Wij gaan niet opzij

BSR TV: Peter Hyballa na Feyenoord - NAC (7-1)

Italo

Peter Hyballa heeft nu dan toch zijn eerste nederlaag moeten slikken in dienst van NAC. Zijn eerste was ook meteen een flinke aangezien zijn mannen met zeven doelpunten om de oren werd geslagen. Met drie penalty's, een blunder en ere wie ere toekomt, twee prachtige treffers van Feyenoord van Haps en Berghuis, was Hyballa vol gif na de wedstrijd. We spraken de oefenmeester na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Man of the Match: Feyenoord-NAC (7-1) 20 reacties
Terug naar overzicht
45 Reacties
61    
Wolfmanjack

Ik hoop dat hij nog lang blijft. Wat een heerlijk realistische man is dat.

6    
Sp1

Verleidelijk om nu te denken... Hadden we die 9 punten uit de beker maar in de competitie 😉, we hebben Fnoord in een hele goede fase getroffen, na een goede start en twee onnodige doelpunten (nummer 2 en 3) was het verzet snel gebroken.

Even een opmerking over de tegenstander: wat een verschrikkelijke sneue sfeer hangt daar in dat stadion zeg, de naam supporter mag voor hun aangepast worden in aanwezige.

Staan in de finale van de beker en dan zo de wedstrijd beleven.

2    
Kipiani

Wij blijven zeggen dat de arbiter het wedstrijd verloop heeft beinvloed en dat wij mede daardoor vroeg uit de partij waren.
En verder zoekt iedereen het vandaag maar even lekker zelf uit. Vooral die walgelijke Blanco met zijn km tijd van 6.30 op een km. voor zijn leeftijd.

45    
Vreven4President

We winnen samen en we verliezen samen. Ben trots dat er een team staat. Veel leuker dan vorig jaar of het jaar waar vedettes als Ronnie Stam de sfeer bepaalden.
En een heerlijke trainer, eerlijk, scherp. Ik heb me met mijn oordeel vergist op het moment dat hij werd aangesteld. Een trainer die goed bij dit NAC past. Hopelijk gaan we samen succes behalen.

Hup NAC!

17    
Nacman

Klasse nac op naar zondag niks aantrekkelijk van de zeister maffia die de nerds alles kado doet

13    
Michel

Ik heb gisteren voor de TV gekeken en toen mijn vrouw Peter zag zei ze: ‘wat een gave training voor een club als NAC, past bij de cultuur’ en zo is het. Hopen dat je je net zo geliefd gaat voelen als dat Stijn is hier.

Gisteren is niet erg omdat we nu zien dat we nog hard moeten werken om onszelf stabiel in de ED te bevinden (laat staan subtopper zijn). Domme fouten maakten het kansloos.

Rug rechten, leren en doorgaan

3    
Italo (BSR)

De start gisteravond was zeer overtuigend. Feyenoord was het daardoor helemaal kwijt. Bij het eerste moment voor de NAC-goal is het uit een dood spelmoment direct raak. Vervolgens volgen in zeer korte tijd de domme actie door Monsalve (los van het feit dat het wellicht van twee kanten duwen-trekken was, moet je met een VAR je handen thuis houden) en de blunder door Nick. Dan sta je 3-0 achter, staat De Kuip in vuur en vlam, en speel je een verloren wedstrijd.
Pijnlijk was wel om te zien hoe NAC het op haar beurt vervolgens volledig kwijt was, en minutenlang iedere bal direct inleverde bij een Feyenoord speler en kans op kans tegen kreeg. Na rust de rug gerecht tegen een tegenstander die het weliswaar iets rustiger aan deed, maar nog zeker voor meer doelpunten wilde gaan.
Al met al doen persoonlijke fouten NAC de das om gisteravond, en was het hierdoor slechts 20 minuten echt een wedstrijd.

-14    
seuter

Ik denk dat we Dogan maar weer eens een kans moeten geven.
Die kan zeker iets forceren.

5    
signase

Ieder nadeel heb zun voordeel...

Tuurlijk is het ontzettend jammer dat NAC niet van Feyenoord heeft gewonnen in de Kuip. Dat ze niet in de bekerfinale staan.
Aan de andere kant: deze wedstrijd heeft leermomenten opgeleverd, die moet je meenemen. En nu de beker uit de hoofden van de spelers is, kan de focus voor de volle 100% op de play-offs. Zou i.v.m. de duurzame ontwikkeling namelijk toch wel leuk zijn als NAC promoveert. Anders zijn zeker Verschueren en JP aan het einde van het seizoen weg en kun je weer opnieuw gaan bouwen, terwijl je minder inkomsten hebt.

15    
RaRa

Streep eronder en op naar zondag! Supporters volle bak steun aan de spelers zondag, zeker ook richting Olij. Veel punten gepakt dit jaar al, lang geleden dat we zo’n keeper gehad hebben. Verdiend wel een eigen lied.

3    
Fred1

Het was een afdroogpartij maar ook meteen er bij gezegd een volkomen onnodige afdroogpartij.
Ik zei tevoren al dat Kamphuis een ramp zou worden en dat is gebleken.
Deze arbiter probeert NAC elke wedstrijd die hij van ons fluit te naaien en God mag weten wat zijn drijfveer is.
Voelt ook het spel niet aan en dient het voetbal niet.
Als je dan ook nog weet wie de VAR is dan is ellende gegarandeerd.
3 penalty’s is ridicuul en ze waren allen discutabel, zat gisteren met een oud scheidsrechter samen die er niet een had gegeven zei hij.
Uiteraard lomp van Monsalve en ook van Riera zeker als je weet dat een anti Naccer fluit.
Die eerste pingel heeft meteen de wedstrijd vermoord en dit is nu net één van de dingen waar het Nederlandse voetbal absoluut aan kapot gaat.
Met dergelijke arbitrage kan het nooit een wedstrijd worden.
Zeist is niet gebaat bij een NAC in de finale en er is duidelijk aangestuurd op een finale Ajax- Feijenoord , niks valt te bewijzen maar we zijn niet van gisteren.
En ik heb ook nog steeds mijn lijntjes.
We kunnen nog iets van Engeland en Duitsland leren , niet voor niets dat daar de top ook veel breder is dan bij ons .
Als dit allemaal al tegen zit en Olij gaat dan ook nog eens lopen kloten samen met die van Anholt dan is het een kansloze hopeloze missie.
Te veel op een hoop.
Ik maak me al heel het seizoen zorgen om de spelhervattingen en de nonchalance daarin van Olij, 2 goals voor Feijenoord leverde dit gisteren op.
Die goal van Haps mag je ook Olij en Zéker van Anholt aanrekenen , ik begrijp eerlijk gezegd ook niet waarom Riera op linksback staat, want op die positie kan hij er werkelijk helemaal niets van .
Er stonden gisteren 2 backs die we hadden kunnen vervangen door elke goedwillende amateur het had niets uitgemaakt, en wellicht alleen maar beter kunnen gaan.
Schouten was een hele gevoelige aderlating de oplossing van het probleem had ik echter anders ingevuld.
Het eerste kwartier had Feijenoord totaal niks in te brengen maar die lompe van Anholt gooide roet in het eten en kort daarna die etterbak Kamphuis.
Stokkers leek gisteren op schaatsen en op ijs te lopen in plaats van op voetbalschoenen, denk dat hij nu wel kansen genoeg heeft gehad en we een duidelijke conclusie kunnen trekken.
Hoop dat we hiervan leren en de oorwassing nog ergens goed voor is , want het is duidelijk dat dit team niet met tegenslagen om kan gaan.
Maar ik vrees eerlijk gezegd dat dit nog lang doorwerkt en vrees met grote vrezen voor zondag en voor de rest van het seizoen.
Zag gisteren ook veel te veel beentjes terugtrekken in duels, zelfs Verschueren won geen enkel duel.
Kortom een deceptie.
Zat gisteren in de Kuip maar écht door heel die vreselijke BC en bij elk bestuurslid was de zekerheid van de finale er al, men sprak alleen maar over Utrecht- Feijenoord, dat vond ik opvallend en vooringenomen zelfs denigrerend of zou het voorkennis geweest zijn wat ze niet konden verbergen.
Was een heel raar en naar sfeertje al vanaf het begin, had ook het idee dat ik daar de enige Naccer was.

-5    
Buurman

Ik heb mijn mening al gegeven onder lifeblog. Ik vond het gisteren een beschamende afgang. Zelfs een wedstrijd kunnen we er niet van maken. Nu moeten we blijkbaar blij zijn met een trainer die zo openhartig overkomt en zo actief is aan de zijlijn. Waarom vond dan een groot deel hier dat Vreven NAC niet netjes vertegenwoordigde ?
We zijn een club die thuis hoort in de middenmoot of subtop van de ere , maar door wanbeleid, staan we in werkelijkheid zesde in de keuken. In mijn beleving profileren we ons als een stel idioten als je na een wedstrijd als gisteren, en in de huidige situatie, nog de positivo uit gaat hangen ook. De wedstrijd tegen az heeft voor heel even veel verbloemd.

2    
Buurman

Als die drie penalty' s niet vallen, worden zeer waarschijnlijk andere kansen wel benut. Los van die drie penalty's zijn er nog 4 andere goals gevallen. Feyenoord won met twee vingers in zijn neus. En wij grijpen het uiterst naïeve spel van NAC aan om te stellen dat het tegen zat. Het was gewoon weer eens een nationale afgang. Dit gaat de komende jaren zo echt niet goed komen vrees ik.

-3    
Jaap

Die reacties jarenlang dat scheidsrechters tegen NAC zijn geïnstrueerd zijn zo dom jongens. Hou daar nou gewoon eens mee op. Eerste twee penalties veel te makkelijk gegeven en die krijg je nooit zelf mee en de VAR is daar niet voor bedoeld. Maar hou nou toch op dat iedereen tegen NAC zou zijn kleuters.

17    
D'N Klaagmuur

Nadat Utrecht, waarin ook de thuisploeg beoordeelt werd met een pingel die geen pingel was, won wist ik al hoe laat het was. M'n voorspelling kwam volledig uit.

Malacia maakt hands, geen VAR check, niks. Een halve overtreding waar de bal niet eens bij in de buurt is, welke andersom als NAC dit had gehad, never nooit een VAR check was geweest, wordt natúúrlijk meteen op de stip gelegd.

En ja bij 2-0 achter is het klaar hè, daar hoef je geen Einstein voor te zijn. Of het daarna nou 12-1, 7-1 of 3-1 werd maakt dan geen reet meer uit.

Als dit uit bij Heracles geweest was had iedereen, inclusief media, er schande over gesproken, maar nu is het Feyenoord in de Kuip en vindt iedereen dit een hele normale gang van zaken.

1    
Cool hand

Perfect verwoord Italo. 1-0 geweldige vrije trap, 2-0 gebrek aan var-ervaring, 3-0 tja...je krijgt de bal aangespeeld en de dichtstbijzijnde speler is 20m verder weg. Zeer knap om dan nog de bal zo te verspelen. De Gea deed vorige week precies hetzelfde overigens. Zeer triest.

0    
Vriendjespolitiek

Eerst hadden we belchinezen nu hebben we de VAR.🤮

2    
Des NAC's

Feyenoord in deze vorm simpel een maatje te groot. 100 keer slimmer en effectiever dan wij. we hadden geluk moeten hebben en zelf een topdag. Beiden was niet het geval. Deze wedstrijd geeft deze jonge selectie wel een bak aan leermomenten mee en ik hoop dat Hyb dat goed overbrengt. Verder veel mensen die ik normaal bij uitwedstrijden niet zie. Kwam de sfeer niet echt ten goede.

0    
Jaap

Zo'n ongelukkige handsbal met de arm langs het lichaam wil je toch niet eens dat de VAR naar gaat kijken of wat? Schei uit man. Gewoon voetballen. Die penalty tegen wil je ook niet dat de VAR naar kijkt idd en die zou je zelf niet mee krijgen. Maar dat heeft niets te maken met dat de hele wereld altijd tegen NAC zou zijn.

3    
Willem 4,5

Ik het vanuit het buitenland allemaal aangezien, de misplaatse euforie enz. Klinkt negatief maar is gewoon realiteit. Hadden we nou echt gedacht daar te winnen?, We winnen nooit van FN, behoudens een enkel keertje.
We staan goed voor lul in voetballand. Natuurlijk de scheidrechter is een waardeloze k..scheidsrechter, maar dan nog, FN speelde met tweevingers in de neus. Proberen nog iets van de competitie te maken en dan de nacompetitie, tussen hoop en vrees!

11    
GB

1-0 goed doelpunt, slechte dekking van iemand waarvan je weet dat ie sterk is met t hoofd. 2-0 terechte penalty, zo duidelijk aan iemand gaan hangen met nog een andere speler die ook blockt is gewoon penalty, maak ik mezelf niet populair mee, maar ik vind t een pingel. 3-0 is kluts kwijt en dan is t klaar. Hyballa is prima trainer, hopen dat ie wil blijven, en valt niks te verwijten, jammer dat ie er niet eerder was. Spel is verder prima, gewoon doorgaan en mikken op volgend seizoen. Via nacompetitie zou leuk zijn. Maar is niet heel realistisch.

U zijt gegroet!

20    
Nr. 20

Was er gisteren bij. Eerste 15 min echt een goed NAC. En op tribune begonnen ze al te fluiten......volgens mij ook handsbal Feyenoord waar op z’n minst even naar gekeken had kunnen worden....en toen ingooi NAC die aan Feyenoord werd gegeven...vrij trap 1-0, discutabele strafschop 2-0, blunder 3-0. En klaar met onze droom. wat daarna nog gebeurd is voor de statistieken en balen maar kop op! Ik meen echt dat we met deze trainer eindelijk weer eens voetbal naar voren spelen en om te winnen. Dat is mij veel meer waard dan dat jaren achteruit en zijwaarts gedoe!!! Nu komende wedstrijden effe puntjes op de i en bijschaven en dan knallen in playoffs. En anders ben ik er met deze trainer ervan overtuigd dat we
Volgend jaar met ruime afstand promoveren. Had hij er maar meteen vanaf begin gestaan....

2    
Wanny

Op zich een te verwachten nederlaag. Helaas valt het te hoog uit omdat sommige spelers domme fouten maken en het even helemaal kwijt waren. Meest opvallend onze keeper die de 3e en 4e goal zomaar weggeeft. Dan ben je al snel helemaal klaar natuurlijk.

Wellicht positief dat we deze jongen wellicht nog een jaar kunnen houden, net als bijv Riera die er slecht uit zag.

Terugkomend probleem is het scorend vermogen. Ik heb eerste kwartier niet kunnen zien, maar hoor overal dat we zo goed startten. Maar dat is dus wederom niet uitgedrukt in doelpunten, waardoor je er helemaal niks aan hebt.

3    
Buurman

Het is maar een vraagje hoor. Zou het niet zo kunnen zijn dat Advocaat feyenoord de opdracht heeft gegeven NAC de eerste twintig minuten de bal te gunnen en ze te laten uitrazen ? Kijk de wedstrijd statistieken er op na en het valt op dat NAC in het begin opvallend veel, niet normaal, in balbezit is. Overigens scoort feyenoord dan op de counter net zo makkelijk.

Wat ik ook niet begrijp, maar dat kan aan mij liggen. Waarom ben je na 2-0 , als dat inderdaad komt omdat alles tegenzit, volledig kansloos ?Dat zou toch een keerpunt kunnen zijn , als je inderdaad zo goed in de wedstrijd zit, dat je zegt " Dit gaan we herstellen.."

Ik had niet verwacht dat NAC zou winnen. Maar als je zag hoe Fortuna, ook geen wereldploeg, Feyenoord in de kuip tegenspel bood had ik wel een sterke hoop gekregen dat NAC er een echte wedstrijd van zou maken. Ben gewoon eerlijk het was een trieste afgang.

Verder vind ik dat Hyballa overdreven veel credits krijgt? En m.i. gebeurt dat louter op basis van zijn communicatie vaardigheid. Maar met praten win je geen wedstrijden.
Ik ben beslist nog niet overtuigd en moet het allemaal nog zien. Ik vind Hyballa wel een prettig mens.

Gisteren kwam bij mij ook weer naar boven, en ik geef toe ; ik kijk het paard in zijn kont; hadden we het geld voor Hyballa en assistent en de afkoopsommen niet beter besteedt aan versterken selectie. Dat Brood eruit moest kon denk ik niet anders, maar daarna? Ik twijfel in ieder geval. Als dat hier tenminste mag ?

Laten we hopen dat ik ongelijk krijg !!


11    
Willemf5

Kom op zeg, we zijn een subtopper in de kkd. Sommigen menen dat het een schande is dat we op de billen hebben gehad alsof we in de subtop van de ere staan. Dit kan gebeuren en na de 2-0 stort het zooitje (zeker bij een team zonder eredivisie ervaring) in.

Hyballa is een goeie voor NAC en kan de ploeg (vooral mentaal) klaarstomen voor de playoffs.

10    
Heksenketel

Gewoon een pak op de billen gekregen, maar verder maakt het niets uit. Ik hoop dat ze er ook nog van kunnen leren.

Op naar zondag, 3 punten en verder met ons doel....promotie!

0    
Diep Holland

Ontbijtje !

Met ( nu nog ) wrange vruchten .

NAC heeft nu een kleine academie met 3 wedstrijden .
Volop studiemateriaal !!!
PSV
AZ,
en de derde van dit drieluik. Feyenoord/Advocaat / Kamphuis/ Zeist

——

Komt goed.

Diep Holland

14    
Centrumse Rat

Melden in cambuur! In voor en tegenspoed

Staan de sponsoren en vrijwilligers nu ook te popellen om mee te gaan?

5    
D'N Klaagmuur

@Buurman: noem 1 club op die een 2-0 achterstand in de Kuip nog goed heeft weten te maken de afgelopen 10 jaar. Is toch niet realistisch om dan nog te denken dat een team als NAC daar nog bovenop komt.

11    
Henri

Laten we hopen dat onze TM en TS veel heeft geleerd van deze wedstrijd. PSV en AZ waren leuke, goede wedstrijden maar wel in het kader van niets moet, alles kan. PSV en AZ zaten in een enorme slechte reeks en het AZ stadion zat half vol. Gisteren moest het en helaas gaven de meeste spelers niet thuis. Ik heb Olij. El A, Haye, Van Anholt en de Spanjaarden niet gezien
Van Anholt heeft met zijn blessures als ervaren eredivisie speler zo'n 40 wedstrijden voor NAC gespeeld en ik kan zo al meerdere wedstrijden noemen waarbij hij op dezelfde wijze in de fout gaat als nu tegen Feijenoord. Denk vorig seizoen eens aan de eerste thuiswedstrijd na de winterstop tegen VVV. Zijn contract loopt af en zal mag ik aannemen niet worden verlengd. Niet meer opstellen deze jongen.
Monsalve liet zien geen centrale verdediger te zijn wat stond hij te blunderen zeg. Ik begrijp nu waarom Twente weinig tot geen moeite deed om hem te behouden in de eredivisie. Tegen AZ liet hij zien dat de rol van extra buffer op het middenveld hem wel ligt en bij Twente speelde hij redelijk tot goed als rechtsback.
Riera liet duidelijk zien geen alternatief te zijn voor de linksbackpositie zoals dat in mijn ogen Noblejas ook niet is.
Duidelijk is dat onze aanval en aanvallende middenvelders een schromelijk gebrek hebben aan scorendvermogen.
Wil NAC volgend seizoen een rol van enige importantie spelen in welke divisie dan ook dan zullen er zeker 4 à 5 spelers bij moeten komen met een goed scorend vermogen. Tot op heden heeft onze TM bewezen daarzeker geen goede neus voor te hebben. kijken naar Stokkers, Kudimbana en Filipovic. Met spelers van een dergelijk niveau kun je onmogelijk duurzaam promoveren. Er is nog zeer veel werk te verrichten.

3    
Cool hand

@Buurman - dat was inderdaad Feyenoords tactiek, het ging alleen mis voor ze omdat ze tot de 1-0 ver onder de ondergrens zakten. Daarom was die 1-0 ook zo verrekte jammer. Als NAC het nog even vol had gehouden, was het zelfvertrouwen gegroeid, was het thuispubliek onrustig geworden en wie weet.

1    
Buurman

Beste cool hand. Het was binnen korte tijd 3-0. Heeft NAC tot aan de 1-0 ook echte grote kansen afgedwongen ? Ik zag een zelfverzekerd Feyenoord die uitstraalde dat het wel goed zou komen. Maar goed , ik stop erover, laten we hopen dat het tegen Roda wel lukt. Verder eens met stukje Henri.

1    
Joop

Jammer 4 doelpunten onnodig weggegeven en zelf hebben we geen spits die ze kan maken hoop dat de kopjes voor zondag weer goed staan

4    
Maarten

bij de 0-0 had de VAR ook een handsbal kunnen zien bij Feijenoord. Toen ik hoorde dat Kamphuis ging fluiten wist ik al dat t onmogelijke opgave ging worden. Met Siemen Mulder is hij de zwakste schakel van de elite corps. Zeist, schaam je.

-1    
Dutchbird

In zo'n wedstrijd mis je de leider die we het hele seizoen al moeten ontberen omdat VDA geen flauw benul heeft van het evenwichtig samenstellen van een selectie.

Artikel in VI over de Graafschap levert het bewijs: In de spelersgroep maakte bijna niemand zich zorgen over de zieke Seun of God. ‘Die speelt gewoon’, wisten zijn ploeggenoten. Snoei was minder zeker. ‘Ik vind het onvoorstelbaar knap dat hij tegen Jong AZ bijna een uur meedoet en ook niet alleen maar aanwezig is, hè. Vergis je niet, hij vervult een voortrekkersrol. Dit is precies waar ik het afgelopen zomer, toen we met hem in gesprek gingen, over heb gehad. Hij hoeft niet altijd alles mee te doen, hij moet zuinig zijn op zijn lichaam. Ralf is meer dan onze spits. Hoe hij met scheidsrechters omgaat, zijn inspirerende rol naar jonge spelers toe en een hij heeft een mening. Hij herinnert me op de bank ook nog even dat dit een ideale gelegenheid is om Jonathan Vergara Berrio te laten debuteren. Had ik zelf ook wel bedacht, maar het feit alleen al dat hij daarmee bezig is...’

Hopelijk leest VDA dit ook en komt hij tot het inzicht dat je zonder zo'n ervaren rot van zijn levensdagen niet gaat promoveren. Wel een dure en zure les voor onze postzegelplakker van Sint Truiden.

-1    
Scheppioni

Eens Maarten !
Neemt niet weg dat deze Hyballa door het wegvallen van Schouten het tactisch niet goed deed, ja dan mag het eerste kwartier nog een positief beeld geven, maar wanneer je als een kaartenhuis zo in mekaar dondert en een sterk duo Hecke/Riera uit elkaar haalt, dan is het een fatale beslissing ! Nee eerlijk, valt Hyballa nog wel mee, maar gezien het verval ook eerste helft bij jong ajax is promoveren bijna een utopie !!! Dit nac gaat zondag ook nog de naweeen voelen, let maar op !!

2    
Bredafun

Her HYBALLA, deze gast is perfect voor dit NAC, Juiste klik met spelers en supporters, en super meegaand. In t begin dacht ik dat t n mooiprater was, maar mij sterk vergist. Mag hopen dat ie nog lang in breda blijft! Deze schuift niet elke keer met spelers. Tegen AZ t zelfde elftal opgesteld (uitgezonderd van de zieke helaas)
DOORGAAN MR. HYBALLA!!!

2    
Bredafun

Deze Her HYBALLA, deze gast is perfect voor dit NAC, Juiste klik met spelers en supporters, en super meegaand. In t begin dacht ik dat t n mooiprater was, maar mij sterk vergist. Mag hopen dat ie nog lang in breda blijft! Deze schuift niet elke keer met spelers. Tegen AZ t zelfde elftal opgesteld (uitgezonderd van de zieke helaas)
DOORGAAN MR. HYBALLA!!

4    
geelzwartwit

De eerste 12 minuten heb je veruit het meeste balbezit en hoogste passnauwkeurigheid. Je speelt op de helft van de tegenpartij. Feijnoord maakt steeds meer fouten.. Het publiek begint al te morren...

Je krijgt dan drie corners achterelkaar..
Die leveren helemaal niets op..

Lange bal Feijnoord... Overtreding... Vrij trap.. Doelpunt en klaar.

Drie!!! Corners op rij op het moment dat Feijenoord onder druk stond..

Hoe en wanneer had je dan wel willen scoren????

Dat je als NAC een seizoen begint zonder echte spits is al een aanfluiting.. Dat er tussendoor geen haalt of kan halen is gewoon triest.

Hyballa zegt het vanaf het begin juist. De jongens kunnen best wel wat en zijn gretig maar als we niet scoren houdt het op.

Hallo technisch directeur? Vergeten scoren hoort bij wedstrijden winnen?

Als je wil promoveren zal je scorend vermogen moeten hebben duurzaam of niet.

2    
dbare

wat nr.20 hierboven ook schrijft, wat na de 3-0 allemaal nog gebeurt is voor de statistieken en boeit mij niet meer. Ben allang blij met deze trainer en het vertoonde spel van de afgelopen weken, want dat is een duidelijke vooruitgang tov Brood. Met hem zaten we in een moeras waarin we alleen maar verder wegzakte elke week.
We spelen beter en aanvallender dan voor de winterstop, alleen ontbeert het ons aan goede spitsen.
Laten we deze lijn doortrekken incl Hyballa, in de zomer versterken met goede mensen voorin en het lijkt zowaar weer op vooruitgang. Dat is de laatste jaren wel eens anders geweest.
Ik ben nog steeds positief gestemd in algemeenheid over de afgelopen 2,5 maand.

3    
dbare

wat nr.20 hierboven ook schrijft, wat na de 3-0 allemaal nog gebeurt is voor de statistieken en boeit mij niet meer. Ben allang blij met deze trainer en het vertoonde spel van de afgelopen weken, want dat is een duidelijke vooruitgang tov Brood. Met hem zaten we in een moeras waarin we alleen maar verder wegzakte elke week.
We spelen beter en aanvallender dan voor de winterstop, alleen ontbeert het ons aan goede spitsen.
Laten we deze lijn doortrekken incl Hyballa, in de zomer versterken met goede mensen voorin en het lijkt zowaar weer op vooruitgang. Dat is de laatste jaren wel eens anders geweest.
Ik ben nog steeds positief gestemd in algemeenheid over de afgelopen 2,5 maand.

0    
SjorsNAC

Ik ben toch wel heel blij met deze trainer, eerlijk en realistisch. Pas veel mee bij nac als Brood. Proberen te focussen op de nacompetitie en als dat niet lukt, doorselecteren en doelpunten inkopen en dan volgend jaar voor promotie gaan, al zal dat ook lastiger worden als een ado erbij komt.

3    
Gebruikersnaam

@dutchbird dat deed ten Cate en mommers ook spelers halen die we niet kunnen betalen.
Bijna failliet daar zitten we nu nog mee. Zelfde als n mens meer uitgeeft dan er binnen komt dan moet je uiteindelijk ook jaren op de blaren zitten

1    
Belgische Naccer

Ik was er al bang voor en het is weer uitgekomen. De scheidsrechter (KNVB) bepaald helaas de wedstrijd.

3 penaltys tegen. 1 had ik minstens verwacht maar 3? Nac had dan ook zeker een penalty moeten krijgen voor dat moment met van der Gaag, maar daar word natuurlijk niet eens naar omgekeken. Het was duidelijk. De knvb wilde maar 1 ploeg in de finale.

Verder NAC matig gespeeld ook hoor, dat moet gezegd worden. Op de eerste 10 minuten na. Maar het probleem blijft dat NAC geen goals kan maken. We hebben gewoon geen fatsoenlijke spits A la Dessers b.v. Stokkers, van Hooijdonck etc. grappig, maar niet serieus te nemen. Van Dogan had ik meer verwacht, maar die loopt ook als een natte krant op het veld.

Olij valt ook helaas een beetje door de mand. Persoonlijke fout bij goal 3, maar ook bij 1 van de andere goals had hij sterker uit kunnen komen en de bal gewoon kunnen hebben, waar hij nu afwacht en er gemakkelijk gelobt kan worden. Al veel punten gepakt natuurlijk voor ons, maar blijkbaar onder de indruk van het Feyenoord publiek. Ik denk dat dat voor het hele team wel een beetje gold. Er werd niet echt afgejaagd, maar dat is ook wel logisch als je in 9 minuten 3-0 achter staat en een verloren wedstrijd speelt.

Jammer, maar ook weer niet meer dan dat. Je had gewoon nooit kunnen winnen, er spelen andere krachten in de kuip en bij de knvb.

Nu de focus voor 100% op de nacompetitie. Want tegen RKC of ADO moet je gewoon kunnen winnen! En als je promoveert meteen de sterkhouders langdurig vastleggen. Haye (TOP!), Olij, Hecke, Schouten, Noblejas, Monsalve, Verschueren. Dat zijn 7 goeie spelers. De rest zijn waterdragers en komen allemaal te kort voor de eredivisie. Maar als je deze 7 behoudt en je haalt er 6 eredivisiewaardige spelers bij. Dan maak je zeker kans om erin te blijven volgend jaar. Maar goed. Eerst maar eens promoveren.

Hup NAC!

3    
Ernie

Mensen die de scheidsrechter de schuld gaan geven. Beetje overdreven allemaal vind ik.
Eerste kwartier had NAC het beste van het spel. We kregen een paar kansen en dan moet je toeslaan. En dan kan een wedstrijd anders verlopen. Maar helaas gebeurde dat niet en werden we compleet van de mat gespeeld.

Laad alle berichten na dit bericht in