Wij gaan niet opzij

BSR TV: Odysseus Velanas na ADO - NAC (2-1)

Thiestemberg

Odysseus Velanas wist vanavond tegen ADO te scoren waardoor NAC even mocht hopen op een punt. Wij spraken de doelpuntenmaker na de wedstrijd. Over de wedstrijd maar vooral ook over zijn toekomst bij NAC.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Tijs Velthuis na ADO - NAC (1-2) 16 reacties
Volgend bericht
Liveblog: ADO Den Haag - NAC 234 reacties
17 Reacties
28   1  
Henk

Compleet onzichtbaar in de 1e helft. Stond veel te diep en heeft niet het tactisch vernuft om dat te zien of daar iets aan te doen. Ook geen leider die zijn team aanstuurt of anders zet. Zelfs zonder het doelpunt knap herpakt in de 2e helft.

21   7  
RaRa

Wel weer een goal gemaakt, maar toch te weinig laten zien deze wedstrijd.

24   7  
RaRa

@ NOAD
nee hoor, raakte eerste helft geen knikker. En in die helft verspeel je de wedstrijd. Als je dan graag een bepalende speler wilt zijn en dus belangrijk, moet je er staan op die momenten.

16   4  
RaRa

Verder wel altijd rustig voor de goal, heeft goed schot en kan een goal maken.

25   3  
Ben de Gaijgek

Ik hoor de aanvoerder weinig kritisch over zijn eigen spel in de eerste helft.
Dat vind ik wel opvallend.

Over Ody en volgend seizoen hoeven we niet meer te praten.
"Ze hebben meerdere keren gezeten met NAC" en het bericht is er dat hij mogelijk gepasseerd zou worden komt niet de wereld in omdat de gesprekken met NAC de goede kant uit gaan, lijkt me.
Maar hij wil met NAC naar de playoffs dus hij is loyaal aan zijn werkgever zolang hij onder contract staat. Dat is prima, toch?

22   8  
Moppernac

Hij heeft gesproken met NAC maar wil niet verlengen omdat de aanbieding niet goed genoeg is en dat is het hele verhaal denk ik.
Velanas gaat dus gratis de deur uit einde van het seizoen.
Geef hem een veel verbeterde contract en dan kan je hem nog met winst verkopen want weg gaat hij dan toch wel en verdien je er nog iets mee.

14   6  
Bubba Gump

Bakker is de groot verdiener van de selectie samen met Rutten.

Hoezo kan je Ody dan niet zo"n zelfde aanbieding doen?

Ik zie meer in Ody dan in Bakker en Moreno.

12   3  
Jos de Wit

Zolang je kan promoveren moet je gewoon je beste 11 opstellen want het kan altijd per ongeluk lukken. Als dat niet het geval is en je wil echt op volgend jaar bouwen dan is dat logisch maar dat is nu totaal niet het geval. Als je Velanas nu op de bank zet zeg je eigenlijk dat dit seizoen klaar is en dat slaat op dit moment nergens op want dan zouden ado en dgs e.d. al uitgespeeld zijn. Zolang je kan promoveren moet je gewoon voor promotie gaan en je beste 11 opstellen. Als we 4 wedstrijden voor het einde weten dat het niet meer lukt snap ik het maar voorlopig slaat het nergens op

28   1  
Henk

Compleet onzichtbaar in de 1e helft. Stond veel te diep en heeft niet het tactisch vernuft om dat te zien of daar iets aan te doen. Ook geen leider die zijn team aanstuurt of anders zet. Zelfs zonder het doelpunt knap herpakt in de 2e helft.

3   3  
Wanny

Velanas heeft is vast al in gesprek met een eredivisieclub. Als kkd club kun je daar qua salaris niet tegen op.

12   0  
Beter de Laat dan nooit

Goed dat er de interviews weer zijn en we nu Ody zelf over de kwestie horen. Al praat hij wel met een zak meel in zijn mond.
Onze speler met het meeste rendement momenteel al vind ik hem geen aanvoerder.

3   2  
Hoge Vucht

Hoop dat hij blijft, maar tegen beter weten in.

6   4  
Calimero

Laten we eerlijk zijn. Op basis waarvan zou hij bijtekenen? Hij kan sportief en financieel een stap maken ergens anders. Zou het eerder vreemd vinden als hij blijft

3   0  
Bogdanovic

Iedereen heeft het over de verdediging dat het ondermaats is. En is ook niet best. Maar vond heel de wedstrijd het middenveld weinig ondersteuning bieden in het verdedigen. Misschien minder hoog spelen en eerder mee verdedigen. Dan snel uitbreken. Heb je nu meer de spelers voor.

2   1  
Mo

En die wil hoger op pppffffffff

5   1  
Scheppioni

Ga gewoon aan tafel Ody !! Aanvallend een dikke 8, bij balverlies dicht in de buurt van agougil !! Ga je naar sparta dan kan het zo over twee seizoenen andersom zijn !

11   4  
Scheppioni

Je hebt aan NAC ook te danken, dus wat meedenken siert je Ody !

16   3  
Moppernac

Als je een beetje om de club geeft dan teken je gewoon een verbeterde contract en gun je de club dat ze nog iets kunnen verdienen aan je bij een eventuele vertrek( zoals Gakpo van PSV gedaan heeft) en ga je niet gratis de deur uit, want je hebt tenslotte je bij NAC in de kijkert gespeeld.
Maar als je geen ene moer om NAC geeft dan ga je natuurlijk gratis de deur uit.
Houdoe en bedankt.

Laad alle berichten na dit bericht in