Overal waar we komen

BSR TV: Willem Weijs na Helmond Sport - NAC (0-0)

Thiestemberg

Na het teleurstellende gelijkspel in Helmond verscheen Willem Weijs voor het eerst voor onze camera. De kersverse trainer was tevreden over het spel van zijn ploeg, toch overheerste de teleurstelling.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Fotoalbum: Helmond Sport-NAC (0-0) 6 reacties
Terug naar overzicht
78 Reacties
62    
Een ander geluid

Toevallig in de buurt van Helmond. Gelukkig cash op zak want de enige manier om kaartje aan de kassa te kopen in Helmond. Bizar anno 2020!
Met plezier naar NAC gekeken. Laatste linie, behalve PvA, was prima en met de 19 jarige Van Ecke hebben we eindelijk weer een topper waar wij ons mee kunnen associëren. Deels matig afgemaakt deels domme pech, 1 -4 of iets dergelijks had een goede afspiegeling van spelbeeld geweest. Dus toch met goed gevoel naar huis gegaan!
Kan met deze leuke trainer best nog eens een leuke 2e seizoenshelft worden !

-97    
Moppernac

Willem ga per direct terug als assistent
Je mag 3x wisselen in de wedstrijd, dat heb je toch ook geleerd voor het halen van je diploma

En directie, per direct een spits erbij halen, is prioriteit nummer één.

57    
Harrie

Tsja een TD die het niet ziet zitten in Seuntjes. Nu al 11 goals en 8 assists

-20    
Arie

MopperNAC

Hij heeft nog geen diploma en een spits heeft geen prioriteit. Creatieve aanvallende middenvelders/vleugels hebben we nodig. Als Luka het op zn heupen krijgt is dat 1, maar je hebt er nog 2 nodig.

Sydney mocht ook weer ouderwets 5 minuten invallen, wat een giller.
Dikke Dogan was weer niks.

62    
Een ander geluid

Toevallig in de buurt van Helmond. Gelukkig cash op zak want de enige manier om kaartje aan de kassa te kopen in Helmond. Bizar anno 2020!
Met plezier naar NAC gekeken. Laatste linie, behalve PvA, was prima en met de 19 jarige Van Ecke hebben we eindelijk weer een topper waar wij ons mee kunnen associëren. Deels matig afgemaakt deels domme pech, 1 -4 of iets dergelijks had een goede afspiegeling van spelbeeld geweest. Dus toch met goed gevoel naar huis gegaan!
Kan met deze leuke trainer best nog eens een leuke 2e seizoenshelft worden !

25    
Ivo

Begreep ook de keuze niet om 1x te wisselen.

Hij had Schouten kunnen brengen voor van Anholt, of Azzagari ipv El Allouchi.

Frisse benen op het veld die misschien iets kunnen forceren.

Komende week maar eens kijken wat er gebeurt. Van van Wonderen verwacht ik ook geen wonderen.

6    
Ouwe Spionkop

Om eerlijk te zijn is het me zwaar tegengevallen vanavond.
Weijs laat de spelers een soort zaalvoetbal spelen en tot in het eindige combineren. Bij voetbal hoort ook fysiek en eens gewoon een bal naar voren rammen. Dat mis ik.
Maar goed we staan al zo ver achter dat we rustig naar de nacompetitie toe kunnen werken.
Als het er dan maar staat.

-2    
Nick

De technische mensen bij ons NAC, maar vooral de aandeelhouders als Van Aalst, Burema en Van Weelde zijn voetbalkenners van het ACHTETLIJKE soort!

-9    
Otto

Met Van Weijs gaan we het ook niet redden, maar wel met een scorende spits!

33    
Fred1

Net terug uit Helmond, uitnodiging van een klant in de “ BC “ , maar wat heb ik me ongemakkelijk gevoeld wat een onsympathiek volk zeg.
Buiten dat was het voor mij één grote deceptie, als al eerder hier opgemerkt lijkt het inderdaad net of ze een veldvariant op zaalvoetbal aan het beoefenen zijn.
Balletje rond tikken en het eindstation is een terugspeelbal op de keeper van Helmondsport.
Gruwelijk gewoon hoeveel kansen ze laten liggen en er wordt niet één bal tussen de palen geschoten waar gif, gevoel, kracht en richting aan zit.
Ongelooflijk dat je pas rond de 80e minuut gaat wisselen, niet te geloven dat van Hooijdonk die laatste vrije trap niet neemt.
Niet te geloven dat die dikke luie Dogan héél de wedstrijd blijft staan en 0,0 arbeid verricht en ook die laatste vrije trap nog opeist.
Zojuist ging voor mij echt de deur dicht en kon mijn oren niet geloven toen ik Willem Weijs hoorde zeggen dat Dogan zijn beste spits is, hij zegt eigenlijk exit Stokkers en Van Hooijdonk.
Ben je niet goed “ Weijs “ Willem? Waar haal je dat vandaan.
Een dikke luie niet opgetrainde of noem het afgetrainde speler die werkelijk niets uitvoert noem jij je beste spits.
Dat betekent in jouw optiek dan dat Sydney en Finn categorie zomeravond zijn?
Het is toch godverdomme niemand ontgaan dat het sinds het inpassen van Dogan voor geen meter meer loopt?
Het ontgaat toch ook niemand dat we een jongen uit eigen kweek aan het vermoorden zijn die straks elders furore gaat maken.
Kapitaalsvernietiging van de bovenste plank.
Ik zag vandaag een team met overwicht , maar wat ook na 10 minuten met 2-0 achter had kunnen staan, ik zie een aantal spelers met de fysiek en de lengte van een puber die een te dikke dwerg in de spits moeten aanspelen.
Een dikke dwerg die zelfs een liever een kansloos hakje maakt dan deze kans serieus te nemen, wat voor kut generatie is dit zeg.
Als je zoveel mogelijkheden krijgt en aan het eind staat er 0-0 op het scorebord dan is dat schaamteloos.
Ik had van Willem Weys verwacht dat hij het anders aan zou pakken en dit stelt me enorm teleur.
Zo'n van de Gaag komt ook gewoon op alle fronten te kort , geen vlees op de botten geen spierkracht en duelkracht waar er bij de een te veel aan zit , zit er bij de ander te weinig.
Als welke trainer dan ook voor deze laagvliegers en lichtgewichten blijft kiezen gaat het echt helemaal niks worden, stop er dan geen geld in want het is onbegonnen werk.
Ben echt teleurgesteld, had er meer van verwacht, heb via de BC ook kaarten gekocht tegen Eagles uit, maar daar ga ik zelf absoluut geen gebruik meer van maken die geef ik wel weg.
Want mij foppen ze niet meer bij een uitwedstrijd, de weg vanuit Deventer terug is me te lang met een kater.

11    
Peter

De transferperiode sluit op 31 januari!

We hebben nog 20 dagen om een scorende spits binnen te halen, Van Aalst, Van Weelde en Burema! Jullie bepalen dat en niet jullie marionetten!

20    
Buurman

" Een ander geluid " was TOEVALLIG in de buurt van Helmond. En laat daar nu toevallig NAC spelen. Gelukkig had hij of zij genoeg cash op zak want een kaartje daar kost wel 15 euro. En hij of zij zag een plezierige wedstrijd. 0-0 tegen de voorlaatste uit de keuken. Echt genoten. En wat hebben we een LEUKE jonge trainer. Komt helemaal goed. Komt deze tekst van Nicole Edelenbos of zo ?

8    
Rob

Het zoveelste lachettje bij ons NAC. Wat zetten de aandeelhouders ons voor schut!

7    
Tram

NAC speelde aardig en ik snap de keuze voor Dogan prima. Maar hij is de enige zou kunnen gaan scoren. ls dat zelfs tegen HS niet lukt dan zie ik het somber in. Sneu voor deze trainer die een mooie, echte voetbalman is.

6    
Aan de zijlijn

@fred10;

Hear hear! Dogan out ajb en snel!! Los van het feit en gegeven dat hij niet kan voetballen is hij gewoon alles wat ik niet wil zien, totaal geen NAC-speler.

Salmon, Amoah, Lurling. Die liepen het vuur uit hun schoenen en staken veel energie in de wedstrijd. Dogan sjokt 90 minuten rond, loopt af en toe per ongeluk tegen een bal aan en mist volledig de intentie en het DNA om er alles uit te halen

11    
Sp1

Vond Bennie een passendere naam voor onze Weijs.

-2    
Rubenac

Verschueren, de speler die zo multifunctioneel is.
Dat niemand weet , wat zijn exacte positie is.
Overal een mager 6je..
Altijd standaard praat, die hij opleest van zijn ingestuurd papiertje.

Zal qua mentaliteit niks over hem zeggen, maar triest dat we deze jongen zo belangrijk al moeten maken.

Maar goed, dat is het lot van een NAC supporter denk ik dan maar.

25    
Ernie

Sommige mensen willen het nog steeds niet geloven maar dit Nac staat aan het einde van het seizoen gewoon op plek 5-7. Andere ploegen zijn gewoon beter. Dat los je niet op met een andere trainer of een enkele versterking. Deze jonge ploeg heeft gewoon een paar jaar nodig.
Fred. Ook met van Hooijdonk was het gewoon 0-0 gebleven.

16    
Real Robert

Wat ik voor de wedstrijd al schreef: wanneer je Boussaid, El Allouchi, Van der Gaag en Ilic samen opstelt, kies je dus voor een wedstrijd zonder NAC-doelpunten.
Ik kan Fred volgen: Dogan is gewoon teruggevallen in zijn Sparta-gedrag.
Wanneer een Turkse club hem wil hebben, gauw een bod aanpakken, zodat je body en doelpunten op et middenveld kunt inkopen.
En ga voorin eens met diepgaande buitenspelers werken:
b.v. Bohui, die een aantal jaren bij ManUnited is opgeleid. Waarom haal je die dan? Hij is fit!.
En waarom niet Schouten eens rechtsbuiten zetten? Heeft diepgang en zl in ieder geval altijd mee terug verdedigen.
En vergeet nu eindelijk die El Allouchi eens. Zit aan zijn (beperkte) plafond!

17    
Patrick

Snap sommige mensen hier niet ..... dogan afkraken en roepen om sydney van hooijdonk die totaal niet in het spel mee doet en niet eens een bal kan aannemen. Ben een voorstander van stokkers in de spits en dogan er achter of er naarst laat dat maar een paar wedstrijden achter elkaar staan. Geef die jongens vertrouwen ze hebben alle 2 bewezen dat ze het kunnen!

7    
Sp1

Het middenveld is inderdaad de linie waar NAC veel winst kan halen, vind Mounir een prima gozer maar die haalt op zijn tandvlees een 6+ en heeft totaal geen diepgang, gaat veel breed en terug waardoor alles weer uit positie speelt, vd gaag heeft wel diepgang en inzicht maar moet het onderspit delven in de onderlinge duels, Ivan staat wel zijn mannetje maar verdedigd maar steeds maximaal tien meter terug en is daarna positioneel niet in stelling. Dan heb je nog onze knuffel Belg, zelfde verhaal als Mounir, moet te hard werken voor dat zesje... Heeft wel zijn fysiek mee maar komt echt tekort op inzicht. Blind met je hele lijf naar voren rennen is niet waar je potjes mee wint.


Als je dan ook nog op de flanken twee dezelfde types hebt staan, nooit buitenom en a'la Remie een bal in de box kan krijgen dan weet je dat je met dit middenveld steevast vastloopt.

Otje zoals ze hem bij fox noemen, ik noem hem liever "De mug" hij is irritant en werkt zich 2 slagen in de rondte om echt de tegenstander pijn te doen maar heeft totaal geen rendement, vroeger ging je over de zeik op spelers als Bobson, Hersi en Diba.. Verschil is dat die op ere divisie niveau minimaal 8x scoorde en andere in stelling brachten.

Dogan kunnen we nu wel stellen, uit het verkeerde hout gesneden om te strijden voor elke meter, straalt uit waar wij bij NAC niets mee hebben.

Rest mij te zeggen dat we met dit materiaal gewoon de eigen kweek maximaal moeten laten groeien, en dan maar Sydney vast in de basis en Bohui op de flanken en op de andere kant De Mug, alle andere varianten hebben gefaald.

13    
naxioma

Elk jaar langer in de eerste divisie, maakt het lastiger om terug te keren naar de eredivisie. Toeschouwers aantallen en het budget zullen (langzaam maar zeker) teruglopen en het tekort zal opkopen. Daarnaast is het in het hedendaagse voetbal zeer moeilijk talent langere tijd te binden, waardoor bouwen op doorgestroomde eigen jeugd vaak een illusie blijkt. Daarnaast is de waarde van hetzelfde talent veel minder als NAC eerste divisie speelt ipv eredivisie. Er is maar één manier om deze neerwaartse spiraal te doorbreken en dat zijn gerichte investeringen in versterking van de selectie, waardoor promotie wordt afgedwongen. Dat kost minimaal een paar miljoen. Mocht dit in de huidige verhoudingen niet mogelijk zijn, dan doet NAC er goed aan op zoek te gaan naar investeerders die dit wel mogelijk kunnen maken. Op deze manier doorgaan leidt alleen tot frustratie en voortdurende kapitaalvernietiging.

12    
Een ander geluid

@ buurman. Ik moest mijn zoon vrijdag ophalen in Eindhoven en mijn clubje speelde daar. Ik ken Edelenbos niet. Tussen meerdere stiekeme NAC supportes gezeten, heb ik toch echt meer dan 10 serieuze doelkansen geteld. Zeg 1 per 8 minuten in een uitwedstrijd!
Dat heb ik in thuiswedstrijden vaak niet gezien.
En ja dan is 0 - 0 balen maar ze hebben er alles naar vermogen aan gedaan incl. de trainer.

-1    
D'N Klaagmuur

@Harrie: tja, zal ik even de reacties terug gaan halen over Seuntjens van de gemiddelde bezoeker hier?

Was te slecht, te oud, moest niet zoveel eisen stellen enz.

Nee lekker duurzaam promoveren.... Over 8 jaar misschien ja.

3    
Rens

Zo blij dat het ophemelen van willem wijs nu gelijk is afgelopen.
Nooit begrepen dat kudde gedrag om dat allemaal te roepen.
Trainer zonder papieren en zonder ervaring, gelijk door de mand gevallen om niet aanvallend te spelen of aanvallend te wisselen, tegen Helmond.......
Nee, dit broekie is er nog lang niet klaar voor.

1    
Halve haan

Ja eindelijk een trainer die poppetjes op zn plaats zet. Die het wel snapt en zie een verdienstelijke 0-0 bij hekkensluiter Helmond. Ik denk wel dat wel van een Willem Weijs effect mogen spreken. Contract voor het leven die man.

6    
Adje

Ga al 50 jaar naar NAC maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt voor mijn gevoel. Veldbezetting zeer zeer matig. Veel trainers versleten en een pijnhoop in het bestuur en bij de aandeelhouders. Bang mooie jaren nooit meer terug gaan komen als je dit soort beleid voer. Al die veranderingen hebben niets opgeleverd wat we allemaal wel hoopte. Er is maar een ding goed bij NAC en dat is het publiek wat er iedere week in grote getale zit. Die laten je eigenlijk nooit in de steek.

16    
Jf

O nee de volgende speler staat op de radar van menigeen om af te branden en kan er weer helemaal niks van.
Ditmaal is Dogan de kop van jut. Sommige zelfbenoemde kenners schelden hem uit als dikke.

Nee deze jongen heeft er afgelopen seizoen aardig wat gescoord maar kan er werkelijk niets van. Of is dit weer een gevalletje muhren, Mats enz allemaal eerder verweten niet te kunnen voetballen maar bij andere ploegen altijd beter.

Die vrije trap van Dogan was op de paal dus dat is gewoon jammer.

Fred1 noemt het zaalvoetbal en is niet te spreken over Nac maar mijn gevoel geeft aan dat het een scorebord criticaster is.

6    
Halve haan

Er zit te weinig scorend vermogen in dit NAC. Dat is een resultaat van aankoopbeleid maar ook van opstelling. Altijd beginnen met doelpunten opstellen. Aan overwicht en kansen heb je geen reet. Sentjes was geen verkeerde geweest.

9    
sjef de gevulde koek

Ik heb gister goed gekeken. Zo extreem slecht was het niet. Je mist gewoon heeeeeeeel veeeel vertrouwen dat zie je aan alles. Je ziet ook gewoon dat sommige gasten niet vrij uit spelen en over alles twijfelen. En je mist iemand die makkelijk een doelpunt kan maken. Waar gister wel me broek van af zakte was Van Ahnolt wat een drama als die in de buurt van de 16 kwam ging alles fout. Ook Dogan was een drama en dat tegen Helmond sport. Je mist gewoon een hoop kansen zoals altijd en dan maak je het jezelf moeilijk. Nogmaals Van de Hecke gaat niet meer uit de basis dus denk dat Monsalve de lul is.

21    
Betweter

Ik zie hierboven de naam Remie vallen. Toch wel gezien als 1 van de clubiconen. Echter wanneer er social media was in de tijd dat Remie bij NAC voetbalde, zou hij nooit zo’n clubicoon zijn, als dat er nu over hem wordt gesproken. Dan was hij in zijn tijd ook afgezeken en tot op het bot beschadigd.

Wat een teringzeikers zijn er op deze website zeg. Meningen ventileren prima, maar mensen afzeiken ? Schandalig !

-14    
Sp1

@betweter

Je naam wekt al irritatie op, maar je opmerking over Social media en Peter Remie slaan al helemaal de plank mis.2    
Brabo F1

@ een ander geluid.
Toch opvallend dat er gelukkig nog positieve geluiden zijn. Deze vriendelijke man die een objectief beeld geeft dat NAC beter was als de uitslag doet vermoeden. Hij kreeg ook de meeste duimpjes omhoog in tegenstelling tot die eeuwige negatievelingen die geloven dat een kampioensteam met een budget onder de 10 mio in 2020 te kopen is. Opbouwen kost tijd, niet geld. Volgend jaar Kampioen. Beter nog ern jaar bouwen. Hup NAC!

9    
DunErwt

Laaste dagen weer veel trollen op de site die proberen "het valt wel mee komt allemaal goed" polonaise op te starten.

-1    
Nr. 20

Elftal moet groeien. Ben het wel met Fred eens. Probleem ligt op middenveld en aanval. Teveel zaalvoetbal. Een beetje combineren is goed maar echt alles wordt gecombineerd tot eind. En dan die krulschotjes op goals....maar goed verdediging is prima. Monsalve op plek van aanholt en rest staat. Rosler, Riera en Hecke moeten het samen maar uitvechten. Ervaren middenvelder erbij en dan 3 op middenveld met 1 met punt naar voren. Voorkeur aankoop- i ilic en l Ilic. Voorin buitenspelen erbij Bohui en van Hooydonck en dan vastigheden erin.
Wat betreft trainer te onervaren. Moet nog rijpen als assistent.

8    
Frans Breda

Ik vraag me echt serieus af of de mensen die hier zo ontzettend negatief zijn over gisteren of de wedstrijd niet hebben gezien en/of mijns inziens totaal geen kijk op voetbal hebben?

Ik denk dat je gisteren de tweede helft sinds lange tijd weer een NAC hebt gezien dat aanvalt en volop kansen creëert. En ja, het is tegen Helmond. En ja, we missen stootkracht voorin. Al heeft dit zeker deels te maken met vertrouwen van de spitsen. En dat bouw je niet in één week op.

Als je gisteren 0-2 / 0-3 had gewonnen had voor iedereen het lek boven geweest met deze tweede helft? Kijk daar aub is een keer doorheen.

2    
Jf

Dunerwt ik heb al vaker gedacht dat je nickname te relateren valt aan je inhoud maar trollen is toch echt wat anders. Sommige zien het glas halfvol en sommige zien alles half leeg. Jij noemt het een trol de ander noemt het een realist of een positivo. Daarnaast heb ik nog niet eerder gezien dat negativisme tot een positieve uitwerking komt.

Ik ben van mening dat de huidige instelling van de supporters ervoor gezorgd heeft dat het zo slecht gaat met onze club. Ik denk namelijk dat de leiding ook vaak dezelfde emotie handelt en over weinig kennis beschikt.

8    
Buurman

Beste ander geluid. Je trok de conclusie " onder deze leuke jonge trainer kan het best een leuke tweede seizoenshelft worden." En dat na de een 0-0 in Helmond. Ik ben het er ook niet mee eens , inderdaad kun je met veel geluk met een paar goals verschil winnen, maar met veel pech kun je deze wedstrijd door een paar counters van Helmond ook verliezen. Deze selectie is helaas niet meer dan subtop keuken.
Echter ik schrijf steeds dat we inhoudelijk dienen te blijven en nu viel ik zelf even, uit frustratie, uit mijn rol. Excuus daarvoor.

7    
De echte Peerke

Wie haalt El Allouchi is naar de bank? Als er op korte termijn geen scorend vermogen en diepgang bijkomt , dan mag je het woord promotie als directie nooit meer uitspreken.

3    
Scheppioni

Willem heeft mijn inziens wel veel potentie, dus ik sabel zeker hem niet na ene wedstrijd neer, dat wisselen kan ik me inkomen, we creeerenin ieder geval genoeg, wat ik Willem wel het meest kwalijk neem, dat hij die luie dogan die laatste vrije trap laat nemen en niet de Sydney !!!???Dogan voelt zijn eigen goed, is gewoon lui Willem, storend in je team !!!! Beginners blunder ten top, hopelijk wordt ervan geleerd !

5    
Real Robert

@Ernie. Wat betreft een zogenaamde jonge ploeg, valt dat met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar wel mee!
De tijd, die jij deze ploeg wilt geven is er helemaal niet.
3 van de jonge spelers zijn over een half jaar al weer weg,
een aantal andere spelers hebben simpelweg al bewezen het niveau niet te hebben om mee te groeien in een kampioenskandidaat.
Aan het eind van dit seizoen moeten we qua selectie weer helemaal opnieuw beginnen en zie spelers als El Allouchi, Stokkers of Filipovic maar eens ergens te slijten. Over Kali en Carolina maar niet te spreken!
We zitten in een vreselijke spiraal naar beneden.
Er zullen miljoenen nodig zijn om de schade van de laatste jaren te herstellen. En vooral ook een beter management, met vooral een bekwame en ervaren TD, met een netwerk.
Van Wonderen: geweldig, maar die man is wel gewend om in een professionele omgeving te werken en die komt dan bij ons terecht! Is ook geen man die veel accepteert, wanneer hem iets niet bevalt. En dat met die onbenullige, eigenwijze Belg.

-3    
Bal gehakt

Gelukkig hebben jullie nagatievelingen allemaal je sporen al verdiend in de voetballerij..... not!!!

Als jullie het zo veel beter weten kom dan met geld om zo een beter team te kopen.

En dan nu gelijk onze Willem afzeiken, waar halen jullie de brutaliteit vandaan ? Die gast heeft meer verstand van het spelletje dan 90% wat hier reageert.

23    
Buurman

In ieder geval gaan we door elkaar aan te vallen niks bereiken. En de sfeer gaat nog verder naar de kloten. Ik doe ook niet mee aan discussies over spelers persoonlijk. Deze selectie komt helaas gewoon ernstig tekort om te promoveren. Maar om van NAC weer NAC te maken dient er een andere top met visie en beleid te komen. En daarmee zeg ik helemaal niet dat je disrespect moet tonen voor de huidige eigenaren. Maar op de manier zoals die bezig zijn zullen we steeds verder afzakken. Ik hoop dat supporters dit willen begrijpen. Veel supporters laten zich voor de gek houden met termen als duurzaam promoveren en transferwaarde creëren. Geloof me , duurzaam promoveren bestaat in het voetbal niet. En aan deze selectie zul je nooit tonnen, laat staan miljoenen, verdienen. Zie onder ogen dat NAC momenteel een fiasco is en een hele tijd zal blijven. We gaan nog best een paar keer winnen dit seizoen maar ook verliezen. Promotie zit er niet in , en als er niks veranderd gaan we komendr jaren eerder nog verder afzakken. Tot besluit ; ik hoop ongelijk te hebben.

7    
jvt

Beste mensen,

We hebben het over een wedstrijd tegen Helmond, nummer 1-na-laatst. We hebben het over 10 kansen, poeh poeh.

Onze Weijsneus geeft aan dat er geen afspraken zijn gemaakt over vrije trappen, beginnersfout. Weijs geeft aan dat ie de beschikking heeft over drie goeie spitsen, een inschattingsfout. Deze trainer forceert niets. Nee deze "trainer" snel laten rijpen bij een nog lager elftal.

Maar ook een Van Wonderen niet halen, past totaal niet bij wat supporters willen zien, bevlogenheid, weer iemand die het allemaal nog moet leren, maar onze introverte, schijnheilige TD en niet commercieel scorende AD wensen geen sterke persoonlijkheid als trainer, bang om overruled te worden. Laten we dat nou net wel nodig hebben.

Overigens zal een nieuwe trainer zonder versterkingen ook weinig kunnen uitrichten. De benodigde versterkingen, wat iedereen aan het begin van het seizoen zag aankomen, is een geweldig brevet van onvermogen van deze technisch manager die zich persé directeur wilde noemen, ook al zo'n teken aan de wand. Daarnaast was het een tweede vuile bezuinigingsmaatregel want 5 maanden een speler huren of een heel seizoen. Ach we lopen die puntenachterstand in de tweede helft wel in. Blijkt nu onmogelijk met het gat met de ploegen erboven, ploegen in meervoud.
De eerste leugen was de 10+ extra budget.

We hebben ingekocht op fitheid, gefeliciteerd . We hebben nagelaten schoon schip te maken, want ook Van Anholt, Verschueren, El All is leuk voor erbij maar zijn geen dragers. Versterken is beter dan wat je had. NAC was financieel al dood en is dat nu ook sportief. Allerlei mensen hebben zich verrijkt aan NAC en sommigen doen dat nog. De laatste stuiptrekking en straks heeft het aan van alles gelegen behalve aan de onervaren ongeschikte zichzelf. Fijne dag.

7    
DunErwt

@JF

Sorry ben ik niet met je eens.
Voordat je alles bij ons de supporters legt begint het toch echt op het veld.

2    
Beultje

Wat hebben spelers als VERSCHUEREN , EL AL. VAN AANHOLT nog te zoeken in een 11 tal als je wilt promoveren

8    
F3

Zucht, en ook het gezaag aan de stoelpoten van Weijs is begonnen. Met deze selectie kan geen enkele trainer wonderen verrichten, deze heren kunnen simpelweg niet beter (ook niet in het engels).

16    
Martinus

Ongelofelijk.
1 wedstrijd. 90 minuten krijgt een nieuwe trainer voor iedereen hem neersabelt. Nog niet eens eigenlijk.

Je kon geen verschil van dag en nacht verwachten, maar ik zag desondanks véél verschil. Aanvallende intenties, Verschueren in een andere rol, het laten staan van een ploeg om ze vertrouwen te geven.

Nee, de 0-0 is niet voldoende en ja, Weijs maakte wellicht fouten in zijn 1e (!!!) wedstrijd als hoofdtrainer. Maar gedraag je nu eens hier in je commentaar. Steun de groep. Sommige reacties zijn misselijkmakend. Anders zijn wij als support net zo goed onderdeel van het probleem.

9    
Buurman

Nog mijn mening betreffende de trainer.
- geen enkele trainer gaat met deze groep promoveren.
- het ontslag van Ruud was niet te voorkomen, als je geen klik hebt met de directie en de directie niet met jou is het einde oefening.
- geen medelijden hebben met Brood, krijgt zijn salaris keurig gestort en komt weer aan de bak.
- WW is een heel goeie assistent, maar dat is iets anders dan goeie hoofdtrainer. Er valt nog niks over te zeggen. Mijn indruk is wel dat Willem als assistent beter op zijn plaats is. Maar mogelijk is die indruk fout.
Algemeen ; onbegrijpelijk dat er geen paar goeie spelers worden gehaald.

0    
Breda

Lang verhaal kort, weer een klote zooi. Hoe lang blijven de supporters dit pikken?

0    
Sjak

Wat lopen jullie te zeiken. Laat die gasten eerst eens 5 wedstrijden achter elkaar in dezelfde formatie spelen. Bij Brood is er 0 automatische opgebouwd. Ja ,we gaan nacompetitie spelen en laten we dat astumblief doen met een ingespeeld team. Voetballend zag het er goed uit, ook verdedigend. Veel kansen gemist, en ja daar moet nog gesleuteld worden. Maar dat gelijk afbranden hier.. Probleem is, in ieder geval met oudjes die hier reageren is dat ze het spiegelen aan vroeger tijden. En dat was goed, nou met fases was het toen ook bagger, alleen door al het gezuip ben je dat vergeten!

3    
sjef de gevulde koek

De vraag is wel idd hoe lang blijven wij dit nog pikken. Onze Ad en TD gister in geen velden of wegen te bekennen zijn ze ondergedoken ? Vrijdag tegen Jong Az gaan we weer als makke lammeltjes zitten kijken of komen er wat spandoeken tegen de aandeelhouders en onze Luuc.

2    
Een ander geluid

@buurman..sjiek dat je zo reageert.
En ik deel je mening dat met deze selectie wij niet promoveren. Daar is een sterke routinier op het middenveld voor nodig.
@topic , de jonge spelers gaven voor hun nieuwe trainer alles.
En ja, ik had sommige dingen anders gedaan. PvA had ik gewisseld voor Robin Schouten want daar lag echt veel ruimte voor een opkomende back.
SvH had ik eerder ingebracht maar op dit kunstgras kiezen voor een techisch iets vaardiger spits met minder loopvermogen kan ik begrijpen.
Fijn weekend eenieder en tot jong AZ !

-2    
Martinus

Ik hoop niet tegen de AD, Sjef. Moeten de supporters nu al het lange termijn beleid van hem veroordelen? Binnen een jaar? Ik mag toch hopen dat we eindelijk iemand wat tijd gunnen.

-1    
Arie

Die Durum Dogan is fysiek dat zeker, maar loopt geen meter te veel, broekje moet schoon blijven en is een eenmansleger. En Sydney laat zich weer de kaas van het brood eten. Bang om zn Turkse fanbase, van papa, over zich heen te krijgen?

De zaalvoetbalvariant is logisch met allemaal dwergen en lichtgewichten.

Een beetje TD heeft Dogan trouwens zo voor een paar ton, met bankgarantie dit keer!, aan een Turkse middenmoter gesleten.

3    
Dos

Jvt

Zoek een andere club, dit moet niet goed zijn voor je gezondheid.
Sterkte.

10    
Badeend

Wauw. Zeldzaam hier hoe dom en kortzichtig de meeste meningen zijn. En 90% daarvan heeft de wedstrijd niet gezien maar brandt Dogan af op zijn uiterlijk en Weijs op het feit dat hij "slechts één wissel doorvoerde". Dat noemt zich dan "supporters". Echt te gek voor woorden.

De geschiedenis herhaalt zich overigens want de verwijten die hier nu over en weer geslingerd worden, zijn EXACT dezelfde als die destijds voor de tijdelijke ondergang van DROL (en als tegenbeweging de verdere opkomst van BSR) veroorzaakten. Treurig, maar vooral ook jammer dat beide sites een hier óf zelf actief aan meedoen óf een podium blijven geven voor die zuurpieten die nou eenmaal alles afzeiken, en daarmee wederom tweespalt proberen te zaaien onder de (digitale) supporters. Hou daar nou eens mee op en sla de handen in elkaar.

Dát is wat NAC kan helpen. Niet dat eeuwige zure gezeur.

0    
Buurman

Beste ander geluid. 👍

9    
Badeend

Het andere "enige" wat NAC kan helpen, is een sympathieke, verstandige trainer die de club snapt én de tijd krijgt. Dat zou Van Wonderen best kunnen zijn. Had óók Brood kunnen zijn maar blijkbaar waren de verhoudingen vanaf het begin vertroebeld, en kon Ruud daar zelf ook niet mee omgaan.

Van Wonderen, Weijs en Molhoek - en die 2,5 jaar laten zitten, koste wat het kost. Daar komen we verder mee. Dan maakt het eigenlijk niet eens uit of het Van Wonderen is of iemand anders.

Niet met dat opportunistische gelul over specieke spelers of over een trainer waar je na 1 wedstrijd al een oordeel over velt. Echt te dom om te poepen.

-1    
Ernie

@real robert
Oplossing?

1    
D’n Bas

Ik denk dat we wat meer naar ons zelf moeten gaan kijken en proberen de club en de spelers te steunen. Dogan wordt net zo afgekraakt als muhren en seuntjes (al voordat hij zou komen) en kijk eens wat ze nu presteren bij hun huidige club. Het zou ons, denk ik, helpen als we ons verdiepen in waarom muhren bijvoorbeeld nu wel goed presteert. Of we blijven bier en kut roepen en daarnaast de spelers en de technische staf bij elke mindere gelegenheid af te kraken.

-11    
Wallie

Haal Tevrede en Rosheuvel terug.

1    
Mo

@ d'n Bas

Voor een deel klopt jouw opmerking wel, maar ook voor een groot deel niet. We kijken tegenwoordig naar Jong NAC, goed genoeg voor het niveau van de KKD, terwijl sensationeel eredivisievoetbal de basis is van de NAC-cultuur. Toch niet gek dan dat er zoveel kritiek is...... De aandeelhouders zoals,Burema, Van Weelde en Van Aalst schofferen de supporters en laten marionetten de kastanjes uit het vuur halen! Ronduit schandaling! Langzamerhand komt de supportersschare in opstand!

-2    
jvt

Brood wilde vorig seizoen niet de nodige aanpassing doen en ontbrak hem aan de broodnodige bevlogenheid en professionaliteit in de trainingen.

Van Van Wonderen, een te lieve voetballer, kun je geen wonderen verwachten. Dat je met de beste jeugd van Nederland een paar dagen mag werken wil niet zeggen dat je dagdagelijks een goede trainer bent.

Maar deze oh zo zwakke TD neemt weer een introverte nette trainer . Kees, blijf er van af, het is een slangenkuil en beschadigd alleen je mogelijk carriere. We hebben nood aan een flagmatieke, ervaren, harde en eigenwijze trainer met veel uitstraling die bij MC potten kan breken. Die schijt heeft aan wat de TD bij elkaar heeft gebracht en wat zijn visie is "goedkopere jonkies met veel groeipotentieel en marktwaarde' Maar met de ambitie om direct duurzaam te promoveren. Een lachertje.

0    
Sjak

@badeend

Amen!

3    
Fred1

@ JF , ja klopt ik ben een scorebordcriticaster, maar daar is wat mij betreft niks mis mee.
Het gaat er om wat er aan het eind op het scorebord staat , want de insteek moet toch altijd winnen zijn lijkt me.
En hoe je wint zal me in deze fase worst zijn.
Ik keek vannacht Fox terug en die hakballetjes daar was Kraaij lyrisch over, maar het lijkt mij dat in de hoofden van sommige spelers dit prioriteit nummer één is , maar ik heb nieuws , dat levert geen punt extra op.
Een trouwens een kop van jut zoeken is zo moeilijk niet, die dient zich vanzelf wel aan in de vorm van Dogan.
Ik heb nooit eerder zo'n luie vlegel in het veld zien staan.
Ik hoor hier iemand zeggen dat het met Sydney waarschijnlijk ook 0-0 gebleven zou zijn, die kans was denk ik inderdaad groot geweest , maar de aanvoer is ook dramatisch, er komen gewoon geen voorzetten laat staan diepe ballen.
Met Dogan zijn de mogelijkheden héél beperkt, is alléén met zijn kont naar de goal aanspeelbaar, hoog is een utopie want hij komt niet omhoog en elke bal onder kniehoogte raakt hij kwijt.
Logisch dat je dan niet scoort.
Nu is te zien dat in counterploegje Oss het scoren van Dogan slechts een eenmalige opleving was, daarvoor wist hij het net ook nergens te vinden en moest overal weg en was zelfs een seizoen clubloos.
Op het middenveld of op de vleugel staan vlieggewichten als Elalouchi , Boussaid en van de Gaag , schoten uit de tweede lijn missen elke richting en kracht.
Ik blijf van mening dat een spits lengte moet hebben en ballen moet krijgen.
Wat Willem Weijs deed was zéér onverstandig en van dezelfde orde als wat Brood flikte door te zeggen dat Verschueren zijn beste rechtsback is, dat flikt hij nu zelf ook met die aartsluie Dogan.
Van dit soort opmerkingen gaat die Dogan niet plots meer bewegen hoor.
Dan is er geen weg meer terug en daarmee geef je ook de in mijn ogen betere spitsen die er achter zitten niet het vertrouwen om zich terug te knokken.
Dit is een geweldige blunder die hij heeft gemaakt, hij had moeten zeggen niemand is zeker van een plek en iedereen moet voor zijn plek knokken.

0    
Real Robert

@ernie. De "oplossing"is m.i. de overname door een (buitenlandse) partij, die werkelijk met geld komt.
In Engeland, en dichterbij op een ander niveau, Belgie, loopt dit over het algemeen goed. Zijn er Britse supporters, die erom malen, dat hun club in handen van een Thai is of van een Rus? Er zijn daar wachtlijsten voor seizoenskaartten!
Het zijn toch de supporters (en locale sponsoren) die het hart van een club vormen (Zie Twente of zelfs Roda).
Slechter dan nu kan het eigenlijk toch ook niet? Alleen die rol van een Edelenbos al. Onze club is in handen van rijkaards, die werkelijk niets van het runnen van een bvo weten. Wijngaarden runnen is hun hobby!
Er zit dit jaar niets meer in, daarvoor is de selectie te zwak. Met dank aan een onbenulige Belg.
En de tijd dringt. We lopen steeds verder achterop.
Wanneer die BeNelux competitie er komt zitten wij al op het 3e niveau, met clubs als Willem II, Utrecht of Twente steeds verder van ons weg fietsend.

3    
Nacman

Wat een slechte beurt Willem assistent meer niet voorlopig dogan is geen spits hij moet om een spits heen spelen

8    
Arie

Dogan moet helemaal niet spelen! Die moet je verpatsen voor een paar ton, samen met Pele het liefst, en daar voetballers voor terughalen die wel bij de club passen. Van der Boomen, Seuntjens, Leemans, maar ook Van Crooij, Spierings dat soort gasten met de juiste kop. Geen primadonna's met een eigen BV.

15    
Dun Diëe

Onze interim ie zo dapper is om zonder ervaring deze tijdelijke klus aan te pakken wordt na één gelijkspel tegen een laagvlieger al voor "wijsneus" uitgemaakt. Sjiek hoor.

Natuurlijk is Willem Weijs niet de oplossing voor dit moment. Net als dat ik er aan twijfel of van Wonderen dat gaat zijn. Maar om Weijs hier nou op zo'n manier af te vallen... Wat kan hij er nou aan doen?! We mogen al blij zijn dat hij de job voor dit moment op wilde pakken! Schaam je, NAC supporters. En richt je pijlen op degenen die de bron van alle ellende zijn.

9    
Jan Bril

Onze grote drie heb en zich in het eerste kwartaal van 2019 een ongeluk gezocht naar een stevige directie. Toen dat niet lukte mocht Edelenbos het proberen. Twee weken later had ze het al voor elkaar. Twee mislukkelingen. Een van Heerenven en een van sint Truiden.

Hoe kun je als grote drie dit goedkeuren? Ze zet jullie als een stel kleuters te kakken en jullie vonden dat goed. Jullie vinden dat blijkbaar nog steeds goed want ze zitten er nog steeds en richten jullie eigendom steeds verder ten gronde.

3    
Badeend

Jvt

Je vergeet helemaal je debiele stokpaardje dat NAC "alleen gered kan worden door een oud-international als trainer".

Oh wacht....

-7    
Diep Holland

Plaats dit als column!

Canjels 10
Heintje van Gastel 10
Fransje Bouwmeester 10
Pierre van Hooidonk 10
Lazeroms 10
Jacques Vissers 10
Pelckmans 10
Kees Kuys 10
Peter van de Merwe 10
Rob Mul 10
? 10

Siem Plooier 10Kortom , referenties en richtlijnen volop

Maak van deze succes-set je bestuur . Wortels
in het verleden , bloei en vrucht in heden en toekomst.

Dan doe je iets met 108 jaar geschiedenis.

Diep Holland

7    
NAC70

Sinds onze grote "redders" de aandelen van onze club in handen hebben ( eind 2013) is het 1 grote droefenis, met een tijdelijke opleving in de na comp van 2017. Ze zijn domweg alleen maar bezig met pappen en nat houden. Totaal niet in staat gebleken om de afgelopen 6 jaar om op technisch vlak voor wat betreft het 1e elftal rust en stabiliteit te creëren. Oftewel ze zijn niet geschikt voor hun rol. Zolang ze perse hun ingelegde geld terug willen hebben veranderd er helemaaaaal niets... en dat is verdomd jammer..😔

-1    
ome cor

Gelukkig hebben we niet met volle overtuiging en ruime cijfers gewonnen gisteren....

Wat zouden alle "bezorgde die hard support" moeten beginnen wanneer er niks te zeiken, te zagen of te zeuren viel.

-Speelt Jantje, dan had het Pietje moeten zijn (en vice versa)
-Wordt er gewisseld dan is het een verkeerde wissel.
-Wordt er 1x gewisseld dan is het te weinig, wordt er 3x gewisseld dan is het te veel.
-Ja Weijs moet het doen.
-Nee Weijs moet het niet doen.
-Ja met oud spelers werken.
-Nee niet met oud spelers werken.

Over 1 ding zijn we het allemaal eens: NAC is het lachertje van het Nederlands betaald voetbal !

En daar past de aanhang perfect bij !!!


5    
F7B

Zoals Weijs zelf al aangeeft draait voetbal om details. En dat is precies wat er al jarenlang mist bij NAC. Dit vind je terug in het veld, maar zeker ook daarbuiten. Vaak mis ik de details in professionaliteit, organisatie, communicatie en aanpak. Ik ben er van overtuigd dat dit onbewust merkbaar is voor de spelers, waarbij je dit uiteindelijk weer terugziet op het veld.
Om dit op te lossen hebben we op verschillende posities in het veld, in de organisatie en in de bestuurlijke functies andere mensen nodig. Alleen het probleem is dat diegene die het niveau kunnen halen en de details inzien niet bij NAC willen werken. En aangezien we telkens maar blijven falen is er uiteindelijk niemand meer die zich in deze slangenkuil durft te bevinden. NAC is een slechte plek om je CV te verrijken.

1    
Henri

@Fred1
Ik heb een aantal weken geleden al geschreven dat Dogan een ééndagsvlieg is. Deze jongen was linksback/verdedigende middenvelder bij Sparta. Dan heeft de trainer van TOP Oss een lucky shot met hem in combinatie met Bryan Smeets en formeert een countersysteem met zijn ploeg waarbij iedereen in dienst van deze twee speelt en met succes. Dogan scoort veel. Maar eredivisiclubs willen dit trucje van hem nog één jaar zien. Zekerheid voor alles. De enige NL club die hem nu wil hebben is NAC. En toont Dogan aan dat hij een ééndagsvlieg is. Moet je als NAC in de KKD een counterspits kopen? Hoe functioneert zo'n speler eventueel zonder vaste maatje Smeets, Hoe functioneert hij als niet het hele elftal ten dienste van hem speelt? Zullen dergelijke analyses bij NAC gemaakt worden? Ik weet het antwoord wel. Ook de reden van het feit NAC altijd met niet uitgebalanceerde selectie heeft te maken. Oftewel technisch hapsnapbeleid. Zonder visie en filosofie wordt het nooit meer iets.

2    
Nacdictive

Als er nu supporters zijn die WW nu al helemaal afzeiken, kun je zien hoe ziek de club is in elke geleding.. niet enkel de CvA, maar ook 'supporters', we zijn niets meer dan een doodzieke club zonder support.

0    
Joop

Nieuwe trainer hoeft niet maar ze moeten nu toch wel toegeven dat er minimaal 2 ervaren spelers bij moeten een Ralph seuntjes type

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja