Overal waar we komen

BSR TV: Lex Immers na NAC - Jong PSV (2-1)

Das Phantom

Lex Immers had een bizarre week achter de rug. Eerst een blessure op maandagavond, een bezoekje aan de tandarts, en toen moest zijn vrouw ook nog een coronatest doen. Uiteindelijk stond hij zonder een training in de benen toch weer in de basis. Wij spraken de middenvelder na afloop.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - Jong PSV 110 reacties
Volgend bericht
Interview: Moreno Rutten na NAC - Jong PSV 13 reacties
Terug naar overzicht
15 Reacties
192    
Wolfmanjack

En dan lees ik dat mensen hem slecht vinden spelen. Hij is overal, wint ieder kopduel en brengt rust. Zeer blij met deze speler.

-64    
Maarten

Middenveld is oerdegelijk maar te weinig voetbal. Ik vind Immers nog te weinig brengen. Er moet wat meer creativiteit komen. Ik denk dat NAC 442 moet voetballen of 352

-67    
Ojtes

Ik vind dat Immers nog te weinig brengt. 2de helft was hij gewoon slecht.

En goals maken doet tie ook niet.

Hij doet z’ n best zeker maar ik verwacht veel meer van hem...gezien ervaring en salaris

33    
Scheppioni

Ik sluit me bij je aan wolfmanjack ! Ik hoop wel dat hij wat kansen gaat verzilveren, hij heeft zeker al laten zien op eredivisie niveau dat Lex scorend vermogen heeft dus ..... dit zou goed moeten komen, Lex is een zege(n) voor ons NAC !

33    
Tico

Misschien brengt ie nu nog niet helemaal wat we verwachten maar dat gaat echt wel komen. Ook voor hem is het in de kkd anders voetballen dan dat ie gewend is. Ik ben blij dat wij hem in het team hebben, gaat zeker goed komen💛🖤

-34    
Ibio

Lexy heeft veel te weinig laten zien. Is heel statisch en lijkt zijn loopvermogen kwijt te zijn. Was samen met Malone vandaag een vd zwakste schakels. Je kan spelen met een één Malone of Immers maar daar moet echt een dynamisch iemand bij komen. Ja zag meteen dat een type Fiorini NAC meer bracht.

11    
DunErwt

Verricht veel nuttig werk.

-30    
Maarten

De duimpjes, nee geen slecht woord over Lex. Hij brengt niet wat hij moet brengen, klaar. Vind het tegenvallen.

17    
RV

Gewoon een goede speler voor NAC, maar wel op het middenveld.
We moeten nu niet denken dat Immers wel even bij een vertrek van Van Hooijdonk de spits in kan en er daar ook 20 inschiet.

Dat zou een zware aderlating zijn op het middenveld.

2    
Arie

Ik hoop dat hij nog wat aan conditie moet bijspijkeren en naar een bepaald niveau toewerkt, want hij gaf zelf aan datie na 65 minuten kapot was.
Verder is Lexie zeker een toevoeging en is enkel het technisch hart schuldig aan het kutvoetbal. Zonder aanvallers kun je geen weergalositeit verwachten.

12    
geelzwartwit

Dat Lex niet aan scoren toekomt komt omdat ie zoveel vuil werk moet opknappen. Eigenlijk is heel het middenveld vooral druk bezig met het tegenhouden van de tegenstander. Dit komt volgens mij door de manier van spelen en daarmee ook de opstelling.
Ik denk dat we de tegenstander makkelijker van ons af kunnen houden als het veld breed en diep gehouden wordt. Dat lukt alleen met een echte links en rechtsbuiten. Dan heeft het middenveld meer afspeelmogelijkheden vooruit en de diepte in. En ontstaat er meer ruimte.
En ruimte voor Lex om uit de tweede lijn te scoren. Uit zijn tijd bij ADO en feyenoord staat mij vooral bij dat hij van rand zestien veel scoorde.
Speelt nu mbt het vuile werk doen heel waardevol maar het is zonde dat hij daar voornamelijk mee bezig moet zijn.

-12    
Grote kerk

Wat valt hij tegen zeg. Had al zeker 2 goals moeten maken. Wat heeft deze man veel kansen nodig, absurd werkelijk.

6    
WillemBreda

Immers speelt onopvallend goed. Nu nog het stapje naar opvallend goed...

1    
Nb.vos

fan van lex.
Behoort weer tot de betere van het veld.

De meeste die hem slecht vinden spelen mochten hem bijvoorbaat niet volgens mij.

3    
Andre

15-5 en we vinden onze spelers slecht ha ha . Barcelona vanavond negen uur pfffff zeilers

Laad alle berichten na dit bericht in