Overal waar we komen

BSR TV: Pele van Anholt na NAC - PSV (2-0)

Temminho

Pele van Anholt staat met NAC in de kwartfinale van de KNVB Beker. Wij spraken na afloop Pele van Anholt over deze geweldige prestatie en zijn rol als linksachter.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
15 Reacties
45    
Geeltje

Wat zijn jullie snel Bsiderats. Toch ga ik even off-topic. Waarom krijgt Riera zo weinig aandacht? Speelt al maanden goed, vandaag weer, en die blije bakkes op het einde? Goud waard en genieten! Van Amholt ook prima pot trouwens. Maar wie niet?

27    
D'n Dikke

Ik heb echt genoten van van Anholt, die jongen lijkt met de wedstrijd sterker te worden. Heel mooi om te zien, hele goede wedstrijd gespeeld!

20    
NAC Vooruit!

Pelè speelde een puike pot vanavond! Het hele team had NOAD. Come on NAC!

12    
Fan uit Zevenbergen

Ook AZ GAAT ER AAN !!!!

-19    
Henri

@Geeltje
Wie niet? Heb je El A niet zien spelen dan? En de Ilic broertjes gingen pas voetballen bij de 2-0 en de rode kaart bij PSV.
Nee Weijs moet echt snel nog veel doorselecteren wil er structureel verbetering in komen.

37    
Italo (BSR)

@Geeltje
Er is niet altijd een goed Engels sprekende interviewer bij. Twee halfbakken Engels sprekenden tegenover elkaar is niet echt een optie. Vorige week hadden we om Riera gevraagd, maar moest hij naar de dopingcontrole.

Terecht punt desondanks, we zullen onze Toreador binnenkort voor de camera slepen.

-7    
RV

Wel een goed punt hoor Henri. De hakballetjes van Luka Ilic en Dogan (mentaliteit, ondanks dat Dogan meer meters heeft gemaakt dan normaal, waarom nu dan wel?) en de slechte voortzetting en onzichtbaarheid van El Allouchi...

Doorselecteren moet nu gebeuren. Maximaal één of twee creatieve spelers als Boussaid op het middenveld en verder jongens die het snot voor hun ogen lopen of slim en direct kunnen voetballen.

Weten wie belangrijk zijn en jongens in de basis zetten die in dienst van die belangrijke jongens willen spelen. Ik vind zo'n Azzagiri echt een verademing ten opzichte van El Allouchi. Lekker direct spelen, heerlijk.

14    
Breda

@RV

Dogan heeft vandaag echt bizar veel meters gemaakt. Na Boussaid en Verschueren misschien wel het meeste.
Dat hoog druk zetten had psv juist last van in de 2e helft en zeker na de rode kaart ging alles lang omdat ze niet konden opbouwen. Juist ook door storen van voorhoede.

16    
Kudeta

JP van Hecke 12 points

-26    
Pietjebel

Goede pot gezien met een geweldige verschuren en dogan die flink wat meters maakte
Van aanholt mischien wel de slechtste van het veld

16    
Tiet_a

@pietjebel. vAanholt speelde erg sterk. #astenblieftzeg

8    
Hont

Het gezeur over el al snap ik niet helemaal. Hebben jullie naar een andere wedstrijd zitten kijken ofzo? Hij heeft inderdaad wat fouten gemaakt, maar ook aanwezig geweest in echt goede combinaties en een paar erg goede spelbepalende passes gegeven.
Verder vond ik het centrale duo de absolute uitblinkers. Die straalden in alles uit een goed eredivisieniveau te hebben. Ook als de andere 2 Spanjaarden weer fit zijn gewoon laten staan.

0    
La Pelota

El Allouchi speelde idd een meer dan behoorlijke wedstrijd en leverde ook veel verdedigende arbeid op het middenveld.

Zwakke broeders waren wederom Boussaidi en de gebroeders Ilic. Daardoor was het wederom trechtervoetbal door het midden en kregen Verschueren en Dogan gen bruikbare ballen.

Mooi resultaat op werklust, maar het middenveld is nog steeds de zwakste linie.

Ms is van der Gaag de man die de passies kan gaan geven. Is iig een speler die meteen de passing zoekt als hij in balbezit komt. Dit itt Boussaidi die altijd defensief opendraait en als postbode-voetballer acteert.

0    
La Pelota

Wie is Boussaidi? Fucking autocorrectie

1    
Dutchbird

Speelde volgens mij zijn beste wedstrijd sinds hij bij NAC is. Kwam wel eens wat NOAD tekort maar gisteren absoluut niet. Die rush in de voorlaatste minuut was inderdaad knap en bewijst zijn inhoud. Of het op dat moment verstandig is voor een linksback is weer iets anders.

Laad alle berichten na dit bericht in