Wij gaan niet opzij

BSR TV: Maurice Steijn in aanloop naar NAC - Volendam

DeWeesJr

Morgen start de belangrijkste fase van het seizoen. Over acht dagen weten we of NAC gepromoveerd is. Met trainer Maurice Steijn blikken we vooruit op de eerste ronde. Er wacht een pittige tegenstander in de vorm van Volendam.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
37 Reacties
126   2  
NAC4Ever

Spelers en staf, heel veel succes in de play-offs!
Breng ons alsjeblieft terug naar de Eredivisie!
Come on NAC!🟡⚫

126   2  
NAC4Ever

Spelers en staf, heel veel succes in de play-offs!
Breng ons alsjeblieft terug naar de Eredivisie!
Come on NAC!🟡⚫

34   3  
DeWeesJr (BSR)

Om de reacties voor te zijn, ik zeg inderdaad de achternaam van Steijn op een rare manier ;)

Verder begint er toch een spanningsgevoel te komen in aanloop naar morgen. Vooral het feit dat het over 8 dagen al klaar is (laten we vooral niet hopen na morgen) maakt het extra spannend.

Ik weet niet zo goed of ik morgen Bilate en Immers wil zien starten. Laatste weken liep het degelijk en misschien goed om daar aan vast te houden.

Al met al morgen lekker met samengeknepen billen voor de buis. HUP NAC!

26   6  
The Cosmic Gate

GAS EROP !!!
Jullie hebben heel veel goed te maken!

15   12  
Reflektor

Deze wedstrijd pakken we , daar na willen 2 de kkd intrappen zou pas echt des NAC zijn.

18   16  
Ernie

Mooi Bilate en Immers fit die gaan we nodig hebben.

21   42  
Ibio

Liever geen Immers, die vertraagt het spel teveel.

55   6  
N1912

Immers en Bilate svp NIET laten starten. Niets ten nadele van deze twee spelers, maar laten we nou alsjeblieft verder bouwen op de afgelopen weken ingeslagen weg waarin we uitgaan van eigen voetballende kracht. Het inpassen van Immers zou bijvoorbeeld betekenen dat Mounir weer naar linksbuiten gaat, Kaj de Rooij weer naar rechtsbuiten, en Azarkan weer de bank mag warmhouden. Zet je ook nog Bilate erbij ipv Sydney, dan zijn alle voorwaarden weer gecreëerd om volle bak de lange bal te hanteren.

Ik heb in de eerste 60 minuten tegen Cambuur eindelijk een NAC gezien waarin vrijwel iedere speler in zijn kracht werd gebruik. Dat nu weer teniet gooien zou eeuwig zonde en ik denk ook fataal voor onze kansen zijn.

15   5  
Willem 4,5

@N1912 inderdaad 60 minuten een redelijk NAC, alleen een wedstrijd duurt 90 minuten, toch? Het laatste halfuur was het weer naatje pet zoals gewoonlijk. Ook het hele seizoen een afwachtende houding aannemen en de tegenstander laten komen en een balbezit van 30%. De wedstrijd tegen Cambuur ineens een aanvallend systeem, het hele seizoen nog niet gezien, is dat een visie?, volgens mij is dat onkunde van een trainer die totaal niet weet waar hij mee bezig is. En de Rooy op rechts, zucht.......

20   58  
Ernie

Bilate erin Sydney er uit!!

15   11  
Tip

Als NAC in cambuur had gewisseld met Rosler en Azargan en 15 minuten voor tijd Anco dan had je die wedstrijd over de streep getrokken. Daarnaast, we praten over betaald voetbal , wie is de angel die je bij Cambuur eruit moet trekken een half uur of eerder voor tijd ? Inderdaad Muhren. Je weet dat hij gaat scoren. Ik zal het niet hardop zeggen (schrijven) maar iedereen snapt toch welke opdracht een invaller dan moet krijgen?

Van Volendam winnen zonder Immers en Bilate. In Tilburg of emmen een andere tactiek m.i. Ik heb liever Tilburg dan Emmen. Wordt moeilijk maar het is niet onmogelijk. Twee wedstrijden winnen en de derde win je 95 procent zeker.

36   17  
Bertus

Deze trainer heeft geen visie het is een hol vat met een irritante uitstraling waar alleen maar onzin uit komt.
Kan de man ook niet meer horen.
Beluister geen enkel interview van deze man meer het wekt een ongekende irritatie bij me op.
Ik huiver al bij de gedachte wat hij tegen Volendam weer uit de hoge hoed tovert en hoe hij de boel weer naar de verdommenis gaat helpen met zijn waanideeën.
Ik denk dat de toekomst van dit figuur niet meer in Breda ligt dat gaat niet meer goedkomen zijn tijd in Breda is voorbij.

23   15  
Rubenac

Ben je nog niet naar Ibiza,Den Haag of Venlo?

14   1  
N1912

@ Willem 4,5

Ben ik met je eens. Wat dat betreft zouden Bilate en Immers (en Anco Janssen) juist voor dat laatste half uur ideaal zijn, die gasten kunnen een balletje vasthouden wanneer de wedstrijd daarom vraagt. Kunnen we gewoon in de voetballende samenstelling van de afgelopen weken starten. de beweeglijke Mounir in plaats van de statische Immers op het middenveld, en met 2 rasechte buitenspelers.

De samenstelling van de laatste weken is inderdaad uit nood geboren, zonder de blessures van Immers en Bilate was dat nooit gebeurd. Hopelijk heeft het de ogen van Steijn geopend, al heb ik daar ook nogal een hard hoofd in.

22   11  
Vliegende hollander

Wat betreft maurice steyn,die heeft de clubs voor het uitkiezen......ado den haag,vvv.
🤪🤪🤪🤪
Ik zou zeggen bij geen promotie wegwezen ,en nooit meer terug komen in breda.

12   5  
Jf

Ze gaan de fouten analyseren. Zou Dion dan aangesproken worden op twee cruciale fouten.
En je gaat toch niet veranderen terwijl juist de voorhoede beter tot zijn recht komt. Haye speelt zo ook weer beter. Maar ach bij Steijn kan alles

12   2  
Nacdictive

Weer veel clichés.. en ik wil niet negatief zijn maar 60 min goed spelen tegen een uitgespeelde (kampioens)ploeg is leuk maar structureel is er meer nodig.
Tegen Cambuur viel me uit de flitsen op dat Muhren op de 16 meter tussen twee CV's (als ik me niet vergis) gewoon aangespeeld kon worden, het gevolg was logisch.
FCVD is gewoon een ploeg die voetballend veel beter is, echter gaat het zeker in deze fase om iets anders, ik laat me graag verrassen maar hou toch een flinke slag om de arm. Ik wil nog niet eens denken aan de volgende ronde...

14   15  
Kipiani

Steijn heeft meer opties dan wij. Dat is een feit. Verassing.
Lokhoff zal zeggen: ‘Dat is de Voetballerij’.

De nieuwste stokende truc en actie van de Stem, is Kai verbinden aan kunstgras.
Dat Steijn en Manders een kunstgras talent gekocht hebben voor veel te veel geld, die op gras als voetballer niets waard is ?
Is dat de bedoeling ?
Waar hebben we dat een aantal maanden geleden toch eerder gehoord ? In welk achterkamertje was dat gesmoes ?
De jongetjes van de krant komen maar niet los van hun hockey meisjes libido en de frustratie dat ze er nooit een op het kunstgras onder volle maan hebben genomen. Bij NAC komen ze wel klaar.

8   1  
Lamington

Hup NAC!!

10   2  
Theoden King

Flessen wijn, zalmsalades, paling, alles staat hier klaar voor een topresultaat!

Hup NAC!

10   0  
KNACworst

Is er nog een supporters actie voor de wedstrijd of niet? Laten we met z’n allen de ploeg extra motiveren voor deze cruciale fase dit seizoen! HUP NAC!

10   1  
Marti

Als nac promoveerde ligt er 65’000 euro klaar van sponsors!

6   1  
Scheppioni

Drie keer winnen, hoe lelijk dan ook en het zei hem dan veel vergeven !!! NAC hoort als club in de Ere en maakt het het onze Ton ook makkelijker ! HUP NAC ! Het gevoel is goed, maar jae woorden he en idd 90 min mogelijk !?!

8   0  
Le

Uurke of 15:30 de spelers verwelkomen bij het stadion ??

8   0  
Pietjebel

Hoe laat is de sfeer aktie

6   2  
Patrijz

Misschien juist goed geweest laatste half uur in Leeuwarden.
Nu weten ze dat ze 95min lang 100% scherp moeten zijn .
De komende drie wedstrijden !
Ook de laatste 🙈

7   1  
Cees-2

Hopen mag. Maar optimistisch zijn is nergens op gebaseerd. Ook het optimisme van Steijn niet! Hopen mag, dus laten we hopen op een totaal ander NAC. Krijgen geen ander NAC, dan weet iedereen dat we kansloos zijn. Gelukkig kan sport weleens verbazen, of onvoorspelbaar zijn. Het zal alle twee broodnodig zijn.

9   0  
Dbare

Offtopic uiteraard maar zag ik net pas, robert muhren dit seizoen 38 doelpunten, vorige 3/4de seizoen 29 doelpunten.
Bizar, Respect hoor, kan niet anders zeggen.

7   2  
Geelzwartwit

Het zou wederom een bizarre move zijn als Steijn niet met dezelfde 11 als afgelopen wedstrijden start.

Ik vrees dat Immers opeens er weer instaat alleen al het feit dat die geen wedstrijdritme heeft is al een reden om hem bij noodzaak op 20 minuten voor tijd pas in te brengen.

Ik ben heel benieuwd
Some old mistakes of opwaarts vanuit de laatste wedstrijden met Steijn weet je het nooit iig

7   1  
Ivo

Tja, hoe moet NAC dit Volendamse varkentje nu gaan wassen?

Volendam is een jonge, voetballende ploeg. Die moet je echt met gegenpressung afstoppen en eroverheen klappen. Nul ruimte geven en duels winnen. Maar dat gaat NAC conditioneel nooit trekken, want na een uur is de tank leeg.

Ga je achteroverleunen dan slik je geheid een paar goals, want aanvallen kan Volendam wel. Met 79 goals de 2e in de competitie qua doelpunten voor.

Kortom, NAC moet in het eerste uur het verschil maken en dan maar hopen dat het afstoppen in het laatste half uur dit keer beter gaat.
En Steijn: eerder wisselen, zorg voor frisse spelers, vooral op het middenveld!

13   2  
Tip

@DBARE. Inderdaad. Muhren is voor de keuken een wereldspits. En gek genoeg komt hij voor de ere tekort. Die spitsen heb je. Artz was er ook zo een.
Met Muhren erbij was NAC op zijn sloffen kampioen geworden. Hij is een klasse beter dan Sidney en Bilate. Maar hier was Muhren zwaar geblesseerd en werd uiteraard tot op zijn enkels afgekraakt. Zoals gezegd, NAC is een organisatie waar alles fout loopt. Een onverwachte gelukkige promotie kan ons redden.

7   1  
Noord Mokumse NAC'er

Je krijgt nog 1, 2 of 3 wedstrijden het voordeel van de twijfel.

Maar ook als we promoveren: houd de eer aan jezelf.

We weten dat je het met liefde en overtuiging hebt gedaan, maar het is geen match.

Hup NAC!

4   1  
Marco

Hoe laat komt die bus aan?

2   2  
Ad B uit Roosendaal

Veel succes in de play-offs.

Laten we overigens reëel zijn. Het zal niet meevallen.

Winnen van nr. 16 van de eredivisie (Emmen of Willem II) wordt heel zwaar.
Het niveau van die twee teams is toch een behoorlijk stukkie hoger dan van NAC, hoe NAC dit jaar voetbalt, ondanks een goede selectie.

Maar de bal is rond..............

3   2  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Blablabla... WINNEN!!!

3   2  
MickJ

Vele reacties t a v vertrek of wegsturen van M S
er zal maar een oplossing zijn om dit te verwezenlijken.
Verlies tegen Volendam of zelfs in de 2e of 3e ronde .
Met andere woorden bij niet promoveren.

4   1  
[email protected]©

Het is een cupwedstrijd. Een wedstrijd die je moet winnen om verder te gaan. Als je nu met verdedigende intenties start en je komt achter, dan geloof ik niet dat deze trainer en dit elftal in staat is om het systeem plots om te gooien. Spelen om te winnen, je hebt geen keuze!! Als Bilate speelt, aub niet ten koste van Sydney. Die kan koppen, vrije trappen nemen en is ook nog eens een bliksemafleider.

Enerzijds ben ik wel blij met Volendam als tegenstander, anderzijds heb ik de afgelopen maanden mezelf zo vaak geërgerd dat ik ons echt niet meer dan 50% kans geef.

5   0  
[email protected]©

@Noord Mokumse NAC'er

Ik vraag me zelfs af of hij het met liefde doet. Ik mis betrokkenheid, dat ene stapje extra, het heilige vuur.

Laad alle berichten na dit bericht in