Wij gaan niet opzij

De Rooij: "Haast heb ik niet, fit worden is het belangrijkst"

Das Phantom

Kaj de Rooij raakte vorig seizoen ernstig geblesseerd aan zijn knie en zit momenteel clubloos in zijn herstelperiode. NAC liet al eerder weten dat een langer verblijf van De Rooij in Breda een optie is en in een interview met het Eindhovens Dagblad komt de toekomst van de speler aan bod.

De Rooij is momenteel herstellende van de blessure en de verwachting is dat de vleugelaanvaller pas in het nieuwe jaar weer in actie kan komen. Ondanks dat informeren er genoeg clubs, uit Ere- en Eerste Divisie, naar de speler. Bij NAC blijven lijkt ook nog een optie. "Haast heb ik niet: fit worden is het belangrijkste, en ik heb nog een lange weg te gaan." 

De vleugelaanvaller houdt vooral een teleurgesteld gevoel over aan zijn tijd in Breda, vertelt hij. Volgens De Rooij speelde er in zijn eerste jaar teveel binnen de club om de play-offs succesvol af te ronden. Het jaar daarna was de selectie een stuk minder, maar bleven de verwachtingen gelijk. "We speelden zelden een lekkere wedstrijd", aldus de Rooij, die zelf ook klachten kreeg. "Met de club ging het minder en minder, en met mij ook." De weken voor zijn ernstige blessure kampte hij al met meniscusklachten, maar De Rooij vindt dat daar niet goed mee is omgegaan. Wat volgde is bekend en De Rooij ligt er nog maanden uit. 

De Rooij, recordaankoop, stelt dat hij vanaf het eerste moment onder een vergrootglas lag in Breda en dat die situtie nieuw voor hem was. De kritiek vond hij soms wel erg op hem gericht en overdreven. "Natuurlijk kan ik beter. Maar de kritiek werd op den duur wel echt overdreven, want ik speelde gewoon altijd", aldus De Rooij, die stelt dat ook zijn ploeggenoten en trainers blij met hem waren. 

Bron:
B-Side Rats, ED
Vorig bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 115 reacties
60 Reacties
225   34  
Vak G 1912

Toch hoop ik dat hij een contract tekent en eindelijk kan laten zien waarom er zo’n hoge transfersom betaalt is. Denk dat hij onder hyballa wel zijn potentie waar kan maken.

38   75  
Noad advendo combinazi

Peter Maas heeft laatst een afspraak gehad buiten Breda. Daar heeft hij een orrienterend gesprek gehad met Brandley Kuwas. Hij zit momenteel zonder club en heeft samen met Cuco deze zomer gesproken over NAC

Kuwas en Cuco waren op pad met Curaçao

25   35  
Sjak plak

Wel bij het bericht blijven hè!!!

Zegt weer genoeg over het niveau van de meeste supporters hier.

12   51  
leeuw

Mensen die geen haast hebben en wat goed moeten maken voor de supporters die niet zóveel geduld hebben die mensen moeten wel haast hebben zodat die zich kunnen bewijzen dat zij het waard zijn om bij NAC te mogen voetballen voordat het contract verlopen is, of ben ik nu tekort door de bocht?

225   34  
Vak G 1912

Toch hoop ik dat hij een contract tekent en eindelijk kan laten zien waarom er zo’n hoge transfersom betaalt is. Denk dat hij onder hyballa wel zijn potentie waar kan maken.

28   23  
leeuw

Dus Kay, graag z.s.m. fit worden hé !

32   24  
Ivo

De hele situatie is voor de Rooij en voor NAC heel ongemakkelijk.

We betaalden (geloof ik) 5 ton voor deze speler, die onder vier verschillende trainers (Steijn, De Graaf, Molenaar en Hyballa) en op verschillende posities gewoon niet lekker uit de verf kwam. Er waren wel wat hoogtepuntjes, maar uiteindelijk waren er ook heel veel slechte wedstrijden en ongelukkige momenten. De Rooij maakte te weinig het verschil en op een gegeven moment leek hij mentaal ook wel wat geknakt.

En nu moet je dus óf 5 ton afschrijven óf een zwaar geblesseerde en niet geweldig presterende speler een contract aanbieden. Ik zou kiezen voor het eerste, laat de Rooij eerst maar eens herstellen, ik denk eerlijk gezegd dat er bij NAC ook genoeg gebeurd is en dat hij liefst ergens anders opnieuw begint.

51   25  
Maarten

Ik vond des tijds al te veel bombarie omtrent de Rooij. Hetzelfde overspannen gedoe om Jordi Buijs te behouden , bij Henrico Drost bier drinken omdat hij huilde bij degradatie en klap op de vuurpijl Maaskant een taartje bezorgen.

De Rooij heeft het vanaf dag 1 het niet gebracht dan soms wat positieve oprispingen. Het fysieke bleef achter, straalde geen vertrouwen uit en soms had ik wel eens het idee dat hij bij NAC niet naar zijn zin had.
Als men op de transfermarkt gaat heb je gewoon wel eens tegenvallers, dat is normaal. Op basis wat de Rooij sportief heeft laten zien zie ik geen enkele reden om hem een contract aan te bieden. Gegokt en verloren zeg maar. Ik vind het geen schande dat een aankoop tegenviel, wel erg zonde en jammer.

32   33  
Ata

Eens met bovenstaanden: niet meer doen. Als het over zo'n lange periode niet is geworden wat we ervan hadden verwacht, waarom (over een half jaar!) opeens wel? En dan wil ik best geloven dat hij elders gaat opbloeien. Zou fijn voor hem zijn. Maar wij moeten verder.

26   31  
Breda83

Als ik Kaj was zou ik elk aanbod van Eindhoven accepteren, en gewoon weer in zijn eigen vertrouwde omgeving het plezier in het spelletje terug proberen te vinden. Daar is toch een stuk minder (lees geen) druk waar hij gewoon niet zo goed mee om kan gaan. Aan NAC nu de taak om elke euro uit te geven aan fitte spelers die wél het verschil kunnen maken en per direct het elftal beter maken.

63   34  
Scheppioni

Fit worden Kaj en dan op je linksbuiten plek bij ons NAC vlammen !! Jammer dat je door een gek in je eerste jaar voetballend vermoord bent ! Sterkte Kaj 👊

40   36  
Oosterhout74

Lekker ergens anders met een schone lei beginnen.

20   20  
D'n Klaagmuur

Hoogte van een transfersom zegt uiteindelijk niets (kijk naar een Harry Maguire). Soms lijkt iemand in potentie heel wat, maar blijkt het een niveau hoger (wat we op het moment dat we hem overnamen van Eindhoven wel waren) het er niet uit te komen.

Gegokt en verloren. Van mij hoeft ie niet terug te komen in ieder geval als ik kijk naar zijn prestaties en vooral de enorme slapheid in zijn spel in de afgelopen jaren.

30   52  
Bredaaaaa

Kay moet blijven. Een groeibriljant.

30   31  
Ed

Gewoon blijven

35   29  
Bier en friet

Ik zie hem het liefst blijven.
We weten dat hij kan voetballen, maar bij NAC kwam het er nog niet uit. Ik denk dat dit een soort sneeuwbaleffect was bij een heel gevoelige jongen...
Van de zenuwen een mindere wedstrijd... wat gemor op de dure transfer... nog meer zenuwen... nog meer gemor... door spanning meer blessures... trainer gaat morren... spanning verspringt van het koppie naar het lichaam... etc

Nu is er een nieuwe trainer, een nieuwe medische staf, een betere selectie en een hele goede kans om een nare periode heel positief af te sluiten.

Ik zeg: "een dikke vette streep onder het verleden en laat het maar zien." Een contract van een jaar met een eenzijdige optie lijkt me reëel. NAC betaalt 1e half jaar voor niks en maar gokken op 2e half jaar. En als hij zich weet te bewijzen in dat 2e half jaar dan zal NAC hem wel verkopen of beter contract aanbieden, anders loopt hij alsnog zo de deur uit.

31   59  
Oosterhout74

Kaj heeft niks met dat hol en vlieg voetbal van onze Duitse goochelaar

43   28  
ZNDRT-FanaticZ

Ik blijf me verbazen dat er nog zoveel mensen zijn die hem nógmaals een contract aan willen bieden. Alsof hij nog niet genoeg gekost heeft...

de Rooij heeft ontzettend veel kansen gehad (en ja, ook op "zijn" positie...) maar het eigenlijk geen enkele keer waargemaakt in al die jaren. Straalt daarnaast ook 0.0 uit.

Ik wens hem het beste, maar het lijkt me beter dat NAC hier geen enkele euro meer insteekt. Verlies nemen en niet meer aan terugdenken...

22   15  
Ivo

@Oosterhout74
Bij FC Eindhoven speelde Kaj als snelle buitenspeler op de lange bal.

Bij NAC moest hij juist van achteruit opbouwen, en een man passeren. Of twee. En dat lukte juist niet. Hyballa wil wel een hoger tempo spelen, maar het is geen kick-and-rush voetbal.

15   25  
Juupke

Zodra hij fit is kunnen we juist wel hem lanceren op links met onze kwaliteitsmiddenvelders!

5   13  
NAC supporter

We hebben allemaal over de blessures van spelers en we kijken teveel naar het verleden
Kijk wat gebeurd is is gebeurd daar veranderen we niets aan
Naar de toekomst kijkend hebben we gewoon nog goede spelers nodig zeker in de spits we hebben doelpunten nodig ook buitenspelers zijn meer dan welkom
Dus weg met het verleden en hup naar de toekomst

18   18  
Malle

Aan de hand van deze samenvatting kan je dus concluderen dat hij het geen leuke tijd vond en dat hij waarschijnlijk naar een andere club gaat

9   18  
Ivo

@Bier en Friet
Je zegt eigenlijk dat Kaj mentaal niet zo sterk is. Daar leek het soms wel op. Op techniek kan je trainen, maar een karakter, dat verandert niet zo snel.
Bij Eindhoven voelde hij weinig druk, liep het lekker, had hij de wind in de rug. Bij NAC ging hij kopje onder en kwam hij eigenlijk niet meer boven.

Nu was het ook niet de makkelijkste periode bij NAC, maar juist de afgelopen jaren was de kinderhand snel gevuld. Toch lukte het niet.

26   23  
RICHARDPRAHA

@NOAD ADVENDO COMBINAZI Kuwas...die heeft de afgelopen 4jr ziin zakken gevuld in zandbak competities. Dat soort types hebben echt niet met de innerlijke drang om voor 150k per jaar zich uit te sloven.

Los vh feit dat ik het altijd maar een dom dravertje vond die zeker nu echt geen toegevoegde waarde is voor NAC.

21   34  
Cees-2

Op een of- andere manier interesseerd mij Kay de Rooij weinig. Dat is zo gegroeid. In het begin dacht ik dat hij echt wat ging toevoegen aan NAC. Maar hij stond niet op zijn favoriete plek, zegt men, zodoende kon hij niet datgene brengen wat " hij" zelf zou willen. Maar dat laatste, daar zit bij hem de clu denk ik, dat zelf echt iets willen! Hij oogt zo afwezig , flegmatiek, zo bleu. Hij mist overduidelijk venijn, momenten met vuur in zijn ogen. Het spijt me Kay, maar mijn geloof in jou staat op een laag pitje.

Als jij vertrekt, zou ik diep moeten nadenken. Wie was hij eigenlijk?

20   17  
Tip

Kaj heeft natuurlijk nooit op de lange bal gespeeld. Maar altijd in combinatie voetbal.
Als een speer achter een lange lel aan gaan is niks voor hem. Zo snel is hij ook niet.

Ik denk dat Kaj, die beslist heel goed kan voetballen, zelf moet kiezen voor een nieuwe start als hij hersteld is bij een andere club. Ben het met Oosterhout'74 dat hij nu niet juiste type trainer heeft.

Gewoon jammer dat het zo is gelopen, een paar ton afschrijven is nooit leuk voor een club, maar Kaj heeft te weinig laten zien vind ik. Afbraak risico daardoor voor hem zelf ook te groot.

8   22  
De Zwijgende Meerderheid

Laat Kay maar definitief de laatste zijn in een lang rij van spelers die het na NAC, later in hun carrière, ver schopt.
Ik hun hem het beste

14   15  
Janus

Ik snap mezelf hier totaal niet in eigenlijk, maar ik wil hem toch nog eens in het shirt van NAC zien. Heeft het zo goed gedaan bij Eindhoven en bij NAC gewoon echt niet. Ik denk dat dit ook te maken heeft met beleid van de laatste jaren in combinatie met verschillende (verdedigende) trainers. Met een coach die er dicht opzit en vooruit wil voetballen, gun ik hem nog een jaartje.

12   18  
Ramon

Het si toch logisch dat er hoge verwachtingen waren. Ruim 400.000 betaald en een dik salaris. Uiteindelijk heeft deze speler meer als een miljoen gekost..... Maar we mogen niet kritisch zijn, kom op zeg. Gewogen en te licht bevonden, geen 1 eredivisie club zal deze speler gaan halen. Heeft een goede zaakwaarnemer, destijds was NAC er ook ingetrapt en deed een belachelijk hoog bod. Fysiek veel en veel te slap en gemaakt van papier mache.

18   16  
bier en friet

@IVO

Nouja, 'mentaal niet zo sterk' kun je op meerdere manieren uitleggen en het is ook een breed spectrum. Als hij bijvoorbeeld geen intrinsieke motivatie zou hebben, dan ga ik met jou mee dat je er als club geen energie in moet steken. Hetzelfde met spelers die blijven 'bevriezen' in een vol stadion of door de druk helemaal zwart voor de ogen worden. Dat zijn dingen die je er (bijna) niet uit krijgt. Maar ik denk dat het verschil met EHV daar niet door komt. Ik denk echt dat het komt door de negatieve spiraal. Het voordeel daaraan is dat als deze eenmaal doorbroken wordt, de speler zich ineens bevrijd voelt en dan kan het ook heel snel verbeteren.

Ik ken Kaj niet, maar ik heb interviews gezien en je hoort ook hoe ze binnen de club over hem praten en daar komt een beeld uit naar voren van een speler die in principe prima functioneert maar die even een zetje in de rug nodig heeft.
Ik denk in eerste instantie aan wat meer warmte en vertrouwen zodat hij de negatieve spiraal kan doorbreken en zichzelf weer uit het slob kan trekken. Een Karelse die hem eens een aai over de bol geeft. Een trainer die eens vraagt hoe het met hem gaat. Kleine dingetjes. En ik denk (puur op beeld afgaande) dat hij ook baat zou kunnen hebben bij wat adviezen op het gebied van voeding en leefstijl oid, maar goed, dat zullen de mensen die dichter bij hem staan beter in kunnen schatten. Hoe dan ook, als je met een zacht duwtje in de rug kan zorgen dat hij de beste versie van zichzelf is, dan denk ik dat je er alsnog een goede aan hebt. En zeker als het alternatief is dat je de investering volledig afschrijft dan zou ik het toch nog eens proberen, maar dan met wat extra hulp op dit gebied.
We kunnen er dan iets van vinden dat hij daar enige hulp bij zou zoeken, maar ieder mens is anders. Is nog steeds een jong menneke voor het eerst op zichzelf en +/- 17.000 kriticasters op z'n schouders. Hij kan (iig in potentie) weer beter voetballen dan ons en zo heeft iedereen iets.

7   8  
SjorsNAC

Het is toch logisch dat er een bepaald verwachtingspatroon was en hoge druk, wat denk je als ze bij ajax een recordaankoop doen en daar komt weinig van terecht, dan onstaat er ook gezeik. Niet leuk maar zo werkt het nu eenmaal, zul je toch mee om moeten kunnen gaan als topsporter, natuurlijk zijn die blessures voor hem klote. Gaan het zien, wens hem alle succes en hopelijk zien we nog wat van de investering terug.

19   25  
Ouwe Spionkop

Het is maar stil met NAC op transfergebied.
Nog 5 spelers die de komende dagen gehaald moeten worden!

13   13  
Reflektor

Ons publiek is behoorlijk wispelturig

5   13  
Rat uit Rijen

Ik ben bang dat Kaj weer typisch zo'n speler is waar wij dik verlies op maken en dat hij vervolgens bij een andere club weer de sterren van de hemel speelt. Het zal de eerste keer niet zijn bij ons NAC. Hopelijk zit ik er naast 🤞? Er is in de eerste instantie natuurlijk ook veel te veel voor betaald. Spandoek met 'Wij willen Kaj graag' etc. was allemaal zwaar overdreven. Toch hoop ook ik stiekem op een wonder...

21   15  
Tip

Beetje flauw “ van Flieger”. Ik zag de Rooy ook zitten. Hij speelde bij Eindhoven echt goed. Soms zit je er langs of pakt het anders uit. Zou me niet verbazen als de Rooy het bij een andere club ,genezen en wel, toch nog laat zien wat hij kan. Maar bij NAC werkt dat niet meer vrees. Daarnaast denk ik dat Hyballa niet het type trainer voor Kaj is. VdBergh zag ik eveneens zitten. Hij kopte er 1 keurig in. Maar verder vond ik hem voetballend niet best. Onvoldoende begin in ieder geval. Misschien herstelt hij zijn matige start.

11   24  
Walter

Totaal geen nac speler. Bij elk duel
Ligt hij op de grond. Loopt op z’n tenen omdat hij het niveau niet aan kan. En klagen dat er teveel druk op hem staat en dat men kritisch is. Maar wel een dik salaris pakken en en mega bedrag voor betaald. Grootste mispeer sinds jaren. Geen cent meer aan besteden.

17   18  
Breda83

Volgens Hyballa hopen ze voor de start van het trainingskamp een nieuwe aanvaller aan te trekken. Aangezien hij dicht bij het vuur zit zal hij het wel weten, dus nog een paar dagen F5’en.

20   17  
Marti

Kaj , allereerst het allerbeste toegewenst in je verder herstel , naar mijn mening mag je nog een cotract afdwingen bij NAC = Breda , wil je dat niet ga je liever ergens anders voetballen dan wens ik je ook het aller beste ,maar ik denk dat je hier in Breda blessure vrij van je rug en knie goed mee kan komen ,en je te laten zien dat je wel degelijk wat kan op voetbal gebied!

9   21  
Peter Maas is een baas

@breda83

Natuurlijk wilt Hans daar niet aan herinnerd worden. Hij probeerde het nog te redden door te zeggen dat hij netto bedoelde. Want Hans was alleen geïnstalleerd in Netto. Ook daarin ging Hans gigantisch nat.

Zullen we het nog eens hebben over de afranseling van Richardpraha. Zou de bloedneus van Hans al gestopt zijn? We zien wel weer wie er gelijk had .

22   26  
Badeend

Hierboven lees ik dat De Rooij het onder 4 trainers "niet heeft laten zien". Dat moet wel even genuanceerd worden.

steijn was meer met club politiek en afbreken bezig dan met een team bouwen en dat laten voetballen. Bovendien veel te laf, al wordt dat nu door sommigen gebogen naar "het maximale uit je materiaal halen".

De Graaf had echt minder materiaal en was (is?) ook gewoon geen goede (hoofd-)trainer. Hing ook teveel de steijndoctrine aan.

Molenaar had nog minder materiaal en leek tactisch nog minder bekwaam dan De Graaf. Had geen enkel spelidee.

Hyballa gaf aan het absoluut te zien zitten om met De Rooij te werken, maar door zijn knieblessure op de training heeft hij onder Hyballa maar vier (!) minuten gespeeld.

Ik had het nog wel willen zien met De Rooij. Tegelijkertijd begrijp ik het van beide kanten als ze niet door willen.

Succes, Kaj.

3   18  
Peer Puf

Ik zou hem in iedergeval gebruik laten maken van alle faciliteiten nu hij nog zonder contact is , en laat hem eerst maar herstellen.
Dan kan de huidige technische staf hem ook echt beoordelingen tegen de tijd dat hij zonder medische problemen kampt.
Dan kan hij altijd nog een contract afdwingen voor de tweede helft van de competitie als dat nodig mocht zijn.

21   23  
Kinderkaartje

@Ouwe Spionkop

Ben jij de reïncarnatie van SCHRIKBAREND of zo?
Die riep de afgelopen jaren ook alleen maar "Waar blijven de spelers?" in deze periode.

Zoals hier al 100 keer aan jou aangegeven duurt de transferwindow tot en met 31 augustus 23:59.59 en tot die tijd zullen er bij alle clubs nog spelers vertrekken en spelers bij komen.

Iedereen is er van doordrongen dat er nog spelers bij moeten en die gaan ook wel komen.

Het heeft echt 0,0 zin om dat hier 100 keer per dag te roepen.

Ten eerste omdat degenen die er over gaan wel iets beters te doen hebben dan de hele dag de comments op BSR te lezen
Daarnaast omdat NAC gewoon in de wacht wordt gezet door spelers die ze graag willen hebben en dat NAC zelf de spelers in de wacht zet die ze als back up zouden willen, maar niet de eerste keuze zijn.

Ben maar niet bang dat ze bij NAC niet bezig zijn met inkomende spelers.

Maar het gras gaat niet harder groeien als je er aan trekt.
Dus; heb geduld, mijn waarde.
Heb geduld.

4   15  
Bp

Karol Niemczycki, onze ex keeper verkast naar Fortuna Düsseldorf

2   17  
Bp

Ook ex nac: Björn Hardley keert terug naar Nederland en zal zich in eerste instantie bij Jong FC Utrecht voegen

9   21  
Mo

Gaat hem bij nac niet meer worden ge oeg kans gehad denk..

26   24  
Kinderkaartje

Vakantie!
Ik ga eens doen wat sommige mensen blijkbaar de hele dag al doen: een bierke drinken.

Alleen ga ik dan, in tegenstelling tot sommigen anderen, geen vuil spuien over NAC en NAC=Breda.

10   26  
Toontje

Als hij gebruikt wordt zoals ze dat bij Eindhoven deden zie ik hem graag weer ins ons NAC voetballen, want dat kan hij heel maar door verkeerd gebruik kwam hij nooit in zijn kracht. Daardoor ging zijn zelfvertrouwen ook achteruit.

We hebben hem nodig.

9   14  
Semsi

Tim Gilissen haalt Bjorn Hardley naar (Jong) FC Utrecht.

0   17  
Tante Annie

Weet iemand of de uitkaart+ al uitgedeeld is? Ben benieuwd of ik voor het eerst in lange tijd naast de pot heb gepist of niet. Bij voorbaat dank

15   16  
Geelzwartwit

Of hij presteerde ondermaats of hij was geblesseerd. Kunnen we dit boek nu gewoon eens sluiten?
NAC moet verder en is al veel verder. De spelerd die gehaald zijn zijn zonder bombarie binnen gekomen en lijken er wel meteen te kunnen staan.

Er lopen genoeg kaj de rooijs rond maar NAC zoekt het nu gelukkig in een andere vijver.

Willen we nou vooruit of niet? Die gast staat misschien half maart pas weer een beetje fit op het veld. Kom op zeg daar kan NAC toch niet op speculeren.
Next please en hoop ook dat het nu eens ophoudt met interviews en berichten over hem anders dan een ex NAC bespreking in de podcast als hij ergens weer aan de bak kan.

14   23  
Geelzwartwit

@hugo

Hij was een half seizoen bij Eindhoven goed. En hoe lang is dat nu geleden? Daarnaast kwam hij daar goed uit de verf door de spelers om hem heen, de fijne ballen die hij in de loop kreeg en de speelwijze van Eindhoven. Allemaal zaken die een half seizoen klopten.

Op zich wel vreemd dat het seizoen na Kaj de Rooij Eindhoven 3e werd en er door de spitsen veel meer gescoord werd. Dus zonder de Rooij deed Eindhoven het nog stukken beter...

Maar daar kijkt niemand naar.
En dat Eindhoven het onderste uit de kan bij NAC wist te halen qua transfergelden was ook erg bijzonder.

Ik vond het te gek dat hij kwam. De transfersom gaf me vraagtekens. Dat hij totaal niet gebruikt werd als bij Eindhoven ook gek. Dat hij op eigen achterlijn door moeten mee verdedigen zwaar geblesseerd raakte gaf wel aan dat ze bij NAC totaal anders met hem wilden voetballen.
Maar als je alles optelt heeft hij zich ook individueel nooit echt met grote klasse kunnen onderscheiden.
Een Leonardo of Lurling of Stewart of Arverladze hadden de klasse om zich te etaleren los van hoe het team en de speelwijze verder was. Vergrootglas of niet het was allemaal te weinig in 3 jaar.

15   14  
Canjels

De Rooij revalideert ondermeer in Eindhoven en is volgens insiders bij FCE vaak te zien op de Aalsterweg bij zijn ex- collegae! Hieruit mag geen conclusies trekken, maar toch? Hij is clubloos dus hij kan over 6 maanden zelf keuzes maken! De voorzitter van Helmond Sport zal wel zijn geldbuidel trekken denkt men in Oost-Brabant! Voor NAC is het m.i. Voor beiden over en uit!

11   38  
NAC supporter

Het word tijd dat er nog wat gebeurd op transfer gebied
De Rooy afgeschreven
Van de Sande geblesseerd
Omarson nog maanden uit
En wat doet NAC afwachten tot het allerlaatste moment dit komt niet goed

13   19  
Salvatore Toto Schillaci

Mensen die niet begrijpen dat NAC niet 1,2,3 één, twee of drie spelers kan halen moeten proberen te beseffen dat iedereen wacht.
Zaakwaarnemers wachten, dus spelers wachten, dus clubs moeten wachten.

Het is zoals al eerder gememoreerd een soort domino effect.
Als er bovenin (waar het grotere geld zit gehandeld wordt, vallen er elders steentjes om, die zorgen er weer voor dat op een lager budget niveau er ook weer steentjes omvallen en zo gaat het maar door.

De clubs waar Janosek, vd Berg, Kemper en Leemans vandaan komen hebben ook andere spelers op het oog. NAC is écht wel bezig met nieuwe spelers. Dat zijn ze al maanden. En zoals altijd zijn er gewenste spelers die bovenaan het lijstje stonden die niet komen en zullen er wellicht nog verrassingen komen. Het is afwachten. De transfermarkt is een lastige en geduldige markt waar heel veel partijen bij betrokken zijn.
Dat 1,2,3 één, twee, drie is onmogelijk.
Maar het komt goed.
Binnen 1 week vast weer nieuwe spelers.

9   18  
Ome Cor

De Rooij geeft in het artikel van Blanco ook aan dat er altijd wel over hem geschreven werd. Zelfs als hij niet speelde.

Wie is die in het wilde weg typende clown toch bij BN de Stem ?
Verdomd....he is Blanco zelf, waar De Rooij (terecht) commentaar op heeft.

6   9  
Jappio

@Ome Cor: dit artikel van De Rooij is geschreven door Thomas Dal, clubwatcher van FC Eindhoven, niet door Yadran Blanco. De Rooij lijkt hiermee dus idd wel kritiek op Blanco en consorten te geven.

4   11  
Ome Cor

@JAPPIO
Kijk ff in de Bredase editie van BN de Stem van vandaag.
Sportkatern, Pagina 20.



9   11  
Gampel

Laten gaan deze jongen.
Per direct de toegang ontzeggen tot alle faciliteiten die NAC ter beschikking heeft.
We (NAC) zijn Kaj helemaal niets verschuldigd. Hij heeft zijn kansen gehad en hij heeft niet voldaan aan hetgeen er van hem verwacht werd. Wie daar schuld aan heeft zal me verder worst wezen; talent komt altijd boven drijven.
Laat andere clubs het risico maar aangaan.
De transfersom zijn we toch al kwijt en hopen op een nieuwe, wel presterende speler na een zware blessure is in dit geval al je geld zetten op rood of zwart.
Op de voordeur van het stadion staat 'NAC Breda' en niet 'Leger des Heils'.
Een amateur contract met een eenzijdige optie tot verlenging (door NAC) zou nog een optie kunnen zijn.
Ik gun Kaj alle goeds en ik hoop dat hij ooit nog weer de sterren van de hemel gaat spelen maar niet bij NAC.


11   8  
Oosterhout74

@gampel, staat er geen Leger de Heils? Maar hoe komen Gabriels en Karelse dan aan hun functie?

6   4  
Dutchbird

NAC heeft de Rooij niet lekker behandeld. Medische staf heeft lopen prutsen en de twee vorige trainers hebben hem als de hoer van het team gebruikt. Dus is NAC Kaj wel het een en ander verschuldigd en ik ben er van overtuigd dat de nieuwe technische en medische staf wel weten hoe ze zijn talent tot zijn recht kunnen laten komen.

Omgekeerd is Kaj de club NAC (de supporters) ook wel wat verschuldigd. Natuurlijk zijn er een aantal galbakken die hem absoluut niet hebben gesteund, maar het gros heeft altijd achter hem gestaan en staat daar nog steeds.

Waar een wil is, is een weg. Beginnen met een klein contract dat automatisch wordt opgewaardeerd zodra hij weer gaat spelen.

3   0  
Prins Carnaval

Toch zie je dat die jongen wel kan voetballen. Vraag mij alleen af of hij echt die wil heeft om het te maken. Hij liep nog wel eens te lachen als ie weer een bal huizenhoog overschoot.

Laad alle berichten na dit bericht in