Overal waar we komen

BSR TV: Mario Bilate voor NAC - FC Den Bosch

Praatpapegaai

Mario Bilate is toch wel de verassende nieuwe spits van NAC. Finn Stokkers gaat ineens Eredivisie spelen en wij krijgen een grote sterke spits in de vorm van Bilate er voor terug. We spraken de nieuwe aanvalsleider op het persmoment, een dag voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
31 Reacties
99    
Praatpapegaai (BSR)

Wederom weer een gozer in de selectie er bij die onbevreesd en nuchter over komt. Daar hebben we de laatste jaren toch te weinig van gehad. Erg benieuwd wat hij kan betekenen voor NAC als hij een heel seizoen zonder blessures en topfit in ons shirt kan spelen. Dit kan onverwacht een bijzonder goede keuze zijn van de staf.

47    
Zwampie

Lijkt me een nuchtere jongen,weet dat er in de KKD ook andere dingen van je verwacht wordt en geeft aan op 0 te beginnen.
Geen overschatting door een divisie lager te spelen het even wel te kunnen laten zien.
Laat zien dat je de spits bent die we de laatste jaren gemist hebben.

-13    
Molenschot Loco

Daar had Sydney mooi omheen kunnen lopen....

24    
Tinus

Hier zit wel degelijk een duidelijke voetbal visie van Maurice Steijn achter.
Met de juiste aanvoer dit jaar een goal of 20.

99    
Praatpapegaai (BSR)

Wederom weer een gozer in de selectie er bij die onbevreesd en nuchter over komt. Daar hebben we de laatste jaren toch te weinig van gehad. Erg benieuwd wat hij kan betekenen voor NAC als hij een heel seizoen zonder blessures en topfit in ons shirt kan spelen. Dit kan onverwacht een bijzonder goede keuze zijn van de staf.

60    
Chris W.M.

Niet vergeten dat deze jongen vorig seizoen na de winterstop ook aanvoerder was bij RKC. Zegt ook iets over ‘s mans karakter. Gaan we veel plezier aan beleven.

24    
Bart

Benieuwd naar deze jongen, komt goed over en wat ik hoor vanuit rkc is dat ze niet blij zijn met deze ruil! Hopelijk kan hij onze aanval versterken! Welkom!

33    
Malpolon

Ik ben aangenaam verrast door zijn welbespraaktheid. Hopelijk kunnen jullie hem vaak voor de camera halen als hij heeft gescoord.

-89    
ibio

Niet vergeten dat hij ooit bij FC den Bosch in 30 wedstrijden 3 doelpunten maakte. Zo'n topper hebben we binnengehaald! wow

16    
Scheppioni

Ik ben benieuwd ... ken een paar supporters van andere clubs, die zeggen dat dit een prima zet is van ons NAC !?!

58    
Chris W.M.

@ IBIO

Vermeld er dan ook even bij dat hij dat seizoen 13 wedstrijden als rechtsbuiten, 10 wedstrijden als linksbuiten, 7 wedstrijden als centrale aanvaller en 1 wedstrijd als aanvallende middenvelder gespeeld heeft. En juist in de 7 wedstrijden als spits maakte hij 4 doelpunten (incl. beker).

27    
Harry

Dit heeft Nac nodig dit soort type spits is nodig hoeft niet 30 erin te schieten. Daarvoor moet je flink voor betalen wil je zo’n spits halen. Hij kan elftal beter laten functioneren houd bal bij zich springt niet van ze voet en is vrij kalm en heeft oog voor een teamgenoot om hem te laten scoren ik denk dat je hem beetje kan vergelijken, met een type Te Vrede was ook rustig hield bal bij zich en scoorde ook wel zo nu en dan
WE HEBBEN EINDELIJK EEN TEAM
Dat gedoe met huren en elke zomer 14 nieuwe spelers werkt niet kan je niet team van maken dat onbrak en is meteen goed ingezien door Steijn kijk steeds meer met plezier naar Nac

34    
Chris W.M.

Mooie ‘afscheidsbrief’ vanuit de RKC supporters;

https://twitter.com/JanusVanGelder/status/1305124062180581376?s=20

10    
Kisku

Ibio welke positie stond hij,en hoeveel aanvallen had den bosch,als ik zie wat stokkers aan kansen had...en sydney geen 90 min kan maken en op de training pijntjes heeft zal mario in ieder geval niet slechter zijn,kan alleen beter sucses bij nac mario veras ons maar

7    
Cool hand

Wat schiet RKC op met deze ruil?

13    
Pietjebel

Buiten de statistieken van deze speler komt het voor mij vrij logisch over allemaal
Ik kom al 34 jaar bij nac maar het is heel lang geleden dat ik nu een gevoel heb dat dr eindelijk de puzzel in elkaar aan vallen is

We hebben spelers van City Milan Chelsea overal vandaan gehad wat een grote bout was nu hebben we vooral Nederlandse spelers of die al langer on nederlad spelen

0 goals of niet zeg me niet zoveel
Zo hebben we laatst een mooi voorbeeld nog van een of andere Robert mij een ofzo
Veel langer geleden een of andere Ruud was niet goed genoeg getest
Klaas Jan mischien nog

Al met al heel veel vertrouwen met dit beleid nu en Maurice
Voetballend moet het zeker veel beter maarja dat komt wel Zo lang je de slechte wedstrijden wint is het goed

21    
Grote kerk

Bij RKC begrijpen ze helemaal niets van deze wissel. Dit is gewoon een super mooie deal voor NAC! Mario gaat er bij NAC gewoon 15-20 maken!

-4    
Reflektor

Slecht leesbaar pietjebel sorry.

7    
Nr. 20

Zei hij nu: “Met de juiste aanvoer...” daar schort het nu al jaren aan bij NAC. Morgen ws weer Dogan en El A op de vleugels...

4    
RuudSpitsen die we nu hadden waren meer met zichzelf bezig wilden te graag bewijzen en konden dat niet waarmaken helaas

Bilate is belangrijke schakel

Spelers als dogan, venema , kunnen veel meer scoren door zo’n kapstok erbij te hebben.

-1    
Belgische Naccer

De aanvoer zal moeten komen van Schouten, Haye, Malone of Immers. Want van El Allouchi en Dogan komt NIKS!

Ik hoop toch echt dat deze 2 nu eens op de bank mogen beginnen. Daar waar ze thuishoren.

Welkom Mario! En hou die bal maar eens vast voorin, en doe die verdedigers maar eens pijn! Dat hebben we al jaren niet gehad in Breda.

-36    
Ibio

@Chris en kis
Dat zijn stats uit de kkd, daar hebben we het over. In de ere maakt hij nul goals in 17 wedstrijden. Maar dat is dan wel weer een niveau hoger.
Schandalige transfer dit

16    
Chris W.M.

@Ibio

Klopt helemaal. Net als Vente, ook een spits van RKC met vorig seizoen 0 doelpunten. Hun andere spits, Sow, scoorde er 4. In een heel seizoen.

Zou dat iets over de aanvoer zeggen?

-14    
Albertoooo

Een onverwachte zet qua spitsen, wel goed doordacht voor beiden. Ik heb er een goed gevoel over. Wel weer typisch Nac dat ze een briljant aals SIDNEY laten lopen.

8    
RV

In ieder geval weer wat fysiek en mannelijkheid in de spits. Ik denk dat Stokkers beter bij het huidige RKC past en vice versa voor Bilate. Of hij dan het verschil maakt weet ik niet maar hoop vooral dat hij net als Seuntjens de rest beter maakt.

Wat dat betreft ben ik blij met Steijn. Die weet wat er nodig is in de eerste divisie. Met brave jongens ga je het in deze competitie niet redden.

Inmiddels ben ik wel over het mogelijke vertrek van Van Hooijdonk heen. Toch had ik liever wat centjes gevangen voor een Dogan zodat we daar een goede vervanger voor hadden kunnen halen.

-35    
Bubba

Geen goalgetter veel suc6 ermee
Weer een jaar kkd 👍👍

10    
Ad B uit Roosendaal

Ik ken Mario onvoldoende, maar hij komt heel goed en nuchter over.

Mario: veel succes!!

23    
Quinn

Die nieuwe spits van VVV, vorig jaar 13 wedstrijden voor AEK Athene - 0 doelpunten. Schiet er dit weekend na 1 wedstrijd 3 in voor VVV, stats zeggen niet alles. Welkom Mario!

-10    
Luisindepels

Beste allemaal, in de wielersport, of wat daar nog van over is, brengen ze in de peloton een belangrijke man naar voren, door de drukte heen.
Bij NAC zie ik dat nu ook. De club wordt naar voren gemanoeuvreerd. Het zal en het moet promoveren. 1 nederlaag en dan? Blijven we er dan achter staan? En bij 2 nederlagen? Poeh, we spelen met vuur. En we weten hoe dat afloopt, al eeuwen.
Bilate, succes. Het hangt aan jou.

1    
Harrie

Verwacht geen goals van Mario, dan kan het alleen maar meevallen.

7    
De Bolle Damen

Goeie kerel.
Ik verwacht dat hij bij dit NAC past.

10    
Arie NAC

Ik hoop dat Bilate eindelijk een spits is die een bal kan aannemen en vasthouden in plaats van dat die bal 5 meter van z’n voeten afstuitert, net als bij Stokker en Van Hooijdonk. Hierdoor is het veel makkelijker voetballer, een soort Seuntjes maar dan sneller.

Laad alle berichten na dit bericht in