Overal waar we komen

BSR TV: Mounir El Allouchi na RKC-NAC (0-2)

Das Phantom

Mounir El Allouchi was gisteren weer ouderwets belangrijk voor NAC. Met een doelpunt en een assist was hij bij allebei de doelpunten betrokken. We spraken daarom onze echte NAC man na de wedstrijd.

Bron:
B-side Rats
Vorig bericht
De klapper van BSR #3 19 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Thom Haye na RKC-NAC (0-2) 8 reacties
Terug naar overzicht
11 Reacties
41    
JanVG

EL-AL is een prima en oerdegelijke linksbuiten voor de KKD,
Hij speelde gisteren ook weer een prima pot. Mounni is de enige echte NACCER in de selectie. Daar mogen we soms wel iets meer respect voor hebben.


0    
Plastieke annemieke

Zegt hij nou dat RKC vorig jaar een van de best voetballende ploegen was ?

Deze vorm vasthouden mounir!

10    
ome cor

@plastieke Annemieke
Hij bedoelde natuurlijk vorig jaar tijdens de voorbereiding 😜

24    
Italo (BSR)

RKC speelde vorig seizoen, met name in de eerste seizoenshelft, best prima wedstrijden. Het was achteraf gezien té naief, maar goed positiespel werd er in die fase zeker gespeeld. Daar zal El Allouchi op doelen.

Inmiddels heeft RKC natuurlijk wel een jasje uitgedaan en is de ploeg op dit moment zwakker dan het team dat er vorig jaar stond. Desalniettemin fijn dat er gewonnen is. Goed voor het vertrouwen en de onderlinge sfeer. Op naar zaterdag, dat is écht een testcase wat mij betreft.

-20    
Bou

Opvallend dat Mounir ontwijkend antwoord over de kansen die erin hadden gemoeten. Is dit een teken dat de groep ook vind dat de huidige spitsen niet goed genoeg zijn?

13    
Barbapapa

Ik vond Mounir tegen Heerenveen al positief opvallen in het spel. Gisteren helaas niet kunnen zien maar wat ik lees weer belangrijk.

Begon onder Hyballa echt op te bloeien en met meer lef te spelen. Ik hoop dat hij die lijn doortrekt want is naast een goede technische voetballer ook een heel toffe gast.

4    
MP

Mounir is natuurlijk de afgelopen jaren behoorlijk 'misbruikt' en op heel veel verschillende posities gespeeld. Hij blonk uit naast Manu Garcia op het middenveld en maakte weinig klaar als linksbuiten.

Ik zou het wel willen zien hoor, Mounir op 10. Hij is niet super creatief, maar ik denk nu wel de beste aanvallende middenvelder die we hebben. Wie weet (hopelijk) bloeit hij weer op.

41    
JanVG

EL-AL is een prima en oerdegelijke linksbuiten voor de KKD,
Hij speelde gisteren ook weer een prima pot. Mounni is de enige echte NACCER in de selectie. Daar mogen we soms wel iets meer respect voor hebben.


3    
JN

@MP

Het klopt dat hij veel misbruikt is op verschillende posities, ook in het jaar dat jij benoemt. In mijn ogen blonk dat jaar echter uit als linksbuiten, waar hij volop kon combineren met Angelino. Als middenvelder bleek hij dat jaar verdedigend iets te kwetsbaar en/of erg risicovol in de opbouw.

Hoe dan ook, is hij als 10 en linksbuiten zeer bruikbaar voor ons dit jaar. Als hij linksbuiten staat, heb je voor een juiste balans wel een vleugelverdediger erachter nodig (Noblejas) en een diepgaande rechtsbuiten.

8    
Leurenaar

Mounir is een echte NACCER!!! Ik hoop dat hij blijft, hup mounir! hup NAC!

-4    
Real Robert

En het zoveelste jaar hoopt men hier weer, dat hij bepalend voor ons wordt. Dat zal hij nooit worden. Te beperkt in alles.
Het was natuurlijk een opsteker om tegen RKC te winnen, maar euforie?
Hadden zonder Covid gewoon 1e divisie gespeeld en hun selectie is uitermate zwak nu!

0    
Dutchbird

Professioneel verlengstuk van de microfoon. Chapeau jongens. Stuur die bezemsteel maar naar de heks van NAC; Nicole Edelenbos.

Laad alle berichten na dit bericht in