Wij gaan niet opzij

BSR TV: Peter Hyballa na FC Eindhoven - NAC (2-0)

Das Phantom

Peter Hyballa is duidelijk nog zoekende. De trainer gooide vandaag het systeem om en schakelde naar 4-4-2. Dat zorgde ervoor dat NAC de beste wedstrijd van het seizoen speelde, maar de ploeg wel met lege handen stond. Het tegendoelpunt werd kinderlijk eenvoudig weggegeven, aldus de trainer. Aanvallend had hij meer opties, maar dat leverde nog geen treffers op.

82 Reacties
27   7  
Hobin Rood

Alsof Omarson en Dessers vanaf het begin doelputenmachines waren….

Geduld… veel ploegen gaan in het begin nog veel punten morsen…

16   23  
EL Nino

4 punten na 3 wedstrijden met een programma tegen clubs die geen enkele rol bovenin gaan spelen. Dat terwijl er gepromoveerd moet worden.

Helaas, je bent de zwakste schakel Peter. De voorbereiding en tijd van experimenteren zit er al een aantal weken op. Nu moet er geleverd worden, en dat gebeurd niet.

25   6  
0162

Gas erop Hyballa!! Tijd voor resultaten.

8   27  
Objectief

Waar zijn we mee bezig?
Over 4 weken zijn we klaar en kunnen we alleen hopen op nacompetitie.
Nac=Breda levert niet, beloftes stellen niets voor. Hoe lang moeten we deze shit nog aanzien? Ik wil kwaliteit, het geld is er.. waar blijft het/waarom wordt het niet uitgegeven?
Dit jaar geen promotie en we kunnen op zoek naar nieuwe eigenaar, ook goed want dit is niets. Kom maar met die duimpjes 😁

19   5  
Vamos

“Een 6 is voor mij een balafpakker, atleet, kopsterk” - “We hebben geen echte 6”

Uhhh….. Javier Vet? Die ene speler die onlangs nog tot koning van de voorbereiding werd gekroond? Geroemd als ‘strijder’ en ‘balafpakker’?

Ben ik nou abuis of lult PH zichzelf hier gigantisch vast?

16   10  
Naamloos

Net geopperd om niet meteen de trainer te ontslaan. Maar het is te gek voor woorden om heel de voorbereiding 4-3-3 te gaan spelen en hier ook het aanloopbeleid op af te stemmen. Het kan niet zo zijn dat je eerst buitenspelers gaat halen en vervolgens op 4-4-2 verder gaat borduren…

Ontslag is zeker geen optie, maar het is wel nodig om Hyballa tot de orde te roepen. Dit is namelijk belachelijk.

4   17  
Matc

Zou Hyballa aansturen op ontslag misschien? Er gebeuren op dit moment weer vreemde dingen qua opstelling.
Wat zit hier achter....

1   26  
Dero

De trainer is niet gek en ziet ook dat er te weinig kwaliteit is ( gehaald ). Bakken met geld is er uitgegeven maar helaas kwalitatief niet goed genoeg. Peter Maas heeft heel wat uit te leggen, want het is allemaal zeer matig.

27   7  
Hobin Rood

Alsof Omarson en Dessers vanaf het begin doelputenmachines waren….

Geduld… veel ploegen gaan in het begin nog veel punten morsen…

3   9  
Malle

No omarsonn no party

9   11  
markenaa

4 uit 3. Waardeloos. Zet de spelers op de plekken waarvoor je ze gehaald hebt. Als je dan verliest bouw je in ieder geval aan automatismen en een vast systeen.
Als je wil promoveren heb je niks aan het gelul dat je beter was of ongelukkig of nog ingespeel raken dit of dat. Het gaat om topsport mentaliteit en om iedere week 3 punten mee naar huis. Iedere week een finale niet eens zien over 10 wedstrijden waar we staan, nee iedere week 3 punten daar gaat het over.

Presteren Peter! (en enorme technische staf)

8   11  
markenaa

Ik hoor Hyballa zeggen dat het goed was en daarna somt hij meermaals een aantal dingen op die niet goed waren. Allemaal dingen dingen die je nodig hebt om een wedstrijd wel te winnen.

Dan was het toch echt niet goed lijkt mij.
Alleen balbezit en de bovenliggende partij zijn koop je niks voor.

4   13  
Ouwe Spionkop

Hoor nu goed dat Hyballa niet zo tevreden is met sommige spelers die zijn gehaald?
Hij heeft het over te langzame spelers op het middenveld. Hij bedoelt denk ik met name Leemans op 6?
Dan die opmerkingen over Maas en die laatste dat hij niet verwacht dat er nog nieuwe spelers komen maar dat wel hoopt.
Bespeur ik hier iets van wrijving?

3   7  
markenaa

@ouwe spionkop

Ze krijgen iedere dag nieuwe spelers en moeten dan kijken wat voor kwaliteiten die dan hebben...

Huh?

4   10  
Ouwe Spionkop

Even over de Open Dag morgen.
Die nederlaag van vandaag komt dan niet zo lekker uit.

3   9  
Barbapapa

Ieder jaar beginnen we weer vol goede moed. Helaas is het altijd maar van korte duur…….

5   17  
scheppioni

Ik had twijfels bij zijn verlenging, prima trainer op korte termijn maar op langer termijn ????
Overtuiging is volledig weg en dit is de staf aan te rekenen en dit komt nooit heel snel terug.....het is hopen en gokken op toeval nu bij de volgende wedstrijden met deze staf !
Vd Bergh was zeer matig Hyballa !!

3   19  
BREDA 1965

hyballa heeft er geen zin meer in..dat is mij wel duidelijk na weer een debiele opstelling

16   5  
Mollie

Was qua veldspel de beste wedstrijd in jaren, zeker uit, veel pech met de lastste bal/afronding. Je ziet dat er heel veel kwaliteit is, als je nu in paniek raakt, sorry, heb je geen verstand van voetbal. Gun de mensen wat tijd om ingespeeld te raken en dan kan je echt wel voor directe promotie mee doen.

6   10  
Dero

Niet echt mee eens dat het zo goed was qua positie spel sinds jaren. Er werd bij vlagen goed gespeeld, maar je koopt er niets voor. In de kkd heb je werkers nodig en scorend vermogen, die hebben we nu niet. Er is gewoon niet goed ingekocht. Als je echte toppers had gehaald is inspelen op elkaar niet nodig. Inspelen na zoveel weken, elke keer een andere opstelling en formatie….. gaat hem niet worden.

Verdediging is te zwak. Nu al 5 goals tegen, van ploegen die niets gaan betekenen dit seizoen.

Hyballa zal de kerst niet gaan halen en dan kan er weer iemand uit de vriendenkliek gehaald worden.

13   1  
Ed

Kijkend naar de tweede helft. Alleen maar op de kant van de tegenstander gespeeld.
Buitenspelgoal was het in de eerste helft zeker niet. Valt het allemaal net goed , dan pak je hier gewoon de volle bak met punten. W II zou mooi zijn om te winnen. Roda hand we pakken.
Kortom niet getreurd.

11   3  
Ed

Naast dat Nac zelf had moeten scoren, was de scheids ook diep triest. De gele kaarten die NAC kreeg sloegen nergens op.
Eindhoven kreeg alle tijd voor de doeltrap en de 6 seconde regel bij een uittrap wordt ook niet gehandhaafd. Er was een moment dat de keeper twaalf seconde de bal in zijn handen had. Kortom schande.
Voetbal van NAC was niet super, maar we boeken vooruitgang.
Daarnaast ben ik benieuwd hoeveel ploegen op het kutgras van Eindhoven gaan winnen. Mn achterhoede is behoorlijk sterk.

2   8  
Paul Soeters

NAC heeft "opnieuw" veel te- veel nieuwe spelers aangetrokken in een zeer korte periode en tevens laten gaan. Men blijft daar steevast in volharden. Als je nu weer ziet dat het elftal haast compleet anders is dan afgelopen seizoen! Dacht iemand nou echt dat dat meteen gaat draaien, of uberhaupt ooit gaat draaien? NAC wil niet die tijd nemen, heeft dat ook nooit gedaan, om rustig een een eenheid te smeden. Russisch-roulette noemt men dat.

De KKD is en blijft op deze manier hun werkgebied. In Breda hopen ze dat het balletje een keer op rood rolt, en dat al het gegok een keertje goed uitpakt. Dat zal vermoedelijk ook wel eens een keer gaan gebeuren.

P.s.: Wat heb ik toch genoten van Wernesson op links. Wat volgende keer weer? Hyballa babbelt dat het een lust is, maar telkens vraag ik me na afloop af, wat hij hij nou precies gehakkeld?

7   12  
BasSnelden

Deze trainers maken er een rotzooi van

Elke week de boel op z’n kop gooien. Lekker stabiel deze trainers

11   2  
Kiko

Het verschil van winnen en verliezen zit hem soms in kleine dingen. Als die goal van NAC wel telt krijg je een heel ander verloop van de wedstrijd en als NAC het veldoverwicht de 2e helft wel omzet in een doelpunt, dan groeit het vertrouwen en loopt het allemaal veel soepeler. Is iedereen blij en dat zie je dan terug in de reacties.
Nu hebben we pech en wat gebrek aan vertrouwen omdat het scoren niet lukt, raakt de trainer in paniek, gaat ie wisselen met spelers en met de opstelling. En voor je het weet zit de klad erin. Hyballa is wat dat betreft net als wij supporters. Ongeduldig en snel in paniek. Hij zou er goed aan doen om rust te bewaren en te werken aan het team, automatismen inslijten, duidelijkheid en vertrouwen geven. Maar ik vrees dat dit niet bij de persoon Hyballa past. Niet voor niets is zijn houdbaarheid vaak beperkt, blijkt uit zijn carrière.

7   3  
Waarom zo

@Hobin Rood, al sinds december 2022 hebben we geduld maar er zit gewoon geen lijn in. Echt nog steeds niets. schaam je kapot. NU weer die van den bergh op het middenveld ipv centraal achterin. zet Vet gewoon op die plaats. En wat zien ze toch in die wennerson ?? gewoon kemper inksback van den bergh en martina centraal en lucassen rechts. stop met 5 verdedigers. Zo moeilijjk is het niet toch. wat een enorme pruts trainer is dit

13   2  
Somerset

Ik verbaas me er altijd over hoe snel na een nederlaag mensen hier volledig in de stress raken. Meteen wordt er bijvoorbeeld door sommigen om een nieuwe trainer geroepen. Dit is nog maar het begin van een lang seizoen. Heb geduld en graag een beetje incasseringsvermogen.

13   4  
Sjef de gevulde koek

Hyballa doet raar klaar. Agougil had goed getraind deze week dus stellen we die maar op. Vet maar op de bank omdat iemand goed heeft getraind. Wat kan mij dat nu verrotte werk naar een basis toe. Nu 3 wedstrijden en 3 verschillende opstellingen. En jort niet opstellen is gewoon schandalig. En dan wernerson laten staan man man. Ook spelers hebben veel te veel opdrachten. Alles moet moeilijk. Geef die bal gewoon een keer voor man. Simpel voetbal!!! Hyballa krijgt van mij een 0 op rapport alles fout gedaan

7   9  
Arie

Beste wedstrijd van het seizoen? Hebben we uberhaupt op doel geschoten?
Breien tot de 16.

5   2  
markenaa

@arie

Beste wedstrijd van het seizoen
We hadden 3! doelpunten moeten maken om te winnen...
3!

En dat waren er nul. Best een verschil als het om winnen gaat.

12   3  
Wanny

In 300 minuten 2 goedkope penalties,
een klutsbal en een goal uit een corner is wel mager. Dat is wel zorgelijk.

5   8  
Objectief

Het valt mij op dat iedereen met kritiek wordt getrakteerd met een duimpje omlaag, het zijn waarschijnlijk allemaal struisvogels. De kop in het zand steken. Wat er nu gebeurd is gewoon niet goed. Niet genoeg goede spelers gehaald en een traminer die nu al de weg helemaal kwijt is.

1   8  
Maarten

Hier zakt mijn broek van af. Zoekende? Nog Steeds?! Wat heb je gedaan dan in de voorbereiding? Duidelijk dat je geen 4-3-3 materiaal hebt. En ga eens spelers opstellen op een positie waar ze het meest comfortabel voelen. Zet Vet op 6, Leemans banken en Troost keepen. Vd Sande erin. Godverdomme toch, eigenwijze kwast die Hyballa.

10   5  
MeneerBart

Iedereen weer in paniek.. Hou nou even rust in de tent. Tuurlijk er moet gewonnen worden maar, die punten gaan er komen! Dit NAC heeft echt veel kwaliteit alleen gun ze even de tijd om elkaar te leren kennen. Het is niet makkelijk om steeds met nieuwe jongens te spelen aangezien iedereen een andere manier van spelen heeft. Wil je de bal in de voeten of juist diep. Links of rechts. Over een maand weten we waar we staan en waar we naar toe moeten!

Hyballa is echt niet klaar met NAC.. Net verloren en hij is een winnaar. Verliezen doet pijn en zo ook voor Hyballa tuurlijk staat hij dan niet met een lekker gevoel voor de camera.

8   4  
Dos

In vergelijking met de eerste 2 wedstrijden zie je echt wel progressie in het spel. Verschil is dat nu de punten niet zijn gehaald en dat is waar het om draait.
Veel supporters hier schreeuwen weer moord een brand en langzaam zal weer voor de zoveelste keer geroepen worden data iemand op moet rotten. Dat is nu precies 1 van de redenen,waarom NAC staat waar het nu staat.
Houd nu vertrouwen en rust in de tent. Je koopt er qua punten niets voor,maar ik heb NAC gisteren op een manier zien voetballen dat ik genoeg perspectief zie voor de toekomst.

6   0  
RaRa

Een aanvaller/spits die als de bal eens voorin komt er zelf een actie en goal uit weet te maken zou wel erg fijn zijn. Nu Omarson er niet is mis je dat.
Een keeper die eens een geweldige redding maakt op een belangrijk moment, die ontbreekt ook al een tijdje.

6   3  
SjorsNAC

Wat heeft Jort gedaan? Die moet spelen

10   0  
Molenschot Loco

Dit soort wedstrijden gaan er nog wel vaker komen.... meer balbezit maar geen doelpunten....ook ik snap niet dat hij Vet op de bank laat beginnen.... en Van de Bergh weg haald uit het centrum...zo raak je idd nooit ingespeeld op elkaar.....

7   2  
Adje B

Rustig blijven jongens. Het is NAC . Het is altijd al zo geweest. We moeten het meestal met wat mindere talenten doen. Blijf vertrouwen hebben in onze trainer en de staf. Geef hem de kans om deze groep te smeden. Blijf achter onze jongens staan dat is goed voor het vertrouwen en afrekenen doe je pas pp het eind van het seizoen. Hup nac!!

9   3  
scheppioni

Toch wel een uitdaging om dit NAC met op zich redelijk voetbal tot de zestien om nu wedstrijden naar ons toe te trekken, we zien het nu voor de zoveelste keer een prima voorbereiding/oefenperiode maar nu het om de knikkers gaat, heel weinig overtuiging.....
Dit kun je niet ontkennen Dos, ik vind nu ook dat we nu rustig moeten blijven maar ik moet het zien of het nu met deze prima spelers met deze staf goed gaat komen !! Zou op zich een pluspunt zijn wanneer we 10 opgelegde kansen missen dan creeeren we ze tenminste ! Was gisteren veel balbezit maar toeslaan niet ....dat moet toch wel veranderen met dit NAC !

6   6  
Sjak

Gezien over de hele wedstrijd speelde ze niet zo slecht, het is bizar dat ze deze wedstrijd niet wisten te winnen. Ik denk dat dit een prima selectie is, alleen zijn ze niet op elkaar ingespeeld, is er geen goed tactisch plan en hebben we een trainer met paniek in zijn hoofd. Eigenlijk weet hij niet wat hij moet doen. Ik vraag me al heel lang af welke toegevoegde waarde TL heeft. Hij is een beetje de Maarten van Rossum van NAC. PH neem ik de keuzes nog niet kwalijk, maar wel de technische staf die hem heeft aangenomen. Ze ondersteunen hem niet en als het zo ver is dan laten ze hem zakken als een baksteen. Zelf blijven ze zitten. Dan kom ik gelijk bij de belofte van NAC=Breda. Die hebben aangegeven dat elke functie beoordeeld gaat worden. Bij een aantal mensen geloof ik daar geen sodemieter van. Als je dit seizoen wil redden moet je nu ingrijpen. Vervang PH door een manager (een ervaren trainer). PH wordt assistent en gaat de conditie en veldtrainingen leiden en geef TL een scoutingtaak en betrek hem bij -21. Haal hem weg bij de selectie. Verlos Ton en Peter uit hun lijden en laat ze iets doen waar ze gelukkig van worden.

7   6  
Nachoreca1

Geduld, afwachten, we waren beter....pfff schijtziek word ik er van. . 3 gespeeld 4 punten....kortom je loopt nu al achter de feiten aan. 9 uit 3 is ook gewoon een optie hoor.

4   16  
ome cor

Het lijkt erop dat Peter Hyballa weg wil bij NAC, maar daarbij wel de ontslagvergoeding wil cashen.

12   6  
Jf

Ben dat geschreeuw van sommige achterban zo beu daarom wordt het nooit wat bij Nac. Mensen verwachten dominantie zoals bij Verstappen maar dat soort seizoenen hebben we nog nooit gehad. Wordt supporter van Man City of zo pfffff

10   3  
CORLEONE@

Mensen doe nou eens redelijk er is geen een ploeg die er gelijk staat na de zomerstop maar de meeste mensen hier op de site lopen weer te zeuren de trainer er uit heb geduld straks prijzen ze hem weer de hemel in dan hebben we weer de beste trainer wacht tot de eerste periode en dan kan je klagen hup NAC

15   4  
TrappieG

Bizar hoe men hier toch weer reageert... Het was een stuk beter dan de vorige twee wedstrijden, heel veel veldoverwicht, bij die eerste goal van Eindhoven zat veel geluk, die afgekeurde goal was misschien wel een zuivere, kortom, het had makkelijk de andere kant op kunnen vallen. We zijn een team in opbouw, geef het de tijd. En roep niet om het hoofd van de trainer na 3 wedstrijden...

3   8  
Maarten

@objectief,
Dat is altijd met kritiek en de duimpjes. Realiteit is dat je punten hebt verloren van tegenstanders die wellicht nog niet eens play-offs gaan spelen. Een betere wedstrijd zeggen ze dan. Ja t kon ook niet slechter wel? 5 verliespunten al, dat is de realiteit. Niet meer en niet minder.

6   7  
Ernie

Niemand anders dan Hyballa is schuldig aan de dramatische slechte competitie start. Tactisch onbenul.

7   4  
jandorstig

Wat een paniek zeg, je ben de hele tweede helft op de helft van de tegenstander, de 2-0 valt gewoon omdat je op dat moment met 7 aanvallend ingestelde spelers op de gelijkmaker jaagt, en dan ga hij er aan de andere kant erin, terwijl jezelf een paar goede kans mis, als ze een beetje ingespeeld zijn gaat het vast veel beter, en op de een of andere manier heeft NAC in Eindhoven het altijd lastig.

6   6  
EL Nino

Mensen als trappieg en mensen die zeggen dat we veel balbezit en veldoverwicht hadden snappen en het daardoor een stuk beter was snappen bizar weinig van voetbal.

Eindhoven maakt snel 1-0, pas daarna kreeg NAC meer het overwicht. MAAR… dat kwam natuurlijk omdat Eindhoven dat wou. Die gaf NAC de bal, ze hebben gezien dat NAC moeite heeft kansen te creëren. En ze gingen achteruit leunen op het 1-0. Wie heeft het dan heel goed gedaan? NAC of Eindhoven?

Weer kon er geen fatsoenlijke kans bij elkaar gespeeld worden. Eindhoven liet NAC lekker de bal en maakte het op het laatst af.

Maar mensen zien progressie. Feit is 5 verliespunten tegen 3 teams die geen rol van betekenis gaan spelen. Tegen die 3 teams maak je 2 penaltys, een klutsgoal en een zondagschot. Dat is niet zorgelijk dat, is heel zorgelijk!

4   1  
MaartenH

Ze speelde niet slecht gisteren, maar de aanvallen van NAC zien er uit alsof er nooit op getraind wordt…
Hopelijk een kwestie van tijd.

7   2  
BasSnelden

Zwakste schakels in Eindhoven waren duidelijk Sabir, Boyd en Boere. Vandenberg en Kuipers de beteren. Kansen van Boere en Haugen hadden erin gemogen. Janosek en Leemans nog niet fris ogend. Jort geen meerwaarde, Kortsmit pakt nooit geen punten….

Nog geen team!

5   0  
NAC4Ever

Nu al vijf verliespunten. Precies daarom vind ik zeker in het begin de punten belangrijker dan het spel.

Wel zie ik nog steeds potentie om mee te doen om de top 2. Vond ons vrij aardig spelen.
Nu is het belangrijk om rustig te blijven.
Maar wel zaak dat de achterstand niet veel groter wordt. De derby winnen kan ook gevoelsmatig een boost geven.
Hup NAC!

9   1  
Ernie

Je hoeft niet altijd goed te spelen. Maar we hadden al wel 9 punten moeten hebben.

11   1  
Johan

Geduld / Kwestie van tijd / Rust bewaren.

Met deze doelman is bijna ieder schot tussen de palen een doelpunt. Roy is de zwakste schakel en zal ook in Tilburg weer niet de nul houden.

6   3  
ELH

Heb gewoon geduld ! Dat eeuwige gejank van sommige hier, met 0,0 NOAD. Al janken naar 3 wedstrijden. 442 werkt dus blijkbaar veel beter dan 433 alleen de punten niet meegenomen helaas.
Na 10/ 15 wedstrijden zien we wel waar we staan. Voor nu zeker geen reden voor paniek. Hyballa is de juiste man op de juiste plek, geef die man de tijd.

9   1  
ELH

Wel eens met Johan. Die Kortsmit heeft 2 ballen gekregen en 2x doelpunt. Die ballen waren gewoon houdbaar. Laat Troost maar eens 10 wedstrijden keepen.

7   0  
Ata

Dat iedereen nu zo snel in paniek raakt, komt waarschijnlijk door de frustrerende afgelopen jaren. Dan is deze start dubbel zo frustrerend.
Ja, de wedstrijd van gisteren was de beste van de drie. En ja, we verdienden hem te winnen. Maar we creëren heel weinig en nog erger: ik kan me niet voorstellen dat de spelers weten waar ze aan toe zijn. Dat Hyballa vorig jaar een tijd nodig had om tot de beste formatie te komen, vond ik billijk. Nu is het onbegrijpelijk. Drie spitsen, twee spitsen, een linksback op rechts, de rechtsback toch er maar terug in, middenvelders die steeds een andere taak krijgen, de gevaarlijkste aanvaller in de rust wisselen, met zes aanvallers hopen op een toevalsgoal. Dan kun je fit zijn met zijn allen, maar een voetbalidee zou ook wel fijn zijn als de competitie drie weken bezig is.

2   1  
Matc

Weet niet wat ik van dit interview moet vinden. Er straalt niet echt vertrouwen uit. We he ben geen nummer 6, vreemd om dan een cv op te offeren die nog maar 3 x op 6 gespeeld heeft daar weg te zetten. Het is een beetje water naar de zee dragen, want je verlegd het probleem denk ik. Je haalt spelers voor bepaalde posities die dus niet goed genoeg zijn en gooi je het hele team door elkaar. Waarom worden er 2 buitenspelers gehaald om alsnog 4 4 2 te gaan spelen. Misschien dat over een week of 4 als de spelers op elkaar ingespeeld zijn het gaat lopen, maar dan moet je wel in een vaste formatie gaan spelen en 1 op 1 wisselen i plaats van alles door elkaar te gooien.

3   6  
BP

Een nog niet bij naam genoemde club
(5e klasse knvb) heeft interesse in Wernersson.

Nac overweegt het voorstel in beraad te nemen !!!

6   3  
Ivo

NAC had nog 6 dagen door kunnen voetballen en dan hadden ze nog niet gescoord. Bedroevend.

6   3  
De vlekkenverwijderaar

Lees alweer het woord ontslag ergens, wat een gezeur. Een dominant NAC en we verliezen, klote maar dat komt veel meer voor. Ik heb ook de wedstrijd Groningen j Utrecht gezien afgelopen week, Groningen werd compleet weggespeeld en zagen alle hoeken van het veld. Geef alles nu eens even tijd. Balla was vorig seizoen de held en nu ineens weer de slemiel voor velen, gun die man wat tijd. Er zijn nog maar 33 wedstrijden in het verschiet, we zullen er nog wel meer verliezen, over 10 wedstrijden weten we meer.

6   2  
IBIO

Kijk ,ik maak mij nog niet zoveel zorgen.
NAC was beter en had kunnen winnen.
Dan komen de resultaten vanzelf.

4   0  
Real Robert

Een ieder praat over de aanvallers, maar 5 doelpunten tegen in 3 wedstrijden, en nog wel tegen beperkte tegenstanders. Op deze manier stevenen we af op 60 tot 70 doelpunten tegen. En de doelpunten zijn duidelijk het
gevolg van het verzaken van onze spelers. Niet meelopen door middenvelders, uit de rug weglopen bij verdedigers. Hoeveel doelpunten moet je eigenlijk wel maken om die zwakke verdediging en keeper te compenseren. Hoe kun je serieus praten over promotie?
Nee, vooral Vet niet opstellen, naar ik meen de stabiliserende factor, in of voor de verdediging.

5   0  
Spreeuwsel

Het is kkd dus knokvoetbal is het heel het seizoen zal zo blijven ook dus maak het niet te moeilijk of ingewikkeld van der sande s heb je nodig en haal een keeper met rust . En zet de spelers op de plekken waar ze voor gehaald zijn .

8   0  
Mc Guyver

Laten we de organisatie en de spelers iets meer tijd geven als 3 wedstrijden om op elkaar ingespeeld te raken. Vindt de selectie sterker als deze was voor komst Peter Maas dus voorlopig verdient hij krediet.

2   10  
henkietenkie076

Een trainer die nergens iets gepresteerd heeft, dat zijn de feiten. Maakt spelers fitter maar er moet nu gepresteerd worden. Ben erg benieuwd waar NAC staat eind oktober

4   14  
Grote Kerk

Deze trainer kan ik niet serieus nemen. Een drukke clown die van zichzelf denkt dat hij visie heeft. Zouden de spelers hem wel serieus nemen, want dat is het belangrijkste. Ik denk het niet, helaas.

8   0  
Ed

We zijn net 3 potjes onderweg.
Almere City stond vorig seizoen ook onderaan. Geef het tijd en heb vertrouwen.
W II wordt lastig, daarna pakken we Roda 💪🏻.
Tweede helft is Eindhoven op het eind bij onze goal geweest, omdat de deur wagenwijd open stond. Verder heeft NAC alleen maar het spel gemaakt.

5   11  
Ernie

Grote Kerk
Helemaal mee eens.
Ik was er al geen voorstander van dat Hyballa werd teruggehaald. Fout van van Hooijdonk. Het was al Helemaal vreemd dat er al voor het begin van de play-offs werd verlengd, waarom?
Als ik dit interview zie dan kan ik hem niet serieus nemen. Wat een chaotisch figuur. Hoe zou zo iemand overkomen op de spelers?
Je kan nu al voorspellen hoe dit gaat aflopen, maar dan is alle kwaad al geschied.

3   2  
Breda vooruit

De trainer doet het niet wat raar vorig jaar stond iedereen te juichen toen hij kwam na drie wedstrijden in de kkd kan hij en de technische staf er niks meer van.
19000 NAC trainers weten het beter dan de man die door NAC daarvoor is aangesteld.
Hoi er wel rekening mee NAC is geen Barcelona geen man.city of United of psg .maar een dood normale kutclub uit Breda waar we lekker op kunnen zeiken en zagen als het wat minder is.
Ik zeg pas na 10 wedstrijden kan je een oordeel vellen over alles.
En we zien elkaar dit jaar op de grote Markt.

2   2  
Maikel

Willem 2 wordt niet lastig. Onze selectie is veel beter. Gaan makkelijk winnen daar!

10   4  
Nr. 20

Van de ene kant zijn de reacties begrijpelijk maar blijf nu eens achter je club staan. Spelers en staf. Nu al roepen om ontslag trainer of iemand schuld geven is pas een herhaalde fout van de laatste 10 jaar!!! De zogenaamde kenners maken daarmee mi de club kapot. En is ook mijn club! Leg je erbij neer en laat nu eens gewoon het seizoen het seizoen en na één seizoen neem je waar nodig maatregelen maar niet na 1 wedstrijd. In podcast hoor ik levien ook vaak roepen. Ik eis…..man je bent supporter. Roepen mag maar eisen…..steek er dan zelf geld in of wordt zelf trainer dan kun je dingen eisen. De enige constante die ik de laatste 10 jaar kan ontdekken is dat de zogenaamde kenners na paar verliespartijen zorgen voor onrust en om ontslag van Jan en alleman vragen. Zonder ook zelf maar enige directe verantwoordelijkheid te hebben. En mooie is dit herhaalt zich keer op keer. Daar gaat onze club aan kapot. Leg je neer dat dit het is dit seizoen en evalueer na het seizoen! En tuurlijk mag je dingen zeggen maar eisen…. Zo’n sceppioni, ik denk echt een nac hart de beste man maar elke keer weer ik zijn verhaal de staf aanvallen. En niet enkel nu maat bij elke trainer. Jammer. En dan nog 1 ding. Gisteren Jort toezingen. Man man. Die gast is al sinds eind vorig seizoen bezig om ZELF een andere club te zoeken. Hij wil ZELF weg…dat ie nog bij de wedstrijdselectie zit….. als je zelf weg wilt gaan dan. Goed weekend

5   1  
Dos

De eerste wedstrijden was het spel echt veel en veel minder dan gisteren.
NAC heeft daarnaast ook veel kansen gecreëerd,maar de afwerking was net niet optimaal. Daarbij had Eindhoven het geluk bij de 1-0 dat de bal net goed viel.
Als NAC wel gewonnen had met dit spel dan was het 1 grote lofzang geweest. Nu wordt voor de zoveelste keer alweer een voorschot genomen op het feit dat er weer iemand op moet rotten. Zo gaat het ieder jaar en dit heeft NAC geen steek verder geholpen.
Bewaar vooral de rust en benoem ook de goede punten van gisteren. Oké,het gaat om de punten,maar zelfs na de overwinning van vorige week was het 1 grote klaagzang.
Ik ben er heilig van overtuigd dat NAC op de goede weg is en ik ben daarom nog steeds optimistisch. Vooral omdat ik in het spel duidelijk verbetering zie.

5   2  
De Bolle Damen

Je verliest per seizoen een aantal
Wedstrijden. Dan mag je mij een positivo noemen maar als je op deze manier verliest dan heb ik toch écht veel vertrouwen naar de rest van het seizoen.
Kortsmit heeft twee ballen aangeraakt ; 2x de bal uit het net gehaald. NAC heeft nagenoeg niets weggeven heeft een hoog percentage balbezit, creeert kansen alleen maakt de boel niet af.
Dat is wel eens anders geweest.

Ik denk dat het allemaal wel goed gaat komen. We hebben inderdaad tijd nodig. Na 10 wedstrijden staan we bij de eerste 3.

Winnen bij de Kruiken en de wereld ziet er weer heel anders uit.
Hup NAC!

4   5  
scheppioni

@ nr20
Dat komt misschien zo over wat jij beweert, maar ik kijk alleen maar in het belang van NAC ! Ik beweer nu ook niet dat er drastische keuzes gemaakt moet worden, ik sprak alleen in mei al uit of het verlengen van Hyballa geen te grote gok zou zijn......gelukkig is het met NAC=BREDA al beter beleid dan voorheen, er wordt nu wel degelijk op het lang termijn gekeken, ondanks dat ernie maar blijft afgeven op Pierre vanwege zijn grote idool ! Het blijft me wel verbazen dat ons NAC in de oefen voorbereiding 'vaste patronen' laat zien en gisteren idd het meeste overwicht had maar het dan zo stroperig in kansen creeeeren was !?! Rust houden is nu met dit beleid van belang en Hyballa heeft een contract voor een jaar maar een stijgende lijn binnen NAC zou wel een pre moeten zijn, er is nu natuurlijk nog niets verloren maar alles valt wel met overtuiging en frivoliteit ! Ik heb er gezien de drie wedstrijden van ons NAC nu in de competitie toch een hard hoofd in helaas !
Als laatste voorbeeld Agougil, mag ineens weer zijn voetbalvermogen tonen, een felle discussie met mede NaCCer mijn dochter, hij liep gisteren veel vrij werd weinig in vertrouwen aangespeeld maar als hij dan werd aangespeeld was het te save daarbij doet Leemans precies hetzelfde en was Janosek ook dolende helaas, bij de eerste goal midden door de as stond men achterin te dromen waardoor je simpel 1-0 achterkwam, daar had je Vet nodig gehad dus..... het zijn allemaal niet de juiste keuzes van de staf ondanks 75% balbezit is dit pure shitzooi als groot NAC fans zoals wij !! Op naar stilburg met die vreselijke judas hoop ik op een echt heerlijk weekend volgende week !!!

6   7  
Grote Kerk

Ik denk helaas dat het niet goed gaat komen. Gister was het spel goed maar toch verloren. Ik denk dat NAC instabiel blijft met een trainer die steeds verandert van speltype en spelers. NAC gaat ook nog mindere wedstrijden spelen en dan zal het ook moeilijk worden om op die momenten punten te pakken. Ik snap ook daadwerkelijk niet waarom deze trainer zoveel krediet krijgt. Het is een clown met een levensduur van hooguit 6 maanden. Met hem kan je geen stabiel seizoen draaien.

1   6  
Nr. 20

Ik zou komende tijd zo spelen

Troost

Lucassen Martina vd Bergh Kemper
Vet
Janosek. Garbett
Leemans
Kuipers Haugen

5   3  
Grote Kerk

@Nr. 20........... schei nou toch uit met die Troost. Die kan de ballen bij O21 nog niet eens tegen houden. Da's dan nog jeugdvoetbal he. Een omhooggeschreven keepertje die vooral zichzelf goed vindt. Daar zitten we nu niet op te wachten.

0   4  
ELH

Eens met nr20 13:16
En niet anders

1   0  
NAC!!!

@vamos…

Een 6 is veel meer dan wat jij benoemd, de 6 is in het huidige voetbal de belangrijkste schakel op het veld, en al zeker niet enkel een balveroveraar.

0   3  
ome cor

@Grote Kerk
Ben de wedstrijd van 021 gaan kijken of beoordeel je Troost alleen op de uitslag?
Sowieso bijzonder hoe jij denkt onze tweede keeper te moeten afschilderen.
Je mag jezelf dan wel noemen naar een mooi middelpunt uit onze stad, qua opmerkingen als supporter ben jij dat zeker niet.

0   1  
Gjoewie

Soeters > In het vorig seizoen hadden we nog te maken met spelers die door het vorige management zijn gehaald. Speulers met een deukje, weet je nog? Jongens als Antonia, Rutten en Bakker waren grootverdieners. De Rooij zal ook best een aardig salaris gehad hebben, reden waarom ze hem toch maar niet verlengd hebben. MacNulty en Di Michele Sanchez waren ook niet goedkoop. Dat is al een half elftal waarvoor je tien nieuwe spelers kunt halen. Efficiënt? Misschien niet, maar je groeit wel in de breedte.
Wat betreft de aanval: Haugen, Kuipers en Sejdiu hebben de voorbereiding niet meegemaakt, als Haugen een ploeggenoot in de stad tegenkomt dan herkent hij hem niet eens, laat staan dat hij weet hoe hij heet. Verwacht je dan dat hij in zijn eerste wedstrijd meteen drie uitgespeelde goals maakt? Ik vond hem nog niet eens zo slecht spelen. Kuipers is erg dynamisch, zowel van links als van rechts, hij is iemand die een verdediging kan opentrekken. Sejdiu maakt een mooie goal, die onterecht werd afgekeurd.
Dat PH het systeem maar weer eens omgooit (welk systeem?) verbaast me niets. Het zou me namelijk wel verbazen als hij tegen de Stillempjes hetzelfde basiselftal terugzet. Deze keer was het zonder rendement, maar NAC speelde, zeker in de tweede helft, een goede wedstrijd. Geef de aanvallers de kans om zich in het elftal te spelen en de doelpunten zullen vanzelf komen.
En nog even over de positie van PH. Ik was er ook niet voor om hem terug te halen. Maar op het moment dat Molenaar op non actief gezet werd, waren er niet veel kandidaten die hem op wilden volgen. NAC was toen nog steeds een wespennest waar eigenlijk niemand zijn kop in wilde steken. PH vonden ze ergens onder een steen. "Heb je geen zin om weer trainer bij NAC te worden?" PH was zich van geen kwaad bewust en zei toe, op voorwaarde dat hij bij voldoende resultaat een verlenging van zijn contract dat aanvankelijk voor een half jaar was, zou krijgen. En zo geschiedde.

Laad alle berichten na dit bericht in