Wij gaan niet opzij

BSR TV: Roy Kortsmit na Jong PSV - NAC (0-5)

Das Phantom

Voor de tweede week op rij een clean sheet voor doelman Roy Kortsmit en zijn verdediging.. Maar aan de wedstrijd van vandaag houdt hij een beter gevoel over, en terecht. De doelman zat er een paar keer goed bij met als hoogtepunt de bal die hij ver uit zijn goal weg wist te houden bij Ricardo Pepi. Een blije doelman dus voor onze camera, die er weer lekker in zit, zegt hij zelf.

16 Reacties
20   0  
Nr. 12

Waar komt dat gerucht vandaan dat NAC een andere keeper zou zoeken? Zinloos om dat nu te zeggen tegen Kortsmit (als het al waar zou zijn).

20   0  
Nr. 12

Waar komt dat gerucht vandaan dat NAC een andere keeper zou zoeken? Zinloos om dat nu te zeggen tegen Kortsmit (als het al waar zou zijn).

21   4  
Nicky

Nou lekker dan... Heeft onze keeper het vertrouwen gevonden, trap de BSR-Reporter hem weer even terug in onzekerheid🙈

7   6  
Das Phantom Deze gebruiker is een admin

Volgens mij valt dat allemaal wel mee. Zoals Roy zelf ook zegt weet hij prima wanneer hij het wel goed doet en wanneer niet. Nu was het gewoon heel goed, maar dan is het nog altijd interessant om het voor te leggen wat zoiets met hem doet als je hem dan eens spreekt. Zo ver ik dat kan beoordelen vrij weinig. En terecht na zo’n pot.

9   1  
Somerset

Die laatste vraag verraste mij ook. Eerst vol meegaan in waardering voor zijn keeperswerk en goede vorm en afsluiten met; "ze" zijn op zoek naar een andere keeper : je moet er maar opkomen 'm.i. totaal overbodig en haalt iemand meer uit de goede flow dan het iets positiefs toe zou voegen.

7   5  
markenaa

@dasphantom

Ga aub niet zo kort door de bocht. Een paar supporters op een supporters klaag en praatsite zien graag een andere keeper komen. Kortsmit leest bsiderats gelukkig dus niet en geeft een prima reactie. Dat wil niet zeggen dat het uit zijn hoofd weg is.
Besef dat 1 negatieve opmerking 10 keer meer doet dan 100 complimenten en iemand ook langer bij blijft. Vooral opmerkingen waar je zelf geen invloed op of contact mee hebt.

Dit is precies dat geklaag gezuig en gestook waardoor het nooit positief rustig is bij NAC.

Wees dan kritisch op de spelers die nogal wat ballen verloren door een verkeerde pass, gelukkig verloor PSV nog meer ballen...

Hou wat je of supportes allemaal vinden aub beperkt tot je podcasten website.

3   5  
Das Phantom Deze gebruiker is een admin

@MarkenAa

Het is wat mij betreft nóg korter door de bocht om te stellen dat Kortsmit nu in de put zit door een vraag van mij.

6   1  
Judge M.

Gisteren in de tweede helft viel mij, zittende op de overdekte tribune ter hoogte van de 16 meter lijn, pas echt goed op hoe goed Roy zijn spelers staat te coachen! Vooral Garbett had er profijt van en lijkt alle Nederlandse voetbaltermen zich al goed eigen gemaakt te hebben. Sowieso hulde aan de verdediging. Het stond echt goed en daardoor kon Roy zich onderscheiden wanneer het moest.

6   0  
Boxer

Kortsmit keepte gisteren prima en dat mag ook wel eens gezegd worden.

5   4  
Benassi

@Markenaa

Kort door de bocht? Kortsmit reeg aan de lopende band structureel fouten aan elkaar. Beetje kort door de bocht om dit na 2 clean sheets geheel te vergeten. Gisteren was hij goed. Maar het is gewoon nog steeds geen punten pakker.

4   0  
Ivo

Kortsmit was gisteren man of the match. Voorkwam dat JPSV terug in de wedstrijd kwam, op het eind van de 1e helft was NAC heel matig. Na rust vielen snel 2 goals, toen was het gespeeld.

2   0  
markenaa

@BENASSI

Kort door de bocht is het om te denken dat zo'n opmerking uit het niets bij een speler niets doet. Dat het door zijn eerste reactie dan ook verder niet meer in zijn hoofd zit.

Dat is heel kort door de bocht gedacht.
"Eén deel van de supporters waar ik zoveel waarde aan hecht ziet dus liever een andere keeper komen"

1   1  
markenaa

@dasphantom

Het is geel zwart bij NAC
En niet zwart of wit.

7   1  
NAC!!!

Goed interview met een zwak tot belachelijke laatste vraag.

De flow zit goed nu, laat het dan ook zo.
We zitten steeds te morren dat er teveel negatief gezeik is, zoek het gezeik dan ook niet op. En trouwens, waar halen ze deze info??
Het negatieve komt en verdwijnt niet uit zichzelf.

Hier moet je beter en slimmer mee omgaan.
Verder alle respect voor de heren die elke week zorgen voor de interviews.

Tot vrijdag

5   1  
scheppioni

Op een paar mindere potjes heb ik Roy altijd een prima keeper gevonden voor ons NAC en Roy is al wat gepokt en gemazeld dus die zal van zo'n vraag niet van slag raken, wel heel goed van Roy en nuttig voor ons NAC dat hij met uitkomen eerder bij de bal was dan Pipi uhhh Pepi hahaha, dat uitkomen zou het aandachtspuntje kunnen zijn en dit geeft de burger vertrouwen dus op naar vrijdag met een fitte Roy op doel !! 2-0 !!!

4   0  
ome cor

@DAS PHANTOM
Of het nu wel of niet iets met hem doet dat er 2,5 supporter om een andere keeper geroepen hebben....het is een volkomen zinloze vraag.
Als NAC nu uitgesproken had dat ze op zoek gaan naar een andere keeper dan had je een punt gehad, maar nu...... ik zie er de meerwaarde niet van in.

1   1  
Raphael076

Merendeel heeft dit hele seizoen gezegd dat Kortsmit eruit moest en nu dat er geruchten zijn dat NAC naar een nieuwe keeper zoekt is het slecht? Ik ben ook geen voorstander van Kortsmit, maar hij begint zijn vorm van afgelopen seizoen gelukkig wel terug te krijgen. Laten we met z'n allen stoppen met dat gemierenneuk en gewoon Kortsmit lekker laten, hij deed het immers prima afgelopen maandag en ik hoop dat hij zijn vorm vast kan houden.

Laad alle berichten na dit bericht in