Wij gaan niet opzij

BSR TV: Sabir Agougil na NAC - VVV (1-1)

Italo

Jeugdspeler Sabir Agougil stond gisteravond aan de aftrap tegen VVV. In de bekerwedstrijd maakte hij daarmee zijn basisdebuut. Het was een wedstrijd om niet snel te vergeten. Met de jongeling spraken we over zijn optreden.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Fotoalbum: NAC-VVV Venlo (1-1) 5 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: NAC - VVV-Venlo (1-1) 53 reacties
Terug naar overzicht
38 Reacties
161   0  
Chris W.M.

Beresterk optreden van Agougil gisteravond. Speelde echt alsof hij al jaren in de basis stond. Heel volwassen, deed geen gekke dingen, sterk aan de bal en fysiek sterk verdedigend, coachte goed, ging de discussie aan met de scheidsrechter over het tijdrekken, had absoluut geen plankenkoorts. Gaan we nog veel van genieten van deze jongen.

161   0  
Chris W.M.

Beresterk optreden van Agougil gisteravond. Speelde echt alsof hij al jaren in de basis stond. Heel volwassen, deed geen gekke dingen, sterk aan de bal en fysiek sterk verdedigend, coachte goed, ging de discussie aan met de scheidsrechter over het tijdrekken, had absoluut geen plankenkoorts. Gaan we nog veel van genieten van deze jongen.

55   1  
Mo

Ons NAC moet de jeugdige talenten koesteren en contractueel goed vastleggen, voordat andere clubs die gasten komen kapen!

28   0  
fvf6

Sabir speelde alsof er al jaren stond geweldig talent waar ons NAC zuiinig mee om moet gaan en een goed contract aanbieden zodat hij niet wordt weggekaapt door andere B.V.O.'s Een pareltje voor de toekomst

26   5  
Italo (BSR)

N.a.v. bovenstaande twee reacties: Agougil ligt momenteel tot juni 2022 vast middels een contract. Daar hoeven jullie je dus in dit geval geen zorgen over te maken.

56   2  
NAC Vooruit!

Sabir Agougil en Boris van Schuppen waren echt goed!

Ody Velanas komt helaas te kort: zo veel balverlies en slechte passes kan gewoon niet.

14   2  
scheppioni

Prima gast, grote belofte !! Goed gezien van Fredje !
Net als meerdere nu, alert met openbreken contract !
Hier moeten we als NAC vruchten van gaan plukken !

17   12  
Peetjevanetten

Moge de beste in de basis staan. Nou dat betekent yassin eruit Sanur erin.

26   1  
NoadPB

Deze jongen speelde echt ijzersterk. In principe een complementaire speler aan Haye door zijn duelkracht en functionele spel. Kan zomaar eens de komende weken vaker in de basis starten.

31   1  
Uit je Naaht

@Italo (BSR), vergis ik me nou of betekent dat juist dat hij aan het einde van het seizoen transfervrij is? Het is op zich prima dat hij überhaupt een contract heeft en niet slechts een jeugdovereenkomst die nog minder om het lijf heeft, maar echt een geruststelling is dit ook weer niet.

24   1  
Moppernac

[email protected]

Als zijn contract tot einde van dit seizoen is , dan zou ik als jullie zijnde maar eens snel Manders wakker schudden om voor december zijn contract te laten verlengen tot 2025

31   1  
Kopspion

Deze jongen is gewoon nu al beter en verder dan Azzagari en Velanas!
Contract snel openbreken en flink verbeteren (dan kan MM toch ook nog iets goed doen voor ie weg is)
Gelijk ook Kotzebue een contract aanbieden trouwens !!

7   7  
Dutchbird

MM? Manders? Who the fuck is Manders?

37   12  
Fred1

Inderdaad dat scheelt lichtjaren met Velanas en Azagari , heeft veel meer power en drive.
Ik roep al een tijdje dat dit een van de grootste talenten is, denk dat hij zijn broer die naar Ajax ging voorbij gaat schieten.
Ken zijn vader redelijk, kapper Hamid in Etten Leur die is zo trots als een Pauw nu.
Ik wil niet de betweter uithangen maar zei het ook al ver voor van Hecke in beeld kwam en ik zeg het nu ook over deze jongen en Marijnissen.
En er lopen nog wat juweeltjes rond bij NAC.
Die jeugdopleiding is goud waard.

7   0  
drsMarcellus

Speelde een geweldige pot gisteravond. Wat mij betreft mag hij de komende wedstrijden laten zien wat hij waard is. Aan NAC de schone taak om deze jongen snel een verbeterd contract te geven. Deze gaat je geld opleveren en dat is precies wat NAC nodig heeft nu bekend is geworden dat rugsponsor Welkom Energie failliet wordt verklaard. Die verliezen per 1 november de vergunning voor het leveren van energie en dus gaat de stekker eruit daar.

11   0  
drsMarcellus

Zoo, vergeet het tweede deel van mijn vorige reactie maar, Welkom stond al niet meer op de rug. Voortaan iets beter kijken voor ik iets roep :-P

15   0  
Fritske d'n Olifant

Ik vind hem thuis tegen Excelsior al heel sterk spelen. Gisteren weer. Dit is een speler waar wij nog veel plezier aan gaan beleven.

15   3  
Mike

Maakte in 1.5 wedstrijd meer indruk helaas dan azzagari. Veel meer power en venijn in z'n spel. Hoop dat azzagari nog aan gaat haken anders gaat deze jongen hem keihard voorbij in de pikorde. Goeie pot Sabir!!!

8   1  
Henri

Zou in het samenspel/positiespel met Haye wel eens de missing link kunnen zijn.

13   0  
Denn

Precies wat Chris W.M. aangeeft, schroomde niet de scheidsrechter aan te spreken op het tijdrekken. Fijn om te zien, kan wel eens een kuitenbijtertje worden die daarmee de wisselwerking tussen spelers en publiek op gang kan brengen.

2   21  
Dutchbird

of topic: Onze rugsponsor Welkom is bezweken onder de nieuwe omstandigheden op de energiemarkt.

Aandelen weer minder waard.

12   1  
Barbapapa

@dutchbird dat is ‘oud NAC nieuws’ momenteel staat er vrolijk op de shirts…..

10   1  
Ernie

Leuk dat deze jongen aansluit. Ik roep al jaren geef de eigen jeugd een kans. Maar alle credits gaan naar de staf inclusief Hellemonds. Wat mij betreft nu doorpakken met de eigen jeugd, dan promoveren we maar een jaar later. Vroeg of laat pluk je hier de vruchten van.

24   3  
NAC76

@Fred1, als jij zijn vader zo goed kent dan weet je dat dit niet kapper Hamid is... dat is de naam van de vorige eigenaar van de kapperszaak. En Achmed, de vader van Sabir, heeft die naam aangehouden 😉

15   4  
am

Oei,
Fred valt door de mand:)

13   0  
Joepoe

Fijne aan deze middenvelder is dat hij de oplossing naar voren zoekt ipv altijd dat balletje terug

6   0  
Wanny

Schuwt ook het betere schoffelwerk niet. Moet wel uitkijken dat ie niet tegen teveel kaarten gaat oplopen.

7   8  
Tip

Agougil deed het gisteren perfect en met lef. In NAC staat aardig wat ervaring met Olij,Malone (gouwe vent !) ,Haye en Seun. Tegen een zeer matige ploeg als VVV kunnen de jonkies voor eigen publiek dan los gaan. Geweldig.
Overigens speelde Azza tegen MVV wel goed vond ik. Waarom die gast nu gelijk afschrijven als Agougil het goed doet?

Velanas kan, net als Kaj, heel goed voetballen. Maar hij zoekt steeds voetballend de moeilijkste weg. Dat zit in hem, is een flegmatieke introverte speler die zijn eigen plan volgt. Die schiet er plots 2 binnen en zet daarna een mooie serie weg. Zeker weten dat de Graaf hem in de basis houdt. En terecht.

Als NAC in de winter er een goeie spits bijhaalt gaan we een heel eind komen. Dan wordt het voor Seun op 10 gemakkelijker , Seun doet het goed.

Malone en Bakker prima centrum.

Ben benieuwd hoe de Amerikanen, als het doorgaat , het organisatorisch gaan aanpakken. Ik hoop dat ze iemand van het kaliber HTC aanstellen om hun technisch te adviseren. Dan zijn we met een goeie investering snel terug in de ere.

Algemeen vind ik dat de Graaf en de technische staf het goed doen.

Haye heeft zijn manco, niet scoren, definitief van zich afgeschud. De weg naar de subtop ere ligt nu vrij, daar hoort hij nu ook thuis. Het is hem van harte gegund.

15   1  
Mvg

Zou het eeuwig zonde vinden mocht een nieuwe eigenaar ineens een hoop geld erin pompen en zulke talenten de kans niet meer krijgen... kwaliteitsimpuls is natuurlijk altijd welkom maar geef deze jongens de tijd en de kans zich te ontwikkelen en je krijgt er een hoop voor terug.
Het is echt niet altijd geweldig... maar ik geniet eigenlijk best wel dit seizoen van de manier waarop NAC speelt... er lijkt een strijdplan te zijn en er word flink strijd geleverd

3   1  
Sjakkie

@nac76

Heerlijk gezegd…. Klopt als een zwerende vinger. Kom hier al jaren om mijn haar te knippen.

2   1  
Geelzwartwit

Is het theoretisch mogelijk dat NAC ooit een jong NAC in de verre toekomst in de kkd kan toelaten?
Hoe zit dat?

5   1  
Geelzwartwit

@tip

Waarom zou Haye naar subtop ere moeten? In de winterstop hebben we een nieuwe eigenaar. Wellicht bouwt die meteen aan een versterkt elftal en een contract upgrade voor wat talenten en Haye. Hoezo nu al praten over iets wat over een half jasr anders zla zijn

5   3  
Tip

@geelzwartwit. Beweer ik dat dit niet zou kunnen ? Als NAC inderdaad een subtopper ere in wording is met de nieuwe eigenaar, dan blijft Haye misschien wel. Dat hopen we allemaal.

Het grootste NAC talent volgens de NAC jeugd trainers is Banzuzi. Zo sterk als een beer en pas 16 jaar. Komt snel in de basis.

1   0  
Enkhuizer

Ik hoop zo dat NAC de, al dan niet gedwongen, ingeslagen weg blijft volgen. Ik heb t gevoel dat de vonk meer dan ooit overslaat tussen team en publiek nu al die jonge gasten erin staan. Aan de hand van de ervaren spelers kan dit echt een heel leuke mix worden waar we jaren plezier van gaan hebben.

10   1  
Fred1

Oei wat een ramp en wat val ik verschrikkelijk door de mand dat we in de volksmond nog steeds Hamid zeggen.
Het is echt te belachelijk voor woorden waar mensen soms naar op zoek zijn.
Belachelijk.
Vraag me soms af wat voor doel mensen hier voor ogen hebben met hun reacties.
Om de 3 weken zit ik er dus ken m inderdaad redelijk goed.

1   5  
RICHARDPRAHA

Het volgende "toptalent" blijkbaar volgens vele hier, en dat kunnen ze allemaal zin na 1 wedstrijdje.

Waar en wanneer hebben we dat eerder gehoord...

6   1  
DunErwt

@fred1

Laat gaan Fred, bij sommige mensen is de afgunst zo groot dat er alleen nog maar shit uit hun mind komt.
In mijn ogen blijf je Hamid zeggen als discretie.

7   2  
scheppioni

Mee dun Erwt eens Fredje, je hebt azijnpissers en AZIJNPISSERS !!
HUP NAC MET AGOUGIL !

5   0  
Rade

Zo blij dat deze jongen eindelijk aan spelen toe komt! Heb hem bij onder 19 geweldige wedstrijden zien voetballen..

En blij met een trainer die deze jongens ook laat spelen. Had ook kunnen schuiven met Malone/Bakker en Rossler of Moise op kunnen stellen. Zou MS gedaan hebben..

En nu de komende weken een sloot punten binnen halen en alles kan nog dit seizoen..

Laad alle berichten na dit bericht in