Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mounir El Allouchi na PEC Zwolle - NAC (0-0)

LarsW

De vuurdoop voor onze nieuwste aanwinst: DeWeesJr. El Allouchi verscheen voor onze camera, die na lange tijd weer vanaf het middenveld mocht opdraven. Gianluca Nijholt viel in de warming-up uit waardoor El Allouchi onverwachts mocht starten. De rol van controlerende middenvelder beviel hem goed.

 

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: PEC Zwolle - NAC 151 reacties
Terug naar overzicht
18 Reacties
0    
210853

Speelde een kansloze eerste helft... Tweede helft was al wel wat beter. Maar wat mij betreft in deze vorm op de bank houden.

0    
Bierdrinken

Op naar de 7 punten uit 3

0    
ibio

Mournir speelde best aardig, begon onwennig, maar was in de tweede helft 1 vd beteren

0    
Tactisch plan

2 punten laten liggen zo gaan we het niet redden

0    
Jans

NacBreda prima gedaan op het kunstgras, Het lijkt dat het lek boven is ,goed gespeeld ondanks vele abcenten.Geeft vertrouwen voor de toekomst.Op naar de volgende punten.

0    
D’n opletter

Nooit meer als controleur, net zoals Verschuren nooit meer op de rechts back positie moet spelen. Liep het spel onnodig te vertragen, in deze vorm geen meerwaarde en op deze positie al helemaal niet.

0    
Nico

Prima gespeeld Mounir

0    
RV

Schrok er wel van wat hij liet zien en dat terwijl ik al tijden het gevoel heb dat dit zijn positie zou kunnen zijn. Wint normaal gesproken veel duels maar vandaag was hij echt overal een aantal seconden te laat. En dan ook aan de bal wel erg matig. Gelukkig in de tweede helft wel weer een zesje.

Het is El Allouchi verteld dat hij nu ervaring heeft en spelers bij de hand kan nemen. Kan me een interview herinneren eerder dit jaar waar ik wel erg van geschrokken ben. Als El Allouchi denkt een team bij de hand te gaan nemen dan wordt het gevaarlijk.

Credits voor zijn ontwikkeling maar wel met de juiste spelers om hen heen en in de juiste rol (zoals vorig jaar met Angelino op links en Garcia in de as).

0    
Ouwe Spionkop

Die jongen haalde een ruime voldoende vandaag. Helaas waren Rosheuvel en Te Vrede niet scherp anders hadden er 3 punten ingezeten
Maar vooraf had ik voor n puntje getekend.

0    
Nacman

Verhuur hem maar aan een 1 divisie club

0    
Fred1

Dit zou voor hem inderdaad de beste positie moeten zijn maar het viel me knap tegen, hij heeft zijn kans niet gepakt.
Eerste helft was dramatisch veel balverlies , foute passes en verdedigend wordt hij voorbij gelopen of hij er niet staat.
Tweede helft ging het wat beter maar het houdt niet over met die jongen , is meer bezig met zichzelf en dat irritante wijzen dan met elkaar een teamprestatie weg te zetten.
Laten we zeggen dat dit zijn minst slechte wedstrijd was en zijn foute passing en balverlies geen nadelige gevolgen heeft gehad.

0    
RV

Wel eens hoor Fred en dan met name dat constante wijzen en voelen aan de scheenbeentjes. Echt een goede gast die zich ontwikkeld maar we moeten nu wel stappen gaan maken voor handhaving.

El Allouchi zou dit jaar het team bij de hand moeten nemen en hij is zelf gaan geloven in het sprookjesboek van Smulders.

Hard blijven werken en hopen dat hij 10 betere spelers om zich heen krijgt zodat hij mee kan liften. Als hij het zelf moet doen echt veel en veel te licht.

0    
Hb.naccer.Hb

Zwakke eerst helft inderdaad maar in de tweede helft zag je toch wel bij vlagen wat dit NAC mist, een nr 6/8 die ook diepte in het spel kan brengen en voetballend vermogen heeft. dat bracht hij wel mi. Hij gaf een paar goeie diepte ballen achter de verdediging van Zwolle of diep naar de vlanken waardoor het spel snel verlegd werd. Zo belangrijk om dat te hebben zodat je je verdediging kant ontlasten en sneller tot aanvallen te komen. Nijholt/kali/Verschueren komen daarin te kort dus in de winterstop ook zeker die positie versterken!

0    
Dutchbird

twee helften, eerste helft kansloos verdedigend tegen Younes Namli, tweede helft Younes Namli in de achterzak

0    
Jf

Hij speelde onwennig maar had zowel de eerste als de tweede helft een paar mooie passes waarmee hij spel naar de andere kant verlegde en een aantal steekballen waaruit grote kansen kwamen. Hij had ook wel een aantal vrije trappen mogen krijgen.

0    
ome cor

Zwarte schaap van dit seizoen bij veel mensen op dit forum. Die willen dan op een gegeven moment ook alleen maar de mindere punten blijven noemen en herhalen. Dat is jammer.

Wat voor Mounir geldt, geldt voor alle spelers: zet zo'n jongen in een goed draaiend team en zijn kwaliteiten komen het beste tot z'n recht.
In een minder draaiend team is het bikkelen en door de fouten heen zoeken naar de succesj́es.

Supporters die hier vragen om zo'n jongen op de bank te zetten moeten eens opzoeken in een Engels woordenboek wat "to support" betekent.
Laat de trainer maar bepalen wie er wel of niet speelt. En vd Gaag is niet de enige die Mounir anders beoordeeld dan een stel anonieme fans.

0    
scheppioni

Ondanks dat Mounir gisteren niet slim en slordig voetbalde, lijkt mij Mounir steeds meer een speler die juist niet linkshalf moet staan, Mounir heeft moeite zo lijkt het om vanuit taakgericht te voetballen, het beste voor hem en NAC dat hij met Fernandes moet concurren op een frivole nummer tien, want de laatste 25 minuten utreg uit waren dit seizoen zijn beste en van waarde ! Jammer dat de staf hier zijn ogen blijkbaar voor sluit ! Op links zal er echt wat dreiging bij moetem komen of wat ik al geopperd heb Leigh doorschuiven op de vleugel !

0    
Moppernac

Leuke gozer al is het voetbal niet altijd even goed, wel een man met een echt NAC HART

Laad alle berichten na dit bericht in