Wij gaan niet opzij

BSR TV: Ton Lokhoff na VVV - NAC (3-1)

Das Phantom

Ton Lokhoff stond vandaag weer als interim-trainer langs de lijn. En dat heeft hij geweten: na tien minuten stond zijn ploeg met 2-0 achter. Hoe kon het gebeuren? Volgens de trainer stonden zijn spelers apathisch op het veld en wilde VVV het simpelweg meer. En dat mag volgens de oefenmeester nooit gebeuren. Wat is daar de oorzaak van en wat neemt hij zichzelf kwalijk.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
B-Side Stats: VVV Venlo - NAC (3-1) 39 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Boy Kemper na VVV - NAC (3-1) 10 reacties
86 Reacties
23   2  
SjorsNAC

Ome Ton mag het weer opknappen, daar heb ik respect voor maar naast de spelers komt hij zelf ook apathisch over. Ik hoop echt dat er snel een nieuwe trainer voor de groep staat maar of die dan ineens een wonder kan verrichten??

We zijn helemaal van de mat gespeeld de eerste 45 min. Ja het is crisis in Breda Ton, dat kun je nu rustig concluderen. Met dit materiaal zo presteren is een grote grap.

Gaat weer even duren voordat ik deze nederlaag verwerkt heb.21   9  
Naamloos

Ik mis Hyballa

13   1  
Kanonschot

Beginnen met het mes tussen je tanden.
Wat een slappe hap. 😡

20   6  
KAKETOE

ik mis JORT

13   0  
Windy City Rat

"We doen dezelfde voorbereiding als anders... " Ja dat was te zien... misschien toch eens iets anders proberen ?? Sjongejonge...

23   2  
SjorsNAC

Ome Ton mag het weer opknappen, daar heb ik respect voor maar naast de spelers komt hij zelf ook apathisch over. Ik hoop echt dat er snel een nieuwe trainer voor de groep staat maar of die dan ineens een wonder kan verrichten??

We zijn helemaal van de mat gespeeld de eerste 45 min. Ja het is crisis in Breda Ton, dat kun je nu rustig concluderen. Met dit materiaal zo presteren is een grote grap.

Gaat weer even duren voordat ik deze nederlaag verwerkt heb.11   0  
De staantribune

Hoe nu verder? Beginnen met spelers die kkd onwaardig zijn niet meer opstellen. Er stonden er vandaag 3 in onze laatste lijn die gewoon weer door ijs zijn gezakt. En helaas is gebleken dat ons middenveld te weinig creativiteit heeft en snelheid. Ik hoop echt dat omgba en garbet snel terug zijn. Die gasten die er nu lopen laten bij balverlies echt hun man lopen.

10   0  
Naamloos

Zou bus 3 weten dat we verloren hebben? Stelletje kansloze clowns

7   1  
NAC

De linksbuiten de beste speler zoals Leemans aangeeft gewoon Lucassen laten zakken. De hele tijd 2 tegen 1. De middenvelder moet gewoon het midden afschermen.

12   1  
Richting grote markt

@ NAC


Lucassen mag ook wel eens gewoon iets verdedigen? Daar krijgt hij genoeg betaald voor.

Zijn optreden was lachwekkend en schandalig.

5   2  
NAC

@ RICHTING GROTE MARKT

Als Leemans dit zelf aangeeft is een teken dat dit besproken is en dat ze hem laten zakken hebben zo simpel is het.

Lucassen stond tegen de linksback en de linksbuiten. Zeg daarmee niet dat hij een goede wedstrijd speelde maar hij werd ook niet geholpen.

13   1  
JL1976

Middenveld zo enorm statisch.......kan gewoon niet.......Janosek 4 goals maar verder nul duelkracht, geen verdedigend werk ook vandaag wederom niet......kijk vorige week laatste goal nog maar eens na........in potentie je beste speler maar moet meer energie leveren.

Hoop dat Garbett en Omgba snel fit zijn dar brengt dynamiek dat misten we vandaag in de eerste helft en ook in andere wedstrijden je wordt compleet overlopen.

En voortaan altijd Kemper erin......brengt duelkracht......ipv apathisch Wernersson.

Directe promotie met dit materiaal moet echt nog steeds kunnen......HUP NAC.

6   0  
Peer Pufff

We hebben gewoon een middenveld wat alleen maar aanvallend gericht is,
Er verdedigend er geen een mee terug en dan worden de backs overlopen en mogen ze ongehinderd binnen schieten .
Plus dat je vandaag Cuco mist die het organisatorisch normaal gesproken nog kan rechtzetten maar dat kun je van Besseling nog niet verwachten en Van de Berg stond alleen maar met zijn armen omhoog omdat hij niet wist hoe hij het op moest lossen.

6   8  
Objectief

Die Belg en besselink zijn een grote grap. Wie dat niet ziet aub niet reageren. Jullie duimpjes naar beneden boeit me niet. Je maakt alleen maar de vlucht kapot stelletjes nobodies.

12   1  
Dbare79

Tsja Ton, ik weet dat je dit ook maar uit noodzaak doet, en dat siert je, maar ik zou het lekker bij bieren aan de bar houden en bv Molhoek naar voren schuiven nu even. Als hij net zo is als vroeger in het veld dan denk ik dat hij beter kan levellen met die gasten en kan oppeppen en opjutten voor en tijdens een wedstrijd.

8   1  
Ouwe Spionkop

De selectie achterin is veel te smal.
Daar is verzuimd op in te kopen.
Als Martina en nog een back afhaakt zoals vandaag dan ben je aangewezen op spelers in categorie Besselink. Dan kan je het wel vergeten.

16   3  
Objectief

Besselink en Lucassen kunnen het niveau niet aan!! Ongeschikt.

4   1  
Barbapapa

@Dbare79

Je weet niet of Molhoek het zou willen. Ik denk dat het voor de rust onder supporters beter was geweest. Op een of andere manier zijn er genoeg die niet meer met respect over Lokhoff praten. Hij kan bij hun niets goed doen….

9   0  
Breda vooruit

Waardeloze instelling van NAC!!!!!

7   2  
Peer Pufff

Ik ben het absoluut niet met jullie eens je kan dit niet op Besseling afschuiven,die werd in zijn hemd gezet door zwak verdedigen van Lucassen en niet mee verdedingen van Janosek en Vet.
En dan moet je op een gegeven moment inschuiven .
En je mag het natuurlijk weer niet zeggen maar we hebben een keeper wat niks meer is dan een lijnkeeper die er toch twee keer keer niet goed uitziet bij het eerste en derde doelpunt.
Heeft nog wel twee goede reddingen op de lijn maar die tweede kreeg hij vol op zijn koker.

1   1  
markenaa

"Volgende week gaan we gewoon weer vol aan de bak en trainen trainen trainen zo werkt dat.'

Tsja

9   0  
Chefke076

Wat een kut interview zeg hahaha manmanman. Credits voor Yannick hoor maar wat Lokhoff hier zegt is echt 4.34 minuut open deuren intrappen. Zaterdagmiddag op 6e niveau Kelderklasse hoor je betere uitspraken. Staat daar beetje op zn gemakkie want zijn positie staat buiten de dangerzone. En ik weet ook wel, je moet je spelers ook niet afvallen zoals Hyballa deed voor de camera maar dit is een interview van niks met een uitstraling van niks. Net als de spelers die bij terugkomst bij Rat Verleghstadion niet wisten hoe snel dat ze in de gesponsorde Citroënnetjes weg moesten scheuren zonder de aanwezige supporters een blik waardig te gunnen!

15   1  
ennaojseejer

en dan lees ik op Nos nl:
Bij ADO vanavond was Jort van der Sande, overgekomen van NAC, de grote uitblinker. De rossige stylist deelde vanaf de nummer 10-positie de lakens uit, met slimme passjes en loopacties.

7   2  
BREDA 1965

wij gaan niet promoveren...alweer niet...te triestig voor woorden..wij zijn echt slecht...

7   2  
Theoden King

Een tussenjaar, mensen. Een tussenjaar.

1   2  
dutchtwang

Het is duidelijk geworden dat directe promotie dit seizoen heel moeilijk wordt. Je hebt een elftal waar nog geen lijn in zit. Niet zo gek, want de complete voorhoede heeft de voorbereiding niet (of nauwelijks: Boere) meegemaakt. En daarnaast heb je helaas te maken met veel blessures die roet in het eten gooien. Zo’n overwinning op W2 is leuk, maar verhult dat het nog lang geen ingespeeld team is. Twee gelukkige goals (rebounds) en W2 zakt als een plumpudding in elkaar waarna je de zege in de schoot geworpen krijgt. De wedstrijden tegen Roda en VVV hebben duidelijk gemaakt waar we staan. Aan het begin. Een goede nieuwevtrainer zal nu aan de slag moeten om hier lijn en duidelijkheid in te gaan aanbrengen. Ook daar zal de nodige tijd overheen gaan. Er is voldoende kwaliteit om de play-offs te halen. Aan de slag!

9   3  
Breedaolsen

Natuurlijk, hier is de gecorrigeerde versie van je tekst:

"Ik was er gisteren bij in het uitvak, en waar ik echt niet bij kan, is dat een groot deel continu 'we zijn/ze zijn de spekkies ja ja' zingt en de naam van Hyballa scandeert. We stonden al voor schut door de wedstrijd die op de mat werd gelegd, en met dat soort liederen maken we het alleen maar erger. Er ontstond duidelijk een tweestrijd in het uitvak hierdoor, en dit moeten we te allen tijde voorkomen. Hyballa is terecht ontslagen, en de spelers werden vernederd door uitspraken als 'spekkies'. Denken deze supporters echt dat dit ervoor zorgt dat de spelers op het veld zicht beter gaan voelen/aangemoedigd worden?

2   0  
Breedaolsen

Had even een spellingcheck gedaan, dus die eerste regel kan genegeerd worden :-)

10   1  
NAC76

Laat Ton niet meer voor de camera komen aub. Zijn beleving is wat het elftal uitstraalt, slappe hap.

5   2  
De staantribune

Onder Hyballa wel een strijdend ,kansen creërend nac gezien. Ploeg met de meeste schoten op doel in de afgelopen wedstrijden. Daar is nu niks meer van over en dat mag de huidige technische staf zich kwalijk nemen.

Als je de ploeg niet kan motiveren moet er zo snel mogelijk nieuwe hoofdtrainer staan !

8   1  
Paul Soeters

Ik schrijf het opnieuw. Voor de tichtste keer. Je koopt niet in een viertal weken een "team" bijeen, wel 10 spelers, wat men al 30 keer heeft gedaan de afgelopen tich-jaren. De leiding bij NAC is hiervoor eindverantwoordelijk, zij zaaien,.....en zaaien, en zaaien, binnen enkele weken zoveel, dat je er kruisdol van wordt. En voor de zoveelste keer mislukt de oogst. Zonder enige visie zonder het zaaimateriaal uitvoerig te testen, alvorens je het op het "zelfde" veld gooit. En dan groeit het meestal niet naar wens.

Maar je hoeft niet te luisteren, ezels blijven zich ook oeverloos stoten. Alleen zijn ezels uiteindelijk toch bereid om eens een keer te luisteren. Daar voelen jullie je te groot voor.

Op naar het volgende zaalseizoen, over enkele maanden. O.a. Omarson en V. d. Sande wat groeide die toch lekker tezamen op. Kapot gesproeid. En ga zo maar door.

3   5  
Dero

De aankopen van Maas blijken puur broodvoetballers te zijn. Bovendien komen de meeste kwalitatief te kort. Er is echt een matige selectie weg gezet door Maas, ondanks dat er veel geld is uitgegeven. De slechtste td sinds jaren, na 6 wedstrijden kan de doelstelling al worden aangepast....

5   2  
EL Nino

Dero

Pas op wat je zegt, je wordt meteen door een groepje aangevallen dat je Noad bent zometeen.

Daar ben ik gister nog op afgevallen omdat het me pijn doet wat er met mijn club gebeurd. Had er veel vertrouwen in voor dit seizoen maar dat is nu 0. Maar dat mag je van een hoop hier niet zeggen, dan wordt je helaas op de man aangevallen.

Lokhoff komt hier net zo apathisch over als zijn spelers. Deze man moet niet meer in beeld zijn, haal hem uit de technische staf en laat hem iets buiten de schermen doen. Dit wordt hem niet en zijn inbreng is al sinds zijn tijd bij Molenaar 0. Vorm een gehele nieuwe staf waar de nieuwe trainer zich fijn bij voelt.
Ik zie het inderdaad ook nog niet bij deze selectie. Totaal niet zelfs, geen mentaliteit om er voor te knokken. Meeverdedigen lijken ze vanaf het middenveld tot de aanval geen zin in te hebben. En achterin kunnen ze niet verdedigen. Dan wordt het gewoon heel lastig helaas.

1   1  
VOSJE BREDA ˣ ₓ ˣ

Volgende week dan maar in het zwart te komen ipv geel. Spandoeken mogen van mij ook een wedstrijd weg als een signaal vanaf de tribune.

6   4  
Grote Kerk

Goeie teksten Ton, goed je voetbalvisie verwoord ! Neem er nog eentje zou ik zeggen.

3   2  
Sander P

De selectie is ingekocht op 433. Echter bleek na enkele wedstrijden, ondanks de aankopen,dat NAC beter bleek te spelen met een 442 opstelling, omdat het middenveld zodoende een poppetje meer had die kon zakken en inschuiven.

Wat doet TL direct terug switchen naar 433...

11   0  
Ivo

- Je speelt een uitwedstrijd tegen een goedlopende ploeg (nu 4x op rij gewonnen)
- Zelfs zit je in een vormcrisis, trainer net weg, je pakt heel makkelijk tegengoals
- Je mist 3 van de 4 basisspelers in de verdediging.
- Je zegt zelf dat hun gevaarlijkste aanvaller aan de linkerkant zit.

Daar zet je dan wel meteen je zwakste verdedigers neer. Lucassen en Besselink. Waarom niet terugvallen op de 5-3-2/3-5-2 van vorig seizoen waar we best veel punten mee haalden? De 4-3-3 werkt momenteel niet voor ons. Zeker niet als je zo veel spelers mist. En waarom staat Kemper niet in de basis? Is die nog niet fit?

Vet één linie naar achteren, met 3 centrale verdedigers spelen. Agougil ipv Kuijpers en voorin kan je Sejdiu en Haugen houden. Als het dan nog niet lukt om de boel een beetje op slot te houden kan je beter gaan knikkeren.

7   6  
EL Nino

Iemand trouwens Hans Kraay gezien die een aantal minuten het verhaal van Hyballa verteld?

De VI blijkt dus een totaal uit zijn verband gerukt stemmingsverhaal te zijn. Spekkies is 1x als grapje gebruikt op trainingskamp toen er 3 groepjes werden gemaakt als spelletje andere groepjes waren gangsters en ideale schoonzonen. Bij andere momenten geen verplichte groepen geweest.
De dag voor Roda is er geen 2,5 uur getraind, dit is dus zelfs een leugen. De zondag training is niemand voor gaan liggen na Roda, deze is geleid door de heer Lokhoff zelf.
Van der Sande en Hyballa gingen prima door een deur samen en zijn vertrek had een andere reden, van de week zelfs nog contact geweest na het ontslag.
Spelers zijn nooit mietjes genoemd.

Waarom wordt dit allemaal heel erg naar het uiterste gepresenteerd in de VI met leugens er in?? Zo worden wij toch voorgelogen en voor de gek gehouden. Dat lijkt me niet de bedoeling toch. Hier wordt een erg vies spelletje gespeeld op deze manier, ik ben benieuwd van wie deze leugens afkomen.

Ik raad iedereen aan het 5 minuten filmpje op espn hierover te kijken met Hans Kraay.

7   5  
Ernie

Ik vind dat wanneer je Hyballa ontslaat, je de rest van de staf ook niet kan laten zitten.
Bovendien zou ook de man die hem heeft binnen gehaald, moeten opstappen. Ik kan me niet voorstellen dat bijvoorbeeld een Henk de Jonge met deze mensen wil samenwerken.
Conclusie is dat het allemaal weer een hoop geld gaat kosten. En ik vrees dat dat geld er niet is.

6   5  
Grote Kerk

El Nino, klopt ik heb het ook met verbazing gezien. Waarom is inderdaad dat verhaal in VI op geklopt ? Ook heb ik de Gegenpressing podcast geluisterd. Daar stelt Blauwhof/Blanco zelfs dat ze 95% niet gepubliceerd hebben en dat er nog veel meer van dat soort voorbeelden te benoemen zijn. Als je dan het interview eergisteren met Lokhoff zie, die zegt dat hij gewoon goed kon samenwerken met Hyballa, dan begrijp ik het des te meer niet. Ook mogen spelers niets hierover zeggen van Peter Maas. DIT ZAAKJE STINKT !

3   3  
The Cosmic Gate

Ik mis Jort......
Waardeloos dit weer zeg

6   3  
Francesco

Och och och, mensen zijn zo goedgelovig als het maar is om hun gelijk te halen. Natuurlijk gaat Hyballa het ontkennen en ontkrachten. Had je iets anders verwacht? Natuurlijk overdrijft de media. Had je iets anders verwacht? Feit is dat er een situatie is ontstaan die door NAC als niet werkbaar werd gezien waarna ze hem ontslagen hebben. En daarin zijn ze gewoon juridisch geadviseerd om te voorkomen dat dit nog een staartje gaat krijgen zoals een Wormuth bij Groningen. Het ontslag is gewoon terecht.

9   0  
Johan

We missen Jort, we missen Garbett, we missen…….we missen NOAD, de wil om te winnen. Gaan de rust in met grote achterstand en geen enkele gele kaart.

Eerst strijd leveren, dan kun je weer punten pakken.

4   1  
Grote Kerk

Francesco, fijn dat jij goedgelovig bent.

6   8  
Rattack1912


Iedereen die hier week in en week uit afgeeft op N=B, lees onderstaande eens goed en kijk dan zelf eens in de spiegel.

Toen N=B NAC overnamen was de club op alle gebieden compleet uitgehold. Ze hebben letterlijk vier muren gekocht (die niet eens in eigen bezit zijn) met daarbinnen op alle afdelingen complete uitholling. Van het voetbal bedrijf, tot HR en van communicatie tot facilitair. Er was werkelijk niks meer van over.

Maar laten we ons eerst even op het sportieve aspect focussen. Een normale club bouwt zijn sportieve prestaties om de belangrijkste lijn (de as). Deze as heeft vaak minimaal een seizoen nodig om te bouwen. Bij NAC was deze as verrotter dan rot. In de winterstop is hier getracht al meer lijn in te brengen door Omarsson en Martina te halen.

In de zomerstop is het elftal op de andere zwakkere posities versterkt en zijn er ook voor de andere as posities nog spelers gehaald (keeper, middenveld enz). Spelers die echt kwalitatief veel kunnen (de grootste zeikers van nu stonden in de voorbereiding nog op de banken).

Als je gaat startten met de bouw van je elftal, moet je een bouwende trainer hebben. En hier mag je N=B verwijten niet slim te zijn geweest. Hyballa is een schok effect trainer, maar geen bouwende trainer. Dat blijkt uit heel zijn carrière. Dat mag je het technische deel van N=B kwalijk nemen. Die hadden dat moeten zien.

Als we de voorbereiding gestart waren met een bouwende trainer waren we ogenschijnlijk al verder geweest dan nu. Maar nog steeds een voetbal tak die 8 maanden terug op sterven na dood was.

Toen in de voorbereiding door de nieuwe medische staf (en vorig jaar de oude) bij Haballa is aangegeven dat spelers qua belasting over de grens gingen, werd hier niets mee gedaan. Gevolg hiervan is dat het belangrijkste deel van je as weg is gevallen met te voorkomen blessures (Staring, Ommarson, Martina). Als spelers van deze categorie wegvallen, dan hebben clubs als NAC, Groningen enzovoorts daar nooit een set gelijkwaardige als reserve voor klaarliggen. Dat soort types komen niet voor de bank. Logisch, zijn ze te goed voor. Je wordt dan op je B garnituur aangewezen.

Je komt dus als sportieve tak uit een situatie waar je op -10 stond en de meeste supporters denken dat je dan 1,5 transfer window en 8 maanden ineens naar +20 gaat. Zo werkt het gewoon niet. Degene die het wel kan mag zich bij NAC melden. Die kan morgen meteen beginnen.

Kijk bijvoorbeeld naar een FC Groningen. Heeft 8,5 miljoen spelersbudget. Een spits met een jaarsalaris van 5 ton! Presteren totaal niet omdat ook de laatste jaren het sportief is uitgehold. Moeten ook van -10 komen en zien nu ook wel ik dat je dat niet even doet.

Naast het bouwen in het voetbal gedeelte moet NAC ook nog alle andere facetten van de club opnieuw opbouwen. Commercieel, facilitair enz was ook uitgehold. Ook daar moest van -10 vandaan komen.

Dan krijg je altijd als standaard antwoord ‘maar we hebben 14000 seizoenskaart houders’ Klopt helemaal. Maar door 10 jaar slecht beleid heeft NAC zulke hoge uitgave dat het gros van de inkomsten weer wegvloeit en niet te investeren is zoals je zou willen. En dat soort contracten kan je niet ineens doorknippen.

Toen NAC werd overgenomen lag het op sterven na dood op de IC. Iedereen die ook maar denkt dat het zonder (langdurige) revalidatie proces de eerste de beste marathon wint. Moet zichzelf echt eens afvragen hoe realistisch die hoop is. Want dat verwacht je van iemand op de IC ook niet.

En PS N=B had die verwachting moeten managen. Dat kan en mag je ze kwalijk nemen

11   2  
4Lantijntje

Gisteren in het uitvak geweest (niet de eerste keer in het afgelopen half jaar!!)

Ik ben ziek van de nederlaag!!
Ik ben ziek van het vertoonde spel!!
Ik ben ziek van de onstane situatie!!
Ik ben ziek van het zingen over de spekkies!! (Sorry niks ludieks aan!!)
Ik ben ziek van het zingen over Hyballa!! (Sorry niks ludieks aan!!)
Ik ben ziek van NAC!!

Volgende week weer HUP NAC maar nu even niet....

13   2  
Tante Annie

Volledig eens met BreedaOlsen. In het uitvak merkte je dat in de rechterkant van het uitvak een flink aantal mensen waren die zich afvroegen wat je hiermee wilde bereiken.

Persoonlijk vind ik dat wij als supporters ons echt van de slechtste kant hebben laten zien. Het was absoluut geen support laatste 15 min.

En vooral na het fluitsignaal werd ik pas droevig. Je merkt ook dat de spelers er niet mee om wisten te gaan. Leuk, zo'n poging tot protest, maar persoonlijk zie ik liever support dan dit soort troep

6   0  
Elf Meter

Ik vraag me echt af met wat voor opdracht (tactisch plan) deze jongens het veld in zijn gestuurd.
Het leek wel op JEKA F6: "Kom op jongens, lekker het veld in en plezier maken!"
De slechtsten na rust gewoon laten staan, anders knakken misschien hun tere zieltjes.
Wat een bedenkelijk niveau. Heeft weinig met topsport mentaliteit te maken.

4   0  
Dos

Iets met vallen en opstaan,maar man wat moet NAC veel vallen om hopelijk een keer echt op te staan.
Het is moeilijk om rust te bewaren nu,maar dat is wel het enige wat moet gebeuren.
Vrijdag Emmen en dat is wederom een wedstrijd die gewonnen moet worden om aansluiting te krijgen.
Hoop alleen dat het nu niet lang duurt voordat er een nieuwe trainer is,want Lokhoff straalt niet uit echt zin te hebben in deze klus.

7   2  
scheppioni

Echte NAC man, absoluut geen hoofdtrainer !
Ik had goede hoop met ons NAC maar het gevoel zal bij ieder enorm gedaald zijn ! Hopelijk gauw een frisse jonge voetballende trainer voor de groep ! En 🙏🙏🙏🙏🙏

7   3  
henk

NAC kan wel een type Hyballa gebruiken.

9   0  
Henri

Onbegrijpelijk dat het bij NAC nooit, maar dan ook nooit wilt lukken. Roda JC heeft ook regionale eigenaren, hebben een bijna totaal nieuwe selectie die er kwalitatief niet beter op geworden en een nuchtere trainer en staat op plaats 1.
VVV had bij aanvang van de competitie niet eens een volwaardige selectie. Het team is er kwalitatief ook zeker niet beter op geworden. Staat nu op plaats 2
Cambuur net gedegradeerd en een totaal gerenoveerde selectie, staat op plaats 3
ADO moest totaal vanaf nul beginnen schraapt af en toe wat spelers binnen en staat 4.
Bij NAC hebben ze vorig seizoen al een basis gelegd om een goede start te realiseren. Er is geïnvesteerd in relatief dure spelers en waar staan we nu: 14e en maandag misschien 17e.
Het gaat bij NAC nooit wat worden. De club is waarschijnlijk in een slecht gesternte opgericht anders kan ik het niet verklaren gedurende mijn meer dan 50 jaar supporterschap. Om moedeloos van te worden. Bah!

4   0  
markenaa

Lokhoff is niet voor niks stees assistent. Of interim hoofd coach. Hopelijk snel een nieuwe hoofdcoach met lokhoff is het haast aandoenlijk hij staat er ook altijd een beetje verloren bij zo van ik zal wl weer even op de zaak passen maar liever niet

4   0  
Wanny

Als er een goede, frisse trainer voor komt te staan ziet de wereld er heel anders uit.

We hebben een selectie die niet onder doet voor de meeste andere clubs. Nu moet er iemand komen die dat kan verzilveren.

Zowel in 84 als in 93 zijn we ook gepromoveerd na een slechte eerste seizoenshelft. En met Vreven toen ook.

2   0  
dutchtwang

Resultaten behaald in het verleden geven geen garantie.
Maar ik denk dat deze selectie ook goed genoeg is voor promotie. Ben wel bang dat dat via de nacompetitie zal moeten. Tenzij een nieuwe trainer er al heel snel in zou slagen een geheel van te maken.

3   0  
markenaa

@henri

Excuusclub

Is het niet dat we ingespeeld moeten raken dan is het wel dat garbett missen enz enz

Andere clubs met minder middelen presteren gewoon wel. En dat het lastig is met de druk bij NAC is ook lulkoek de verwachtingen staan al jaren op een laag pitje. Benieuwd wanneer er eens gewoon gepresteerd gaat worden zonder al die flauwekul.

Het ligt altijd aan van alles
Ze hadden jaren terug toch ook al gekeken bij clubs als az?

5   13  
naxioma

Benieuwd hoe de Europese clubs van de City Football Group het doen? In Engeland staat Manchester City bovenaan na al
haar 4 wedstrijden gewonnen te hebben. In Spanje staat Girona gedeeld tweede met 10 uit 4, achter Real Madrid en gelijk met Barcelona. In Italië op het 2e niveau heeft Palermo het minst aantal verliespunten. Ze staat vooralsnog 4e, maar hebben minder wedstrijden gespeeld. In België op het 2e niveau staat Lommel glorieus bovenaan na alle 4 haar wedstrijden gewonnen te hebben. En oh oh… wat zou het toch slecht zijn als we onderdeel van CFG waren geworden. Kijk maar naar Lommel…
De realiteit is dat CFG weet hoe een club gemanaged moet worden, het potentieel gerealiseerd kan worden en structureel succes kan worden geboekt. Wat verlang ik ook naar de tijd dat spelers als Manu García, Angelino, Pablo Mari en Ambrose bij ons speelden. Bij CFG worden keuzes gemaakt op basis van kwaliteit en prestatie. Bij N=B, dat veel minder te besteden heeft, worden keuzes gemaakt op basis van vriendschap/‘vermeende’ loyaliteit en opportunisme. Het gevolg is dat wij opgescheept zitten met onervaren en onbekwame leiding en staf die elkaar de hand boven het hoofd houden, en die een zeer onevenwichtige / kwetsbare selectie hebben samengesteld. Stichting NOAD en N=B, jullie worden bedankt dat de noodzakelijke professionaliseringslag is tegengehouden. Liever leven wij in Breda van intrige naar intrige, van crisis naar crisis, zolang het bier maar rijkelijk vloeit.

6   1  
Baosje

@Wanny

NAC heeft hiervoor al een hele kudde aan frisse trainers voor de groep gehad..

Misschien moeten we er maar vrede mee hebben dat we een club zijn die in de middenmoot kkd mee doen.

Het gaat nu al zolang zwaar KUT, dat het geen toeval of pech meer is

Enige positieve aan héél NAC is de zagende en klagende achterban

10   4  
Baosje

En ja hoor ...daar is de 1e City trol weer....je kon er op wachten....nu NOADje nog en de feestcommissie is weer voltallig aanwezig

4   8  
naxioma

@baosje
Ook nog een inhoudelijke reactie misschien? Of is de waarheid te ongemakkelijk en te pijnlijk?

4   0  
BasSnelden

Schandalige start gisteren!
Veel te weinig kwaliteit in laatste linie, zonder Martina-Kemper-Koscielnik!!
Daarnaast hebben we meer beweging nodig op het middenveld, met Omgba-Garbett-Staring.
Voorin was alleen Patriot dreigend. We missen Omarsson keihard.

Veel van die blessures zijn onnodig veroorzaakt door krankzinnig te trainen.

Enige voordeel: niemand ging er ditmaal met spierscheuringen af….

4   6  
Sjak

Door de tegengestelde berichten kun je alleen maar concluderen dat er een giftige tweespalt is ontstaan.
Waar PvH komt gaat het mis, bij welke club dan ook.
Soms denk ik wel eens cynisch dat Pierre niet uit kan staan dat een speler als Jort eigenlijk populairder en slimmer is dan hij. Hij gaat dan gewoon alles lopen fucken om zijn gelijk te krijgen. Zo'n gast is het, ik heb hem eens briesend in de kantine van een amateurclub binnen zien rennen omdat de scheidsrechter tegen zijn zoontje gefloten had. Zo klein is hij!
TL is zijn Prinsenbeeks vriendje, het zijn 2 handen op 1 buik.

PM mag nog even blijven zitten, ik weet namelijk niet of hij invloed heeft gehad op het verhaal; van Jort. Wat hij ingekocht heeft heb ik nog niet zien voetballen in een logisch systeem. Ze waren wel goed genoeg om dik te winnen van W2.
Oud NAC heeft de sleutel in handen gekregen en het verkloot.
N=B moet snel de regie weer in handen pakken en ingrijpen, de keuze voor PvH en TL en daarna voor Hyballa laten zien dat het egootje van Pierre belangrijker is dan de club. Durven ze niet in te grijpen dan tellen we weer een jaar extra in de KKD, ik denk dat veel oudere supporters NAC niet meer in de ere zien voetballen, sterker nog we zakken nu al langzaam af naar het niveau MVV. Het zou me ook niet verbazen dat nog een jaar KKD, behalve de inzuipers op de B-side er een enorme implosie gaat plaatsvinden op de tribune.

10   2  
Baosje

@naxioma

Laat het rusten, of neem een SCC van Lommel...
Want dáár gaat het zó vreselijk goed

Er is -gelukkig- geen CFG in Breda
Print het uit, hang het boven je bed...dan vergeet je dat niet

3   0  
JeePee

Terug bij af. Wat een week en wedstrijd weer.
Het allerbelangrijkste is dat er nu een trainer fris van buiten komt die nu wel eens iets op kan bouwen. Maar die zich aan de ingezette weg en spelersmateriaal van Maas en PiAir commit. En dat Maas en PiAir in hun lijn standvastig blijven, maar ook steeds hun eigen keuzes doorontwikkelen (vervanger van Martina was echt hard nodig, dus zet die maar op de lijst voor de wintertransferwindow.) Of wilden we weer een garage sale gaan doen, na zes(!!!) wedstrijden? Laten we voorlopig de weg via kampioenschap maar vergeten.

4   2  
ome cor

Lokhoff kan mooi voor de camera beamen dat het kut was, maar verder dan we gaan er over praten en weer trainen, trainen, trainen komt ie ook niet.

Voor het voetbal wat er onder ad interim trainer Lokhoff getoond werd worden er trainers ontslagen in de wereld. Dus als dat tegen Emmen weer zo is moet ie z'n conclusies trekken.

Eerst zeggen dat het ontslag niks uitmaakt, volwassenen jongens, profs blabla.
Maar later zeggen dat het pas twee dagen geleden is en nog meer blabla.

Er moet eens kritisch gekeken worden naar de rol van een verdediger. Bij NAC is die al goed wanneer hij mee opkomt en als verkapte aanvaller bijdraagt aan een goal.
Maar de conclusie is dat we niet kunnen verdedigen.
Vroeger in de jeugd riepen we naar elkaar "allemaal een mannetje". Zouden ze bij NAC ook eens moeten doen. Dan kom je niet zo knullig achter tegen VVV én Roda.

4   3  
Baosje

@ Ome Cor

Je kan je cv opsturen naar NAC ...er is volgens mij een openstaande vacature naar trainer NAC1

Misschien krijg jij het wel aan de praat?
Wat Kohof kan er blijkbaar geen zak van 🤷🏻‍♂️

7   1  
Wanny

@ baosje

Maar die hadden niet de selectie die er nu staat. Als alles fit is, heeft de nieuwe trainer prima materiaal.
Heel ander niveau dan wat bijvoorbeeld Molenaar had.

3   1  
Baosje

@Wanny

100% waar...maar er is iets in NAC...wat iedere keer resulteert in tegenvallende resultaten

Leggen we de lat niet te hoog?

9   2  
Real Robert

Lokhof is onderdeel van het trainersprobleem bij NAC.
Ik zie in hem meer een uitgebluste kroegbaas dan een voetbaltrainer.
Het lijkt erop, dat ook de spelersgroep dit oordeel heeft.
Gauw van de bank af!
Alleen al zijn opstelling tegen VVV. Zo slecht in je verdedigers zitten en dan de ervaren Kemper niet opstellen!
Een Lokfof, die beweert voor de wedstrijd de opkomende linksback van VVV als een dreiging te beschouwen en daar in zijn opstelling niet naar anticipeert. Hij had zelfs met een speler als Marijnissen wel een verdedigende aanvaller opgesteld.
En een keeper, die blijkbaar geen match meer heeft met de verdedigers voor hem.

5   3  
EL Nino

Gelukkig is het inderdaad geen city geworden kap daar ook even over Naxioma, dat werkt hier niet en gaat nooit werken.

Wat wel als pijl boven water staat is dat we er sinds de overname flink op achteruit zijn gegaan. Er is veel minder aan professionalisering gedaan. De resultaten zijn al 2 jaar ontzettend kut. Wat zijn de doelen waarop we de personen die in de directie en op het veld zijn gezet op kunnen beoordelen? Er wordt totaal niet meer open gecommuniceerd. Er zou zogenaamd meer kwaliteit zij, dat is natuurlijk ook logisch met de tonnen die uitgegeven zouden zijn. Maar ik zie het toch nog niet terug op het veld. Alle wedstrijden die nu gespeeld zijn hebben we vorig jaar gewonnen, nu maar 2. Dat is gewoon geen stijgende lijn maar een duidelijke neerwaartse. Ploegen als VVV zijn bijna failliet, Roda heeft geen cent te mak. Eindhoven heeft geen euro uitgegeven en heeft opnieuw moeten bouwen. Ado had een tussenjaar vorig jaar en nu een nieuwe selectie.

Al deze ploegen doen het VEEL beter dan onze nieuwe technische mensen. VEEL beter met HEEL VEEL minder geld wat was uit te geven. Ook allemaal nieuwe selecties en trainers, maar volgens iedereen hier kost het alleen bij ons tijd? Het spel kost inderdaad tijd, maar tijd mag geen punten kosten mensen. Zeker geen 11!! punten is 6 wedstrijdjes.

3   5  
SP1

De blessures zorgt voor een kaalslag aan kwaliteit, als je dan afspraken over het dekken niet nakomt en in de duels ga je er als een wijf in dan ga je tegen letterlijk iedere tegenstander op je bek.

Dan is het kansloos om van Ton te verwachten dat hij zich laat verleiden tot supporters gebral waarbij het het schuim op zijn bek staat.

Besef even goed dat de tot God verheven Hyballa willens en wetens spelers continu in het rood heeft laten trainen en spelen waardoor we nu met een veredeld B elftal moeten aantreden.

Maar nee het ligt aan die ene training onder leiding van TL.... Ppfff

9   0  
EL Nino

Sp1

Wie hebben Hyballa aangesteld? Wie hebben Hyballa verlengd? Wie hebben Hyballa een hele voorbereiding en seizoensstart laten zitten? Wie hebben dat in het rood gaan al die tijd geaccepteerd en er niks aan gedaan? Wie waren de assistenten die samen met Hyballa de trainingen gaven? Wie konden er naar eigen zeggen prima overweg met Hyballa en konden altijd hun mening en zegje geven en zijn dus net zo verantwoordelijk?

Nu niet snel de schuld van alles in iemand zijn schoenen schuiven die weg is om alles maar goed te vinden!

6   3  
Wanny

Waarom zijn we zo druk met het aanwijzrn van schuldigen? Energie moet zitten in het omdraaien van deze situatie.
Als supporters kunnen we ze wellicht over een dood punt helpen.

6   1  
EL Nino

Wanny

Als je een probleem wilt oplossen moet je te raden gaan bij de oorzaak. Voor af aan beginnen dus.

3   2  
Wanny

Velen beginnen hier met oplossen door te stellen dat mensen op moeten krassen

6   2  
Theoden King

Dit lamlendige elftal heeft glashelder aangetoond niet zonder de druk van een type-Hyballa te kunnen.
Stelletje watjes.

Ton, je doet je best, maar ik hoop voor iedereen dat je snel weer assistent bent.

3   2  
EL Nino

Wanny

Dat is niet nodig. Maar je mag best doelen stellen waar we mensen op hun functioneren mogen beoordelen.
Wordt bij ons op het werk ook gedaan lijkt mij, en wij krijgen er een stuk minder voor betaald. Tenminste ik dan.

7   5  
henk

@Naxioma
En hoe gaat het bij Troyes, of kan je die ongemakkelijke waarheid niet aan? Club staat op het 2e niveau troosteloos in de middenmoot. Tribunes lopen leeg en supporters in opstand omdat de club wordt gerund door lui die de cultuur niet begrijpen en geen woord Frans spreken, met aan het roer de man die bij iedere betrekking een spoor aan vernielingen achterlaat: Mattijs Manders. Een andere ongemakkelijke waarheid coor jou is dat ManC/ CFG nooit meer terugkomt om van NAC een kleurloze franchise opleidingsclub te maken in hun McDonald's/ Disney imperium. Nooit meer spelers als Faupala, Smith Brown, Horsefield, Boateng, Damcevski, of Fernandes. Nooit meer een keeper die op het laatste moment terug naar Manchester moet omdat ze door blessures maar drie reservekeepers hebben. Je kan blijven huilen maar NAC wordt niet opgegeven om een franchise van ManC te worden.

6   8  
naxioma

@Henk
Troyes was ik inderdaad vergeten. Waarschijnlijk verdrongen omdat daar Manders nu AD is…;-) Maar het zal mij niet verbazen als zelfs onder Manders Troyes uiteindelijk succes zal gaan hebben. Duidelijk is in ieder geval dat het bij onze club zo niet verder kan en dat de oud-NAC kliek moet worden door roken, om nu eindelijk eens echt te gaan professionaliseren. Het wordt ook dat dat de nieuwe eigenaren nu eens echt gaan investeren in kwaliteit.

2   1  
markenaa

Een goede speler uit de vorige eeuw maakt je nog geen goede moderne frisse (assistent) trainer die weet hoe je een internationaal gezelschap van broodvoetballers anno 2023 tot een succes maakt

5   0  
Hartstikke Betrouwbaar

Een harde nederlaag en de feiten liegen er niet om. Wat heel duidelijk werd is…
- Besselink —> kan terug naar 021, zit nog enorm ver van de basis af.
- Lucassen —> is verdedigend echt te zwak. Ja, had beter moeten worden geholpen, maar wat levert hij zelf? Aanvallend prima, verdedigend niet goed genoeg voor NAC.
- Kemper —> graag in de basis op linksback, is gewoon beter + fanatieker dan Wernersson.
- we hebben geen goede 6. Wie houdt ons offensieve middenveld bij de les? Wie is onze Marten de Roon? De verdediging wordt door het middenveld simpelweg niet geholpen. Leemans en Janosek waren hier te zwak in. Vet kan dit in principe wel.
- aanvallend is dit elftal wel op orde, al was het gisteren ook niet goed genoeg.

4   0  
SAMSON

Ik kijk net die eerste goals terug maar wat die Vet loopt te doen is wel het toppunt. Hij ziet die vent komen die de overlap maakt en hij loopt gewoon weg! Het lijkt op sabotage. Met de man meelopen is toch niet iets wat je een profvoetballer uit moet leggen of wel? Het heeft ook niks met inzet te maken.

5   0  
henk

@Naxioma
Mattijs is net zoals jij groot fan van de met schulden volgehangen franchises van het Disney imperium ManC. Lijkt me sterk dat jij iemand met gelijke denkbeelden zou hebben verdrongen. Mattijs Manders is immers het toonbeeld van wat CFG bij hun franchises / opleidingsclubs doet. Bij Troyes is de achterban compleet vervreemd van de club. Ze gaan misschien ooit een tijdelijk succes boeken, vraag is ten koste van wat.

0   0  
SAMSON

En bij die tweede gaat Lukassen erbij zitten terwijl ie gepasseerd wordt en staat wederom Vet de toeschouwer uit te hangen. Wat een gepruts.

3   0  
Dutchbird

VVV heeft een prima ploeg. Maar met de aankopen van NAC zou je in Venlo niet mogen verliezen. Maar dat wordt lastig als je de organisator van de verdediging moet missen. Lucassen, Vet, v/d Berg, Besseling, Kortsmit, Wernersson, Leemans en Janosec stonden er telkens als een stel geslagen honden bij. Geen van allen zijn dat natuurlijke leiders en toch zal iemand die rol moeten oppakken als Martina er niet is want hier zit de achilleshiel van NAC.

Naast Martina hebben we nog iemand nodig met overzicht en overwicht en we kunnen niet wachten tot het transferwindow in de winter. Hierin de juiste keuze maken en die keuze snel verder ontwikkelen is de belangrijkste opgave voor de technische staf.

0   0  
markenaa

@dutchbird

Je mag toch gewoon clubloze spelers halen buiten de transferwindows? Kan me voorstellen dat dat met het oog op martina wel logisch is maar men eerst de nieuwe trainer afwacht want speelstijl en opstelling bepaald ook of martina alles nog goed genoeg trekt of zich suf moet werken

1   0  
Ad B uit Roosendaal

NAC speelde zonder inzet, helemaal niet bewust van de belangen van de club.

Als je ziet hoe Vet bij de eerste goal zijn tegenstander laat lopen en rustig terugloopt, dan kun je zo iemand al direct wisselen.

Vervolgens Lucassen zelf, bij de 2e goal. Ook helemaal niet scherp. Bij de 3e goal kon de inlopende speler zo maar vrij inkoppen, die bal werd nog gestopt, maar daarna direct de goal.

Waardeloos!

Gaan we het seizoen al binnen de eerste wedstrijden verprutsen?? Ik hoop dat er een trainer komt die rücksichtslos ingrijpt, indien spelers er met de pet naar gooien.

Laad alle berichten na dit bericht in