Overal waar we komen

Clubs akkoord met compensaties

DeWeesJr

NAC krijgt van de KNVB 50.000 euro. Een meerderheid van de clubs is gisteren akkoord gegaan met deze compensatieregeling.

NAC had ´recht´ op deze compensatie omdat het haar periodetitel niet kon verzilveren in de nacompetitie. De competitie werd vroegtijdig beëindigd en daarom werden er aan het einde van het seizoen ook geen play-offs meer gespeeld. Ook Volendam wordt gecompenseerd met een bedrag van 50.000 euro. Cambuur en De Graafschap krijgen ieder ongeveer 400.000 euro. 

De clubs kwamen gisteren samen om het Deltaplan te bespreken. Het deltaplan heeft als doel het voetbal door de coronacrisis te leiden. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Volgend bericht
NAC bovenaan veldencompetitie 10 reacties
Terug naar overzicht
9 Reacties
32    
Spitfire

Het is wat het is, en het is niet anders.

Rug rechten en door

22    
Ratjeduneerste

'Voetbalwereld door de coronacrisis leiden'

Vervolgens een potentieel misgelopen promotie compenseren met 50.000 terwijl clubs als ADO en RKC (die gedegradeerd hadden moeten zijn) hier financieel veel voordeliger mee uit zijn....

32    
Spitfire

Het is wat het is, en het is niet anders.

Rug rechten en door

10    
Stijn076

't is niet anders. Natuurlijk hoop je op meer maar we zitten nu in een situatie waar niemand om heeft gevraagd.

Hup NAC!

25    
DenN

Opvallend dat de KNVB nu wel de meerderheid volgt en dat bij de promotie/degradatie stemming compleet negeerde.

16    
Gewoon Stroef man

Niet leuk voor ons, maar gewoon een prima beslissing vanuit Zeist. Je had ons eens moeten horen als wij ons in het schuitje bevonden van cambuur. Die werden slapend kampioen. Zwaar genaaid.

9    
Toontje

Eigenlijk een fooi
Je mist twee keer volle bak in de nacompetitie
Je mist eventuele promotie

Staat totaal niet in verhouding met bedrag.

3    
scheppioni

Blijft belachelijk 50.000, maar we doen er geen klote aan, blik op vooruit nu !

3    
Joop Klepzeiker

Mooi meegenomen, niet meer en niet minder. Zeer benieuwd of de KNVB Cambuur en De Graafschap komend seizoen nog verder gaat helpen met het vergemakkelijken van promotie. Beiden hebben kwalitatief wel een jasje uitgedaan als je het mij vraagt. De Graafschap heeft de selectie zelfs al rond; daar word ik niet warm van. En ook de vaak genoemde Seuntjens begint op leeftijd te raken.

Desalniettemin eerst naar onszelf kijken. Als Monsalve en Dogan weg zouden gaan, komt er met de miljoen van Heckie voldoende budget vrij voor gerichte aankopen. Er is veel vertrouwen in de trainer, de TD krijgt rugdekking van de RvC, de AD heeft alles te winnen; wat dat betreft ziet de situatie er beter uit dan vorig jaar. Hoewel NAC natuurlijk met veel supporters en horeca-omzet grotere Corona-klappen op dient te vangen dan zo ongeveer de rest van de KKD samen.

2    
Breda F2

@ joop klepzeiker.

Het is inderdaad een verademing tov afgelopen seizoen. Zou fijn zijn als deze trend voortgezet wordt.

Laad alle berichten na dit bericht in