Wij gaan niet opzij

De jeugd: O-21 niet meer ongeslagen, monsterscore voor de O-14

Thiestemberg

Het vlaggenschip van de NAC-Jeugdopleiding is niet langer ongeslagen. In eigen huis verloor de O-21 van directe concurrent FC Groningen. In de andere wedstrijden viel vooral de O-14 op, het team van Robert Braber won met 8-0 van Helmond Sport.

De O-21 kon de voorsprong op achtervolger FC Grongingen vergroten, FC Groningen verscheen echter met een sterk team aan de aftrap en versloeg NAC na een spannende wedstrijd. Nu staan beide ploegen op negen punten uit vier wedstrijden. FC Groningen is echter op doelsaldo de nummer één. Buiten de nederlaag was er nog een tegenvaller voor de ploeg van Michael Dingsdag, in de eerste helft moest aanvaller en basisklant Vieiri Kotzebue noodgedwongen naar de kant met een blessure.

Waar de O-21 wat schade opliep boekte de O-14 een uitstekend resultaat. De leeftijdsgenoten van Helmond Sport werden met 8-0 opzij gezet. Hierdoor klimt de ploeg van Robert Braber naar de tweede plaats in de derde divisie. De O-18 blijft hekkensluiter die ploeg verloor nipt van NEC Nijmegen (2-1).

De andere uitslagen:

NAC O-16 - Vitesse, 1-3
VVV/Helmond - NAC O-13, 2-3
NAC O-12 - Sparta Rotterdam, 11-6
NAC O-11 - Fortuna Sittard, 18-4

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #37 29 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden live! 8 reacties
3 Reacties
27   1  
Adnac

Al met al is de nac jeugd goed bezig dit seizoen. Uiteindelijk zal een goede jeugd opleiding altijd zijn vruchten afwerpen.

27   1  
Adnac

Al met al is de nac jeugd goed bezig dit seizoen. Uiteindelijk zal een goede jeugd opleiding altijd zijn vruchten afwerpen.

19   1  
no-AD

NAC O-21 heeft overigens met 0-1 verloren, dat mis ik in de tekst hierboven.

2   0  
Harrie

Robert Braber is de assistent trainer bij O14, geen hoofdtrainer

Laad alle berichten na dit bericht in