Wij gaan niet opzij

BSR TV: Peter Hyballa na ADO-NAC (2-1)

Thiestemberg

NAC verloor vanavond met 2-1 van ADO. Wij spraken Peter Hyballa na de wedstrijd over onder andere de tegendoelpunten en de keuzes die hij maakte in zijn basisopstelling.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
B-Side Stats: ADO Den Haag - NAC (2-1) 26 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Tijs Velthuis na ADO - NAC (1-2) 16 reacties
73 Reacties
191   2  
Dbare

Kan wel waarderen dat hij meteen zegt dat hij een verkeerde opstelling heeft gemaakt ipv lulverhalen en er om heen draaien, open deuren en bekende oneliners, en in de spiegel durft te kijken zoals alle vorige.
Ben nog steeds fan, hup Hyballa!

77   2  
Barbapapa

Een trainer die ook in de spiegel durft te kijken en zegt dat heb ik verkeerd gedaan. Kan ik dan weer wel waarderen.

54   31  
Ome Cor

Tegen Jong AZ kreeg hij een standbeeld, tegen ADO krijgt hij de hoon over zich heen.
Misschien de man ff tijd geven en pas na dit seizoen evalueren?

191   2  
Dbare

Kan wel waarderen dat hij meteen zegt dat hij een verkeerde opstelling heeft gemaakt ipv lulverhalen en er om heen draaien, open deuren en bekende oneliners, en in de spiegel durft te kijken zoals alle vorige.
Ben nog steeds fan, hup Hyballa!

30   10  
Mo

De opstelling van de 1e helft was een DRAMA!

33   3  
Yellow army

Goede uitleg waarom de bepaalde leizes voor de wedstrijd. Goed dst die aangeeft dat die fout zat. Leren vn de fouten en door. 2de helft als basis nemen en knallen tegen die friezen. Hup nac hup hyballa

11   89  
Moppernac

Peter is wel heel erg rustig geworden.
Ik zag toch liever de Peter Hyballa van 2jaar terug

11   124  
Van Flieger

Hoe lang en hoe vaak mag hij blijven roepen dat hij het verkloot heeft? Dit zag toch iedereen al aankomen? Velthuis, schei daar mee uit, die is ongeschikt voor NAC1. Boere viel ook ontzettend tegen zeg.

53   5  
Oosterhout

Genieten die vent,heel eerlijk.
Kan ook moeilijk verwachten dat iemand in 10 dagen een heel team om draaid.maar ik heb er het goed vertrouwen in dat deze man het goed gaat doen voor ons NAC.

20   100  
Van Flieger

Vanavond weer lekker gebouwd aan het kampioenselftal van 23/24....een aanfluiting van jewelste was het! Schrikbarend zwak verdedigen en op het middenveld niks klaarspelen.

65   8  
Spionkop

Stel je toch niet zo aan man Vlieg. Wat verwacht je nou? Dat alles in één keer goed gaat?

Zeikerd!

Tweede helft was prima. Daar mee verder gaan.

88   3  
Hoge Vucht

Tof weer Bsiderats interviews!!!

23   77  
Van Flieger

In een professionele omgeving mag dit niet heel erg vaak meer voorkomen. Peter is al een tweedekansenjongen, maar als hij zo ostentatief de fout in blijft gaan kunnen we beter een ander nemen. En wat hebben Molhoek en Lokhoff van die rare beginopstelling gezegd? Niks? 'Is goed Peter'? Man man man. Is dit nog wel topsport of is dit gewoon een soort voorbereiding/experiment gedurende de competitie?

Wernersson lijkt langzaam, Boere is niks beter dan vd Sande en die haardos op links is een twijfelgeval. Is het weer zo ver? Hebben we weer een blik gedroogd fruit binnengehaald in plaats van een kwaliteitsinjectie die goed genoeg is om te promoveren? Vanavond was het in ieder geval slap en zeer teleurstellend.

12   30  
Jezus is hier

Geen duelkracht.
Niet de tweede bal veroveren.
Backs niet goed genoeg.
Verkeerde opstelling.

Vergeten is:
Geen leider in het veld
Te slappe inzet
Verkeerde tactiek
Spelers op de bank gaan dit alles niet veranderen8   55  
sprang-capelle

Velen hebben genoten, na een nederlaag bij ADO, waar je met de rust al met 4-0 achter had kunnen staan.

Ik zou willen dat wij Advocaat als trainer hadden. Maar ja...

47   2  
Oosterhout

Flieger we zijn 2 wedstrijden verder en hij is 10 dagen bij de club.
Hij heeft geen oefenpotjes gespeeld voordat je een seizoen begint net als sommige spelers.
Komende weken word het passen en meten voor volgend jaar.

10   60  
Van Flieger

Oosterhout - hij beweert dat we 'zeker de play offs gaan halen'. Maar dat is nergens op gebaseerd. Zeker niet als hij blijft experimenteren en als de nieuwkomers tegenvallen. Voeg daarbij de zwakke centrale verdediging en de ruzie tussen Velanas en de Stadionstraat en niets, maar dan ook helemaal niets wijst op play offs, laat staan promotie.

8   3  
Buuze

Hoe word er ook verdedigd man……onwil of kwaliteit?

14   51  
Tip

Waar gaat het nu om ? Hyballa is de laatste drie jaar werkelijk overal uitgekotst. Zie zijn CV , gewoon feiten. Omdat hij nergens meer binnen geraakt , krijgt hij van PvH een contract voor een half jaar waar het wantrouwen van afstraalt. Hyballa tekent want heeft nul achter de hand. En dan komt ons select ‘ supporterslegioen’ in actie want ‘Hyballa de Grote’ is de redder in nood. Ja bij NAC …. wel. Overigens zal de club waar, zeer goede voetballer , Velanas gaat spelen ook veel duidelijk maken. Althans voor supporters die een beetje kritisch durven reflecteren.

13   11  
Reflektor

De de echte vlieger reageert niet op andere mensen,,,, duzzzzzz nep vlieger rot een teringeind op .

32   5  
Karel de grote

@tip

Hahah wat zeg je nou eigenlijk?


IK zal je een tip geven: Blijf van de drank af en neem antidepressiva

11   9  
Nonkel Frans

Verdediging is kwetsbaar. Lucassen is de enige die er uit springt. Vet ook. Dat is inmddels alom bekend. Zou PH geen wedstrijdopnames terugkijken?
En waar blijft de gegenpressung van lokhoff/molhoek om PH terug te fluiten als hij te hard gaat en teveel risico s neemt met experimentele opstellingen. Straks zitten we weer bij af. Dan hebben we weer een jong team in de war. Letterlijk en figuurlijk in de war.
Laat hem eerst eens een rondje maken en de spelers en staf ieder vragen wat hun favoriete opstelling is. Neem daar de grote gemene deler van en je weet wat er inmiddels is bereikt. Dan hoeft hij dat zelf niet uit te vinden en kan hij rustig de nieuwelingen brengen en inpassen ipv te hard van stapel te lopen.
Commentaar als sorry mijn schuld is dan wel eerlijk maar een opmerking daar achteraan als ik had t liefst 8 man willen wisselen is niet slim en helpt die jongens ook niet.
Erg is t gemis van Jort. Daar omheen begon t team zich te consolideren zoals ook rond Lucassen. Eerste is overmacht, laatste had niet gehoeven.

32   4  
Ernie

Goed interview met prima vragen. Hyballa zelfkritisch met eerlijke antwoorden.

20   10  
steven73

gewoon foute keuze gemaakt om zonder mc nulty en lucassen te beginnen. mc nulty was wellicht niet goed laatste wedstrijden maar wel beter dan Besselink en Wernerson. En niet beginnen met Boyd lucassen slaat echt helemaal nergens op. de enige speler die alle wedstrijden hiervoor ee voldoede haalde. inzet ,durf en passie dat si alles wat hij heeft en ook laat zien. Hyballa is tactisch door het ijs gezakt. e je ziet dat lokhof hier naar kijkt en niets doet.

17   6  
sam

Ado was klasse beter gisteren,jong az met ado kun je niet vergelijken. Moet nog veel gebeuren wil nac volgend seizoen voor de promotie gaan.

13   55  
Oosterhout74

Pierre, Peter en Peter maken er een ongekende puinhoop van.

27   9  
Das Phantom (BSR)

Wat er gisteren met de opstelling is gebeurd kan je denk ik o twee manieren uitleggen:

1. Het is logisch dat je als nieuwe trainer dingen gaat proberen op basis van dingen die jij zelf ziet gebeuren op de training in plaats van dat je doorpakt op de laatste wedstrijden. Jongens maken misschien een heel andere indruk bij een nieuwe trainer, omdat ze zich willen bewijzen. Dan ga je dat elftal naar je hand proberen te zetten met een aantal wijzigingen, zoals Banzuzi op rechts en Rutten in de basis.

2. Als net nieuwe trainer neem je een te grote gok door de wissels door te voeren. Herrmann is de man van ‘t moment (vraag niet hoe, maar hij krijgt ballen mee en scoort) en Lucassen is sneller Rutten. Zeker als je zo hoog wil staan als Hyballa én een kwetsbare verdediging hebt, moet je daar niet mee gokken door voor inzicht te kiezen. En Banzuzi heb je, na een goede indruk van vorige week, nu weer redelijk onder de bus geflikkerd als je kijkt naar de reacties. Een foute inschatting.

Al met al ben ik ben blij dat Hyballa er niet omheen draait en boetekleed aantrekt. Kan gebeuren, maar handig is het niet. Herstelt het met de juiste wissels in de rust. Daar kan hij nu gelukkig mee aan de slag.

Dat het een hobbelige weg zou worden zat er natuurlijk in. Op naar dinsdag maar weer. Stunt in de beker graag.

Fijn weekend!

15   7  
Cees-2

Van Flieger: Ik zou het op een totaal andere manier brengen. Jij brengt verder altijd negatief/afbrekend nieuws, dat doe je bewust. Maar de inzendingen van vandaag, tja, op een aantal punten, deel ik je mening. Maar nogmaals, dat brengen van jou, je mening, dat kan en hoort wel anders. Geef ook eens aan, gewoonweg globaal, hoe dacht jij dan van wel? Ik doe dat namelijk wel en meerderen doen dat.

15   18  
Judge M.

De enige directe vesterkerking uit de winterstop is Staring en dat is uitermate zorgwekkend.. Omarson, Boere, Kaied maar vooral Wernersson maken het nog lang niet waar...

En wat een drama is het centraal achterin nog steeds! Dat ga je met deze selectie ook niet oplossen..

55   4  
Wanny

Kaied maakt het nog lang niet waar

Die jongen heeft 52 minuten op het veld gestaan! Geef het ff tijd zeg of branden ze bij jou op t werk nieuwe mensen ook na een uurtje af.

15   6  
steven73

Als je met de meest logische 11 begint hoef je dinsdag niet te verliezen. Want heerenveen scoort al vele wedstrijden niet meer. en wij hebben velanas

6   15  
J nac

Geen versterkingen gekomen achterin betekent geen playoffs.
Valt me enorm tegen van de twee P.

8   10  
Judge M.

Nee maar je ziet wel in 1 helft of iemand iets kan ja of nee. Ik kan me de invalbeurt van Sadiq nog heel goed heugen om maar eens wat te noemen. Kaied was nu zeker geen vooruitgang t.o.v. Marijnissen en De Rooij.

Ik kan het ook omdraaien: waarom mag elke trainer of speler hier neergesabeld worden zo lang ze geen Hyballa of Van Hooijdonk heten? Denk daar maar eens over na.

Ook heel fijn dat Hyballa bij de collega's zeker weet zeker we de play-offs halen maar daar heb je met deze selectie gewoon helemaal niks te zoeken..

5   12  
De ratjes

Niet bekwaam voor dit niveau, wat een waardeloze eerste helft. Zelfs totaal geen beleving.

7   33  
jvt

Het is onbegrijpelijk dat je niet je verdediging hebt versterkt ipv deze veel te zwakke jongetjes laten staan. Iedere ervaren coach zegt altijd dat je vanuuit een gesloten verdediging je team kan gaan opbouwen. Wat doen wij? Of gaan we weer jaren tegemoet met beginnersfoutjes?

Met MC was er ervaring, geld, netwerk en topvoetballers binne gereden. Met wat bepalingen rond kleur shirtjes en minimale aantal Nl spelers en Nl talige directie had je je "Bredase roots" gewoon kunnen verdedigen. En ach, je spijkerbroek, die komt ook uit een land waar ze mensen uitbuiten hoor. Koop je die dan niet meer? Koop je nu ook geen telefoon meer uit China?

32   2  
1e rijtje

Top reactie, “2e helft was goed, 1e helft was mijn fout”, dan heb je ballen en klasse, blij dat hij terug is, goeie keuze !

16   22  
Fred1

Het is onbegrijpelijk.
De keuzes die hij heeft gemaakt zijn net als de spelers die het uit moesten voeren desastreus.
Natuurlijk is die verdediging een regelrechte ramp maar hij geeft zelf ook aan dat Agougil en Velanas hun verdedigende taken verwaarlozen.
Dat is ook wat ik tegen Agougil heb.
Gisteren krijg ik weer een stel Agougil fans over me heen, en ergens snap ik dat, hij oogt ijverig maar het is volkomen zonder enig effect. Hij draaft van links naar rechts maar zoekt zelden diepte en zakt zelden mee in.
Dus veel gedraaf en geen effect.
Banzuzi vind ik een regelrechte ramp en voegt totaal niets toe, ik kan dat gestuntel niet aanzien. ( Het Pietertje van de Hoogeband effect wordt met de week erger )
En daar ligt grotendeels ook de makke van het NAC van de laatste jaren, we bestempelen dit soort onvolwassen en luie voetballers al snel als enorm talent.
Terwijl het niveau onder KKD level zit en de keuze uitsluitend is gebaseerd op een uitverkiezing voor een vertegenwoordigend team waar de aanwas en keuzes beperkt zijn en waar hij ook slechts een bijrol heeft.
Zelfde met Besselink, hij scoort een keer als invaller en is meteen basis.
Velthuis idem dito, staat nu weer basis en zowel hij als Besselink houden betere spelers op de bank. ( Vet - Marijnissen )
Dat hij toegeeft dat zijn keuzes slecht waren, de man kan niet anders, anders zou hij zich volkomen belachelijk maken.
Ik vind het zorgelijk dat een trainer ook al is het maar 10 dagen tot deze keuzes komt en een ingedutte Lokhoff het hier blijkbaar mee eens is.
Als ik op gisteren af ga en ik zie die Wernerson dan vraag ik me af waarop is die gast gescout want we hebben namelijk al een Mashart?
Mijn enorme zin voor dinsdag is aardig getemperd , Sydney vreet die twee jochies in het centrum op en het middenveld wordt overlopen door Haye als Agougil speelt zoals gisteren.
Ik vraag me af hoe moeilijk kan je voetbal maken, het spel is zó simpel, soms heb je meer je verstand dan je benen nodig en is logica een van de sleutels tot succes naast keihard werken.
En dat mis ik door heel de organisatie bij NAC.
7 aankopen en de gammele verdediging overslaan, ik snap het niet.
Waar andere clubs beginnen met opbouwen daar eindigen wij, de omgekeerde wereld!

22   3  
Kwartbelg

Blij dat de interviews terug zijn Bsiderats. Zo krijg je tenminste nuance ipv al dat geroep hier in de comments. Zoals Peter al zegt: de ene week ben je op.de tiende verdieping, de andere onderaan.

2   16  
Rubenac

Ik vind het deels gelul
Mbt de ene week boven en andere week beneden.

Wij , de zogenoemde normale mens, moet ook elke dag presteren en zijn zo goed als onze laatste werk dag.

En worden beoordeeld op onze laatste prestatie.

11   18  
Ome Cor

Ik kan best tegen m'n verlies, al hoef ik het nog niet direct leuk te vinden.
Dat de verdediging van NAC niet is versterkt in de winter is een slechte zaak, zie de wedstrijd van gisteren.

Vandaag in BN de Stem:
Yadran onze zogenaamd objectieve journalist brengt ook geen nieuws, hè.
Iedereen weet dat onze verdediging ruk is, maar hij meent dan weer te moeten opmerken dat alleen de 5 onderste ploegen meer tegengoals hebben dan NAC.

Maar kijk naar NAC, de onderste vijf en naar:
MVV 36
Jong PSV 37
De Graafschap 36
Dordrecht 37

Volgende week kan het zo maar zijn dat de helft van de clubs.in deze League 38 tegengoals of meer heeft.
Dat klinkt dan weer heel anders als NAC stelselmatig omlaag te halen door de wijze van vergelijking van onze edele clubwatcher.

Gelijk hebben is 1
Je vinger op de zere plek leggen is 2
Maar het lijkt onderhand wel of het een artikel is van de clubwatcher van de aartsrivaal.
Misschien ligt er bij de Telegraaf, Prive of Story nog een mooie carrière voor Yadran.

4   5  
The Cosmic Gate

Voor elke tegenstander moet het toch best een simpele ploeg zijn om tegen te spelen: Gooi alle ballen naar voren want de verdediging is het zwakste van alles

En dat is echt jammer

De nieuwe spelers afvallen na 1 wedstrijd is wel heel makkelijk, ja je mag er meer van verwachten

19   11  
Dos

Fred de zelfbenoemde nummer 1

Als iedereen nu zoals jij was dan zag de NAC wereld er anders uit.
Helaas kunnen we niet niet aan jou tippen.

Mijn god wat neem je jezelf ongelooflijk serieus. Grow up!

7   6  
Willem 4,5

@ome cor,Lekker de pers weer afzeiken, lekker makkelijk weer, doet iedereen die een makkelijk slachtoffer wil zoeken. Zonder Blanco die doorgaans goed geinformeert is ken je de ins en outs van onze club niet en ben je overgeleverd aan een of andere persvoorlichter met lulverhalen. De kop in de krant dat nac een rukverdediging heeft zegt alles, dat is niet echt een kop waar je een wit voetje mee haalt. En... nog liever laatse dit seizoen met deze spelers als NAC aan de Cityduivel verkopen, ik weet dat ik jou hier een plezier mee doe.

3   1  
Kobus

Heerlijk om naar te luisteren,ondanks het verlies.

9   1  
Bas

De kritiek op Blanco is hier wel vaker hallucinant. De ene dag is hij volgens de één een kritiekloze PR-man van NAC, PH of PvH. Een dag later is hij volgens een ander weer veel te kritisch en moet hij meer in het belang van NAC denken. Als beide extremen ontevreden zijn dan doe je het als journalist redelijk goed. Dat geldt netzo voor bijvoorbeeld politiek journalisten.

8   3  
Hij gaat de Singel in

Hyballah is de Messias.

9   1  
Bredafun

Was een wijze les voor Peerke. Met de neus op de feiten gedrukt wie ie niet meer moet opstellen in de basis.
2 helft was een omdraai, beter spel. Helaas nog scorend te weinig.
Alle vertrouwen erin.
Komt goed!

11   39  
Oosterhout74

We hebben een clown als trainer.

5   9  
Walter

Leuk en aardig dat de trainer een fout toegeeft, maar heb toch liever een trainer die geen domme fouten maakt, wedstrijd was na 40 minuten al gespeeld. Had meer verwacht van een ervaren trainer.....
Verdediging is extreem zwak, echt jammer en onbegrijpelijk dat er geen CV is bijgekomen. Had desnoods gehuurd voor een half jaar, ook al is dat tegen de plannen van NAC=Breda, maar goed die plannen die ze hebben voorgelegd zijn ook al 180 graden gerdaaid.

8   6  
Ernie

Pierre van Hooijdonk heeft zich de afgelopen transferperiode nadrukkelijk bemoeid met de aankopen en trainerswissel. Dus ik vind dan ook dat hij verantwoordelijk is voor de slechte verdediging. We weten al heel het seizoen dat dit de zwakste plek is van het elftal. Doe hier dan iets aan zou ik zeggen.
En ja, de hier alom bejubelde trainer. Het is toch algemeen bekend dat hij geen tactisch genie is? Dan weet je vooraf dat hij af en toe rare keuzes maakt.

5   2  
Theoden King

Het is sterk (en terecht) dat Hyballa de verkeerde startopstelling aan zichzelf wijt.

Maar het is niet zonder risico's. Op een dergelijke manier het boetekleed aantrekken kun je precies één keer doen.

3   2  
TVB

Banzuzi voor hermann en Rutten voor Lucassen was een blunder. Voor Wernerson valt wat te zeggen omdat het je nieuwe linksback is al had je kunnen weten dat de buitenspeler van ADO erg snel is.
En centraal achterin beste een ervaren speler naast een jonkie. (Vet) 2 jonge gasten centraal kan niet is dit seizoen wel gebleken

12   1  
ELH

Waar waren al deze jankerds met hun commentaar vorige week!!???

5   2  
Gjoewie

Ik vraag me af wie de tegenstander van gisteren heeft geanalyseerd. Nu weet ik helemaal niets van voetbal, dat pretendeer ik ook niet. Ik heb zelf nooit gespeeld alsbehalve in een recreatie-elftal (wel legendarische wedstrijden gespeeld). Ik volg NAC al geruime tijd en ik heb ook wat van de tegenstanders in de KKD gezien.
Wat ik weet is dus gewoon heel simpele basiskennis.
Nu is er in de KKD geen club waartegen je zo gemakkelijk kunt spelen als tegen Adoow.
Schakel Verheijdt uit en je staat met 1-0 voor.
Heeft niemand dat tegen PH gezegd? Hoe blind moet je zijn? Zelfs in de voorbeschouwingen hier op BSR is er op gewezen. Schakel Verheijdt uit en je wint de wedstrijd.
Welnu:
Verheijdt geeft één kopbal waaruit Wehrman scoort en geeft zelf een rollertje(!) af dat door Velthuis op een wel heel knullige wijze verlengd wordt tot eigen goal. Wedstrijd was na 30 minuten gespeeld. Adoow mistte nog wat kansen, op voorzetten van Joey Sleegers (waarom hebben wij die jongen niet aangetrokken? Ik wijs al minstens twee jaar op die speler), NAC kwam er niet aan te pas.
Twee keer tegen Adoow gespeeld, twee keer verloren van Verheijdt. Was dat nou zo moeilijk? Punten weggegeven aan een directe concurrent. Twee wannabe-in-the-playoffs clubs tegen elkaar. Bedroevend niveau van beide kanten. Mensen die zitten te zeiken over onze verdediging, die van Adoow is net zo oud. Alleen hun centrale verdediger net zo goed als onze hele verdediging bij elkaar.

Mensen die PH nu al de hand boven het hoofd houden (ja, zijn gewaxte haar zit nog goed): als je bij een club komt die de laatste vier wedstrijden niet verloren heeft en waar zichtbaar verbetering in zat tegen opzichte van de wedstrijden onder Robert Molenaar, moet je dan het elftal helemaal omgooien? Lekker voor het zelfvertrouwen van al die jongens.
Het zal nog moeilijk worden om al die nieuwe jongens in te passen. Die Omarsson zie ik nog wel gaan scoren. En die Wernersson heeft wel een mooie pass. Meer kan ik nog niet zeggen over de nieuwe aanwinsten. Hoe lang zou die Kaied bezig zijn met het föhnen van zijn haar?

11   7  
Breda83

Fred heeft weer op basis van 1 wedstrijd gezien wie er allemaal wel en niet geschikt zijn hoor. Dat niet hij maar Peter Maas de TD is geworden gaat een blunder van immense proporties blijken!

4   7  
Mo

Gewoon banpoezie opstellen nie doen peter

6   1  
Denn

Wat ben je toch een kwal van een vent Hans

13   7  
jvt

Fred1 heeft gelijk. Wat doet Lokhof nog anders dan vriendje van PvH.
Die was erbij hoor toen de Duitsers onze verdediging kwamen 'versterken', bij alle miskopen en bij het keihard trtainen op techniek, vrije trappen en corners, op spelinzicht en de opstellingen. Of toch niet en wordt alles doorgepapagaaid aan zijn vriend. Nooit geen vrienden in hetzelfde bedrijf!

Die laat een Hyballau een lukraak opstelling maken met spelers die horen in de NAC Jeugd en bij Baronie niet eens spelen. Die haardos ook, wat moeten we ermee, eerst naar de kapper en dan leren koppen. Waar zijn we toch mee bezig? Plat laten meetrainen op een veldje terwijl je er genoeg kunt aanwijzen die minder zijn. Eerst die verdediging, en Vet dan ? Jaren op gewacht!

Wat een drama. Wel inzet.

6   7  
Cees-2

Het aankoopbeleid, zo vrees ik, was het al, maar erger, blijft helaas bagger. Zeker ook de tijdstippen waarop. Zo ongeveer 300 spelers, of wat dan al niet meer zijn de revue gepasseerd in Breda, dat pakweg de laatste decennia. Lachwekkend toch! Een haast compleet brevet van onvermogen. Echt, dat zijn grofweg de aantallen. Om van te duizelen.

Zeg eens zelf? Ook nu weer, waarom juist nu, maar liefst 7 spelers? Het lijkt wel een op hol geslagen fruitautomaat. Trek open die hendel, en het dondert weer in het verzamelbakje. Hup, weer muntjes er in, volgende rolsessie. Rammelen maar.

De blaren op je handen van de hendel, later voor NAC. ZEVEN spelers, terwijl er net wat swung in kwam. Twee of drie, hooguit, dat voor de laatste en voorste linie, had voldoende geweest. Vooral voor de laatste linie. Gewoon degelijke spelers, niet meer. Playoffs verzekerd. Ook om verder op door te borduren in de toekomst.

Tegen Den Haag een op veel te veel onderdelen gewijzigd team? Terwijl er juist progressie gaande was. Onbegrijpelijk. Twee juiste spelers had de sleutel geweest, absoluut. Al was het alleen maar voor de defensie geweest. De progressie had doorgegaan, nogmaals, absoluut!

Dan had je later, op het juiste moment, weer "iets" noodzakelijks moeten toevoegen. Wel een speler (s) waarvan je iets meer zekerheid verkrijgt. Zo bouw je gestaag op.

7   10  
jvt

Menigeen was bang dat het met MC een invasie van buitenlanders zou worden. En nu dan?

9   2  
jvt

Begin eens met een paar kerels ipv al die lieve niet dekkende lichtgewicht jonkies, net nat achter de oren 'verdedigers' op te stellen.

Stop er eens mee alleen voor een ander 'op te leiden', weg met huurlingen zonder optie tot verlenging / koop tegen een vooraf afgesproken tarief.

Krimp de selectie eens in tot max 24 op de training en verhoog eens het niveau van de training. Met een beetje meer weerstand zoals tegen Ado lig je eruit. Dat belooft wat tegen de ploegen die boven ons staan.

10   7  
Scheppioni

Slechte beurt Hyballa en hoe ik ook pro Lokhoff ben, vind ik het in deze echt een schande dat Ton niet hem overtuigt om zo niet te beginnen, zelfs Stevie Wonder had dit kunnen zien !!! Luister ook naar adviezen van Molhoek !!! Gvd eerste helft sloeg helemaal nergens op !

6   10  
Hij gaat de Singel in

ADO staat 14e .....dus als Molenaar trainer was geweest, was het een wanprestatie. Maar als Petertje H. trainer is dan moeten ee naar de positieve puntjes kijken. Tja.....

13   6  
Karel de grote

Haha wat een jankbekken hier.

Hyballa heeft 100% gelijk. Vorige week was het feest en 1 slechte helft en we halen playoffs weer niet.

30% op deze site is echt te lachwekkend voor woorden . Stelletje hersendooie

6   2  
Martinus

Hadden we verwacht nu alles te gaan winnen? Natuurlijk moeten we niet alleen nieuwe spelers inpassen, maar ook kijken hoe die het beste renderen. Eerste helft loopt vervolgens niet, wordt in de rust geanticipeerd en helaas levert het uiteindelijk geen punten op.

Hyballa zal heus niet volgende keer dezelfde keuzes maken. Zonder fouten kom je niet tot verbetering. Dan blijven we doen wat we al deden, ik geloof niet dat we daarop zitten te wachten.

En nu al nieuwe spelers afschrijven, zoals ik hierboven geregeld zie... Dan hebben sommige supporters echt niks geleerd van de afgelopen jaren.

16   5  
Mf3

De trainer probeert iets uit,, het mislukt en de wijsneuzen vallen weer over elkaar heen..
Word lekker supporter van Ajax of PSV zou ik zeggen…. maar helaas daar verliezen ze ook weleens.

Steun gewoon allemaal eens je club,, stelletje zielige figuren.

Dinsdag weer vlammen.

Hup NAC

2   5  
Breda F2

Alke azijn uitverkocht in de winkels......oja we hebben verloren. Zijkers hier op dit forum zeg. Man man man. Mij zie je hier voorlopig niet meer. Krijg spontaan zelfmoord neigingen van al die negativiteit.

14   14  
Fred1

@ mS DOS, ik hoop één ding dat de mensen op deze site jou niet al te serieus nemen met al je one liners en open deuren intrappend gelul.
Al jaren zeik je hier mensen af en nooit heb je een fatsoenlijke bijdrage of kom je met feiten.
Jouw reacties zijn persoonlijk en altijd denigrerend of onder de gordel, je bent een héél klein mannetje.
Ik ga bijna denken dat het een verregaande jaloezie is.
Je speelt het altijd op de man.
Jaloezie en afgunst zijn een hele slechte eigenschap zéker als je ongenuanceerde meningen zomaar op een site kletst of mensen woorden in de mond legt.
Jij moet echt een zielig leventje hebben en wel erg gefrustreerd door het leven gaan.
Nooit goed kunnen voetballen?
Geen vrienden?
Slechte relatie?
Veel gepest?
Napoleon syndroom?
Trek het je niet aan of zoek hulp maar laat het geen onderdeel van je reacties zijn en laat die suggesties en leugens achterwege.
Je kent me niet dus praat dan niet over me.
Ik reageer normaal niet op idioterie maar je flikt dit al jaren en je maakt het steeds persoonlijker.
Jazeker ik ben trots op datgene wat ik altijd heb gedaan, altijd in de voetballerij kunnen blijven, mooi bedrijf opgezet, fijn gezin en lieve kleinkinderen, maar sta me nergens op voor en ben maar een gewone Gribiaan.
Man ik ben 67 jaar heb alles al meegemaakt, heb een eigen visie die vanuit een NAC hart en uit ervaring is ontstaan en ik probeer nog steeds mijn steentje bij te dragen om de club te helpen waar ik kan.
En iedereen die een andere mening heeft, houden zo, niks mis mee.

7   2  
Moppernac

We hebben nu gelijk een sterkere NAC021, want vanmiddag gewonnen tegen Pec Zwolle met 2-0

12   16  
Dos

Fred de zelfbenoemde nummer 1

67 jaar en dan zo in het leven staan.
Sterkte vent!

4   2  
patje

@flieger@
Die man is 10 dagen bezig en hij zegt sorry fout gedaan. Kun jij aub geen reacties meer geven. Wat ben je negatief, nog beter bsr, kunnen jullie niet gewn teksten weg halen? Hebben jullie bij mijn ook een keertje gedaan waarom nu niet? En ja iedereen heeft een mening, maar dit?

3   0  
Ed

Goed verhaal van de trainer. Klaar. Op naar het volgende potje

4   2  
Maarten

Wat ben jij een zuigertje dos heb je niks zinnigs te doen of klier je graag andere mensen?

3   0  
Ad B uit Roosendaal

Een realistisch reactie van Hyballa in het interview.

Hij bekritiseert ook zijn verantwoordelijkheid voor de opstelling in de 1e helft.

Jammer van het verlies, maar....vooruitkijken! De 2 helft was goed en geeft hoop.

Laad alle berichten na dit bericht in