Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn in aanloop naar FC Den Bosch - NAC

DeWeesJr

Maurice Steijn en NAC zijn zoekende naar vorm en een vaste basisopstelling. Gevolg is dat De Parel van het Zuiden ver van directe promotie is verwijderd. We spraken de trainer hierover in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
77 Reacties
89    
N1912

Dus Kai de Rooij staat op rechts zodat hij met zijn rechterbeen en met de overlap van Schouten aan de binnenkant kan spelen. Sorry hoor, maar dat slaat toch als een lul op een drumstel? Hij zegt het echt.

Zet die jongen gewoon op zijn eigen positie als je wilt dat hij zo snel mogelijk de oude wordt en beslissend voor je gaat zijn.

30    
Ko

Deze trainer is niet al te slim!

24    
Marti

Trainer ik heb niets fe maken dat cambuur en Almere daar het ook moeilijk hebben gehad , ondanks halen ze wel de winst binnen , en dat is bij NAC niet alleen bij j psv , maar bij heel veel andere wedstrijden die NAC speelt , en dat ligt alleen aan hoe train ik maar ik hoor je in verschillende intervieuws altijd maar zeggen ze mogen dit zelf uitzoeken , ze moeten dat onderling maar uitvechten op de trainingen begin eens bij jezelf en toon eens daadkracht en zeg je moet dit doen je moet dat doen , dan kan je een elftal naar je visie laten spelen , maar als veel spelers alles maar zelf bepalen tijdens een wedstrijd , krijg je geen vastigheid in het veld , als je dat eens meer gaat doen weet iedereen wat je van ze verlangt , en hoef je niet iedere week met andere spelers aan te komen Om dat de week ervoor, de speler er nu niet in staat omdat hij je tegen viel ,

55    
Ivo

Nog steeds valt me op dat hij zich niet echt uit over het voetbal dat hij met NAC op de mat wil leggen. Ja, teleurstellend resultaat, ja het valt tegen, ja dat ging niet goed etc. etc.

Maar leg nou eens uit hoe je wil dat NAC voetbalt. Met welke instelling en opdracht stuur je het team het veld op? En wat gaat daar dan mis?

Het is zo ontzettend nikszeggend allemaal.

-42    
Beest

Wat de beste plek van Mounir is?

In het vliegtuig ver van breda.

Dat je het grootste talent van de kkd waar je 500.000 voor betaald heb , gaat slachtofferen voor een 13 in een dozijn voetballer als Mounir.

Ze zijn helemaal doorgeslagen bij nac. Mounir heeft nac werkelijk nog nooit beter gemaakt of verder geholpen . Geef talent de kans die wel waarde hebben .


Rap Kaj op links en Azzagari erin voor " ik kan de ed aan" El A.

44    
Viking

Wa een trainer mensen... De Rooij passeren op zijn favo positie tov El Al. Hoe is het mogelijk. Als trainer moet je ingrijpen.
Zeker El Al die steeds vervelender trekjes krijgt. Die gaat echt niet uitwijken naar rechts.. Die jongen speelt voor zichzelf en niet voor het team.

Kortom zoveelste moment van kapitaalvernietiging ...

Deze opstelling met Rutten middenop verdiend ook niet de voetballende oplossing. Krachtvoetbal. Had liever Azagiri gezien..

11    
BREDA 1965

ze kijken maar wat ze doen,ikke nie

16    
Tip

BEEST ; IN JE HOK !!!!!

27    
BREDA 1965

Staat hier gewoon 6 minuten onzin te verkopen

22    
Badeend

Ik ga geen zeseneenhalve minuut naar dit gezever van deze trainer luisteren. En ook geen zeseneenhalve minuut naar mijn eigen rug kijken, of die van NACHouten.

En @Beest - nu weten we het wel, die persoonlijke wrok van je jegens El Allouchi. En anderen mogen niet negatief zijn over wat dan ook. Grow up.

15    
Bart


Een paar van die noad biertjes besteld om te drinken tijdens Den Bosch nac morgen.. als dat niet helpt dan helpt niets meer.. overigens zit Steijn compleet andere wedstrijden te kijken dan dat ik doe volgens mij.. het was niet zo goed? Het was waardeloos tenenkrommend kut voetbal! Om je kapot te schamen... had echt meer verwacht van Steijn maar elke keer wanneer ik hem hoor praten raak ik geïrriteerd.

-13    
Mario

De naam El Allouchi komt me onderhand de strot uit.

21    
D’n directeur

Zoals hier boven al wordt genoemd, ik ga geen 6 minuten naar dezelfde kwats luisteren als de voorbije ik weet niet hoeveel weken. Telkens hetzelfde gezanik. Voor mij is Steijn klaar. Spelers op de juiste plek zetten blijkt behoorlijk lastig. Interesseert me niet wie wel speelt, Allouchi, Azzagari, Rutten wie dan ook, als ze godver maar het snot voor dr eigen ogen lopen want dat is de basis. Zelfs dat is te veel gevraagd

36    
jvt

"We vergeten de trekker over te halen" Tjonge, jonge, en Jong PSV vergat dat niet? Het veldpsel is niet om aan te gluren en aantal uitgespeelde kansen nihil. Met het meest gelukkige doelpunt in jaren redt je een punt. Hoezo trekker over halen?

We stellen een linksbuiten bewust op rechts omdat ie van positie mag wisselen. Wat denk je ervan om je spelers in principe op hun eigen favoriete positie op te stellen waarbij ze mogen wisselen naar de andere kant. Is dat niet logischer. El All is geen buitenspeler.

11    
Atleet

@beest, vond je positiviteit altijd top maar wat je nu zegt over mounir... schaam je.

Maar als hij niks kan in jouw ogen hoe doet de rest het dan ? Nog slechter dan slecht ???

3    
Breda-Loyal

Je zou toch zeggen dat je met het box to box kwaliteiten van Rutten en het voetballend vermogen van Azzagari het gemis van Haye op het middenveld enigzins op kan vangen ?

Het zal morgen geen makkelijke pot worden...

-5    
Marco van bavel

Ik ben het helemaal eens met Beest! Snap ook niet waarom hij zoveel negatieve duimpjes krijgt! En stein heeft het ook allemaal over de eerste 6 wedstrijden en excelsior en volendam, maar hij moet die maar eens terug gaan kijken, want die waren verre van goed!!!!! Gewoon een hoop geluk gehad!!!

15    
Chingblauw

Heren, Dames,

Ik wens u allen nog veel plezier en succes. Ik ben er klaar mee, met heel die kut Steijn.

17    
The Cosmic Gate

En weer zet hij de spelers niet op hun favo /juiste plek neer .... sjonge jonge

33    
Belgische Naccer

Ruud Brood 2.0

Steijn had de beste selectie aan het begin van het seizoen.

Maar stelt alleen zijn kreupele vriendjes op en heeft topspelers als Riera en Monsalve verguisd. Om het nog maar niet over de van Hooijdonk-soap te hebben.

Speelt steevast met Malone, Allouchi en Bilate. En ja dan win je niet. Dat weet hij nu ook, maar dat wisten wij 15 wedstrijden geleden al.

Verder krijgt hij de selectie niet fit. Daar snap ik ook helemaal niets van. En hij speelt hij laf, angsthazen voetbal.

Deze trainer is het TEGENOVERGESTELDE van hoe de supporters NAC willen zien spelen. Dus hij gaat het helaas ook weer niet redden in Breda. ZIjn enige geluk is, dat er geen publiek bij mag zijn en hij vriendje Manders boven zich heeft, anders was het al klaar geweest.

Hyballa was 10x beter! Maar ja...ook bij het grof vuil gezet.

De komende 2 a 3 jaar hoeven we echt niet veel te verwachten van NAC. Je hangt aan langlopende contracten voor staf en spelers die NIETS toevoegen en alleen maar weer hun zakken komen vullen. De geschiedenis herhaalt zich helaas weer.

26    
Michel

Steijn is in veel opzichten slechter dan Hyballa. Wat was dat prettig om te zien hoe PSV en AZ uit de beker werden geknikkerd. En wij verliezen van Dordrecht.. spelen gelijk tegen Jong PSV en Roda JC (met moeite).
We missen durf en niemand snapt zijn wissels. Natuurlijk begon Schouten niet goed tegen Jong PSV maar kun je iemand niet even een kans gunnen? Hij had net een nieuw contract.. Hij ging ook heel raar met onze Spanjaarden om. Nu ineens Riera er wel weer in, terwijl hij mag vertrekken... We mogen echt blij zijn als we in mei de play-offs spelen alhoewel ik er van overtuigd ben dat we dan voor spek en bonen mee doen. Volgend seizoen weer KKD! For sure

13    
willem 4,5

Zolang Mounir bijna elke week nog steeds een van de betere spelers is, of minst slechte, vind ik die gast iedere week de grond inboren echt nergens op slaan en getuigen van voetbalblindheid.
Diegene die elke week hem afzeiken moeten maar ergens anders hun agressie ten opzichte van hem gaan spuien en op een cursus "hoe hou ik me bezig zonder elke week onterecht dezelfde speler af te zeiken' gaan volgen.

13    
Moppernac

[email protected]

Je bent weer lekker bezig.
Jij moet nog veel leren jongen

12    
Sjonny

[email protected]

Volgens mij voel jij jezelf een KONING.
Je zit op het vorige bericht (van Moreno Rutten 14.32uur) en ook andere interviews je mede supporters verrot te Schelde om wat hun mening is en zelf zit je nu hier weer El Al de grond in te trappen , en dat kan/mag wel volgens jou?
Wat je mening is moet jezelf weten maar laat je mede supporters ook hun eigen mening uiten.

En geef dan geen grof taalgebruik naar hun toe.
We zijn allemaal voor NAC in goede en slechte tijden en nu valt het heel zwaar voor veel supporters in deze moeilijke tijden.

-9    
PietP

Schei uit Sjonny, laat Beest lekker zijn gang gaan hier.

-7    
Beest

@Sjonny

Klopt. Alleen er is een verschil tussen iemand een 13 in een dozijn voetballer vinden en de trainer een lul noemen en zeggen dat hij moet opflakkeren ect. Er is ook een verschil tussen iemand beschuldigen dat hem geen reet intreseert of nac verliest of niet.

Dat zijn geen meningen maar iemand beschuldigen.

Heeft niks met koning voelen te maken maar gewoon logisch nadenken.

Je hoort mij nergens zeggen dat mounir zijn best niet doet of dat ik het een lul vind toch?


-8    
TvB

Allereerst ben ik totaal niet tevreden over steyn en het vertoonde voetbal. Aan de andere kant lijkt me het best om hem 2 jaar het voordeel van de twijfel te geven om te bouwen. Volgend seizoen nieuwe aanwinsten en de spelers waar hij geen vertrouwen in heeft zullen gaan. Dan staat er een compleet elftal dat hij zelf heeft mogen samenstellen dus geen excuses meer.
Denk dat dit meer kans van slagen heeft dan weer een andere trainer zoeken.
En hij heeft natuurlijk geluk dat hij geen vol stadion heeft die hem uitjouwd want dan kan het snel gaan

-7    
Kisku

Beest heb gewoon gelijk dat is niet omdat hij wrok heeft op hem ,maar mounir is egt slecht te langzaam alleen maar lopen met de bal niet verdigen en dan nog niet de corners en vrij trappen is al jaren een jongen die in de weg loopt

2    
Rik

Heb Volendam tegen Den Bosch gezien: 6-0. Dat Den Bosch heeft niets met betaald voetbal te maken.

3    
Wolfmanjack

Kennelijk mag je mounir geen waardeloze voetballer vinden hier op de site. Nou ik wel. Ik vind hem verschrikkelijk slecht.

26    
Dbare

Tuurlijk, zet kaj weer op rechts want dat ging zo lekker de vorige keer.
Maurice, pannekoek, je hebt een linker aanvaller aangetrokken voor bijna een half miljoen, zet hem dan ook links!!!

Is er nou niemand binnen NAC die hem even aan zijn mauw trekt en vraagt: Maurice, is dit nou wel zo slim?

18    
Cees

Steijn wil ons haast doen geloven dat NAC-Breda meer had verdiend tegen o.a. Jong PSV en zo ook nog enkele andere wedstrijden? Zijn wij als supporters nou he-le-maal stekeblind, of wat dan ook? Twintig wedstrijden, plus oefenwedstrijden, en nog brengen we te weinig, zo zijn ook zijn woorden. Tja, Corona, dat blijft hij maar gebruiken, als? Alsof uitgerekend, alleen NAC (erg brede selectie voor KKD) dat zo zwaar heeft getroffen. Haast geen enkele speler is aanwijsbaar beter geworden. Ook Corona? De positiewisselingen in het veld? Basisplaats, dan weer reserve, dan weer een basisplaats,...enz. Het blijft maar aanhouden. Blijven vragen om nieuwe spelers, alsof die plots de redders in “deze fase” gaan worden? Zij plots wel? Al die hun voor gingen, eerst ook, maar de meeste toch weer niet! Hoe zit het met de toekomstvisie van al de spelers? Ook dat knalt van links naar rechts, zo vernemen wij vanuit jullie zelf! Laat ik nu maar stoppen.

20    
Scheppioni

Je kunt horen dat steijn volslagen idioot is en maar wat aankloot, spelers vernederen en toch maar weer eens opstellen ...... dan ook nog twee keer de winst tegen volendam aanhalen of dat fantastisch NAC was, man het was het grootste geluk van de wereld die 3-0, bijna elke tegenstander was ons NAC de baas zelfs telstar en dordrecht !!! Wat een dwaas ....

15    
Nr. 20

Laat ik voorop stellen dat we de rust moeten bewaren zeker in dit seizoen. Maar persoonlijk vind ik dat het constant mis ga als we El Al. Van waterdrager een bepalende speler maken. Nu schikken we zelfs naar om een talent ten koste van El Al. niet op zijn positie te zetten en een ander talent ren koste van El Al niet op mooie plaatsen de vrije trap te laten nemen. Tel daarbij op de waardeloze corners die of te ver of de eerste paal nog niet bereiken, het zaalvoetbal verdedigen op middenveld en verzorgen van geen aanvoer.... kan iemand mij dan uitleggen waarom El Al zo belangrijk wordt gemaakt elke keer. Persoonlijk denk ik elke keer ik zie het verkeerd en gun die gast wat anderen in hem zien.... maar na 10 minuten tien tikkies terug, 0 balveroveringen, wijzen en gokken op die ene goede assist....ben ik al haren zo klaar mee. Toch gun ik hem voor bewezen diensten en altijd vriendelijke comments een mooie transfer naar het niveau waar hij vindt dat hij thuishoort. Echter het wordt tijd dat de wegen gaan scheiden. En iedereen weer kan doen en stamelaar ze gied in zijn dus de rooij op links, van Hooijdonk de vrije trappen rond de 16 en de andere vrije trappen en corners door Haye.

5    
TvB

Fijn om te horen wel dat hij hoog opgeeft over de Rooij, dat hij op de training het wel laat zien. Hopelijk laat hij morgen al mooie dingen zien in de wedstrijd want tot nu toe heeft hij zn verwachtingen niet waar kunnen maken op zn zachtst gezegd.

20    
Mo

Een duidelijk verschil tussen Cambuur- J.PSV en J PSV-NAC!

Om te janken hoe slecht ons NAC wel niet is!

17    
Fred

Riera werr op de bank! Pffff
Wat een domme eikel is die Steijn!

7    
Kisku

Nr 20 dat is mooi gesproken zo vind ik dat ook ,het is een goede jongen voor helmond of os ofzo maar niet als je weer wilt promoveren

19    
Samson

Je hoeft het fimplje ook niet kijken. Het gaat ongeveer zo Blablabla jezelf vergeten te belonen bblabla corona blablaba De graafschap had het ook moeilijk blablabla het gat is groot maar er zijn nog heel veel wedstrijden te gaan blabala, deze week goed getrained blablabla, zaterdag 3 punten pakken blababla.

21    
Toontje

Kijk naar Cambuur......
Hoe kun je Muhren wegdoen.... wordt steeds beter
en Korte...Seuntjes enz. we hadden ze niet nodig.
Nee we kopen rotzooi

14    
Braze

Steyn is opgeleid tot schoolmeester en dus stronteigenwijs.
Als voetballer wa hij middenmaat KKD en als trainer iets minder.
Is een grote miskoop waar we 3 jaar last van hebben.
Ik heb het helemaal gehad met een trainer die na een half jaar zijn elftal nog niet aan het voetballen gekregen heeft. Ook zijn bejaarde vriendjes uit Den Haag kunnen hem daarbij niet helpen. Doei, ik geloof niet meer in dit NAC met deze trainer.

12    
Roan

Helemaal klaar met ons NAC!

We hebben niets aan grootspraak Manders! We willen gvd weer VOETBAL zien!!!

17    
Henk

Let op! Tegen Den Bosch weerrrr puntenverlies dankzij MAURICE STEIJN!

27    
Ivo

Ik zie Cambuur voetballen en ben gewoon strontjaloers. Duels winnen, iedereen weet wat hij moet doen, niemand verzaakt, snelheid in de opbouw, vlotte combinaties en goed positiespel, en kansen worden ook nog benut. Een mooie balans tussen fysieke kracht en voetballend vermogen. Aan dit team is jaren gesleuteld, doorgeselecteerd, en ze worden ook gewoon 2x op rij terecht kampioen. Dit is het resultaat van goed beleid.

Zo hoort het, dit niveau moet je nastreven, dan heb je in de eredivisie ook een goede kans om boven de streep te eindigen.

Wij liggen lichtjaren achter op dit niveau. Het is om te janken.

12    
Karel

Met Hyballa hadden we beter gepresteerd, Manders!!!!

2    
TvB

Hyballa was idd leuke trainer, leuk voetbal om naar te kijken ook! Jammer dat hij zich onmogelijk heeft gemaakt, dat kon alleen maar tot ontslag leiden. Misschien was hij daar ook wel op uit.

-4    
Nachoreca1

Kap godver eens over cambuur. Nac Breda is een mooie dikke club alleen de trainer en spelers snappen er geen klote van. Wordt ooit wel opgelost. Kom op zeg. Come on NAC!

23    
Belgische Naccer

@ivo

De spijker op zijn kop. Cambuur speelt het voetbal dat NAC vorig jaar onder Hyballa liet zien.

Toen ging NAC ook de duels aan, stond er een fitte vechtmachine, en werd er zeer weinig ruimte weggegeven. Er werd strijd geleverd voor iedere meter. Dat heb ik dit seizoen nog geen 10 minuten gezien onder Steijn...

Onder Steijn staat iedereen op 3 meter te "dekken", laten ze vrijwel allemaal hun man gewoon lopen, verliezen ze 90% van de duels, als ze de duels al aangaan, want de meeste gaan de duels gewoon uit de weg. Verder gaat de bal in een bejaardentempo rond, en regelmatig naar de verkeerde kleur. En is er geen enkele lijn te ontdekken in het spel en geen enkele verbetering van wedstrijd op wedstrijd.

Turf voor de gein maar eens hoe vaak per wedstrijd een NAC speler een duel wint...die zijn op 1 hand te tellen. Het is echt schrikbarend slecht.

Maar ja. Ik hou erover op. Het is een kut-trainer. Past totaal niet bij NAC. Maar hij zit er nog een jaartje of 2,5 a 3 dus zolang zitten we zowiezo in de KKD. Dat is dan weer wel een zekerheidje.

Hup NAC!

6    
Noord Mokumse NAC'er

Gaat 't kut met een club....dan moeten ze tegen NAC en dan winnen ze.

In 't verleden ook al met o.a. GAE.

2    
Rubenac

Steijn ga lekker ergens anders vervelen.
Neem adilhou, buffonge, immers en malone lekker mee naar bal op dak 7.

4    
Reflektor

Beest is de weg kwijt

1    
Badeend

Die papegaaienziekte waarbij die paar 'kenners' El Allouchi af menen te moeten blijven branden ben ik persoonlijk flink zat. Die jongen speelt helaas eerder Eredivisie dan wij.

14    
Sietze

Wat een grenzeloos gezever. Ook zijn functioneren wordt tegen het licht gehouden.......
Eerst alle Spanjaarden afserveren, evenals Kali en Dogan. Nu zijn Rosler en Schouten aan de beurt. Mensen op de verkeerde positie plaatsen ( de Rooij); gehannes met Bilate en van Hooijdonk. Haye en Malone krijgen onverklaarbare pijntjes.
En zo moet zijn disfunctioneren nog 2 1/2 jaar lang bekeken worden?
Ik heb het allang gezien.

4    
Ivo

@Badeend

El Allouchi was dit seizoen bij 11 van de van de 36 goals betrokken. 3 goals, 8 assists. Als iedere middenvelder of vleugelspeler deze cijfers kon overleggen dan deden we gewoon mee.

Daar staat tegenover dat ik El Allouchi wel een echte momentvoetballer vindt. Tegenover 2 of 3 goede acties in een wedstrijd staan ook veel fouten, vooral verdedigend doet hij te weinig vind ik. Ook tegen jong PSV ging het weer een paar keer mis.

Daarom denk ik ook niet dat hij ver gaat komen in de eredivisie. Hij is als voetballer niet compleet genoeg. In het eredivisiejaar bij NAC zakte hij er ook doorheen.

10    
RV

Je moet ook meetellen dat El Allouchi het overgrote deel van de wedstrijden linksbuiten heeft gespeeld. Wat is dan in godsnaam drie doelpunten en een paar assists. Zet daar Jamie Jacobs tegenover en je weet waar het mis gaat bij dit NAC.

El Allouchi is een nuttige en dienende speler. Eigenlijk week in week uit een van de betere maar er worden 2 fouten gemaakt.

1) Altijd op de verkeerde positie.
2) El Allouchi begint zelf te denken dat hij een bepalende speler in een stabiele eredivisieclub kan zijn.

Zet hem gewoon op nummer 8 naast Haye, maak hem een dienende speler en hij zal niet verzaken. De fout is dat iedereen nu denkt dat hij bepalend kan zijn of een niveau hogerop kan. Gaat niet gebeuren.

Dit is zijn niveau en dan wel in een dienende rol, op deze manier kan hij nog jaren mee. Niet hogerop.

14    
Ouwe Spionkop

13 punten achter op Almere en Cambuur.
Ik ga mn tijd morgenmiddag niet verspillen aan een wedstrijd die nergens meer om gaat.
Steijn bedankt eikel.

-5    
RV

Succes ouwe spionkop met je vrouw en labrador met een zuur gezicht lekker wandelen in het mastbos. Ik ga smiddags lekker NAC kijken een paar pinten vatten en hoop dat we kunnen aanhaken. Of volgen we allemaal meneer Moreno Rutten en gooien we de handdoek in de ring?

Forza Breda!

-17    
ome cor

Hahaha wat een kneuzen kermis hier.
Sommige mensen laten echt de meest infantiele kant van zichzelf zien.

Er is nu nauwelijks nog iemand te vinden die in zware tijden als deze de club steunt.
Of de betweters en afzeikbrigade moet denken dat het elftal beter gaat spelen wanneer je hier spelers en een trainer loopt af te zeiken.

Waar is de tijd gebleven dat er supporters waren die de club door dik en dun steunden ?
Qua publiek zijn we al rijp voor de tweede divisie.

9    
Roberto de kano

Citaat:'"Het is natuurlijk heel wisselvallig bij ons".

Dat is volgens mij een volmaakt juiste constatering van onze trainer. Een goede trainer haalt die wisselvalligheud er uit.

Een goede trainer wel.....

-6    
Pik

Allemaal grote bek van dit hier en dat daar maar jullie zitten net als ik gewoon vanmiddag gewoon voor de tv hoor!!

Je bent toch NAC supporter voor het leven in voor en tegenspoed.

Tis gewoon jammer dat we een old fashion trainer hebben maar dat mag de pret niet drukken toch, ja voor sommige hier wel want die denken nog steeds dat ze dat denken dat ze voor real Madrid supporteren.

Fijne zaterdag

3    
Adriaan

Jongens bij verlies vandaag zou Steijn er uit moeten
Bij verlies zet heel NAC te kijk als het lelijk eendje van het betaald voetbal
Jo jo opstellingen en dito tactiek
Steijn zet spelers niet op de goede plaats,spelers hebben geen of te weinig zelfvertrouwen en een aantal bruikbare krachten worden zo maar afgeserveerd o.a. onze Spanjaarden
Had in augustus niet gedacht dat we nog verder konden zakken

4    
BOERFM-elep

Ben benieuwd vandaag tegen den bosch... volgens mijn hebbe die mannen van den bosch een stuk of 8 á 9 wedstrijden verloren achter elkaar. Maar je weet het...nu komt NAC op bezoek. Vrees het ergste dat ze gaan verliezen. Maar ik hoop het niet.

9    
De muzikant

@pik: je hebt gelijk als je stelt dat we Real Madrid niet hoeven te zijn, maar NAC is ook veel en veel te groot om op de positie te staan waar ze nu staan. En dat is niet het ergste, de manier waarop gevoetbald wordt is tenenkrommend slecht. Je krijgt voetballes van o.a. Telstar, Roda, Eindhoven en JONG PSV!!!! Zelfs clubs als Almere en Volendam zijn structureel verder dan NAC. Als je dat nog goed probeert te praten dan moet je je nick name veranderen van pik naar slap fluitje. 😉

7    
Nonkel Frans

@ome cor ik vraag me af "of dadde gij vroeggur teveul slaog et gekregu"of gewoon te weinig aandacht.

Maak je punt over organisatie of team en houd op met dat continu afzijken van andere forumleden.

6    
geelzwartwit

Iedereen weet natuurlijk dat er vanmiddag gewoon gewonnen wordt met een assist of goal van Kaj de Rooij van rechts en er daarna een glunderende Steijn voor de camera.

"jazeker we wisten dat het doelpunt van Kaj eraan zat te komen, hij was op de training al goed bezig en we zijn blij dat hij het in de wedstrijd ook heeft laten zien. Hij maar ook wij hadden dit na de twee mindere potten ook nodig. Dat hij van rechts of links komt maakt ons niet zoveel uit zo zie je ook vandaag weer dat hij ook van rechts van waarde kan zijn. Dat liet hij vorige keer al zien maar vandaag met zijn doelpunt nog meer. Of hij volgende keer weer rechts begint? Dat weet ik niet wij zien in Kaj een. Spits die op meerdere posities uit de voeten kan, vandaag was dat vanaf rechts".

Het is geen schande om met dit team van Den Bosch te winnen. Sterker nog je zou de 3 punten blind bij moeten kunnen schrijven. Ik ben dan ook benieuwd naar de hosanna bij winst en of er 90 minuten lang door NAC gedomineerd wordt en goed voetbal is.

Succes NAC en alvast gefeliciteerd met de drie punten. Wederom een verliespartij zou bizar zijn. Winst is normaal.

3    
Real Robert

Met het duo Steijn en de luchtfietser/big spender Manders nooit promotie.

Ook volgend seizoen wordt het spelersbudget weer voor een groot deel opgebruikt aan nutteloze spelers, nu door dit geweldige duo gehaald.
Of ze zitten lekker op de bank of tribune of er komen weer afkoopsommen aan te pas.
Plus natuurlijk die afkoopsom voor Steijn.
Want daar gaat het weer natuurlijk.

Schiet mij maar lek, maar bij alle duo's van de afgelopen jaren hebben ik en een groep anderen het bij het juiste eind gehad,
Vele miljoenen aan transferinkomsten zijn er verloren gegaan!
Maar vooral het chagrijn bij spelers en sponsors houdt maar niet op!

En nu weer Manders met zijn arrogante open deuren sprookjes.
Of: als we dit seizoen niet promoveren is dat geen ramp. Wat een signaal wordt hier weer afgegeven naar spelers, trainers en supporters!

Voor mij hoeft Manders maar een ding te doen.
Schrijf een plan en zoek naar fartsoenlijke overnemers van onze club.


1    
Pik

@de muzikant,

Dat klopt dat we voetbal les krijgen en sta daar ook volledig achter.

Maar ik ben van mening dat we kunnen roepen wat we willen maar er niks aan veranderd omdat we een ouderwetse trainer hebben of hij wil misschien wel maar dat de groep op papier te goed is voor geschoteld.

Kom ik weer met m’n backs maar je ziet toch in alles dat ze conditioneel niks waard zijn?
Rest trouwens ook .... dus voordat een hoop spelers ziek werden was hun basis conditie al niet goed want ze zijn te ver gezakt.
Nu doet MS er alles eraan om ze nog fitter te krijgen maar kan hun motortje niet aan.

Maar ondanks alles blijf ik supporter en zit ik straks gewoon voor de tv hoor.

Gisterenavond tijdens de hond uitlaten nog is ff bij de jeugd staan kijken en wat ouders gesproken maar die gasten trainen nu 2 x per week!!! Hoe krijg je geen goede basis conditie in je jeugdjaren.

Ja heb zelf op hoog niveau triatlon gedaan dus weet wel waar ik over spreek.

2    
geelzwartwit

@realrobert

Is misschien niet eens zo raar wat je zegt. Stel Manders heeft zijn ambitie net NAC gebaseerd op een overname.
Dan is het allemaal een stuk minder luchtfietserij.

5    
Kipiani

We gaan vanmiddag niet winnen.
Op dit moment is alles en iedereen de weg kwijt lijkt het wel.
Maar in het voetbal waar de waan van de dag regeert, kan het overmorgen weer totaal anders zijn.
Er zit een blokkade in het hele team, geen chemie. Er is wel een wil.
Alleen winnen helpt.
De eerste zes wedstrijden waren slecht, maar werden wel beter en je zag het team groeien, het spelplezier en vertrouwen toenemen. 18 uit 6.
Toen kwam de knak. Dodelijk gebleken.
In de begeleiding en coaching zijn Steijn en Manders toen de grip kwijtgeraakt. Alle vertrouwen weg.
Vertrouwen is alles. En naast Steijn toch misschien een Lurling, Penders of Amoah bijvoorbeeld assistent op de bank.
We zitten klaar vanmiddag, maar net als op het veld is er ook in de stoel voor de buis 0,0 vertrouwen.

-2    
Frank

Was Hyballa nog maar onze trainer, Manders! Wat oerdom van jou om deze man buiten te werken!

3    
Pieter

Helemaal geen vertrouwen in Mandrrs en Steijn!!!!!

9    
Tip

Ik snap de reden van onaangename discussie dikwijls niet. NAC staat vierde, in de keuken, met 13 punten achter op 1 en 2. Ook derde plaats is voor een stukje uit zicht. En gezien het voetbal dat we spelen gaan we eerder richting plaats 7 dan plaats 3. Voor NAC is dat gewoon uitermate slecht. Of je nu een kritische geest bent of een vrolijke optimist ; je ziet toch beide dezelfde feiten ? Overigens kan een kritische geest ook een vrolijke optimist zijn.
Vervolgens kun je rustig praten waar deze slechte resultaten door komen. Als je dan naar elkaar wilt luisteren is dat erg leerzaam. En met wat humor erbij nog leuk ook. Zeker in dit corona tijdperk het een bietje aardiger voor elkaar maken kan ook een insteek zijn.
Steyn gaat sowieso dit seizoen uitdienen. Gelukkig maar, met opnieuw een ontslag staan we gigantisch voor lul.

Betreffende ElAl , laten we hopen dat hij straks weer een goaltje maakt of de beslissende assist geeft. Want als hij het niet doet , wie dan wel ?

Ik durf verder over deze middag niks te zeggen, hoop op herstel is er altijd. Daar zijn we supporters voor.

2    
geelzwartwit

@tip

Top!

-1    
Sprang-Capelle

"Iedereen is er zich van bewust dat het te weinig was. We hadden moeten winnen op basis van het aantal kansen. Andere ploegen hebben het daar ook moeilijk gehad. Die scoren in blessuretijd, en wij niet.

We blijven naar boven kijken, maar het wordt heel lastig. Ik wil het niet als excuus gebruiken. Maar we hebben deels veel spelers gemist.

Nou, dat weten we dan ook weer. En dat met de hoogste begroting.

En nu maar hopen dat er wordt gewonnen van FC Den Bosch. Cambuur en Almere winnen i.i.g. wèl. Op moment van schrijven 13 punten achter op een promotieplek.

Dertien (...)

3    
nb

Blablablabla..... De opstelling van vanmiddag toont de intenties van de trainer weer aan. Het is een trainer die altijd kiest voor defensieve zekerheid zelf tegen de Marjola Girls zou hij nog kiezen voor zekerheid achterin. Hij praat over een wedstrijd tegen Jong PSV die NAC had moeten op basis van de kansen. Welke kansen dan? Het is gewoon altijd een hoop onzin

5    
a

@ ome Cor

Het moet jou toch pijn doen als enige op deze site zijn volle verstand te hebben.
Jij hebt het toch maar mooi met jezelf getroffen!! Laat ik het hier maar bij laten!!

0    
Vergane Glorie

Leuk verhaal , nou ja leuk. Een grote doorlopende smoes.
De eerste echt lopende aanval moet ik nog zien.
Als je van Dordt en Den Bosch niet kan winnen, kijkend naar de stand, moet je vooral omhoog blijven kijken. De ploegen t/m Telstar hijgen in je nek.
Ga zo door en je bent snel van deze competitie af.
Had Riera gewoon laten gaan i.p.v. hem zo te treiteren. En blijf vooral vathouden aan de Haagse clan en Mounir. Komt goed. Maar het is nog geen 3e divisie waardig voetbal wat je laat spelen.
Maar op de training!!!!!1

Laad alle berichten na dit bericht in