Wij gaan niet opzij

BSR TV: Thom Haye in aanloop naar NAC - NEC

Italo

Thom Haye leeft vooralsnog ontspannen toe naar de play-off finale tegen NEC. Wij spraken de middenvelder in aanloop naar de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
17 Reacties
66    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Wat mij betreft de onmisbare schakel op in het team. Hij heeft dit seizoen een dip gehad, maar heeft zich keihard terug geknokt. Dat is grote klasse!

Nog 1 keer knallen Thom!

39    
Heksenketel

Mooi interview! Als je geen tijd hebt om het filmpje te kijken....Na 10 seconden heb je al gezien dat de motivatie voor morgen eraf druipt! Helaas waren de kaartjes al uitverkocht, maar die 2500 die er wel zijn. SCHREEUW JE LONGEN UIT JE LIJF!

36    
Nonkel Frans

Thom is er duidelijk weer bovenop. Positief, krachtig en in balans.

Bij begin van het seizoen zag je een potentieel aanvoerder. Nu wederom.

Contract tot mid 2023. Mooi!!! Deze gast verdient echt een vol stadion.
Go go Thom!!!

Hup NAC! 💛🖤

25    
Nr. 29

Voor die 2500 supporters. Knallen! En laat je ook voor ons horen 💪💪💪

33    
NAC4Ever

Spelers en staf
Twee jaar geleden beleefde wij een rot seizoen. Vervolgens ging wij de KKD in met de hoop te promoveren. Het seizoen wat volgende ging met ups en downs en precies op het moment dat de hoop op promotie via de play-offs groeide brak de crisis uit waar de hele wereld last van heeft en wij nog steeds in zitten.

Vervolgens begon jullie missie. Ook dit ging met ups en downs. Vanaf de 18 punten uit de eerste zes wedstrijden tot de coronabesmettingen in de selectie, van de terug kerende hoop op directe promotie tot het mislopen van die directe promotie.

Op afgelopen 3 mei begon jullie laatste strijd om het ultieme doel van alles en iedereen rondom NAC alsnog te bereiken.
Nu staan jullie op één wedstrijd van dat doel.
Bij een goede afloop kunnen jullie de Eredivisie in gaan. Voor sommige kan dat de laatste keer zijn, voor sommige zal het de eerste keer zijn.
Maar voor iedereen gaat dat een einde van een seizoen zijn wat wij het liefst nooit meer zien.
Wij willen weer naar het stadion en ik gun jullie geen nare coronaperiode zoals in eind 2020.

Jullie kunnen je onsterfelijk maken en geschiedenis schrijven!
Breng onze mooie club morgen weer naar de Eredivisie!

Heel veel succes!
Hup NAC!

-11    
Rob

Fantastische acties van de supporters, maar geeft het niet teveel afleiding? Net als een paar jaar terug voor de finale tegen de zusjes?

10    
NAC4Ever

@Rob
Er zit een dag tussen. Tegen de kruiken reden ze rechtstreeks naar het stadion. Hoop dat ze zich nu rustig gaan voorbereiden.

25    
Corleone

Laten we even wachten met al dat gejuich en naar de grote markt gaan en feesten tot het laaste fluitsignaal we zijn al vaker op ons bek gegaan in de finale ik hoop dat we na 90 minuten kunnen springen en feesten op p5 ik hoop op een winst van3-0 com op NAC volop NOAD morgen maak ons trots maak Breda trots 💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤

23    
Tip

NAC tegen NEC is een echte klassieker. Pracht finale. Mocht het morgen lukken om te promoveren dan levert Steijn een prestatie van buitengewoon formaat. Met zijn tactiek hoef je het niet eens te zijn maar Steijn bleef altijd zich zelf, liet zich niet beïnvloeden en liet zijn elftal niet vallen. Morgen dient NAC te winnen. Dan is de promotie ook verdiend. Als we dit niet kunnen afmaken horen we in de keuken. 2-0. Zou mooi voor Haye zijn als hij scoort.

9    
Viking

We gaan het morgen zien.... Eindelijk weer het stadion in... Hopelijk met een mooie afloop..

Alles wat er gezegd is kan overboorr..
Do or die wedstrijd

9    
Geelzwartwit

Mijn favoriete speler uit deze selectie. Waarbij ik nog steeds hoop dat hij tzt nog meer de kans en het vertrouwen krijgt om verder vooruit te spelen. Wellicht wordt daar mee met de selectie van volgend jaar rekeningen gehouden.

Voor nu Hup NAC!
Trek hem binnen!

7    
Scheppioni

Zoveel waarde as Thom in zijn kracht komt voor ons NAC !! Wat een pass zeg evenals de sliding van Dione !! Come on, as we morgen voetballen winnen we !!!!💛🖤

10    
Moppernac

Als NAC nou morgen promoveert , dan mag NEC volgend seizoen kampioen worden.
Dan hebben we in het seizoen 2022/23 weer de klassieker in de ere divisie.

-18    
Wim

Zo makkelijk is het niet Tip. Als we promoveren is het eerder “ondanks Steijn” dan “dankzij Steijn”.

En “liet zijn elftal niet vallen”? Duhuh….

9    
NAC4Ever

@Wim
Vergeet niet dat bepaalde tactische beslissingen, zoals Immers opstellen tegen Emmen, ook bijdragen aan de finale plaats en eventueel aan de promotie.

1    
Maarten

Goede voetballer

-1    
MdH

Voor mij is Thom de absolute MVP van dit elftal. Dirigeert en strooit fantastische ballen. Werkt hard. Probeert uit te voeren wat de trainer van hem vraagt - ook al werkt het soms tegen zijn sterktes in. Hopelijk morgen nog een keer knallen en dan volgt een groot feest!

Laad alle berichten na dit bericht in