Wij gaan niet opzij

BSR TV: Voorbeschouwing op FC Eindhoven - NAC met Thom Haye

Italo

Middenvelder Thom Haye heeft de knop weer omgezet. Zijn teleurstelling na de nederlaag tegen FC Emmen was groot. Met zijn ploeg heeft hij zijn lessen getrokken uit die wedstrijd. De focus is nu op de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Haye beseft dat die pot gewonnen moet worden.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
32 Reacties
23   8  
Mrc

@beest. Maar als de tegenstander er dan drie maakt hedde er nog niets aan hé

30   17  
Beest

Zolang je met Mashart speelt ga je altijd een tegendoelpunt krijgen.

Hopen dat wij er dan 2 maken

23   8  
Mrc

@beest. Maar als de tegenstander er dan drie maakt hedde er nog niets aan hé

13   1  
Ivo

Ik begrijp dat Mashart vervangen wordt door Vanacker.

Dan krijg je waarschijnlijk:

Olij - Vanacker - Bakker - Adilehou - Ligeon - Haye - Malone - Velanas - Kestens - Seuntjens - Antonia als basis-11.

Alternatief is toch weer Velanas op linksbuiten (vind ik geen succes), toch Seuntjens op 10 en dan Kosiah in de spits en dus Kestens op de bank.

Ik zou eens beginnen om iedereen op zijn eigen plek te zetten. Vanacker is een uitzondering, op linksback heb je verder geen opties, behalve Mashart, maar die zakt er toch wel erg doorheen.

5   45  
Cees-2

Haye weegt elk woordje nu “wel” voorzichtig af. Wat een metamorfose. Had overigens gestraft moeten worden. Het is geen toeval dat “net” hij nu voor de microfoon staat. Dat is met voorbedachte rade. Maar zo steekt de maatschappij tegenwoordig in elkaar. Overigens wel een goede speler voor NAC.

2   11  
Sjakkie

aannemen, pasen en bewegen!!

Niet te veel met de bal lopen TH

5   10  
Spreço

Komt het op ESPN ?

2   1  
Johan

Nope....j.az-telstar en ado-roda live op espn 2 wedstrijden vanwege geen eredivisie vanavond!nac komt alleen in het schakelprogramma hopelijk positief zou een boost geven!!

1   2  
Johan

Morgen bedoel ik natuurlijk

9   10  
N1912

Vanacker op de linksbackpositie? Doe nou niet, afbreukrisico is veel te groot wanneer je een jong talent die net komt kijken op een andere positie neer gaat zetten. Ik zie de droeftoeters hier alweer klaarzitten om hem dadelijk na een moeizame partij finaal af te branden en af te schrijven. Vraag maar aan Azzagari en Mashart.

Mashart nu passeren is begrijpelijk en kan ik best inkomen, is ongelukkig betrokken bij tegengoals de laatste wedstrijden, maar dan moet je wel een goed alternatief hebben. Anders gewoon met Mashart starten. Maria is helaas nog steeds afwezig. Wie is de linksback bij de Onder 21?

17   3  
JN

Koppies omhoog en weer met flair en passie proberen te voetballen vrijdag. The only way is up! (Hoop ik…)

Bakker op links en Marijnissen centraal of Ligeon op links en Vanacker rechts. Mashart kun je nu niet meer laten staan. Of hij moet écht uit een ander vaatje getapt hebben op de trainingen.

Kenny is er ook gekomen. Mashart is geen Kenny, maar schrijf hem niet af!

Kans op revanche. Zsm weer naar het linkerrijtje toe!

6   19  
[email protected]

Velanas en Antonia??? Pfff
Laat die 2 lekker in t 2e minuten maken !

2   10  
Klaas

Kan ook ligeon op linksback of bakker mashart kan echt niet maarja van acker ging ook flink in de fout bij de 1-2 afgelopen vrijdag!meeste spelers op zelfde positie late staan is beste anders werk je nooit naar vaste basis toe dus....keeper:olij verdediging:ligeon moise bakker marijnissen(bakker marijnissen zou je nog kunnen wisselen laat dit nou iedergeval staan todat maria trg is)middenveld:malone haye velenas voorhoede:antonia seuntjes kerstens met deze 11 win je toch wel van FUCKING EINDHOVEN FUCKING EINDHOVEN AAN DE AALSTERWEG.

0   0  
Veerse naccer

N1912

En als het goed uitpakt? Ken die mooi even blijven staan en wat minuten maken ,ik zou het toch proberen

2   0  
N1912

Dat wel, al heeft vorig seizoen uitgewezen dat een rechtspoot linksachter neerzetten niet bepaald ten goede komt aan het aanvalspel in balbezit.

2   0  
Veerse naccer

Je hebt gelijk maar ik denk dat die toch beter zou doen dan maschart omdat die korter opzit en minder zijn man laat lopen

12   6  
Scheppioni

Malone als controleur, niet Haye !! Haye als de Pirlo, dat maakt ons NAC sterk !!! Voetbal is simpel, dus simpel houden ! HUP NAC !

7   0  
Belgische Naccer

NIet teveel veranderen aan de opstelling. Dat heeft weer niks gebracht, vooral in de achterhoede.

De achterhoede stond PERFECT tegen Roda. Gewoon houden. Dat was met Vanacker, Adilehou, Rosler en Mashart dacht ik. Maar Bakker ipv Rosler kan ook.

Het is belangrijker dat je gewoon je taak uitvoert in het veld, dus niet dekken op 4 meter of je man laten lopen maar gewoon keihard werken voor elkaar. Dat is de basis.

Als je dat goed doet, kan dit NAC van iedereen winnen.


Maar voorin mogen er ook wel wat meer kansen afgemaakt worden. Het is niet alleen de verdediging. Het geldt voor iedereen!

Doe je best, geef alles, en dan komen de punten vanzelf.

12   19  
Tip

Als je tegen ajax2 er zes tegen krijgt, hadden er tien kunnen zijn, en tegen emmen in eigen huis ook weer 2, dan moet je inderdaad niks veranderen. Toch zeker niet als op prachtige plaats plaats 17 in de keuken staat. Het gaat geweldig. We hebben al veel meer gezien dan vorig seizoen hoor je ook nog. Zouden we niet eens beginnen in ieder geval keihard de nul te houden in Eindhoven ?
Betaald voetbal gaat om resultaat. Wat zijn wij een zeik club geworden zeg. We zakken steeds dieper.

9   5  
Cool hand

De belangrijkste vraag: leeft Toeter Jan nog?

11   6  
Bertus

Met dit team ga je er gemiddeld twee per wedstrijd tegen krijgen.
Mashart laten ze staan Marijnissen wordt genegeerd en Velanas niet hoe dan ook spelen blijkbaar.
En dan onze stoere Bilate die weer niet kan spelen, niet dat het er toe doet want die kan er helemaal niks van, maar deze stoere jongen is echt een softie van de bovenste plank.
Een en al toneelspel en geen greintje talent .

15   6  
Fan uit Zevenbergen

Is de Club al verkocht ???

Is Manders al weg ???

Hup Nac 💛🖤💛🖤💛

18   7  
Belgische Naccer

@tip

De ellende is juist begonnen toen er veranderd werd.
Namelijk "ervaren" spelers op de plaats van jongelingen.

Ligeon ipv Vanacker en Antonia ipv Kestens.
Verder Adilehou naar de bank...Waarom?

De paniek lijkt weer volledig uitgebroken na 1 slechte wedstrijd tegen Ajax 2.

Een centrum met Adilehou en Rosler is prima voor de KKD. Vanacker heeft ook laten zien prima op rechtsback te kunnen. Mashart is geen topspeler, maar in de KKD ook voldoende.

Had het gewoon laten staan. Nu sluipt de onzekerheid er weer in, en zijn we alweer bang voor Eindhoven. Komop man. Kampioen gaan we niet worden, maar we moeten ook niet overdrijven.

Als iedereen zijn taak uitvoert, kan dit NAC van iedereen winnen. Maar als er 2 of 3 geen flikker uitvoeren, dan kun je ook van iedereen verliezen.


12   0  
Scheppioni

We moeten als NAC niet gaan voetballen om hopen om niet te verliezen !!! De nul houden is prima maar geen busparkeer tactiek !!!

3   0  
Luisindepels

Penders is er de coach. Die heeft NAC bloed door zijn aderen lopen. Weet waar op te letten en hoe dat in te zetten. Da's 1. NAC zit in de hoek waar de klappen vallen. Eindhoven ruikt/weet dat en zal dat uitspelen door te bluffen bij de 'staredown'. Da's 2. NAC speelt uit. Da's 3. FC Eindhoven speelt op kunstgras. Da's 4. Allerlaatste punt is dat deze wedstrijd niet verloren mag gaan. De druk op de schouders moet er voor aanvang uit gemasseerd zijn. Is dit niet het geval dan wordt het een hopeloze kwestie. Ik hoop dat de veldbedden straf exercitie heeft geholpen afgelopen week..

6   6  
Noad1976

Pak je telraam maar alvast Mashart laat ie staan.

11   2  
Nr. 12

Even een gekke vraag misschien, maar: waarom MOET er nu gewonnen worden? Om uit de onderste regionen weg te komen? Om nog aanspraak te maken op promotie? Is dat realistisch? En werkt die hoge druk niet juist averechts? Ik zou zeggen: dit seizoen lekker zonder druk voetballen, wachten tot de club nieuw leven krijgt en dan kunnen er mooie dingen gebeuren.

10   2  
Ivo

@Belgische Naccer

We begonnen tegen VVV en Telstar met Seuntjens in de spits en Velanas op het middenveld, als lopende middenvelder. Daar moet je terug naartoe.

Achterin moet je het duo Bakker en Adilehou wegzetten en daar aan vast houden, Rosler is te wisselvallig en maakt vreemde fouten. Dat de trainer nu niet wil experimenteren met Marijnissen snap ik wel. Maar ik zou hem wel op de bank zetten.

Mashart is een bron van onrust en moet naar de bank. Dan maar een rechtspoot op links. Als hij zijn man aankan is het goed.

Op het middenveld dus Haye als spelverdeler, Malone als afstopper en Velenas die box-to-box speelt.

In de aanval dus Kestens op linksbuiten, Seuntjens in de spits en Antonia op rechtsbuiten. Zo lang Bilate, de Rooij en Kotzebue niet 100% fit zijn heb je ook niet beter.

Op de bank heb je dan jongens als Mashart, Marijnissen, Rosler, Azzagari, van Schuppen en Kosiah. In mijn ogen zijn dat ook geen spelers voor de basis.

9   5  
Geelzwartwit

@belgische naccer

Zonedekking is al sinds Rijsbergen en Neumann funest bij NAC. Dat heeft nog nooit gewerkt. Ik snap ook niet dat Mashart dat zo vaak doet want als je bepaalde kwaliteiten mist moet je juist simpeler verdedigen.. Kort direct op de man. Een luis in de pels van je tegenstander zijn. Maar past dat Mashart dan wel vraag ik me meteen ook af..

Ik hoop overigens echt dat Haye nu eens 20 meter meer vooruit speelt. Schakel bij balbezit snel over op 3-4-3 waardoor Haye verder naar voren kan met backup achter hem. Dit zorgt er ook voor dat de ruimtes op het middenveld korter blijven.

HUP NAC!. En Thom het wordt tijd voor goals en assists. De coach zorgt er maar voor dat iedereen zijn werk doet jij moet dat niet gaan oplossen.
Meldt je vooral dicht op de aanval.

3   3  
Badeend

@Geelzwartwit

Dat omschakelen bij balbezit is wel echt een probleem. Van 4-3-3 schakelen we tegenwoordig over naar een soort 3-3-4, waarbij Haye inzakt en een van de achterste 3 wordt, Seuntjens als tweede spits gaat lopen en de derde middenvelder verzuipt want die moet de ruimtes pakken op het hele middenveld - de andere twee zijn de backs die aan de buitenkant blijven, mede waardoor iemand als Antonia ver naar voren moet spelen en dus zijn belangrijkste wapen (snelheid) niet kan gebruiken.

Er klopt zoveel niet aan deze tactiek. Het is echt ontluisterend. Hopelijk hebben ze geleerd.

8   2  
D'n Klaagmuur

We kunnen hier blijven discussiëren over spelopvattingen, tactieken, opstellingen tot we een ons wegen, maar deze selectie is gewoon van zwaar beneden niveau. Laat staan als hier nog enkele, van die paar dragende spelers die je hebt, geblesseerd zouden raken, dan eindigen we gewoon letterlijk hooguit 14e dit seizoen. Ik zeg een gelijkspel vanavond.

5   3  
Nonkel Frans

Terzijde - over spelers die spreken met de media in mindere tijden . Zie relaas van Pique vandaag over de malaise bij FC Barcelona.
Pique wat een Baas is dat! Trotse catalaan en maestro van onze Riera.

Matchday - koppen omhoog en samen er voor gaan! Durop en durover!

Hup NAC!


2   1  
NAC!!!

Ik heb er een hard hoofd in voor vanavond.
Hoop ik totaal fout ben maar vrees een nederlaag. 2-0

Laad alle berichten na dit bericht in