Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na afloop van NAC - De Graafschap (1-2)

DeWeesJr

Ruud Brood zag zijn ploeg niet scherp beginnen. Ondanks een rode kaart voor Verschueren herpakte zijn ploeg zich in de tweede helft.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Fotoalbum: NAC-De Graafschap (1-2) 3 reacties
Volgend bericht
NAC - De Graafschap: man of the match 27 reacties
Terug naar overzicht
49 Reacties
24    
Mot van den Eleebba

Ongelooflijk, dat Brood met deze 11 de wedstrijd begint en dan niet ingrijpt voor t halfuur is echt schandalig.

Middenveld werd compleet overlopen en leverde alle ballen in.

Vrijdag aanstaande moeten we echt met Dogan en Filipovic starten, die 2 brengen echt branie.

-4    
ibio

Wat een kut opstelling om mee te beginnen,
Vd graag als nr 6, dat kan echt niet

23    
Arie

De slechtste eerste helft in jaren met een waardeloze opstelling waar iedereen overal en nergens liep, vooral op een kluitje in het midden, en je voorin totaal onmachtig was.

Gelukkig ziet Brood de 2e helft het licht en speel je na het invallen van Allouchi en Dogan de beste helft van het seizoen.

Kapitale blunders van Brood met de beginopstelling en spelopvatting, maar hopelijk heeft hij gezien dat met meer aanvallende spelers, durf en druk naar voren we veel meer bereiken dan het gebrei van veel wedstrijden tot nu toe. Het NAC van de 2e helft is wat iedereen wil zien en waar je punten mee gaat pakken. Een harde les waar lering uit getrokken moet worden!

12    
NAC4Ever

Wordt tijd dat wij twee helften goed gaan spelen. Wel knap hoe we ons terug vechten na zo'n eerste helft.

De scheids ga ik niet de schuld van de nederlaag geven, maar vond hem irritant slecht. Gaf veel vrije trappen en De Graafschap waar wij hem niet kregen.

Verder wel vervelend dat we voor de tweede keer na de interlandperiode 5 punten in 2 wedstrijden verspelen. Ook in die periodes moeten we constanter worden.

7    
Pao

Stoppen met deze 2 backs...

15    
Otjes


Ik zag dat Brood tactisch de plank mis sloeg in de eerste helft. Hoezo 2 6’en in de eerste helft? V/d Gaag en Verschueren speelde naast elkaar. Dus gaat het mis.

In de 2de helft noodgedwongen met een Bousaid centraal op middenveld voor de 6. Toen ging het lopen. En toen? Werd tie gewisseld en zakte alles weer in mekaar.

Brood z’n tactiek valt me tegen.

Ook de broertjes Ilic vallen me erg tegen. Hoezo blijft een Luca staan? Filipovic zou al een 30 min eerder erin mogen komen voor Luca

12    
Rechtsback

Zou idd. Filipovic wel eens aantal wedstrijden willen zien starten.
Brengt gif en is ook fysiek sterk.
Lijkt me een winnaarstype, en die kunnen we wel gebruiken!

16    
BNac

Jammer dat Brood afgerekend wordt op de basisopstelling, terwijl deze zelfde coach ingrijpt. Fors risico neemt en ervoor zorgt dat er, na tegenslag, na jaren eindelijk eens een nac staat met lef, doorzettingsvermogen, strijd, passie, knokken voor elkaar, alles waar altijd om geroepen wordt.

Liever zo met 1-2 eraf, dan met die makke schapen van vorig jaar rechtstreeks naar de slachterij.

Geweldige tweede helft, zeker meer dan genoeg kansen op de 2-2, helaas valt hij niet.

En ergens netjes dat iemand niet over de scheids wil beginnen, maar aan de andere kant: wat een pannenkoek. Volgens mij was wat hij gegeven heeft grotendeels terecht, het zat hem vooral in hetgeen hij niet gaf/door liet gaan. Hierin was hij nogal wispelturig.

-29    
Bommel

Het is een kwestie van kwaliteit. We hebben in de eerste periode enorm geluk gehad met het makkelijke programma en daar bovenop nog eens met hangen en wurgen 4 keer in de laatste minuut of blessuretijd 7! punten hebt gepakt. We hebben op basis van spel enkel thuis tegen Utrecht te weinig gehad. Om nog maar te zwijgen over de 3 afgekeurde goals van Cambuur in eigen huis. Uit in Oss en Eindhoven, de eerste helft geen enkel schot op doel. Vandaag het eerste uur weggespeeld.
Dan het publiek. Seuntjens uitfluiten..... lekker hoor. Team in de rust massaal uitfluiten en valt er in de 60e minuut een van richting veranderd lucky schot binnen, gaan ze er opeens wel achter staan. Om vervolgens een ovatie te geven na afloop omdat ze een half uurtje afgejaagd hebben.

15    
Sp1

Nu gaan zeiken op vd Gaag is te makkelijk, vond echt dat het bij Mashart niet lekker liep. Zijn collega anholt speelde een goede pot.... Eerste helft werd de wedstrijd veerkracht door de scheids en de te behoudende intenties in de eerste helft.

11    
Arie

BNAC

Wat denk je ervan als Brood gewoon ingrijpt binnen het half uur, omdat het voor geen klote loopt? Kan hij het heel mooi repareren de tweede helft, maar dat was een half uur te laat.

12    
Fred1

Ik zou het er inderdaad maar over hebben Ruud, want in 2 wedstrijden geef je 4 onnodige goals weg die voortkomen uit niet scherp en gemotiveerd zijn.
Vanaf de wedstrijd tegen Volendam is al duidelijk dat we met Mashart niet aan kunnen vangen, dat daar niet eerder op ingegrepen is gaat mijn verstand te buiten.
Ik vraag me ook af waarom is Rösler eigenlijk aangekocht ?
Als Monsalve wegvalt en je hebt twee zulke verschrikkelijk slechte backs dan is het toch logisch dat Noblejas naar links gaat en er in het centrum iemand bij komt. Ook van Hecke was daar een reële optie. Snap er niks van.
Ik snap net zo min dat v d Gaag in de basisopstelling stond vandaag, totaal geen toegevoegde waarde en hing alleen maar met zijn reet in de verdediging.
Ik vind juist wel dat Brood véél te verwijten is , dat repareren zal allemaal wel, maar begin gewoon eens een keer zoals het hoort.
De broertjes Ilic worden ook een steeds grotere irritatiefactor met hun speeltuin gedoe.
Ze worden zo makkelijk van de bal gezet en al die hakjes en kunstjes leveren totaal niets op, sterker nog het resulteert alleen in onnodig balverlies.
Mashart was een absoluut drama maar waar was Ivan Ilic steeds?
Die trok wederom alleen maar naar binnen en verdedigend stond Mashart vaak tegen twee en soms zelfs tegen drie man.
Zo ga je zeker niet bij de eerste 2 eindigen.
Na 11 wedstrijden al 10 verliespunten , 9 tegengoals en relatief weinig scorend vermogen dat zijn geen cijfers om bij de eerste twee te eindigen.

1    
Mark

Brood moet dit team met passie laten spelen!

Nu slaat hij de plank finaal mis!

1    
BNac

Arie

Deels eens. Heel gevaarlijk werd de Graafschap ook niet. 2e doelpunt viel onverwacht (net als eerste) in 42e min, rood in 45e min. Hadden ze nog even stand gehouden tot de rust, dan had je een heel andere wedstrijd gehad.

4    
NACHouten

Brood omzeilt het antwoord pp de vraag waarom het al wedstrijden lang zo is, dat NAC in de eerste helft apathisch en fantasieloos voetbal speelt. Inmiddels al 9 wedstrijden op rij geen doelpunt in de eerste helft gemaakt.

2    
Broodnodig

De broertjes Illic vallen inderdaad wel tegen de laatste weken, maar besef ook even dat beide vanaf het begin vh seizoen nog geen week rust gehad hebben.

Is er een interlandperiode, dan zijn beide weer op reis.

Ik verlang naar Noblejas op links (valt erg mee, nav zijn wedstrijden de laatste jaren, stuk minder van verwacht) en Monsalve weer terug centraal. En anders Rosler, waar haal je hem anders voor.

Stokkers kunnen wij na gisteren ook wel afschrijven.

3    
Badeend

@Broodnodig - als ze dat niet aankunnen, beide Ilic-broers dus gewoon even banken. Vooral Luka, die is dramatisch de laatste weken.

@Bommel, als je niet begrijpt voor wie dat fluitconcert bij de rust was, heb je wel een plaat voor je kop zeg.

13    
Plaulus1912

@bommel

Wat een publiek? Uitfluiten van Seuntjens?
Deze beste man rende bij de 0-2 het veld in en ging bovenop de rest liggen, net alsof hij zijn gram wilde halen.

0    
The fly

Helaas was het waardeloos. Door strijd een leuke tweede helft. Je kan met strijd veel goed maken.
Maar zeg eerlijk, kan Mashart niet beter vervangen worden door een back die wel kan voetballen? Wat was die wederom zeer slecht zeg.
Tactiek niet best. VD Gaag pakte heel wat ballen op en verloor de bal niet veel, dus voldoende gescoord. Dat hij de opdracht heeft gekregen om vlak voor de verdediging te spelen kan hij niets aan doen. Geef hem maar een wedstrijd of 5 de kans.
Gebr. Ilic zeer matig. Vooral Luca. die hadden juist gewisseld moeten worden. Kan gebeuren. ze hebben laten zien dat ze veel beter kunnen.
Sydney, sorry, weer niet best.

Ik ben/was wel positief over de aanstelling van Brood, maar hij laat zien dat hij tactisch niet best is. gelukkig heeft hij lef waardoor het soms goed uitpakt.

1    
Arie

BNAC

Ongeacht wanneer de 0-2 valt, had je zoals in de 1e helft nog weken kunnen voetballen. Je had nooit gescoord of uberhaupt een kans gecreerd. Het was na de eerste wachten op de 0-2. Dat hij pas tegen de rust valt is meer geluk dan wijsheid.

6    
Wanny

Dat het niet loopt ligt niet altijd aan de trainer. Misschien worden de opdrachten in het veld gewoon niet goed uitgevoerd. Dat zou goed kunnen met zoveel jonge spelers.

Dat late brengen van Dogan snap ik wel. Die jongen is er lang uit geweest en kan niet langer spelen dan een dik half uur. Je ziet wel dat ie gevoel heeft voor loopacties en heel doelgericht is. Die gaat er wel een aantal maken dit seizoen. Zal ook nodig zijn, want na rust had je gewoon nog 2x kunnen scoren en minstens een punt moeten pakken.

Aangenaam verrast door Noblejas op links de tweede helft. Die jongen is aanvallend heel sterk. Dus hopen dat Monsalve terugkomt en Dogan topfit wordt, dan gaat de puzzel in elkaar passen.

2    
Naccie1912

Eens met Wanny, Noblejas deed het erg goed daar links! Mag van mij daar ook blijven staan als Monsalve terug is, hopelijk is dat snel.
Verder sluit ik me aan bij de bovenstaande reacties omtrent de gebroeders Illic, breken beiden even geen potten. Een wissel houdt ze ook weer ff scherp, hun plekjes zijn niet heilig. Ben benieuwd wat Brood de volgende wedstrijd gaat doen..

2    
Johnnyboembastik

De grote vraag in het voetbal blijft hoe het toch komt dat je met 10 man in de 2e helft zoveel strijd kan leveren, voor iedere bal vecht en dat je zo ongelooflijk slap aan een duel begint. Je ziet het natuurlijk wel vaker, niet alleen bij Nac, maar het blijft ongrijpbaar.
Als je met die energie en instelling van het laatste half uur aan een wedstrijd begint...en dit laten we zeggen 70 min volhoudt... wordt je "gewoon" kampioen in deze divisie.
Ik moet zeggen dat ik wel onder de indruk ben wat Dogan al brengt door zijn aanwezigheid. Daar gaan we nog wel lol aan beleven.
Noblejas als links back was ook goed !
Ik vond Bousaid dramatisch in de eerste helft, maar zoals hij speelde in de 2e was hij van veel toegevoegde waarde.
Mashart komt helaas (nog) veel tekort, staat regelmatig verkeerd en oogt simpel weg onzeker. SvH komt ook tekort, maar zolang hij zijn doelpuntjes meepikt doet hij natuurlijk wel waarvoor hij opgesteld staat.
Grootste lichtpunt is de 2e helft met veel strijd... en een punt was echt verdiend geweest.

6    
Boxer

Gisteren is toch duidelijk geworden dat Noblejas gewoon op linksback moet. Zo slecht kunnen van Hecke of Roseler toch niet zijn?

2    
Mike

Raar dat we na 1 wedstrijd, lees 1 helft, zo afgeven op een trainer die tenminste risico’s durft te nemen. Een trainer die we de laatste jaren niet gezien hebben!!

De graafschap, had NAC gewoon goed geanalyseerd, die mashart is de minste speler in zowel verdedigend als opbouwend spel. Daar ging alles over heen. NAC liet de backs van de graafschap constant los, en daar lag nou net hun gevaar. Daar ging het fout gisteren.
Afgeven op van der gaag is daarom in mijn ogen over de top, die jongen speelde best aardig.

Maar wat een geweldige dogan hebben we gezien, die gast is misschien wel de missing link.

Dan nog de tactiek en opstelling van brood om die te verdedigen, dogan bijvoorbeeld kon maar 45 min spelen. El allouchi mocht wel eens naar de kant gehaald worden, speelt al weken slecht. Dus de opstelling was op zich niet slecht, echter als je gewaarschuwd wordt, en je trapt er al na 1 min in, hebben tactiek en opstelling opeens geen zin meer.

Vertrouwen in komende weken, Nacho straks terug, mashart eruit en nablojas op de back dogan op 10, ik voorzie betere wedstrijden.

Vol vertrouwen!!!

4    
Hugo

Dit NAC van de tweede helft gaat meedoen om de bovenste twee plaatsen. Wat een vechtlust zit er in deze groep. Van het uitgedachte strijdplan van Brood ( ik trok ook mijn wenkbrauwen op) hebben we weinig van meegekregen, na 39 seconden lag de bal al in het mandje. Ik heb me mateloos geergerd aan de kleuter met de fluit in zijn mond. Ik snap best dat jonge gasten het vak van scheidrechter moeten leren, maar deze kruik deze topper kapot laten fluiten sloeg werkelijk nergens op.

Vrijdag Roda moeten drie punten worden. Dat gaat een hels karwei worden, ik heb er vertrouwen in.

HUP NAC!

-2    
kapotgeschrokken

Het was heel erg slecht de eerste helft. Met opportunisme draait dan het spelbeeld in de laatste 25 minuten, maar je verliest een wedstrijd die je had moeten winnen. Promotie is ver weg. Stadion bij lange na niet uitverkocht.

-1    
Wanny

Promotie is voor elke club ver weg, want er zijn nog 25 wedstrijden te spelen. We staan op een gedeelde 2e plek, dus zo slecht is het allemaal niet.

Eerste helft kreeg je het idee dat we bij lange na niet goed genoeg zijn voor promotie. Tweede helft zetten we de grote favoriet met 10 man met de rug tegen de muur en denk je dat we een kampioensploeg hebben.

Kortom, het is vrij wisselvallig allemaal en nog veel te vroeg om conclusies te trekken. Wat je wel kunt zeggen is dat we in ieder geval meedoen bij de bovenste 4.

1    
Matc

Waarom Dogan niet gelijk gebracht? Het is makkelijker voetballen als je met 1-0 voor staat als dat je achter komt. Je kan hem er eruit halen als hij niet verder kan .
Ik zou ook wel eens willen weten waarom als je achter staat iedereen terug gaat met een corner van de tegenpartij. Dit gebeurde alleen de laatste 10 minuten niet meer, toen bleef Sidney aan de middenlijn, maar ik zou een sneller iemand daar zetten.
Maar goed, ik ben geen trainer natuurlijk.
Verder wel de complimenten naar de spelers in de tweede helft. Geeft toch de burger moed.

-2    
Baosje

@MATC

uhhh we stonden na 45 (!) seconden al met 0-1 achter
ik denk niet dat dit te maken heeft of Dogan wel of niet in de basis stond !?

van Mieghem krijgt de bal plotsklaps in zijn voeten en peert hem gewoon geweldig binnen... Olij raakte hem nog wel, maar had eigenlijk geen schijn van kans

wat volgt is een eerste helft waar NAC helemaal weggeblazen werd door een veel beter én sterker de Graafschap
de eerste helft baart me heel veel zorgen .. zeker omdat Maschart dit geweld niet aankan en de broertjes Ilic een terugslag hebben

de 2e goal was gewoon een beauty... Olij heeft die bal enkel voorbij horen komen suizen ...

de tweede helft , druk je de Graafschap erg ver terug..al moet gezegd dat ze dit ogenschijnlijk niet héél erg vonden...

we missen een "patron "op het middenveld én een goaltjesdief die "a la John Lammers "zijn goaltjes meepikt

in mijn ogen is NAC zeer zeker niet meer kampioenskandidaat numero uno

dat is nml de tegenstander van gisteren !

0    
Wanny

@ Baosje

Was zeker niet uit luxe dat De Graafschap naar achteren moest. Het was daar regelmatig flinke paniek.

Eerste helft speelde Graafschap makkelijker, maar ik vond ze niet dusdanig veel indruk maken dat de strijd al beslist is. Ik denk dat NAC ook nog een stap kan zetten.

Als je meer kans wil maken op promotie zouden er in de winterstop eigenlijk een eredivisiewaardige controleur op het middenveld en een scorende spits bij moeten. Het gebrek aan scorende vermogen breekt ons op.

-1    
Baosje

@ Wanny

helemaal eens qua evt versterkingen

laten we hopen dat NAC de nodige stappen kan zetten

-2    
Arie

Mike

Een trainer die risico's durft te nemen? Dan zit je al heel het seizoen naar een andere trainer te kijken dan ik. Het is juist enkel voorzichtigheid troef. De tweede helft gister was de eerste helft van het seizoen die me echt kon bekoren.

-2    
Ivo

Je krijgt te maken met blessures en schorsingen en die moet je wel op kunnen vangen.
Met Mashart op linksback en van der Gaag op het middenveld, dan lever je wel wat kwaliteit in.
Boussaid heeft leuke bevliegingen, maar zijn rendement moet echt omhoog, Dogan gaat hopelijk binnen nu en 2 weken klaar zijn om in de basis te starten. Stokkers heb ik ook nog niet afgeschreven. Filipovic gun ik ook meer speeltijd. Heerlijk fel en verstorend.

Door de schorsing van Verschueren moet je weer aanpassingen doen.

Ik zou dit wel eens willen proberen

-----------Stokkers of Sydney--------------
El Allouchi ------Dogan----------Filipovic
-------------Ivan Ilic - Luka Ilic --------------
Noblejas - Rosler - Riera - van Anholt
---------------------- Olij ------------------------0    
Sjak

De eerste helft:
Geen beweging zonder bal waardoor afspeelmogelijkheden beperkt zijn.
Elke 2e bal is voor De Graafschap.
Het middenveld laat zijn man lopen.

Tweede helft:
Beweging zonder bal is beter verzorgd waardoor er afspeelmogelijkheden ontstaan
Tweede bal is voor NAC
Er wordt hard gewerkt!

Ik vind dat Mashart te zwaar wordt afgebrand hier, hij was in de eerste helft de enige NACcer die naar voor dacht. Doordat het middenveld, waaronder de Ilic hermanos hun man liepen lopen kwam hij vaak in een 1 tegen 2 situatie terecht.
Van der Gaag kwam niet uit de verf omdat er helemaal niet bewogen werd als hij aan de bal was, dan ga je lopen kloten en verlies je de bal.

0    
Baosje

hoe zit het eigenlijk met die Dohui ? wanneer sluit die weer aan ?

-2    
willem 4,5

Grappig om te lezen, de ene week wisselt Brood fantastisch nu weer niet, de beste stuurlui staan nog steeds aan wal. In het voetbal kun je kunt verliezen, een aantal van ons schijnen dat niet te snappen. In de tweede helft hebben ze laten zien wat ze kunnen, was bijzonder om te zien, met dit elftal kunnen we voorlopig vooruit!

0    
BNac

Arie

Klopt ook helaas, maar wie dan? Graafschap stond positioneel sterk te verdedigen in de eerste helft, Nac bewoog juist te weinig. Bal kon vaak niet afgespeeld worden vanuit achterin of middenveld. Dogan hopelijk snel fit voor 90 minuten. De broertjes Ilic ook weinig gezien deze wedstrijd. Zijn nog jong, spelen iedere wedstrijd en ook nog interlands. Hebben denk ik meer rust nodig? Mashart wil wel (komt alleen niet altijd uit de verf) en Sydney is een goede spits, maar niet iemand waarmee je voetballend voetballend vermogen wint. Wel goede inzet, zonder meer. Tel daarbij op dat tweede ballen en duels vaak verloren werden en je krijgt zo’n eerste helft met als afsluiter een domme rode kaart. Wie had jij de eerste helft dan in staat gezien om de boel om te draaien?

-1    
Arie

BNAC

De trainer. Door op zn minst omzettingen te doen. We speelden nu met 4 verdedigers, Van der Gaag daarvoor, dan 4 gasten die allemaal van links naar rechts door elkaar liepen en Van Hooijdonk dolend op een eiland voorin. We speelden zonder vleugels, maar de vrijheid van de backs werd nooit benut door een crosspass, maar door telkens via 3 postbodes het spel te verplaatsen. Toen Boussaid verder terug ging spelen begon het te lopen en werd er gevoetbald. Wat mij betreft dus volgende wedstrijd een middenveld met Ilic en Boussaid met daarvoor Allouchi, Dogan en Filipovic. Aanvallen dus, in plaats van het behoudende gebrei van gister.

1    
Pizzabakker

Onthutsend zwakke eerste helft gisteren. Kunnen we maar beter snel vergeten.
We zijn nog steeds kandidaat voor het kampioenschap wat mij betreft. De Graafschap was nou ook niet zo geweldig aan het voetballen! Tot nu toe vond ik Cambuur en Jong Utrecht veel beter voetbal op de mat neerleggen dan dit De Graafschap. Door de vroege tegengoal geef je de regie gelijk al compleet uit handen en speel je de Achterhoekers volledig in de kaart.
Verschueren zat ook al niet lekker in de wedstrijd en in het verleden ook al vaker voorgekomen dat hij dan rare dingen gaat doen ter compensatie. Sydney ook niet gezien. Heeft slechts één kans kunnen creëren. Komt nooit voor zijn man. Enige voordeel was dat hij doordat hij fysiek niet sterk is, zich een aantal maal omver liet duwen waaruit wij telkens een vrije trap kregen. Ik zie ook graag een jongen uit eigen stad en omgeving komen, maar ik vrees dat Van Hooijdonk echt aan de toppen van zijn kunnen zit. Ligt misschien aan mij, maar ik zie geen progressie.
Dogan de positieve verrassing wat mij betreft. Hopen dat hij snel de volle 90 minuten aan de bak kan!

7    
SJAAK

Ik lees reacties als de slechtste eerste helft in jaren...

Zijn mensen vorig seizoen nu al vergeten?

-1    
Ojee

Ik moet altijd zo lachen om dat opportunisme hier. Heerlijk.

3    
Henri

We kunnen wel vaststellen dat na bijna 1/3 van de competitie het veldspel en positiespel nog zeer slecht is verzorgd. Daar had na drie maanden toch echt meer vooruitgang in moeten zitten. Begin eens met een vast team te spelen in 3-5-2. Zorg dat er op het middenveld een overwicht komt dan kan er een begin worden gemaakt met een tegenstander onder druk te zetten of je juist onder druk vandaan voetballen. Ze beheersen het geen van beiden, mede door het totale gebrek aan opbouwend vermogen vanuit de verdediging en dat is toch echt een vereiste als je bij de top twee wilt eindigen. Wetende dat je in de tweede competitiehelft bijna de hele top zes uit krijgt. Zet spelers op vaste posities dat geeft ze houvast en het merendeel is te onervaren om goed te functioneren in een vrije rol. Ivan Ilic vast op links. Luka Ilic achter Dogan en Van Hooijdonk. Op deze wijze zal het bij RJC ook weer een zware bevalling worden.

1    
Brabo F1

NAC miste rust in het spel en was te weinig beweging in de eerste helft. ( inderdaad - ze stonden op een kluitje ).
In de tweede helft werd er goed positie gekozen en veel bewogen en kwam vooral op links veel ruimte. Ik vond Nobeljas fantastisch opkomen, en denk ook dat daar de sleutel ligt. Masshart is gewogen en te licht bevonden maar met Monsalve terug hopelijk volgende week gaat er een ijzersterk NAC staan. Er is geen paniek, staan maar 2 puntjes achter op de nummer 1 en het seizoen is nog lang.

0    
Scheppioni

@ Ivo
Liever Schouten voor anholt, verder prima ! Brood zal echt van zijn koppigheid met deze eerste helft opstelling moeten afstappen !!! Ik verwacht vrijdag toch weer hetzelfde met as gevolg de volgende zeperd !

3    
1912

Ik persoonlijk zou toch graag zien dat brood een keer met 3 verdedigers begint. Iedere keer als hij NAC met meer druk naar voren laat voetballen, omdat er een resultaat gehaald moet worden, gaat NAC beter voetballen. Dit gebeurd dan meestal door een aanvallend ingestelde speler te wisselen voor een back (meestal mashart) en je kan tot nu toe zien dat het eigenlijk dan pas begint te lopen..

-5    
TheBelg

Ik voorspelde het voor het seizoen al, Ruud Brood is tactisch en technisch inhoudelijk te zwak voor deze groep. Er zit nog steeds 0,0 lijn in onze opbouw en aanvallende patronen zijn niet te herkennen. Waar Ruud wel goed in is, is de instelling en de spelers laten werken voor elkaar. Ook dat is leuk om te zien, maar we hebben toch echt wel de combi van beiden nodig om te promoveren. Nee, sorry, maar in mijn ogen heeft Ruud Brood uitstekende hulptrainer vaardigheden, maar schiet hij als hoofdcoach tekort.

-1    
willem 4,5

@thebelg. We zullen het doorgeven aan Smulders!

1    
scheppioni

Zeker geen gekke gedachte 1912, met name in de KKD leg je dan ook in de eerste helft de tegenstander de wil op !

Laad alle berichten na dit bericht in