Wij gaan niet opzij

BSR TV: Jort van der Sande na Jong PSV - NAC (1-2)

Thiestemberg

De spits met rooie haren keerde terug in de basis en liep in de eerste helft flink te vloeken en te tieren. In de tweede helft wist NAC de achterstand echter om te buigen waardoor bij Jort de lach op zijn gezicht ook weer terugkeerde. Na afloop haalde wij de nieuwe vice-aanvoerder voor de camera.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
B-Side Stats: Jong PSV - NAC (1-2) 18 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Cuco Martina na Jong PSV - NAC (1-2) 17 reacties
24 Reacties
40   6  
Karel de grote

Mr Nac

Hou toch op man. De Man heeft een eigen bouw bedrijf.

Net alsof je dan tijd heb om een fulltime baan te nemen bij een bedrijf waar je mede eigenaar van bent.

Op hoepelen met je onzin

12   3  
Wolfmanjack

Blij dat hij er weer bij is. Kanjer.

7   5  
Ruud

Idd blij dat jort er weer is en dat zegt mede ook gelijk genoeg over de winterse spits aankopen.
Jort of 10 of in de spits… voor mij blijft hij de uitzondering dit seizoen

10   5  
Scheppioni

Echte NAC spits ! Fit blijven 🙏🙏🙏

5   69  
Mr nac

Uit zeer betrouwbare bron vandaag op de hoofdtribune bij jong psv begrepen dat de aanstelling van een AD flink vertraagd omdat niet alleen het opzegtermijn van de kandidaat van Philips een rol speelt. Maar dat meneer Karel Vrolijk aast op deze functie bij nac. Hij heeft uitgesproken algemeen directeur te willen worden

40   6  
Karel de grote

Mr Nac

Hou toch op man. De Man heeft een eigen bouw bedrijf.

Net alsof je dan tijd heb om een fulltime baan te nemen bij een bedrijf waar je mede eigenaar van bent.

Op hoepelen met je onzin

7   2  
Wanny

@ KAREL DE GROTE

Hij is niet eens mede-eigenaar

11   22  
Van Flieger

De aandelen zijn nog helemaal niet naar NAC. Vrolijk is grootaandeelhouder van ons NAC. Dat zijn de feiten. En ja, de algemeen directeur (Valk) is nog altijd niet gepresenteerd. Een afgang van jewelste voor Meeuwis en de Koef.

9   13  
Geelzwartwit

De spits met rooie haren..
Serieus?
@bsiderats

Krijgen we dan ook de verdediger met blonde haren, middenvelder met bruine haren enz?

11   23  
Van Flieger

Van de 7 nieuw gehaalde spelers tijdens de winterstop hebben er 3 gisteravond geen minuten gemaakt: Wernersson, Kaied en Boere. Omarsson deed dan wel mee, maar is natuurlijk niet aangetrokken om nul goals in 6 wedstrijden te boeken.

Vd Sande werkt wel heel hard en scoort af en toe, maar het is over het hele seizoen genomen toch niet voldoende, de lat mag voetbaltechnisch wel wat hoger liggen voor deze valse 9.

12   0  
Geelzwartwit

@vanflieger

Ik zou eerder kritiek hebben op het feit dat Steijn al een - spelverdeler/nummer 10 die een doelpunt kan maken, creatief is en diepgang heeft - zocht. En dat er sinds toen al die speler nooit is gekomen. Je kreeg later Seuntjens die maar wat hangend een soort 10 functie ging invullen en daardoor bij NAC ook veel minder scoorde dan voorheen bij andere clubs. Nu zie je nog steeds waar het grootste probleem (buiten de verdediging) zit... Vd Sande is overal en nergens behalve dichtbij een doelpunt. Omarsson en Boere precies zo...

Zolang NAC niet investeert in een echt goede nr. 10 die komen we niet vooruit.
Steijn miste het. De graaff.. Molenaar.. Lokhoff.. En nu Hyballa.

Een essentiele positie om vleugelspelers en spitsen in hun succes te laten komen. En als je die al jaren niet hebt.. Tsja dan is het continu schuiven en puzzelen enz enz. En krijg je dat et altijd wel een middenvelder met een aardig schot ervan profiteert.
Allalouchi en daarna Velanas.

De 10 hoort er in de kkd 10 in te schieten en de spitsen 15+

En dat is al jaaaren niet zo bij NAC.. Goh waar zou het toch aan liggen?

7   3  
Van Flieger

Geelzwart, het moet wel een gast zijn die op een hoger niveau heeft gespeeld en een extra bijdrage kan leveren. Nu heeft bijna niemand die in de basis staat iets over. Het is allemaal krap aan. Dat betekent dat naast de speelwijze de algehele kwaliteit te laag is. Daar zit het probleem nog meer.

11   2  
Geelzwartwit

@vanflieger

Dat klopt maar je hebt nu eindelijk een aantal kkd spitsen die je kan inzetten en die bewezen hebben een doelpunt te kunnen maken. Spitsen die in ieder geval niveau top 5 kkd zijn.

Als je dan geen aanvoer hebt en de rest van het team krap aan is blijf je aanmodderen zoals nu.

De regel ala je 1 keer meer scoort dan de tegenstander dan win je gaat voor NAC helemaal op. Vooral als je altijd wel een doelpunt tegen krijgt.

De verdediging is zwak en de aanval komt niet in haar kracht.
Missing link de spelverdeler.

Iedere trainer gaf aan nog een echte 10 te willen die het verschil kan maken. En wat kregen we? Karrevrachten vol met net niet of te jong verdedigers en middenvelders.

Hopelijk ziet Peter Maas het wel en..

@bsiderats
Als jullie Maas interviewen.. Leg dit jarenlange probleem eens aan hem voor?? Met in het kielzog de opmerking dat je er in de kkd natuurlijk niet komt als je verdedigers en middenvelders de doelpuntenmakers moeten zijn, dat zijn extra mooi meegenomen doelpunten en niet de basis van je scorend vermogen.

9   0  
Van Flieger

Geelzwart - met iemand als Lokhoff in de staf is dit wel vreemd dat ze daar geen prioriteit van kunnen maken. Of keuren ze alles af?

7   1  
Wanny

Ze hadden die Duijvestein natuurlijk op het oog als nummer 10, maar dat is hem niet geworden.

7   1  
witzwartgeel

@vanflieger

met iemand als Lokhoff in de staf is het ook vreemd dat spelers als Lucassen etc op andere posities (linksback) uitgeprobeerd worden..
Lokhoff heeft nota bene zelf meerdere wedstrijden met deze selectie gewerkt. Ik vermoed dan ook dat - we wilden in de rust op 3 punten tactisch wijzigen maar hebben het zo gelaten.. - komt omdat Lokhoff aangaf we niet steeds de boel om kunnen gooien..

Ik heb het al veel vaker vernoemd.. het 442 met aan 1 kant een hoger aanvallender spelende middenvelder (zoals Spelbos met Lokhoff Pierre Lammers Remie speelde) is voor NAC met de huidige selectie echt een oplossing. Jammer dat De Rooij nooit in deze speelwijze heeft kunnen spelen (Zijn succes bij Eindhoven leek zelfs door deze speelwijze te komen - 1 zijde hoger en meer diepgang).

We hebben de spelers ervoor behlave die 10 (de Lokhoff functie van destijds). En dan is het inderdaad vreemd dat Ton hier zijn stempel (nog?) niet kan drukken.

Kijk naar alle gepromoveerde KKD clubs, kijk naar de top 10 in de ere of europees. Die 10 positie is gewoon essentieel in het verschil maken met zo nu en dan winnen gelijk en verliezen.

6   1  
witzwartgeel

@vanflieger

Ps. je zag het destijds ook met Haye bij NAC. Op het moment dat hij 15 meter hoger centraal speelde had hij meer assists en scoorde hij zelf ook zo nu en dan. Het probleem was toen echter hetzelfde als nu.. de goede spelers bij NAC moeten veel te veel vuile meters maken om de tekortkomingen van de andere spelers op te lossen.
Daarom speelde Haye bij NAC meer naar achter terwijl zijn kracht dichter op de 16 zat.

Daarom denk ik dat je Agougille en Banzuzi moet optrainen tot stofzuigers en backup rondom de creatieve nummer 10. De werkers zodat de 10 meer kan doen waar hij goed in is. Die Agougille en Banzuzi moeten dan ook goed 20 meter schot ontwikkelen zodat ze naast de nummer 10 zo nu en dan verassend uit 2e lijn kunnen scoren. Eigenlijk zoals nu Velanas de doelpunten maakt (maar Velanas is geen stofzuiger om een nr. 10 heen).

Anyway fijne dag en hup NAC!

2   0  
Maarten

Eerste helft. Prins Harry was not amused. Ik Zie vd Sande ook liever dan Boere.

1   0  
Van Flieger

Maarten - zou jij aub dit soort negatieve commentaren voor je willen houden? De Vuilspuitertjes hebben Boere uitgeroepen tot Bewezen Goalgetter en als hij dan 13 maanden geen competitiedoelpunt meer heeft gemaakt, dan is dat de Schuld Van Het Internet!

3   1  
scheppioni

@ witzwartgeel
Jammer dat we met een Kaj de Rooij op links nooit hebben kunnen excelleren......
Want met een voorhoede met twee spitsen Boere en Omarson daar achter Jort met Omgba of Agougil bij hem, op links dan Kaj of Vieri en op rechts een fitte Antonia of Vieri daar, hebben we gewoon een middenmoot eredivisie voorhoede !
Dan heb je met Staring / Vet prima controleurs, alleen in de verdediging zou dan een aandachtspunt blijven, met name linksback en in het centrum de juiste jeugd inpassen en laten staan !!! Voetbal moet je niet moeilijker maken dan dat het is al zijn vertrouwen en spelvreugde wel twee heel belangrijker aspecten !!!

2   0  
witzwartgeel

@SCHEPPIONI

Je komt inderdaad een eind. Antonia gaf zelf al aan het liefst vanaf het middenveld te komen. Dan zou, als je met hem speelt, dus rechst je meest aanvallende kant zijn met het probleem dat je geen linksback hebt die mee naar voren kan. Mocht je hoger via links spelen (Kaj of Kaied) is dat koren op de molen voor een opkomende rechtsback (die hebben we wel in in huis - Lucassen).

Vd Sander als echte 10 zie ik zelf niet zo zitten, een echte 10 hebben we volgens mij niet. Dan heb je dus in een 442 - een aanvallende 10 en of Antonia of Kaj / Kaied en 2 controleurs. Voor dat 4 mans middenveld speel je dan met Vd Sande en Omarsson of met 1 van die 2 en Boere.

Ljkt me allemaal logisch. En oh ja niet teveel tussen de linies en restverdediging praat. Eerst maar eens vanuit een vaste speelwijze preseteren en ieder in zijn eigen taken en kort op de man dekken.

6   0  
Ivo

Inmiddels is toch wel duidelijk dat je dit seizoen geen sprankelend voetbal meer hoeft te verwachten. Het is boerenkoolvoetbal, die hele KKD is een drama.

VVV staat 4e met een doelsaldo van +3.
De Graafschap staat 11e met een doelsaldo van +4.
Het is allemaal net wel/net niet en dat geldt voor 18 ploegen.
Alleen PEC en Heracles steken er wat bovenuit.

Als wij van de resterende 12 wedstrijden er 6 winnen en 3 gelijk spelen gaan we de playoffs in. MVV thuis moet een driepunter worden. Dan zet je een broodnodig reeksje neer.

0   6  
Ome Cor

Het is prins Harry ja ja
Het is prins Harry ja ja
Het is prins Harry ja ja
Prins Harry van Breda

4   1  
JeePee

Je hebt geen vleugelspeler die in dienst van de spits staan en ballen hetzij via een voorzet van de flank, hetzij door met een actie mensen naar zich toe trekken, de spits in stelling brengen. En dan hebben we behoorlijk wat dezelfde type middenvelders die geen echte box to box maar ook geen echte brekers zijn. En inderdaad, de 10 in de traditie van Lokhoff, Slot of Mats Seuntjens ontbreekt al veel langer, stiekem hoop ik nog dat van Schuppen constanter gaat worden en dat kan gaan invullen.

Ga er maar aan staan als spits bij NAC, en ziehier ook een van de grote structurele gebreken al jarenlang; het gebrek aan aanvallende patronen, kracht en zekerheden. Waardoor individuen voorin, als Ralf Seuntjens, verzuipen.

Er moet echt behoorlijk gesleuteld worden niet met namen en nummers, maar met een idee een ploeg opbouwen.

4   2  
scheppioni

Ge zit nog al vol correke van het woord Prins ?? Zelf nooit gevraagd zeker.........
Verder zeker in de kkd met vd Sande, Boere en Omarsson voetballen, dat is ons sterkste punt zodat er minder druk komt op ons zwakte !!

Laad alle berichten na dit bericht in