Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mounir El Allouchi na Ajax - NAC (5-0)

Eddy W

Mounir El Allouchi mocht vandaag weer op het middenveld beginnen. Naast Nijholt had de speler uit eigen jeugd een controlerende rol gekregen.  Wij spraken de middenvelder over zijn rol in de ploeg en de mogelijke vergelijking met seizoen 2014/2015.

 

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: Ajax-NAC 335 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Dorian Dervite na Ajax - NAC (5-0) 21 reacties
Terug naar overzicht
37 Reacties
0    
ibio

speelde eertse helft aardig, tweede helft (net als de rest) dramatisch.

0    
Fred1

Waarom worden steeds de losers voor de microfoon gehaald? Hier luistert niemand meer naar .
Ik kan deze gasten niet meer zien of horen .

0    
driekus

Ga eerst maar eens voetballen El A..

0    
driekus

En zoals Fred1 zegt, blijf van die microfoon weg.

0    
Vliegende hollander

Wanneer komt het besef nou eens een keer ,bij de spelers,we gaan gvd degraderen op deze manier.
Van ajax verliezen is ingeclalculeerd,maar elk puntje moet er gesprokkeld worden.
Komt daarbij dat de concurrenten allemaal punten pakken. By the way..........
Aan pi air, klasse werk geleverd prutser.
De spelers die er vd winter zijn bij gekomen hebben totaal geen toegevoegde waarde......tot nu toe.
Ga maar lekker je werk doen voor de tv , want hier hebben wij niks aan jouw inbreng

0    
Maarten

Welke mens met een NAC hart luistert nog naar deze weggooier.
Hoe durft zo iemand nog voor die camera te verschijnen.
Nu nog wachten zeker op de interviews met Rosheuvel, Koch , Nijholt , van Leer en die klote trainer de andere weggooiers van deze dag.

0    
driekus

Zoals ik al eerder schreef, PvH is aandachtstrekker, meer niet, heeft eigenlijk helemaal niks met NAC, ja gratis bier en zo. Maar je kunt het hem niet kwalijk nemen. In het begin van de competitie is de fout al gemaakt. Te weinig NOAD, geen spelers die voor de 19.000 supporters alles uit de kast willen halen. Welnee, volgend jaar spelen we elders, dus geen clubgevoel al is het alleen maar om NAC in de ere te houden. Losers met dubbele 000. Met dit samengeraapt gedoe speel je zelf in de KKD onderin, schande.

0    
Nacman

El al niks stop mee voetballen je kan er geen hout van op dit niveau

0    
Theoden King

@BSR: fijn dat die jingle weer terug is!

0    
driekus

Waar blijven de aankopen zoals Kakai. Hoe is het mogelijk dat we met al die geblesseerden het hele jaar door moeten zoals Fernades, IIlic en noem maar op, dat kan toch niet. Dat zijn juist spelers die de boel kunnen opdrukken, niet zo een als El A. En laat Leigh a.u.b weer in de basis gaan staan, weinig voetbal, maar wel enorm veel inzet. VdG, droef toeter. Maar ik blijf erbij, fout is in het begin gemaakt, Smulders niveau 2e divisie of nog minder. En allemaal roepen om Stijn, die had er ook niet veel van gemaakt met zo´n waardeloos elftal waarbij complete inzet ontbreekt. Volgend jaar, welkom Telstar e.d., mijn seizoenkaart wordt twijlachtig.

0    
Ad

Dat hij op het veld staat is al een verschrikkelijk gezicht. Met een microfoon voor ze neus is het net zo’n drama. Strik erom en snel weg sturen die vent.

0    
H'wiel

Wie je ook voor de camera trekt maakt geen ene fluit uit. Ze zeggen allemaal dat ze er alles aan gedaan hebben om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Iedereen ziet dat NAC (voetbal)kwaliteit te kort komt, hetgeen alleen met goede werklust gecompenseerd kan worden. En daar schort het aan bij diverse spelers. Aan de trainer en zijn staf om dit te doorbreken. Schijnt nogal lastig te zijn, omdat dat al vanaf de voorbereiding naar dit seizoen falikant mislukt.

0    
Wolfmanjack

En weer deze nietszeggende kerel. Heb je echt niemand anders. Kampioen open deuren. Dat kan hij beter dan voetballen. Wat een aanfluiting. Hij mocht een corner nemen. Zelfs die krijgt hij niet voor de goal. Naar Helmond Sport die gast

0    
driekus

Wolfmanjack naar Helmond is nog teveel van het goede, de Schutters 5e klas dat is zijn niveau.

0    
Tonneke

Deze voetballer lijdt aan kleurerenblindheid, werkelijk geen ene bal kwam bij een medespeler aan!!!

Met dank aan VdG dat hij deze nietsnut blijft opstellen ............

0    
Martin

Klootzakje is het meer niet zonder enig plichtsbesef.
Koop een spiegel lullo.
Wat Ad zegt is helemaal waar.

0    
Dun Diëe

Ik hoop dat ik het oneens mag zijn met zowel El Allouchi als de interviewer: een verrassend sterke eerste helft. Ik weet dat ik waarschijnlijk heel negatief klink, maar je moet toch wel zo eerlijk zijn dat Ajax halverwege de eerste helft inkakte en NAC daardoor ruimte kreeg plus twee hele grote kansen. Maar ik vond NAC over het geheel absoluut niet sterk, op geen enkel moment in de wedstrijd. Er waren een paar spelers met een paar sterke momenten,Lundqvist zoals altijd. Maar er is echt geen moment geweest dat NAC goed speelde. Ik weet niet of de statistieken nog worden bijgehouden maar elke vierde bal belandde volgens mij bij een Ajacied.

Ik vind het op zich sterk van hem dat hij toch elke keer voor de microfoon durft te verschijnen, maar dit wordt echt te pijnlijk om aan te zien. Hij heeft het antwoord gewoon niet. Hij zal toch zelf ook wel zien dat de meerderheid van zijn passes niet op bestemming aankwam? Niet dat Ajax er nou zo boven op zat om ballen te onderscheppen. Ze werden gewoon slecht ingespeeld. Vrij trappen en corners veel te laag. En daar kan El Allouchi ook helemaal geen antwoord op hebben. Niemand verwacht dat van hem. Nogmaals, tof dat hij zich toch verantwoord voelt de supporters te woord te staan. Maar dit begint beschermd te worden. Leg eerst maar eens een goede pot op de mat.

0    
Dun Diëe

"We pakken het goed op en dwingen twee grote kansen af".

Dan heb je de wedstrijd toch echt compleet anders beleefd....

0    
RV

Hij gaat wel voor die camera staan en alles wat je zegt is toch verkeerd na een kansloze nederlaag.

Ik heb veel respect voor El Allouchi en hij kan wel degelijk voetballen. Probleem is begonnen bij promotie. Door Smulders en de staf werd ingefluisterd dat El Allouchi met zijn ervaring het team bij de hand moest gaan nemen. Het ergste is dat hij daar zelf in is geloven. Zal regelmatig op maandag spierpijn hebben van het constant wijzen en in het luchtledige aansturen.

Prima voetballer in een goed draaiend elftal met bijvoorbeeld Garcia naast hem. Zou ook prima met een Excelsior of Fortuna meekunnen in de Eredivisie als hij zich daar op zijn plek zou voelen, daar ben ik van overtuigd. Maar niet bij NAC waar de druk hoog is, er reactief voetbal wordt gespeeld en er op dit moment alleen maar passanten zitten.

0    
driekus

Rv, als hij dan zo goed kan voetballen, dan moet hij een elftal dragen, maar dat kan hij niet, niveau 5e klas amateurs. Je krijgt gewoon medelijden met dit joch, hopeloos figuur voor NAC.

0    
Nicky

Wat een onzin Driekus, misschien even lezen wat RV schrijft. Een prima voetballer wanneer er goede spelers omheen staan. Het is geen dragende speler. Wat hij wel is is één van de weinige uit eigen jeugd en jongen uit Breda. En wat hij ook doet is zich netjes voor de camera melden na de zoveelste zepert dit seizoen.

Hopeloze reactie...

0    
RV

El Allouchi is een voetballer, geen karakter die het team bij de hand neemt. Kan alleen renderen bij een team en een trainer die hem daar de gelegenheid voor geven en een team dat wil voetballen. Dat was ook zo bij bijvoorbeeld Seuntjens en Rai Vloet.

Dit is geen niveau vijfde klasse speler.
Gewoon een goede en bruikbare voetballer maar niet iemand die je moet gaan vertellen dat hij een team bij de hand moet nemen. El Allouchi heeft niets van dat alles in zich, zowel voetballend als qua persoonlijkheid niet. Een goed karakter maar geen leider.

0    
scheppioni

Te plichtmatig allemaal, totaal geen verrassing !

0    
Fan uit Zevenbergen

Nooit meer opstellen deze gast je speel dan Met een man minder

0    
Catweazle

Hoe kan het dat een eredivisiespeler corners neemt die op heuphoogte aankomen aan de zijkant van de 16 meter? Ik verbaas me zo enorm aan het gebrek aan (trap)techniek bij sommigen. Is het stress waar ze niet mee kunnen omgaan of is het gewoon een gebrek aan kwaliteit? Dit valt me keer op keer op... En daar kan de (in dit geval) sympathieke El Allouchi niks aan doen, maar wel degenen die hem op eredivisieniveau laten aanmodderen..

Begrijp er werkelijk niks van...

0    
N1912

100% eens met je reactie RV.
Het is weer eens goed zoeken in dit topic, maar blij dat er toch nog mensen zijn die een genuanceerde mening kunnen geven ipv alles zwart-wit te zien.

El Allouchi is een prima bruikbare speler in een goed voetballend elftal, maar geen speler die de kar trekt in een tegen degradatie spelend team dat de nadruk op het dichthouden achterin heeft liggen. Speelde vandaag vooral in balbezit wel een ongelukkige partij. Zie hem toch liever in een iets aanvallendere rol.

0    
Beultje

El A. Had vorig jaar geluk dat er achter hem aan de linker kant een zekere Angelino stond die alles voor hem opknapte.
Valt nu volledig door de mand met alle andere links backs die we tot nu toe gehad hebben .
En achter de spitsen is El A. Helemaal een drama.....

0    
Arie

Heujjj dramAllouchi mag weer zn zegje doen. Met zulke meisjes ga je de oorlog niet winnen. Gewoon op blijven stellen!

0    
Ray

NAC heeft na de winterstop welgeteld 1 doelpunt gemaakt

0    
Henri

Stuitend te zien dat een Frenky de Jong met de bal aan de voet gewoon wegloopt bij El A. die hem niet kan volgen.

0    
Barry

vind je dat gek?

0    
Los Pollos Hermanos

Slechtste man van het veld? Nou, nee. Gersbach was veruit de slechtste in de wei. El al is een hele matige voetballer, maar wel niveau NAC. Gersbach is niveau 2e klasse. Onvoorstelbaar dat die vent een contract heeft gekregen. Wat een flater.

0    
misterbean

El Allouchi is totaal ongeschikt als controlerende middenvelder. Verder vroeg iemand zich tijdens de wedstrijd terecht af of hij een tranfer van El Alouchi naar Ajax had gemist. Hij speelde werkelijk alle ballen naar een rood-wit shirtje

0    
Moppernac

E.l. Is dan niet de beste voetballer bij NAC ,maar is wel een van de enige die het Meeste NOAD inzet heeft bij NAC.

0    
Dirk

Met 7 man kan je van Ajax verliezen natuurlijk.
Vond het alleen zo raar dat ElaLULchi , Koch, Nijholt en Rosheuvel bij Ajax meededen , 15 tegen 7 is niet te doen natuurlijk.
Volgende wedstrijd toch eens 11 mensen opstellen die wel voor NAC willen spelen of vraag ik als simpel supportertje nu te veel?

0    
Nacdictive

Wat een hoop kansloze reacties hier.. Hierboven wordt zijn naam 'ludiek' verbasterd, iemand anders is verbaasd dat Frenkie (zo schrijf je dat..) bij hem wegloopt met bal aan de voet, gek he dat een speler waarvoor €80 milj wordt betaald dat kan.. Is hij zo goed of El A. zo slecht?

Mooi ook om te zien dat er elke keer weer een hetze gevoerd wordt op andere spelers, Nijholt moest en zou Verschueren moeten vervangen maar nu wordt Verschueren node gemist? Gersbach is ook al gefileerd, Rosheuvel ook, Van Leer ook, Muhren ook, Koch ook, Mets ook, Leigh ook, Kastaneer ook, wie nog niet? Schaam je eigen kapot man, nep supporters...

0    
Dutchbird

Smulders was wel een meester in het selecteren van constante kwaliteit, want er zit qua niveau en talent maar weinig verschil tussen Mounir, Mühren, van Aanholt, Kali, Nijholt, Mets, Koch, Rosheuvel, Verschueren, Palmer Brown en Leigh. Daarmee worden we ook in de KK divisie geen kampioen. Alleen Te Vrede, Lundqvist en Kasteneer kunnen mee op eredivisieniveau en die laatste ook alleen maar als hij niet naast zijn schoenen gaat lopen.

Laad alle berichten na dit bericht in