Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood in aanloop naar NAC - SC Cambuur

DeWeesJr

Met zes punten uit twee wedstrijden is de ploeg van Ruud Brood voortvarend begonnen aan de competitie. Morgen staat er volgens veel supporters pas de eerste echte test op het programma als SC Cambuur op bezoek komt. We spraken de trainer in aanloop naar deze wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Oproep Volendam-uit 32 reacties
Terug naar overzicht
16 Reacties
36    
Talentje

Mooie vent die Ruud Brood, goed om te zien dat hij straalt en er binnen de selectie toch wel lol wordt gemaakt! Hij heeft er veel zin en wij ook! Hup nac! Op naar de 3 punten!

22    
BredaCentrum

Verdomme, dat is lang geleden dat er iemand van binnen de club aangeeft dat er 'rust' binnen de selectie/club heerst. Morgen volle bak erop! HUP NAC

18    
DVakG

Heb er vertrouwen in morgen. Natuurlijk de eerste 'grote' test met een ploeg als Cambuur, Helmond en Dordrecht eindigen normaal gesproken onder aan de ranglijst. Zal een belangrijke wedstrijd worden voor het vertrouwen richting de volgende wedstrijden.

Het zou toch wat zijn, morgen winnen en 9 uit 3. Dan naar Volendam met 1400 man, een thuiswedstrijd tegen Jong Utrecht en een uitwedstrijd tegen Jong AZ. Zo heel onwerkelijk is de volle buit na 6 wedstrijden niet eens... We gaan het zien, heb er in ieder geval heel veel zin in!

25    
Des NAC's

Verpest door afgelopen 10 seizoenen stiekem wel bang voor de "zeperd" maar ergens is het optimisme wel terecht over deze ploeg

16    
geelzwartwit

Ruud Brood straalt iets uit van "we bekijken week voor week en iedere week pakken we de 3 punten en zo bouwen we door naar het eind van het seizoen".
Lijkt mij ook een trainer die vooraf de mededeling heeft gegeven dat er thuis niet verloren mag worden.

-4    
Bart

Hij is positief verast? Door wie ben ik heel benieuwd! Ook benieuwd hoe onze nieuwe jongens het gaan doen. Onze Spaanse linksback gaat morgen spelen denk ik zomaar, mashart doet het zeker niet slecht maar er staat wel een vent met die Spanjaard geen idee of hij ook kan voetballen.. ZIN AN

-42    
van Flieger

Weer dat woord test. Alsof we in een voorbereiding zitten. Wat een onzin. Dit is geen test, we zijn al lang "live" gegaan, met een incomplete en op bepaalde plaatsen ronduit twijfelachtige selectie.

10    
van Flieger

"Muehren, leeft dat onder de supporters ?". Schitterende uitspraak, want voor voetbalkenners is Muehren 3x niks, die wordr nauwelijks waargenomen.

2    
The Cosmic Gate

Vanaf minuut 1 die kwal / nietsnut van een Muhren meteen ff laten zien dat deze kwal niet gewenst is in Breda en ook net zo'n lamstraal gedrag zal vertonen als vorig seizoen.
Aan onze Spaanse jongens ff klein vervelend tikje aan het begin mag best hoor ;)

6    
Grote Smurf Zonder Baard

Niet teveel aandacht schenken aan Muhren, ook het publiek niet. Staan er nog 10 andere van Cambuur!! Gewoon geconcentreerd voetballen en dan moet een nipte overwinning er in zitten.

6    
Fred1

Het zou toch van de zotte zijn als juist die 2 spelers die mede verantwoordelijk voor degradatie waren het verschil zouden gaan maken. Moet er ff niet aan denken. Afgezien wie we wel of niet een aangenaam persoon vinden, over het algemeen hebben ze bij ons zelden of nooit in positieve zin het verschil gemaakt.

7    
Belgische Naccer

NAC-CAMBUUR 3-0

2    
Bolle Damen

Hij is nog niet echt in vorm, maar iets zegt mij dat het Stokkers wordt morgen die het gaat doen. En met onze nieuwe Belgische Marrokaan van Utrecht als smaakmaker. 4-2

2    
Nacman

Wij zijn NAC thuis gaan we voor niemand op zijn.
Met noad en goed voetbal winnen we thuis alles ik durf te zeggen na 10 wedstrijden zeker tussen de 25 en 30 punten.
Op naar de 3 van morgen

2    
scheppioni

Ik mag hopen op een goede afloop, ik schat cambuur toch hoger in dan hellemond. Ik word niet zo gauw blij/verheugd meer gezien vorig seizoen, eerst maar eens laten zien. Het goede gevoel moet er zijn ! HUP NAC !

2    
Theoden King

Heb er zin in vanavond! Volle bak tegen een mede-favoriet voor promotie.

En de terugkeer van Gio Korte in het stadion, hopelijk op een positieve manier. Van mij krijgt hij applaus.

De scheldkannonades bewaar ik voor mühren.

Hup NAC, drie punten!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja