Wij gaan niet opzij

De eerste werkdag van Mattijs Manders

Benn076

Omdat het gisteren Pinksteren was, is vandaag onze nieuwe Algemeen Directeur Mattijs Manders op het trainingscomplex in Zundert gearriveerd.

Zoals gebruikelijk bij de aanstelling van een nieuw directielid horen daarbij diverse interviews. In verband met de maatregelen op Zundert dit keer niet voor een vol persvak, maar wél drie hele minuten op het communicatiekanaal van de club. Ga er lekker voor zitten en maak kennis met Mattijs Manders:

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
11 Reacties
45   2  
BredaParel

Ik moet altijd smakelijk lachen om de mannen van VI, maar laat ze maar eens zien dat ze hier ongelijk in hebben! Laat ze een poepie ruiken, Manders!

21   2  
braze

Welkom. Vol verwachting wacht ik op de 3 uitgewerkte begrotingen en de consequenties daar van.
Vooral hoeveel ruimte er is om de selectie op promotiesterkte te krijgen.
Kom dan snel met een nieuw interview.

45   2  
BredaParel

Ik moet altijd smakelijk lachen om de mannen van VI, maar laat ze maar eens zien dat ze hier ongelijk in hebben! Laat ze een poepie ruiken, Manders!

18   27  
hophop

En weer drie minuten en zeven seconden van mijn leven die ik niet meer terug krijg. Kan er iemand bij NAC wel fatsoenlijk interviewen, of is met Matthias de laatste weggegaan? Een tip voor NAC, laat dit voortaan doen door een medium dat niet van jezelf is.

14   30  
dingsdag4president

Uit betrouwbare bronnen heb ik gehoord dat Dingsdag beter was geweest op deze positie. De RVC koos uiteindelijk voor Manders omdat ze met Dingsdag als trainer van de 0-21 zeker zijn van een aantal miljoenentransfers in de toekomst.

32   8  
Joop Klepzeiker

Precies nul nieuwe informatie in die drie minuten en zeven seconden.

Hoe wordt de selectie promotie-waardig? Waarmee gaat Manders vanuit zijn eigen kwaliteiten het verschil maken? Welke ervaringen neemt hij mee vanuit Den Haag en Zeist waar NAC van gaat profiteren? Hoe ziet hij de samenwerking met TvdA? Op welke manier gaat MM ervoor zorgen dat hij over een jaar nog steeds de AD van NAC is?

Precies een halve minuut nodig gehad om vijf relevante vragen te bedenken. Zo ingewikkeld is het toch niet?

16   3  
Dun Diëe

Aan het geluid te horen is het niet helemaal goed gegaan met de voorbereiding van dit filmpje. Voeg daar de nietszeggende vragen van de interviewer aan toe en hop, je hebt een amateuristisch prutsfimpje waar niemand wat wijzer van wordt.

23   1  
Bart

Mensen die zeggen dat ze hier niets wijzer van worden hebben niet goed opgelet.. als je goed kijkt zie je dat er een paar heerlijke goals gemaakt worden op de achtergrond en ook een paar goede missers! HUP NAC

1   5  
Nicky

Wat een kut instelling... Tweede pinksterdag thuisblijven..

1   2  
den hulk

mooi werk als van de abbeellen gaat vertrekken met het aantrekken van buitelandse spelers

1   6  
Maarten

Enorm slecht voorgevoel met hem. Als een keurige Jack V Gelder al commentaar heeft dan weet je al dat deze Manders al met 2-0 achter staat

2   1  
Bzzz

Niet veel wijzer geworden? Dit is een interview op zijn eerste formele werkdag! Als hij met allerlei grootse plannen - over een echte Disney beleving bijvoorbeeld - was komen aanzetten had ik juiste de rillingen op mijn lijf gehad.

Wat me wel opvalt is dat hij in eld interview het ‘eigen broek ophouden’ benoemd. Hij wil dr 3 tevreden houden in ieder geval.

Succes Mattijs!

Laad alle berichten na dit bericht in