Overal waar we komen

BSR TV: Lex Immers na MVV - NAC (1-4)

Praatpapegaai

Hij hikte er al een tijdje tegenaan, maar in Maastricht was het eindelijk zo ver: Lex Immers scoorde voor het eerst in het NAC-shirt. Buiten dit persoonlijke succes was Immers vooral blij dat NAC weer eens drie punten bij mocht schrijven.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Maurice Steijn na MVV - NAC (1-4) 18 reacties
Volgend bericht
Man of the match: MVV - NAC (1-4) 76 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
68    
Moppernac

Als ik eenmaal de eerste maak volgen er nog heel veel zei Lex.
Ik gok dat Lex er minimaal nog 15 inschiet dit seizoen.
Lex gaat alleen voor promotie en heeft echt NOAD kwaliteiten

-101    
Noad1976

Tips voor de winterstop

Omarsson
Jordi bruijn
Loukili
Joel Swarts

68    
Moppernac

Als ik eenmaal de eerste maak volgen er nog heel veel zei Lex.
Ik gok dat Lex er minimaal nog 15 inschiet dit seizoen.
Lex gaat alleen voor promotie en heeft echt NOAD kwaliteiten

-62    
Ibio

Fijn dat hij zijn eerste heeft gescoord.
Hopelijk is het een voorbode op een beter in vorm rakende Immers. Want hij valt vooralsnog best wel tegen voor. Vooral als je bedenkt dat hij bijna 200k verdient.

-32    
Cool hand

Omarsson en Bilate. Ik raak opgewonden...

18    
Nac

@noad1974

Je moet wel een beetje realistisch blijven.
Een Omarsson, Swarts en Bruijn kunnen we niet betalen , omdat deze spelers vast liggen bij hun club. Het is ook niet echt een stap vooruit.

17    
Bundy Geeren Noord

Echt een winnaar.

-1    
Bundy Geeren Noord
-4    
Karbonkel

Hartstikke leuk tegen een mvauvau, maar tegen de graafschap is dit niet genoeg. Ik verwacht een vreemde wedstrijd met een 2-2 uitslag.

-1    
PatjeR

Tegen MVV zou de.combi Bilate Buffonge wel eens een hele.mooie kunnen worden.

Bilate veel balvaster e. Sterker voorin. Maar kan ook prima met Sydney denk ik.

26    
Someren NAC

Zolang we van de 'kleintjes' blijven winnen en de resultaten verbeteren tegen de ploegen uit de top 5 gaan we een reeele kans maken op directe promotie. Laten we het hopen mannen broeders! Someren kleurde gisteren weer geel / zwart in ieder geval ;)

Fijn weekend allen!

11    
Scheppioni

Idd moppernac en Somerennac !!
Immers kan wel misschien met momenten wel minder voetballen maar zijn leepheid door zijn ervaring gaat juist in zo'n wedstrijden as aankomende woensdag een belangrijke factor kunnen zijn ! Nu zijn eerste in het netje, hoop dat Lexy los is ......

8    
Nr. 20

Mooi man dat lexie heeft gescoord. Zie hem graag spelen. Lijkt ms niet goed maar maakt zoveel ‘vuile’ meters en erg belangrijk. En dan Haye dat is echt de leider van dit elftal. Speelt zelfs op halve kracht gewoon prima. Gisteren ook Dogan. Die jongen ook maar eens laten staan. Dan met bilate en van hooydonk en go. Ja gaat dan ten koste van El Allouchi. Ik heb zelf niet zoveel met zijn spel maar begrijp ook als supporters dat wel hebben. Is een goede gast en kan echt wel voetballen en heeft ook waarde voor NAC. Maar voor mij teveel tikkies breed en terug. Soms passeert hij op weg terug zelfs een man om een pass achteruit te geven....jammer want als hij net zo’n drive naar voren zou hebben als naar achter en zijwaarts dan is ie zoveel meer waard. Maar voor nu genieten van de de drie punten en snoei here we come!

1    
JanVG

het is goed dat lexie heeft gescoord, want ik vind hem nog niet zo best.
laat daar vanaf nu verandering in komen

11    
SjorsNac

Het begin was weer heel matig en wat hierboven al wordt geschreven zeker niet genoeg tegen de graafschap. Blij voor immers dat hij gescoord heeft. Verder vond ik Bilate wel aardig, kan de bal met zijn grote lijf goed afschermen en dat missen gewoon al lang daar zullen andere ook van profiteren.

Dogan viel eindelijk een keer. Olij en en Haye zijn hun gewicht in goud waard voor NAC, zeker Olij heeft wederom weer punten gepakt, zie hem wel vertrekken dus snel verlengen.

0    
Sanseveria

Jullie worden ook steeds professioneler hè?! Nu met MC Donalds (rechtsboven in beeld) ook al een sponsor van de interviews 😉

2    
Becherovka

Ik heb vertrouwen in de kern van dit team. Het is niet super, maar als we nu langere tijd in deze samenstelling kunnen spelen wel gevaarlijk. De Graafschap wordt een belangrijke pot.

7    
DunErwt

Ben blij dat Immers voor NAC heeft gekozen. Wat een werkpaard!

Laad alle berichten na dit bericht in