Wij gaan niet opzij

BSR TV: Nick Olij na Feyenoord - NAC (7-1)

Praatpapegaai

Doelman Nick Olij beleefde zacht gezegd niet zijn meest gelukkige avond in De Kuip. Hij en zijn teamgenoten bleken niet opgewassen tegen het sterke Feyenoord. De goalie mocht zeven keer vissen.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: Feyenoord - NAC 128 reacties
Volgend bericht
BSR TV: JP van Hecke na Feyenoord - NAC (7-1) 11 reacties
Terug naar overzicht
34 Reacties
118    
Stoep

Ach, Olij heeft ons meerdere keren gered dit seizoen. Zoals elk nadeel zijn voordeel heeft, waarschijnlijk valt Olij na zijn optreden van gisteren van veel lijstjes van eredivisieclubs waarvoor de kans groter is dat hij blijft. Voor NAC is dit gewoon een goede keeper.

4    
Arie

Correctie, tegen de sterke VAR.

Daarna is het gewoon afgelopen.

41    
Sheriff

Normaal de beste man van het veld.
Gisteren helaas de slechtste....zie 3-0 en 5-0.

Helaas Nick, rug rechten en door.
Je gaat nog heel belangrijk zijn dit seizoen.

54    
Wolfmanjack

Jammer. Slechtste man was Monsalve. Ik zie 10 keer liever Riera in het centrum naast JP.

20    
Vdh

Iets meer zelfreflectie Nick! Komop! Bij de 5-0 lever je bal recht in de voeten in bij Fey. Anders krijgt Berghuis nooit die kans om het zo schitterend af te maken. En vele andere passes en ballen die niet aankwamen en recht werden ingeleverd.

118    
Stoep

Ach, Olij heeft ons meerdere keren gered dit seizoen. Zoals elk nadeel zijn voordeel heeft, waarschijnlijk valt Olij na zijn optreden van gisteren van veel lijstjes van eredivisieclubs waarvoor de kans groter is dat hij blijft. Voor NAC is dit gewoon een goede keeper.

16    
Pierke

Goeie gast, erg jammer die fout bij 3-0 maar normaal staat ie er altijd. Sinds jaren eindelijk weer eens een redelijke keeper.

18    
Ivo

Balen, Nick heeft het hele seizoen al veel punten voor ons gepakt, en in dé wedstrijd van het jaar (tot nu toe) zakt hij er doorheen. Klote voor hem en voor ons.

Het is nu eenmaal gebeurd, niet te lang in blijven hangen en zondag weer de nul houden.

8    
Nacman

Foutje kan Nick liever nu dan in naccompetie op naar zondag naar de 3 punten geen onnodige kaarten en blessures oplopen

10    
Rubenac

Nu kan je laten zien dat je een vent bent.
En niet alleen noord Hollandse branie hebt.
Blijf na dit seizoen , in welke divisie dan ook..

-32    
Kleintje

Met alle respect maar hij doet me denken aan da kleine keeperke des tijds van de stillems. Elk wippertje kende er over heen schieten aangezien hij nog kinderkorting krijgt met zijn 1.65. Tis een goeie keeper ja maar niet meer dan dat. Ik vind het toch wel fijn als je een keeper hebt staan van boven de 1.85. Die hebben ook nog eens lange armen en benen. Olij is niet zo groot en daarom gaan w enig vaak van zulke wippertjes zien die hij nier kan tegen houden mee zun kleine armpies.

-48    
D'n Beuk

Ben van begin af aan al geen fan van deze praatjesmaker, maar op de één of andere manier is deze jongen hier heilig verklaard om dat ie z'n pr-praatje goed op orde heeft.
Wisselt zijn goede momenten af met het doorlaten van houdbare balen.
Hij wil uitstralen dat hij de grote man is bij NAC en dacht gisteren bij een 2-0 stand heel arrogant te laten zien dat iedereen rustig moest blijven en er nog geen nood aan de man was, en toen kwam nadat meneer een minuut met de bal aan de voet stond Bozenik aangewandeld om de bal effe binnen te tikken, daarna bij 4-0 ging meneer ook nog even tegen zijn verdedigers vertellen dat ze de kop omhoog moesten houden.
Onze grote superster is gisteren compleet door het ijs gezakt en ik mag hopen dat Hyballa in gaat grijpen en gewoon Kramer vanaf zondag de kans gaat geven onder de lat, des te groter zullen onze kansen worden in de NACompetitie

voor de mensen die bang waren dat mister populariteitsprijs vertrekt na dit seizoen als NAC niet promoveert, die angst kan in de koelkast geparkeerd worden, de scoutingrapportjes zijn opgeborgen door de collega's van Tommeke

10    
Gerrit

@Wolfmanjack ik ben het volledig met jouw comment eens!! Monsalve was enorm slecht en ik snap ook niet waarom Hyballa het gouden duo Riera-Van Hecke heeft opgebroken! Dat was nou het enige bij ons NAC dat gewoon goed stond. Je zag ook dat linksback niks is voor Riera. Jammer voor Monsalve maar dan gaat ie gewoon de bank op. Schouten op rechts en van Anholt op links. En Nick: komt goed jongen! Jij gaat ons redden in de playoffs!

10    
Patje

@d,n [email protected] doe mij een lol, plaats Niks op deze side. Want je lult uit je nek.

-1    
Cool hand

Eerst de Gea nu Olij. Hoe kan het? Je krijgt een bal aangespeeld, er is op dat moment geen tegenstander in de buurt en 5 seconden later heb je een doelpunt tegen. Daar kan ik me echt heel druk om maken. Zou als trainer geneigd zijn om de keeper meteen te wisselen als straf. Zo je team in de steek laten, is onacceptabel. Klinkt overdreven, maar wat heeft het allemaal voor zin als je zulke fouten mag maken?

-11    
D'n Beuk

@Patje

Dat maak ik altijd zelf nog wel uit,
Zeg tegen jou toch ook niet dat je niet in de polonaise mag lopen

2    
Kiko

Gisteren was Olij weer het keepertje van Oss, terug op zijn plek. Blijft dus voorlopig bij NAC. Van Hecke daarentegen bleef wel overeind. Het is duidelijk dat hij wel een stap hogerop kan maken.

-11    
ibio

Ook nooit een fan van showkeeper Olij geweest.
Ik dacht dat hij wel een goede ontwikkeling doormaakte, maar hij viel gisteren zwaar door de mand

Laten we hopen dat hij zich weer herpakt

6    
Patje

@d,n [email protected] ik snap niet dat je zulke teksten schrijf. Nick heeft al vele punten voor ons nac gehaald. Nu maak hij een dom foutje, terwijl dat zelf weet en kenbaar maakt dat ie zelf fout zit. Ga jij hem afbranden. Niet terecht vindt ik. Maar doe maar lekker wat je wilt, alleen zo maak je geen vrienden denk ik. Winnen doe je met z'n allen en verliezen ook.

15    
Jandorstig

De 4-0 vond ik ook zijn fout, hij komt uit en opeens stopt hij, om daarna weer te komen, nu was hij iets te laat, was hij gelijk doorgelopen had hij hem waarschijnlijk gehad. Als een keeper uitkomt moet je gewoon de bal hebben.

0    
jvt

Veel punten voor ons gepakt?
We hebben niet veel punten en staan middenmoot.

-14    
Falco

Wat een kut keeper

-5    
D'n Beuk

@Patje

Dat ikhier geen vrienden mee maak is mij allang duidelijk, lig ik ook niet wakker van

Zoals ik al aangaf ben ik van begin af aan al geen fan van Olij,
Maar hij heeft mooie praatjes en die vallen schijnbaar erg goed bij de gemiddelde NAC-supporter en dus is kritiek op Olij ongeveer hetzelfde als heiligschennis, de praatjes hebben bij vele supporters zand in de ogen gestrooit.

Blijkbaar pakt hij heel veel punten voor NAC terwijl we helemaal niet zoveel punten hebben.
Olij keept doorgaans goed als heel het elftal goed draait, en dan met name de verdediging.
dat hij af een toe een mooie showduik maakt wil niet zeggen dat hij een goede keeper is maar er zijn ook al genoeg houdbare ballen in de goal verdwenen.

Nou zijn we ook maar NAC en zullen de Casillassen, Ter Stegens en Neuers van deze wereld nooit het NAC-shirt dragen en daar kan ik goed mee leven, wat me bij deze jongen wel tegen staat is dat hij continue de stoere onverschrokken jongen uithangt en vooraf allerlei babbels heeft dat ie niet onder de indruk raakt van de kuip enz. en dan vervolgens ook echt compleet door het ijs zakt (kijk maar naar de 3-0 en 4-0) bij de 5-0 legt Berghuis zijn gebrek aan lengte bloot door met z'n chocolade been over hem heen te stiften


3    
Moppernac

De Harrie Schellekens van 1973 .

Kan gebeuren jammer en verder gaan

3    
Breda1976

hahaha d'n Beuk.

Olij heeft echt wereld reddingen verricht. Heeft NAC zo vaak in de wedstrijd gehouden met super safes en reflexen. Uitgeroepen tot beste keeper van de periode. Hier wekelijks uitblinker in MOTM. Olij een slechte keeper noemen? Je maakt jezelf echt belachelijk.

Dus inderdaad, beter post je niks meer, met je onzin. Grapjas.

-2    
D'n Beuk

@Breda1976

Dus omdat hij hier door de polonaisebrigade tot MOTM wordt gekozen is het een goede keeper?

Dus omdat hij in een door de grootste club uit de competitie gekaapte verkiezing tot beste keeper is verkozen in de eerste periode is hij een goede keeper ?

Haha lekker objectieve onderbouwing , maar blijf lekker de kudde makke schapen volgen

-5    
ome cor

Nog niet zo heel lang geleden hadden we een keeper die elke wedstrijd fouten maakte.
Nick stopt al die fouten in 1 wedstrijd.

Hadden we hier hard strijdend op 2-1 gestaan en met een var+cadeau uiteindelijk met 3-1 verloren dan waren we trotser op een onze jongens en hadden we ook geen finale gehad.
Het deed gisteren wel flink pijn hoor, maar achteraf is niks evenveel als niks.
En de voorpret was fantastisch.

-2    
ome cor

Nog niet zo heel lang geleden hadden we een keeper die elke wedstrijd fouten maakte.
Nick stopt al die fouten in 1 wedstrijd.

Hadden we hier hard strijdend op 2-1 gestaan en met een var+cadeau uiteindelijk met 3-1 verloren dan waren we trotser op een onze jongens en hadden we ook geen finale gehad.
Het deed gisteren wel flink pijn hoor, maar achteraf is niks evenveel als niks.
En de voorpret was fantastisch.

7    
Scheppioni

Sommige hier noemen d'r eigen NAC supporter ? Olij is een verademing tegen over die zoutzak van vorig seizoen ! Olij heeft al heel wat punten gepakt anders hadden we zonder periode op zak tiende gestaan !! Jammer Nick, rug rechten en ol naar zondag ! Anholt gaat elke wedstrijd de mist in dat is veel dramatischer !

-2    
Tram

Nick blijft een topkeeper voor NAC. Maar ik vrees dat we hem al kwijt zijn..

2    
Moppernac

Nick gewoon toegeven dat je 3 fouten maakt.
De 2-0 kwam je uit en stopte halverwege, dus ook fout van je. De 3-0 zullen we het maar niet over hebben.
En de 5-0 begint ook bij jezelf met die beroerde uittrap.
Je had je dag niet, dus gewoon toegeven en op naar zondag

1    
Stekkuh

@ ome Cor,

Heb jij een pagegaai op je schouder staan omdat je alles 2 x zegt

1    
Nacdictive

Triest als je nu Olij gaat afvallen..
Gewoon een erg goede keeper voor dit NAC punt aan de lijn.

1    
Fred1

@ Coolhand ik kan daar ook wel een beetje in meegaan.
Ik erger me al heel het seizoen aan zijn spelhervattingen , en dat het mis zou gaan zat er gewoon een keer aan te komen.
Gisteren gewoon 2x rechtstreeks een bal inleveren verspelen weggeven, waar direct en indirect een goal uit komt, het mag je gewoon niet gebeuren als je de juiste focus hebt.
2 x te ver voor je goal staan als je eigenlijk een te kleine keeper bent dat mag je geen twee keer in één wedstrijd overkomen.
Hoe vaak speel je dergelijke wedstrijden in je leven en dan verneuk je het zo!
Ik heb zelden een keeper in één wedstrijd zo zien schutteren, ik zat in de Kuip met plaatsvervangende schaamte.
Deze fratsen zorgden er voor dat het na twintig minuten al geen wedstrijd meer was en dat mag gewoon niet gebeuren zeker niet bij een keeper van dit niveau.
Ik vond het misplaatste branie.
Nederigheid rn minder blazen lijkt me vanaf nu gepast.
In mijn optiek waren het geen zenuwen maar een grove onderschatting van de tegenstander de Kuip en de enorme druk en vooral grove overschatting van jezelf.
Je bent maar zo goed als je laatste wedstrijd en die was ronduit bagger.
En hiermee vlak ik beslist eerdere prestaties niet uit maar nu was het gewoon helemaal niks en echt schaamteloos .
Wat overigens ook voor van Anholt , Monsalve , Riera , Azagari Boussaid en Stokkers gold hoor.
Je laat je zo niet afslachten , dan heb je weinig eergevoel en geef je een scheidsrechter die je bewust wilt naaien , wat je op voorhand al wist, vrij spel.
Gebrek aan werklust mag nooit gebeuren , strijd mag gewoon nooit ontbreken en opgeven mag nooit in je woordenboek voorkomen.
Een halve finale kan in mijn optiek nooit in een 7-1 vernedering eindigen.
Uitgesloten !
Onmogelijk als je gewoon doet wat je moet doen.
En dan verlies je wellicht nog gewoon want Ramphuis floot en dan hadden we alleen frustratie over die corrupte lul gehad. Nu worden zijn Onsportieve fratsen onderbelicht.
Bijkomend probleem is dat dit enorm door gaat werken op de volgende wedstrijden.
Dus we hebben hier nog veel en lang “ plezier “ van vrees ik.

4    
Naccie1912

@ dn beuk verlang jij terug naar Birghitti, Bertrams of onze grote vriend Van Leer? Hou toch op, olij is een prima doelman die zeker ons NAC dit seizoen al vaak gered heeft. En als je dat niet kunt inzien, heb je de wedstrijden niet gezien.
Ja hij speelde kut tegen Feyenoord, maar dat zegt hij zelf ook. Alsof een veldspeler nooit een slechte dag heeft zeg.

Laad alle berichten na dit bericht in