Overal waar we komen

BSR TV: Nick Olij na FC Volendam-NAC (2-1)

Italo

NAC verloor vanavond in de laatste minuten wat een prachtige awayday had moeten worden. Wij spraken doelman Nick Olij na afloop van de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: FC Volendam-NAC 195 reacties
Terug naar overzicht
22 Reacties
38    
Hugo

Prettige reactie van een oprechte jongen. Alle vertrouwen in dit NAC. Vallen en opstaan, komende twee potjes de beuk erin. Hup NAC

-3    
Scheppioni

Lijkt een redelijke keeper maar de 1-1 doet me weer aan iemand denken, werk aan de winkel jelle ! Allemaal mooie woorden, maar gewoon weggespeeld door volendam !

-11    
4bluf

Boris 2x fout..

Manmanman

38    
Hugo

Prettige reactie van een oprechte jongen. Alle vertrouwen in dit NAC. Vallen en opstaan, komende twee potjes de beuk erin. Hup NAC

-36    
Hermano

Uitvakje viel ook tegen.

24    
PatjeR

Harmano was jij erbij. Anders geen recht van spreken jongetje. Uitvak was top. Thuispubliek niet gehoord.

13    
Nr.20

Begint met willen winnen....iedereen heeft het over maschart maar van anholt welgeteld 0 voorzetten eruit gehaald als back...en onze ervaren bewierookte El A laat bij 2e goal het weer eens lekker lopen......

9    
Bredaastrots

Het tegen doelpunt had je kunnen houden. Die twee. Niks aan te doen moet je diecalimero op links kwalijk nemen die lijd bal verlies die was beroerd slecht. Wat een drama is dat.

-9    
Hermano

Patjer.

Ja zoals zn 12 x per seizoen.

Ik vond het tam. Uiteraard beter dan de aanhang van Volendam.

7    
Dun Diëe

Als je je ogen dicht doet is het af en toe net alsof je Cruyff hoort.

-1    
Buddha

Prima reactie en een Jongen waar je je als supporter wel mee kan identificeren. Maar laten we hem vooral ook op het keepen beoordelen. 3 tegengoals / 2 blunders. Dit moet beter!

Hup Nick!!

9    
Los Pollos Hermanos

Prima keeper! Die 1e had hij misschien kunnen hebben, maar werd wel erg knap ingekopt. Ik ben blij met deze gozer op goal. 1 van de spelers waar ik echt blij mee ben.

Mashart mag per direct vertrekken van mij. Die komt gewoon te kort. Kan echt niet mee. Boris is ook dramatisch, maar wel sterk. Leuk aanspeelpunt. Kan misschien nog wat worden. Die wil ik nog wel een kans geven.

Op naar de volgende pot. De Graafschap komt ook niet verder dan 0-0. Er zit geen uitgesproken kampioen bij, het is allemaal gewoon matig. Ik ben nog steeds van mening dat NAC geen kampioen kan worden, maar wie dan wel? Het is allemaal niks.

5    
PatjeR

Hermano het plaatselijke crematorium was nog levendiger dan het volendam publiek....

1    
Boc

@Patjer, Harmano is een kruik en zit hier te stoken. Niet op in gaan. Het uitvak was top en bleef maar gaan!

3    
Lamington

Patjer

Ja, thuispubliek gehoord. De laatste vier minuten, toen ze wonnen en wij met lege handen stonden. Na een wedstrijd waarin NAC geen enkele pot kon breken..

11    
Flieger prins van UT kielegat

Fijn zo'n keeper te hebben
Houd ons in de 1e helft wel op de been
Met die van vorig jaar stond je bij rust al 2-0 achter
Deze keeper gaat nog punten voor je pakken
Gelukkig nu even een weekje extra
Koppies leeg en gewoon opnieuw beginnen
Hoop heel hard dat er toch nog wat bij komt
Want ik mis sporkslede en Leigh toch wel

4    
Wolfmanjack

Fijne kerel.

3    
Badeend

De backposities zijn by far het zwakste ingevuld, het is te hopen dat Noblejas en Schouten daar iets anders brengen, maar goed, Brood zal Van Anholt en Mashart niet voor niets opstellen en ik vond Mashart tot nu toe ook niet écht tegenvallen.

Kudimbana.... Tja. Groot. Wat ik gisteren van hem zag, heeft hij veel teveel moeite een bal aan te nemen, dan word je in elk geval geen aanspeelpunt. Hooguit in de 16 een pinchhitter, maar de vraag is of we daar voldoende gaan komen.

0    
Joop

Goede keeper brengt rust alleen de 2 backs komen kwaliteit te kort en op het middenveld al ouchi komt te kort aanvallend is hij goed maar man tegen man komthij veel te kort.

2    
Hb.naccer.Hb

Leuke gast maar toch echt 2 houdbare ballen nog niet echt een puntenpakker dus

1    
GeelZwartHart

Beide backs zijn aan vervanging toe. De broertjes Ilic komen nog conditie te kort. En ja Boris alleen in de punt (voorin dus) als je pompen of verzuipen speelt. Domme nederlaag.

0    
Grootvader

Kan iemand mij vertellen waarom deze prima keeper direct na de wedstrijd zijn horloge heeft om gedaan?

1    
Roosendaler

Om te kijken hoe laat het is. Hij wil de bus niet missen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja