Wij gaan niet opzij

De klapper van BSR #5

DeWeesJr

Een nieuwe klapper van BSR op deze zonnige zaterdag. Dit keer draagt DeWeesJr drie namen aan die hij graag naar NAC ziet komen. Discussieer vooral hieronder wie jullie graag zien komen en kom ook zeker met suggesties.

Joey Pelupessy

Een ambitieus doel, maar zeker niet onhaalbaar. Joey Pelupessy kende in Nederland zijn hoogtijdagen bij Heracles. Verdiende een transfer naar Sheffield Wednesday waar hij in vier seizoenen 105 wedstrijden speelde in de Championsship. Sheffield degradeerde dit seizoen naar de league one nadat de club begon met 12 punten in mindering.

Pelupessy vertrok na de degradatie en is inmiddels transfervrij. NAC is nog op zoek naar een middenvelder en zou een mooie slag kunnen slaan als het deze speler weet aan te trekken. Hij is vooral defensief ingesteld en aangezien Malone wordt gezien als centrale verdediger zou hij die positie prima in kunnen vullen.

Junior van der Velden

Ook centraal achterin heeft Edwin de Graaf aangegeven op zoek te zijn naar versterkingen. Het liefst een linker centrale verdediger. Junior van der Velden voldoet aan deze eisen. De pas 22-jarige verdediger was afgelopen seizoen de defensieleider van FC Den Bosch maar is inmiddels transfervrij.

FC Den Bosch wil door met Van der Velden maar is nog altijd in afwachting van de afwikkeling van de rechtszaak met Jordania. Vanwege zijn jonge leeftijd is de centrale verdediger ook voor NAC een interessante optie. Aangezien hij transfervrij is kan hij vrij goedkoop aangetrokken worden en wordt er eventuele transferwaarde op het veld gecreëerd.

Kristófer Kristinsson

Zeker geen grote naam, maar wel een jongen die vorig jaar liet zien waarom hij werd gehaald bij Jong PSV. Kristófer Kristinsson had moeite om zijn carrière op te starten. De IJslander maakte in 2018 de overstap naar Willem II maar kon daar amper potten breken. Ook de overstap naar Grenoble is nog allerminst succesvol geweest.

Toch was hij afgelopen seizoen bij Jong PSV, dat hem huurde van Grenoble, belangrijk. Met 8 goals en 2 assists was hij bij elke drie wedstrijden betrokken bij een doelpunt. Een voordeel van de aanvaller is dat hij afgelopen seizoen ook op alle posities in de voorhoede heeft gespeeld. Een verhuurperiode met optie tot koop zou voor NAC geen slechte zet zijn. Zeker om de concurrentie voorin te vergroten.

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - FC Den Bosch 15 reacties
Volgend bericht
'NAC wil Velanas van FC Utrecht overnemen' 21 reacties
12 Reacties
32   2  
DeWeesJr (BSR)

@Jos de Wit
De actualiteiten hebben ons alweer ingehaald :(

20   0  
Jos de Wit

"Joey Pelupessy (28) zet zijn loopbaan voort in Turkije. De 28-jarige middenvelder heeft een mondeling akkoord bereikt met Giresunspor. De komende dagen zullen alle papieren afgewikkeld worden.
Pelupessy had ook aanbiedingen van Nederlandse subtoppers op zak, maar opteert voor een lucratief tweejarig contract in Turkije. Giresunspor neemt de middenvelder over van Sheffield Wednesday, waar zijn contract was afgelopen. Er hoefde dus geen transfersom betaald te worden."

Aldus Voetbal International

32   2  
DeWeesJr (BSR)

@Jos de Wit
De actualiteiten hebben ons alweer ingehaald :(

19   2  
Basje

Op Twitter verscheen een bericht dat NAC en City een overeenkomst hadden over jayden braaf maar dat Braaf zelf alleen nog “ja” moest zeggen. Nu weet ik dat dit natuurlijk met een korreltje zout genomen moet worden en moeten we niet vergeten dat deze zelfde man zich 1/2/3(?) jaar terug te groot voelden om voor NAC te komen ballen. Maar alsnog denk ik dat dit iets is om in de gaten te houden houden. Zou voor ons NAC een hele goeie kunnen zijn

21   1  
Ivo

Ik weet het niet met die Jayden Braaf. Dat schijnt best wel een mannetje te zijn die de bal niet graag afspeelt. Ik zie graag meer teamplayers dan pingelaars op het veld.

Achterin is Thomas Oude Kotte ook een optie. Komt van Vitesse en Excelsior. 25 jaar, linksbenige CV.

10   2  
Scheppioni

Ben het met je eens Ivo !!
Overigens bij fc den bosch zijn misschien wel meer interessante spelers .....

4   47  
RICHARDPRAHA

Als centrale verdediger is Sven van Beek een uitstekende optie.

Mensen doen altijd een beetje lacherig over hem omdat hij veel eigen doelpunten maakte maar als pure mandekker zou hij in 1x veruit de beste CV zijn van de KKD.

El Khayati zou de hele KKD aan gort schieten, uitstekende aanvallende middenvelder.


Douglas, die lange van Twente is transfervrij, is ook pas 33 en gewoon een klasse beter dan Malone.

Narsingh is transfervrij en zou voor KKD begrippen een uitstekende flankspeler zijn.

Maar in plaats daarvan zal er wel een of andere gok komen zoals die gast van Jong Utrecht nou...

25   1  
Nac

@RICHARDPRAHA

We moeten opnieuw bouwen niet weer allemaal 32+.

Dit lijkt Steijn zijn lijstje wel😅

3   32  
RICHARDPRAHA

@NAC Ja leuk hoor dat " opbouwen"...zeg maar zoals die aankoop van Kaj de Rooij op basis van 1 goed seizoen bij Eindhoven.

Als je DIRECT kwaliteit transfervrij kunt halen moet je dat gewoon doen.

Sven van Beek is trouwens 26.....

17   0  
Denn

@richardpraha

Ik begreep dat Donnaruma ook nog gepolst is

Leuke namen op je lijstje, maar financieel onhaalbaar.

El Khayatti is daarbij ook niet vertrokken bij ADO om vervolgens mij een andere kkd club aan de slag te gaan

1   3  
NacRijsbergen

Xandro Schenk en Thijs Oosting
Schenk transfervrij en een goed voetballende linkercentrale verdediger naast de killer Adilehou en Oosting jaartje huren van Az als back up van Bilate.

0   0  
Fan uit Zevenbergen

Kali zou wel een goede zijn als vervanging voor Lex Immers 🤣🤣🤣

3   1  
Maurice

Ik roep het al een tijdje .... haal bart meijers gewoon terug ....

Laad alle berichten na dit bericht in