Wij gaan niet opzij

BSR TV: Milan Vanacker na De Graafschap - NAC (2-0)

BsideBart

Debutant Milan Vanacker speelde de gehele wedstrijd als rechtsback. Wij spraken hem na de wedstrijd over zijn wedstrijd, de spanning en hoe hij te horen kreeg dat hij zou spelen.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: De Graafschap - NAC 201 reacties
21 Reacties
76   2  
Ons NAC

Vind het altijd knap dat dit soort jongens er gewoon staan. Je eerste basisplek in een uitwedstrijd met flink wat publiek erachter. Natuurlijk kan je deze jongen niks kwalijk nemen. Van dit soort wedstrijden kan je juist enorm van leren. Kop op iedereen, het komt uiteindelijk goed.

18   6  
Moppernac

Milan kan er ook niet veel meer aan doen, maar hij moet nog veel leren, en dat neem ik hem niet kwalijk want hij is nog jong.
Goed voor de bank maar geen basisspeler op dit moment en dat geld voor meer jonge spelers.


51   4  
ome cor

Hij begon slecht en onzeker tegen de ervaren gifkikker Korte, maar hij herpakte zich goed, vind ik.

76   2  
Ons NAC

Vind het altijd knap dat dit soort jongens er gewoon staan. Je eerste basisplek in een uitwedstrijd met flink wat publiek erachter. Natuurlijk kan je deze jongen niks kwalijk nemen. Van dit soort wedstrijden kan je juist enorm van leren. Kop op iedereen, het komt uiteindelijk goed.

36   1  
Mo

Milan speelde een goede 2e helft!

Knap hoor!

30   2  
Wolfmanjack

Hij viel me niet tegen. Begin onzeker, daarna lekker fel.

19   3  
Scheppioni

Met ome correke eens !! Heeft potentie als back !

24   1  
SCH1912

Viel me wel op dat hij tenminste een goede voorzet kan geven

6   20  
4hoog

Vast een sympathiek ventje, maar dit moet niet je toekomstige rechtsback zijn denk ik. Doet echt wel zijn best. Maar als je fysieke duels verliest van Giovanni Korte, dan gaat het erg lastig worden denk ik.

23   2  
Belgische Naccer

Prima gedaan. Stukken beter dan Schouten vorige week. In het begin moest hij inderdaad even wennen, maar na 20 minuten solide. Laat maar staan. Verdedigend niet veel minder dan Schouten of Rutten dus prima stand-in.

7   1  
Buddha

Overigens was dit geen debuut in NAC1. In de Corona tijd bij eagles uit speelde hij ook al.

7   9  
Arvid

Is die nieuwe rechtsback speelklaar Aanstaande vrijdag?of weer met een veredeld jeugdelftal leuk en aardig ze doen hun best maar nu is het punt om te stoppen met punten verspelen als we in mei op 2de of 1ste plek willen staan!

9   3  
Fritske d'n Olifant

VaNACker deed het prima. Lekker laten staan totdat Rutten weer fit is. Steek de weinige centjes die er zijn in een fatsoenlijke rechtsbuiten, een spits, een linker CV en een linksback.

14   2  
Nonkel Frans

Die Milan ! Een echte dappere dodo.
Kwam gaandeweg steeds beter uit de verf. Werkt hard - niet bang. Goed samenspel met Haye. Mooi manneke.

7   2  
De baviaan

Milanh heeft het heel goed gedaan naar mijn mening.. zowel in verdediging als in aanval.

1   2  
Hoge Vucht

Viel me alles mee moet ik zeggen! Had na vorige week waarin hij niet gebracht werd nadat Rutten geblesseerd uit voel lage verwachtingen..

4   2  
Mc Guyver

Blijf dit soort jongens gewoon kans geven we hebben er nu ook gelegenheid voor. In jo21 deden ze het voor corona ook niet slecht. Anders is het geld wat je aan opleiding besteed ook weggegooid. Zo'n jongen uit regio heeft meer instelling en komt beter over als zijn vervanger die steeds loopt te lachen na net verloren heeft die komen alleen voor het geld en geven niets om de club.

8   1  
Brecht

In Vanacker zie ik wel de toekomstige back voor NAC 1. Nadat hij de eerste 20 minuten moest wennen, verdedigend solide maar ook goed aanvallend

5   3  
jantjedorstig

Dat er nog mensen zijn die echt denken dat wij bij de eerste 2 eindigen, ongelooflijk. Vorig seizoen riep iedereen om de jeugd de kans te geven, en nu krijgen ze de kans, ok komt wel door de omstandigheden, en is het voor sommige weer niet goed.

5   1  
Aspo

@JANTJEDORSTIG

Vorig jaar hadden ze inderdaad in sommige wedstrijden de laatste minuten een jeugdspeler de kans moeten geven. Maar nee, dan wordt Kali ingebracht. Nu sta je met een half jeugdelftal in de basis! Jeugd moet je langzaam brengen in een elftal met ervaren krachten.

0   1  
Nero

Praat eens met lurling of john smit kan je echt iets van leren dan kom je er er wel

1   1  
NuFfNie

Vorig jaar in de zeperd tegen gae stond er veel jeugd voor de 1e keer in de basis. Volgens mij is er na de wedstrijd een knop om gegaan van "dit gaatme niet nog een keer gebeuren".
Als ik kijk hoe de jeugd het nu oppakt, dan denk ik dat ze binnen een jaar behoorlijk zijn gegroeid. Maar Maurice gaf de jeugd geen aandacht. Wie dan wel? Eric Hellemons? Dan heeft hij dat goed voor elkaar.
Dit jaar zie ik als een overgang jaar. Geen pretenties om te promoveren. Grootste uitdaging is een nieuwe eigenaar te vinden. Dan vind ik het eigenlijk goed dat je de jeugd de kans geeft. Tot aan de winterstop geen aankopen doen. Tegen die tijd weet je wel wie er van de jeugd afvalt of niet kan aanhaken. Dan kan je die plaatsen opvullen. Ga je nu voor directe versterking, dan schuif je de jeugd naar achter en is het maar de vraag of ze nog snel zullen ontwikkelen.

Wat goed is komt snel.

Laad alle berichten na dit bericht in