Wij gaan niet opzij

BSR TV: Open dag, waar gaat de reis heen?

Das Phantom

Vandaag was de Open Dag van NAC. Nadat het een aantal jaar niet door kon gaan wegens de coronamaatregelen, was het vandaag weer een geel-zwart feest rondom het stadion. De spelers werden voorgesteld, shirtjes konden worden verkocht en de jongere NAC-supporters gingen op handtekeningenjacht. B-Side Rats was er bij en vroeg zich af: waar zou jij heen gaan op vakantie deze periode als KNVB-commissaris?

(We hebben het probleem van het geluid inmiddels weten te achterhalen. Dat was voor het opnemen van deze video. Vanaf heden moet het weer goed gaan. Oortjes inpluggen zo een oplossing tot dan kunnen zijn)

Bron:
B-Side Rats
13 Reacties
31   6  
Das Phantom (BSR)

@geelzwartwit

Lees even het stukje in de tekst 😅

6   35  
Geelzwartwit

En wederom geen normaal geluid. Met interview vd sande wel normaal

31   6  
Das Phantom (BSR)

@geelzwartwit

Lees even het stukje in de tekst 😅

7   20  
Kastanje

Beetje flauw ..

7   30  
Nacman

Weer slecht geluid Mischien eens nieuwe apparatuur aan ome Karel vragen

14   6  
NAC Vooruit

Leuk item! Zou het opsturen naar de KNVB in Zeist.

15   51  
Bredaaaaa

Sjonge jonge wat heeft de knvb NAC bijna verwoest. De knvb is schuldig voor structureel wanbeleid. Knvb is schuldig voor het shit voetbal van de afgelopen jaren. De knvb is schuldig voor het niet afgeven van juiste info voor de overname. Die knvb…😮‍💨

4   15  
Fan uit Zevenbergen

Slecht geluid weer

20   4  
Fritske d'n Olifant

@Bredaaa

Doe eens ff rustig. Of heb je niet door dat dit humoristisch bedoeld is? Net zoals jij een heel seizoen lang op een ironische manier Edwin de Graaf en zijn staf de hemel in hebt geprezen.

29   15  
Richardvanw

Echt tenenkrommend die Calimero houding tov alles en vooral de KNVB wat helaas een significant deel vd Naccers tot het supporters DNA hebben gemaakt.

Net alsof hun hele organisatie op de schop moeten zetten omdat NAC zelf niet de juiste/volledige papieren had aangeleverd!! Wat dat is feitelijk gewoon de waarheid, NAC heeft de fout gemaakt en niet de KNVB.

We beginnen een soort PSV-light te worden, die janken ook altijd en voelen zich altijd benadeeld.

Dat was zo’n 15-20jr geleden toch wel anders, toen hadden we gewoon scheit aan iedereen. Zullen we dat maar gewoon weer gaan doen?

19   17  
Leurenaar

Wat een schijtlolligheid, stop eens met dat gejank over de KNVB. Gelukkig loopt het bij NAC allemaal op rolletjes. Het is zoals het is... geduld is een schone zaak!

19   0  
Ivo

De vraag: "Wat zou jij doen met 7 miljoen?",
Was misschien meer gepast, want het waren toch echt van Aalst&Co die voor de meeste vertraging zorgden.

En het crossmindsspel, dat is een vorm van ganzenborden waarbij je altijd 6 maanden in de put terecht komt. En als je op het laatste vakje komt moet je weer terug naar het begin.

2   0  
Tante Annie

@ivo,
Mijn complimenten voor je crossmindsspel grap. Erg leuke grap. En heel herkenbaar zo

1   0  
robbie

*** wordt er vandaag in zundert getraint?

Laad alle berichten na dit bericht in