Wij gaan niet opzij

BSR TV: Jethro Mashart na NAC-Cambuur Leeuwarden (1-0)

Da Pope

NAC won vanavond in eigen huis van Cambuur Leeuwarden. Het kostte wat moeite, maar aan het einde van de rit stapte NAC met de drie punten van het veld. Jethro Mashart stond aan de basis van de enige treffer.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
18 Reacties
30   0  
Da Pope (BSR)

Mashart is er nog niet, maar maakt wel serieuze stappen. Voor Brood is het een fijn idee dat hij straks een prima back-up voor Noblejas op de bank heeft.

Als hij een jaartje rijpt en verdedigend wat groeit, kan Mashart een prima speler voor NAC worden. Zeker is dat hij de gunfactor heeft. En met slechts vijf wedstrijden op het hoogste niveau in de benen zijn zijn prestaties gewoon echt naar behoren.

24   11  
Babosje

Leuke speler!
Zou eigenlijk niet weten waarom er iemand anders zou moeten staan op linksback?!

28   5  
Des NAC's

Heeft het erg moeilijk met deze vuurdopen. Schrikt nog een beetje van de bal en voorzetten kunnen beter maar ontwikkelt zich.

20   0  
NAC Vooruit!

Toch een assist gegeven... Niet slecht hoor!

18   13  
Pincho

@Babosje
Dan zou ik toch minder drinken als ik jou was.

Komt echt nog te kort voor dit niveau. Gaat zijn plek kwijt raken aan Noblejas die echt goed inviel!

15   3  
Ivo

Leuke kerel deze Mashart. Heeft totaal geen kapsones. Kan zich nog wel verbeteren, maar ik denk dat Garcia-Noblejas op dit moment een completere speler is.

30   0  
Da Pope (BSR)

Mashart is er nog niet, maar maakt wel serieuze stappen. Voor Brood is het een fijn idee dat hij straks een prima back-up voor Noblejas op de bank heeft.

Als hij een jaartje rijpt en verdedigend wat groeit, kan Mashart een prima speler voor NAC worden. Zeker is dat hij de gunfactor heeft. En met slechts vijf wedstrijden op het hoogste niveau in de benen zijn zijn prestaties gewoon echt naar behoren.

6   6  
B

Lees een paar keer dat Mashart er nog niet is en te kort komt.....


Persoonlijk zie ik hem liever als van anholt die in de verste verte lijkt op de speler in de eredivisie voor hij naar Amerika vertrok.

7   7  
Arie

Speelde een puike pot. Je moet het maar doen als je zo voor de leeuwen wordt gegooid. Nog wat meer durf in de duels en hij kan dit seizoen juist lekker stappen maken. Gaf ook de goede assist, dus laten staan wat mij betreft. Vond die Spanjaard juist helemaal niet zo denderend invallen.

9   1  
Chie

Was vanavond zeer goed op dreef. Staat verdedigend zijn mannetje en daarnaast aanvallend continu van de partij. Hoogtepunt de assist.

10   0  
Jan Bril

Het is vaak nog een beetje onwennig voor hem en de opbouwende spelers. Durven ze hem aan te spelen? Wanneer kan hij blind vertrekken? Dat was voor Angelino ook best lastig in zijn eerste vijf wedsrtijden. Of Noblejas dat beter kan weten we nog niet. Mashart wordt steeds beter.

9   3  
NAC!!!

Goede kerel, sterke wedstrijd gespeeld.
Het niveau niet aankunnen lees ik hier...
Was 1 van de betere zelfs, wat zaken bijleren, ja dat wel. Maar is jong en liet zien in deze testwedstrijd er te kunnen staan.

7   0  
Bside 1912

Ik vind dat je bij dit mannetje kan zien dat hij steeds beter aan het worden is. Mist af en toe nog de durf om er overheen te gaan, maar dit gaat per wedstrijd beter. Maar wel goed dat er nu concurrentie is op de LB positie en als hij zichzelf kan blijven ontwikkelen NAC hier echt nog wel plezier aan gaat beleven.

1   0  
Scheppioni

In potentie prima breedte speler, kan nog groeien ! Ga zo door Mashart !

14   0  
ome cor

Mashart is nog lang geen top linksback waarmee je in de eredivisie kunt aankomen, vind ik, maar laten we eerlijk wezen: hoeveel beter wordt deze jongen door hem op de bank te zetten of in NAC 2 te laten spelen ?
Zijn ervaring en leermomenten pakt hij in het eerste en eind van het seizoen zie je waar hij staat.

Ga zo door Jethro, blijf je ontwikkelen en grijp alle kansen die je kunt pakken !

12   0  
Steefl

Ik begrijp de kritiek niet zo. Speelde gewoon een sterke pot.

6   0  
Gvd

Goede interventies, combineert en een bekeken voorzet. prima gedaan!

4   3  
Edjenac

Vond Noblejas erg sterk staan in het centrum als het aan mij zou liggen moeten Monsalve en Riera zich druk maken om hun plaats.

7   0  
van Flieger

Het is nog maar de vraag of Noblejas wel een betere linksback is dan Mashart. Noblejas oogt namelijk als een linker centrale verdediger. Mashart was gisteren beter dan van Anholt, die het aan de verkeerde kant dekken opnieuw heeft uitgevonden.

Laad alle berichten na dit bericht in