Wij gaan niet opzij

BSR TV: Tom Boere voor NAC-Telstar

DeWeesJr

Tom Boere is los maar blijft zelf erg bescheiden. Morgen hoopt hij vooral op een overwinning van NAC. Over een ketchupfles wil hij nog niet te veel praten. Eén ding is wel duidelijk. Boere is weer gelukkig.

Bron:
B-Side Rats
12 Reacties
9   0  
Ad B uit Roosendaal

Tom zit goed in zijn vel en speelt de laatste wedstrijden duidelijk beter. Heeft ook een paar mooie goals gescoord.

Deze lijn doorzetten en bijdragen aan een succesvol NAC.

9   0  
Ad B uit Roosendaal

Tom zit goed in zijn vel en speelt de laatste wedstrijden duidelijk beter. Heeft ook een paar mooie goals gescoord.

Deze lijn doorzetten en bijdragen aan een succesvol NAC.

4   0  
Ivo

Fijn om te zien dat hij er weer wat meer vertrouwen in heeft. Die speeltijd - en de goals - had hij ff nodig. Nu volhouden. Op dit moment vind ik hem sterker overkomen dan Haugen. Die is de laatste weken juist wat ingezakt. Het mag allemaal nog wat doelgerichter. Minder breien, eerder schieten.

7   0  
Brecht

De vergelijking met Haugen gaat een beetje mank; Haugen is echt een heerlijke NAC spits voor het betere duw- en trekwerk. Een echte NOAD spits. Hij is een echte handenbinder: zijn goals gaan echt komen. Ik denk morgen al

2   4  
Maarten

2 doelpunten en het is alweer zomer.

2   1  
Ivo

@Brecht
Ik vind Haugen echt heel erg ongelukkig in zijn acties aan de bal. Onnodige hakjes, tempovertragingen, het oogt allemaal een beetje log en onhandig en het levert nog geen rendement op in de vorm van goals of assists. We spelen met 2 spitsen, die zullen allebei moeten leveren. Als Sejdiu weer fit is dan vind ik dat op dit moment een betere optie dan Haugen. En een fitte Omarsson is ook een betere optie.

0   6  
Maarten

Haugen was alleen tegen de kruiken goed. Voor de rest een gemankeerde spits.

3   1  
markenaa

Fijn dat Boere geen zin heeft om al die vragen die richting het verleden en Hyballa gaan te beantwoorden. Hij wordt geconfronteerd met hoe het nu gaat. Ik hoop ook dat bsiderats vergelijkingen met het verleden los kan laten.

Overigens speelt iedere speler beter als hij vertrouwen voelt bij de technische staf en als spits haal je het ook uit doelpunten maken. Daar is Boere geen uitzondering in.

2   3  
Ouwe Spionkop

Geen fan van die interviewer. Beetje moeilijk allemaal.

3   0  
BasSnelden

Boere heeft van die slimmigheden met een kaats of in de box opduiken. Maar het zware trek en sleurwerk komt van Haugen. Die duikt de hoeken in waardoor Tom kan afzakken. Best aanvullend ja.
Uiteindelijk hopen dat NAC nog vaker over de flanken doorbreekt, want dat is goed voor beide spitsen.

Sejdiu en Omarsson zijn sneller en leper maar moeten eerst herstellen.

Lastige tegenstander dat Telstar!

8   0  
Zwarelowietje

Blijkbaar ziet menig supporter niet hoeveel werk Haugen verricht op het veld. Ik denk, net als Brecht, dat zijn doelpunten nog gaan komen.

Naar mijn mening komt Sediju beter tot zijn recht op de flanken of als alternatief achter de spitsen.

3   0  
Realist

Degenen die niet zien hoe goed en belangrijk Haugen is, hebben écht geen verstand van voetbal!

2   0  
scheppioni

Zorgen dat het verval niet ineens intreed ! 3-0 voor dan moet het op een gegeven monent kat in het bakkie zijn ! Goed dat Boere zich prima voelt, hopelijk weer wat spelers terug komende week en vanavond gvd drie punten !!!💪💛🖤

Laad alle berichten na dit bericht in