Toontje vond Nijholt de uitblinker. Ik vond hem juist met el Al de zwakste. Alle gele kaarten terecht omdat hij het tempo gewoon niet aankan.

0   0  
Moppernac

Als je tegen Ajax je debuut mag maken en best aardig gespeeld hebt, dan vind ik dat deze jongen tegen een mindere tegenstander (Fc Groningen) ook vanaf minuut EEN een kans verdiend.
Dus v/d Gaag deze jongen volgende week tegen Groningen gewoon in de basis 11 beginnen

0   0  
MickJ

@ Toontje
Fysiek te zwak en Klein ? Ooit Ati Grauwmans zijn spelen ?.
Nee , duck dan maar eens in het verleden , een geweldige verdeger geweest,
hadden we er nu nog zo maar twee , wat zeg Ik EEN .

0   0  
Harrie

Te klein? Angelino, Stam. Gewoon een prima back. Al heel vaak zien spelen in de jeugd en past zich altijd moeiteloos aan. Ook 1,5 jaar geleden toen hij met O19 mee moest doen als O17 spelertje samen met Sydney.

Iedere week opstellen zodat we iemand hebben waar we van kunnen genieten. Ongetwijfeld een spelertje die zich gaat doorontwikkelen en verkocht gaat worden.

0   0  
Dun Diëe

Ik kan nog herinneren dat Carolina na de wedstrijd tegen PSV ook alle lof kreeg. Daarom vrees ik voor Mashart. De voetbalwereld zal altijd wel opportunistisch blijven maar hier worden jonge spelers soms wel erg rigoureus afgefakkeld.

Ik ben hartstikke blij dat Mashart en Klomp tegen Ajax een goede wedstrijd gespeeld hebben. Maar schrijf ze niet meteen af als ze hierna een paar mindere potten spelen, iets wat gezien hun leeftijd goed mogelijk is.

0   0  
GeelZwartHart

Zal vast een aardige jongen zijn, maar hij wist totaal niet wat hij moest doen. Plus zo'n jongen laten debuteren tegen Ajax kan dodelijk zijn voor zijn zelfvertrouwen.

0   0  
ome cor

Wat heerlijk al die reacties hier te lezen. Eén wedstrijd speel je met een jong ventje wat door onervarenheid en pech een eigen goal maakt en verder heeft ie een paar goeie ingrepen gehad en meteen weten een aantal mensen te vertellen dat dit dé linksback is die we altijd al miste. Wat een geweldig inzicht.
Als hij niet slechter is dan de rest, dan is het dé ultieme LB.

Vooropgesteld, ik hoop dat de geelzwart gebrilde mensen alle gelijk van de wereld hebben, want een goede linksback is een luxe.
Echter denk ik dat wanneer je een onbekend 18 jarig broekie bent wat voor het eerst in z'n leven opgenomen wordt in de wedstrijdselectie én dan ook nog eens in de basis mag starten....én tegen Ajax....dan moet je wel lekker spelen. Dat werkt als een traytje Red Bull voor zo'n jochie.

Hoe staat het met die motivatie én zijn kunnen na een lange busreis naar Groningen ? Een minder vol stadion met lelijke mensen die voor de tegenpartij zijn. Dat is geen thuiswedstrijd tegen Ajax in het Rat Verlegh.

Ik ben niet sceptisch, ik geloof in vd Gaag en zijn inzicht en hoop dat dit een leuk backje voor NAC is of kan worden, maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer mensen. Zoals J.ae hierboven al zei: Carolina deed het ook goed tegen PSV en vervolgens wordt hij hier door alle kenners al afgeschreven.
Dus laten we nog even wachten met het standbeeld voor Jethro.

0   0  
ibio

Carolina speelde zijn eerste wedstrijd tegen RKC voor de beker en was toen vrij matig. En Carolina speelde al 2 seizoenen in de juup.

als je Mashart met Carolina vergelijkt, dan lijkt het er zeer sterk op dat Mashart veel meer potentie heeft

0   0  
Eljé

Je kunt er ook voor kiezen hem niet te vergelijken om vervolgens conclusies te gaan trekken op basis daarvan...

Fijn debuut! Lullig van die blunder van de keeper (en de duw in zijn rug bij die goal?)

0   0  
Cool Hand

Greg Leigh is de op 2 na beste linksback van dit NAC. Laat dit even op je inwerken. Arme Greg.

0   0  
scheppioni

Eens met wolfmanjack, betreft deze jonge Mashart, eerste helft wat onzeker, tweede helft prima ! Zeker niet minder dan de andere twee lb's !

0   0  
Dutchbird

Opvallend hoe makkelijk Klomp en Mashart aanhaken. Zegt iets over die jongen, maar ook over de kwaliteit van de Smulders selectie en bovendien maakt het duidelijk dat de aan Helmond Sport verhuurde jongens ook makkelijk hadden meeknokken voor een basisplaats.

Laad alle berichten na dit bericht in