Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mounir El Allouchi in aanloop naar NAC - PSV

DeWeesJr

Morgen zou wel eens de laatste wedstrijd van Mounir El Allouchi kunnen zijn. De middenvelder staat in de belangstelling van diverse clubs. Wij spraken de middenvelder in aanloop naar NAC - PSV. Mocht u morgen bij een wissel van El Allouchi de linkerarm omhoog zien gaan weet u bij deze voldoende.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Jong NAC verliest in Kerkrade 0 reacties
9 Reacties
49   8  
Strijder

7 jaar.. veel kritiek gehad..veel complimenten gehad.

Als de afgelopen 7 jaar alle spelers zijn doorzettingsvermogen hadden gehad..

Hadden we niet gestaan waar we nu staan maar gewoon in de ere waar we horen..

Hup NAC!

49   8  
Strijder

7 jaar.. veel kritiek gehad..veel complimenten gehad.

Als de afgelopen 7 jaar alle spelers zijn doorzettingsvermogen hadden gehad..

Hadden we niet gestaan waar we nu staan maar gewoon in de ere waar we horen..

Hup NAC!

16   15  
Henri

@Strijder
Ik weet niet of je nickname gericht is op strijder El A, maar als ik door borduur op strijder EL A dan is het in mijn ogen een strijder die veel met losse flodders schiet en zeer veel persoonlijke duels verliest. Het is dan misschien wel een strijder, maar niet een waar je de oorlog mee wint. Lurling dat is/was in mijn ogen een strijder. Niet veel groter dan El A , maar wel veel scorend, veel assists, snel en bikkelhard in de persoonlijke duels. Dergelijke persoonlijkheden hebben we nodig om een opwaartse trend te generen.

23   2  
7Hills

Die is verder met een club dan hij ons wil doen laten geloven. Heel zijn lichaamshouding zegt mij dat hij dichtbij een transfer is. En is hem gegund.

12   1  
Da Pope

Als je hem zo ziet, lijkt het er inderdaad op dat hij deze winter vertrekt. Het is hem absoluut van harte gegund. Hoop voor hem dat hij er in het Midden-Oosten een carrière als Diba uit weet te peuren. Hoeft ie zich straks nooit meer zorgen te maken.

8   1  
RV

Goede voetballer in een goed draaiend elftal (was op zijn best met Garcia en Angelina die constant over hem heen kwam).

De laatste jaren hebben verschillende technisch directeuren gedacht dat El Allouchi een dragende speler zou zijn. Daar gaat het fout.

In zijn beste tijd had hij misschien wel de stap kunnen maken naar een subtopper die lekker draait (bijvoorbeeld een FC Zwolle toen destijds). Maar nu verwacht ik niet dat de subtop van Nederland zich zal melden.

Zonder twijfel dat ik hem een leuke transfer met dito salaris gun. Als NAC er Bruns of een andere ervaren kracht bij kan halen heb ik er ook goede hoop op dat het een vooruitgang zou betekenen. Ik ben totaal niet kapot van de driehoek Boussaid, Dogan en El Allouchi. Teveel hetzelfde gebrei, we kunnen El Allouchi zelfs ook wel opvangen met de huidige selectie.

7   1  
Ivo

Van de huidige selectie zit Mounir het langste bij NAC. Hij heeft promoties en degradaties meegemaakt, TD's en trainers zien komen en gaan. Hij moet er af en toe ook radeloos van geworden zijn.

El Allouchi is een degelijke speler, scoort meestal wel een 6 en maar zelden een 4 of een 8. Het verschil maken doet hij niet, en dat werd de laatste tijd wel van hem verwacht. Hij is inmiddels 25.

Een goede wedstrijd tegen PSV zou een mooie afsluiter zijn. Ik gun hem een mooie transfer. Voor hemzelf is dat ook beter.

8   0  
Breda F2

Wat een mooie gast ist toch. Heeft veel gegeven voor ons nac en zal het nodige blijven geven. Ik gun hem een mooie toekomst en zoals gezegd de 2-1 in de 88 minuut!!

3   0  
Arie

Aan de ene kant een hartstikke sympathieke gast.
Aan de andere kant naar mijn idee het toonbeeld van de neerwaartse spiraal waar we in zitten. Het is zo'n goeie gast, JA SUPER, maar daar koop je geen punten meer en al helemaal geen constant Eredivisievoetbal.
Een beetje hetzelfde idee als wat NAC onder de supporters wil creëren en wat ook deels lukt, mede door deze site. Kom op jongens en meisjes het is allemaal zo leuk en gezellig, laten we daarop focussen en niet op de totale wanorde en het consequent ontbreken van elke vorm van fatsoenlijk beleid om daarmee de potentie van de club ten volle te benutten.
Totaal niet belangrijk binnen de garelen.

p.s. Elke ton die je voor El Al kan krijgen moet je meteen pakken, maar zeker meer vragen als hij naar de zandbak gaat.

3   2  
Robbie Rafello

Hij zal toch niet zo gek zijn om hem op te stellen?
We hebben hem echt niet nodig vanavond, ballen moeten vooruit niet achteruit en stel je voor dat ie door zijn enkel gaat. " Once of a lifetime" - kans om van hem af te komen en nog met geld toe ! Ik zou hem gewoon al stiekem om een uur of 5 naar Schiphol brengen.

Laad alle berichten na dit bericht in