Wij gaan niet opzij

De Rooij niet bij wedstrijdselectie in afwachting van transfer

Praatpapegaai

De transfersoap rondom Kaj de Rooij lijkt een definitieve doorbraak te hebben gehad. Vanmiddag speelt FC Eindhoven tegen N.E.C. waar de Rooij niet meer op het wedstrijdformulier staat. FC Eindhoven geeft de vleugelaanvaller de ruimte om een transfer af te ronden.

Dat die transfer naar NAC is lijkt toch wel voor 99,9% zekerheid te zeggen. Eerder kwamen er al berichten naar buiten dat NAC en FC Eindhoven een akkoord hadden bereikt over de transfer van de Rooij maar dat een medische keuring nog de laatste formaliteit was om de deal te bezegelen. We hoeven dus niet bang te zijn dat onze aankomende vleugelaanvaller vandaag nog even overhoop geschopt zou worden in Nijmegen. Hopelijk is er snel witte rook en kunnen we de speler in vorm zien schitteren in het shirt van NAC. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Fotoalbum: NAC - Jong Ajax (4-0) 6 reacties
Volgend bericht
MAN OF THE MATCH: NAC - Jong Ajax (4-0) 26 reacties
64 Reacties
166   18  
De staantribune

Ik begrijp die negativiteit om El L niet. Speler die langst bij nac speelt en bij elkaar trainer basis speler was. Geweldige combinaties gezien met García en ook dit seizoen weer prima met de meeste assists op zijn naam. Ik denk dat Stijn met snelheid op de flanken wilt spelen, Dus wordt druk op middenveld. Goed om elkaar scherp te houden en we hebben 18 volwaardige selectiespelers nodig om mee te doen promotie .

95   11  
Praatpapegaai (BSR)

Einde seizoen, V. Hooijdonk en de Rooij tandem a la Lokhoff en v Hooijdonk senior. NAC naar de Eredivisie en het sprookje is compleet.

54   3  
Scheppioni

Hopelijk tegen de graafschap erbij !

78   7  
NNB

Wel een moeilijke keuze wie er geslachtofferd wordt in de basisopstelling, zag gister niet een speler die er negatief uitsprong.

21   6  
Scheppioni

@ Praatpapagaai
Venomenema dan Lammers dan is het compleet 😉

42   82  
NAC70

@NNB dat is niet zo moeilijk onze continue naar binnen trekende El allouchi zal kind vd rekening worden indien iedereen fit is om te spelen.

27   77  
Marco van bavel

Nnb allouci wordt het kind van de rekening.

41   87  
Willempie

Mag toch hopen dat Venema z’n plek verliest (huurling, slechtst aan de bal). Prima invaller.

33   8  
Mika

@willempie, venema invaller zie ik niet gebeuren.. m.m wil met flankspelers met snelheid spelen. Ik denk dat el allouchi er eerder uitgaat dan venema

20   56  
Robbie Rafello

@NNB wacht dacht je van El All, pffffffft astemblieft.........

46   10  
Ric

Toch zorgt mounir er wel voor dat tegenstanders het lastig vinden hoe ze zich op moeten stellen omdat hij juist zwerft. Denk dat met venema en De Rooij op de flanken het een voorspelbaar systeem is om te verdedigen.

166   18  
De staantribune

Ik begrijp die negativiteit om El L niet. Speler die langst bij nac speelt en bij elkaar trainer basis speler was. Geweldige combinaties gezien met García en ook dit seizoen weer prima met de meeste assists op zijn naam. Ik denk dat Stijn met snelheid op de flanken wilt spelen, Dus wordt druk op middenveld. Goed om elkaar scherp te houden en we hebben 18 volwaardige selectiespelers nodig om mee te doen promotie .

52   15  
Boxer

@Mika,

Ik denk het niet. Allouchi heeft creativiteit en vind vaak de juiste oplossingen. Is overal op het veld aanwezig.
Kan ook vanaf rechts spelen.

19   4  
Vinnie Jones

Hopen dat hij snel officieel tekent, PEC grijpt naast een buitenspeler.

72   17  
RNL

El Allouchi was gisteren 1 van de beste spelers op het veld. De Rooij komt voor Venema lijkt me...

63   20  
Willem 4,5

Fijn dat er een aantal El.A. nog even onder de grond kunnen schoffelen . Alleen jammer voor hun dat deze 'trainers' in spé niets te vertellen hebben over hem. Voor mij blijft ie een topper, haalt elke week een ruime voldoende, als ie weg gaat aan het einde van het seizoen, zal hij gemist worden. Hij gaat sowieso weg, hopelijk vind ie een club waar de supporters hem wel waarderen, Vloet is ook zo,n voorbeeld, Heracles heeft hem in de armen gesloten.

36   14  
Bredafun

Wat frustrerend om hier te lezen, dat het ene moment n speler de hemel wordt ingeprezen. Vervolgens de week erop wordt ie hier afgebrand?
Wat ‘n Stelletje droeftoeters hier!
Dat zegt al genoeg over de personen die dit soort reacties geven.
Get a live nerds!

25   30  
Belgische Naccer

De Rooij is linksbuiten

El Allouchi staat linksbuiten...Zo moeilijk is het niet he?
Op ons ijzersterke middenveld met Immers, Malone en Haye is geen plek meer voor Allouchi.

En daarbij...De Rooij is natuurlijk 10x beter dan Allouchi, anders had je hem niet hoeven te halen.

Venema was gisteren ook prima, maakt bijna 2 doelpunten!
Allouchi ook, niks van te zeggen! Maar we moeten vooruit. En Allouchi zal zich moeten schikken op de bank, naast Dogan.

We hebben inmiddels betere, en scorende spelers. En Allouchi kan prima als invaller, zwervend tussen de linies. Het is fijn dat we eindelijk meer mogelijkheden krijgen op meerdere positities. We lijken wel op een kampioenskandidaat!

Hup NAC!

22   10  
DJP

Steijn wil met 1 hangende en 1 diepgaande buitenspeler spelen. De Rooij diep op links, El Al hangend op rechts.

85   12  
J breda

Wat is er toch altijd om zo op mounir te zeiken? Ik snap dat echt niet. Tenzij je in tilburg woont.

Hij speelt met de juiste spelers om zich heen gewoon meer dan goed. Tuurlijk heeft hij soms zijn mindere wedstrijden maar hij zeikt nooit, heeft het noad wat iedereen zo graag wil en komt dat nog zo vaak voor dat iemand zo lang bij een club speelt? Mounir is een NAC man en een echte prof.

Ik ben blij met Mounir. Zeikerds.

5   19  
Driekus

Wanneer komt het definitieve besluit en ondertekening, blijft allemaal beetje vaag. Toch niet op weg naar Heerenveen zeker? Niet te hopen.

16   7  
Krenk

Steijn een beetje kennende gaat hij met een ‘open kant’ spelen en niet met de Rooij én Venema. Misschien el Al op rechts, kan die naar binnen. Zo zorg je voor een man meer op het middenveld én ruimte voor Schouten om eroverheen te gaan.

19   11  
Ere

Ik verwacht ook dat Venema kind van de rekening gaat worden. El Al speelde gisteren echt een hele goede wedstrijd!

1   1  
Cool hand

DJP zou weleens gelijk kunnen hebben.

10   0  
Graham Arnold

De Rooij zou ik gelijk in de basis zetten! En wie het kind van de rekening wordt hangt onder andere af van de tegenstander zoals Hans Visser in samenspraak met Maurice Steijn gisteren aangaf in het interview met BSR.
En al die concurrentie voorin/op de flanken houd de boel lekker scherp! En tenslotte rond de winterstop en tweede helft van het seizoen komen er blessures schorsingen en we hebben iedereen dit seizoen hard nodig en ik denk dat iedereen genoeg minuten gaat maken.

Wat een heerlijke seizoenstart!

58   9  
Pietjepils

Wat een onzin over wie er geslachtofferd wordt. Alle andere clubs in de JL kijken jaloers naar de brede kwalitatieve selectie van NAC. Zeker een Allouchi ga je nog keihard nodig hebben. Ik vind het echt sneu en respectloos naar zo'n harde werker van onze club.

32   10  
Wanny

Mounir dit seizoen al 3x een panklare assist op Sydney. Die blijft er gewoon in.

Zeker in de wedstrijden tegen betere tegenstanders, als je de bal op het middenveld vast moet kunnen houden.

35   13  
Heksenketel

Ik ben nooit een grote fan geweest van El Al. Maar ik moet zeggen dat hij zeer degelijk speelt en hij zorgt regelmatig voor gevaar! Is voor een tegenstander door zijn onvoorspelbaarheid best lastig te bespelen. En hij heeft NOADEZN: nooit opgeven altijd doorgaan en zeurt nooit. Ik denk dat ik langzaam een fan begin te worden.

12   11  
Pietjebel

Mounir heeft bij alle trainers in de basis gestaan
Denk ook niet dat steijn hem dr uit haal
Word moeilijk

17   0  
J.ae

Gaat goed bij ehv zonder de Rooij

8   8  
Noord Mokumse NAC'er

6-0 Nek gewonnen van een FC Eindhoven zonder Kaj.

Waarschijnlijk presenteren ze Kaj maandag.

36   4  
nec nijmegen

Proficiat met de Rooij! Als je zo uitblinkt in dit vreselijke elftal als Eindhoven moet je wel een klasbak zijn.Matig elftal als wij winnen zonder Kay van Eindhoven met 6-0.

21   16  
ABC

Uiteraard staat de Rooy direct in de basis en uiteraard blijft ElAl in de basis. Maar laten we respect hebben voor alle spelers. We hebben ze allemaal nog nodig. Bijna alle posities zijn dubbel bezet en zo hoort het. Laten we de druk op de Rooy ook niet te groot maken. Laat hem lekker onbevangen gaan ballen. En graag ook een bietje realistisch blijven, met een punt bij de graafschap ben ik tevreden.

3   1  
geelzwartwit

@de staantribune

Zal druk worden op het middenveld
Benieuwd naar hoe Steijn wil gaan spelen. 1-4-5-1?

20   17  
Jeroenw

Met alle respect en lof voor el allouchi maar ik denk toch echt dat hij het kind van de rekening word. Ik zal het ook even uitleggen. Aanvallend is er echt niks mis met zijn kwaliteiten en kan ook iets creëren maar dat geld hetzelfde voor kaj de rooij. Verdedigend vind ik el allouchi zeer zwak laat vaak zijn man lopen waardoor andere moeten gaan kiezen welke man ze pakken en hierdoor ontstaat er ruimte voor de tegenstander. Voor centraal op het middenveld heb je haye malone en immers al staan die fysiek en verdedigend veel sterker zijn en aanvallend ook genoeg kunnen brengen. El allouchi zal zeker nog vaak invallen omdat hij als het nodig is wel iets kan creeeren. Ook zal je nog te maken krijgen met schorsingen en blessures!

18   9  
H.V.M.

Met KDR hebben we een geweldig talent binnengehaald.
Daar is 99 procent het hier ook wel over eens.
8
Wat betreft El Al zijn de meningen méér verdeeld.
Ga er echter maar vanuit dat El Al regelmatig gaat banken.
M.S. gaat zijn huidige middenveld namelijk niet wijzigen.
Haye, Immers en Malone blijven daar staan.
Er komt hooguit voor El.Al een plaatsje vrij bij blessures, schorsingen of Corona gevallen.
Ook als achterin de nood aan de man is en Malone dat plaatsje moet opvullen, kan er eventueel weer een beroep op El Al gedaan worden.
Met de komst van KDR zal NAC zelden 4-4-2 gaan spelen.
Op de rechterflank zal M.S. vaker voor Venema kiezen i.v.m. zijn snelheid.
Conclusie: El Al zal heus zijn wedstrijdjes meepakken, maar zal zeer waarschijnlijk geen vaste waarde meer zijn!!

8   12  
Bogdanovic

Venema wordt bankzitter met De Rooij erbij op de flanken. Voordeel van Venema is dat hij zowel in de punt als op de flank kan spelen dus ideale reserve. Daarnaast gaan we aan hem geen geld verdienen. El Allouchi speelde gisteren fantastisch als zwervende buitenspeler/middenvelder. Kortom wat een luxe nu ook Van Hooijdonk een echte goalgetter blijkt te zijn en we ervaren Haagse middenvelders hebben. Directe promotie evt. achter Cambuur of Almere City is zeer reëel. Hup NAC!!

40   11  
Bertus

Er wordt hier gesproken alsof Kaj al gepresenteerd is... Bij Zwolle dachten ze ook een speler binnen te hebben. Eerst de bevestiging dan pas praten over wie er eventueel uit moet mannen.

3   0  
De staantribune

@geelzwartwit mocht iedereen fit blijven en zo blijven spelen verwacht ik dat op middenveld Haye en Malone blijven staan. Afhankelijk van tegenstander ga je kijken hoe je gaat spelen. Met EL L tussen de linie wat naar binnen geeft natuurlijk mogelijkheden voor de opkomende back wat moeilijk te bespelen is voor tegenstander. Het is denk ik ook afhankelijk hoe spelers presteren op training. We hebben nu meerdere opties wat alleen maar super is.

5   5  
Henri

De aankoop van De Rooij zal in ieder geval Dogan zijn positie kosten. El A. kan ook op zijn positie spelen en NAC doet alles om Dogan te verkopen. Als er ruimte wordt verwacht of komt achter de defensie van de tegenstander dan wordt Venema een optie.

20   13  
HarmeNAC

Mounir El Allouchi hoort mits fit, in de basis. Prima speler voor ons NAC. De juiste instelling en kan voetballend echt wel mee, ook in de eredivisie. We mogen onze clubmensen wel eens wat meer koesteren. Hup NAC! Hup Mounir!

7   11  
Franske

Hopelijk word Kaj niet weggekaapt door bijvoorbeeld Zwolle of een andere club.

24   10  
Scheids!

Mounir, niet de allerbeste, maar wel de meest loyale, áltijd drive, nóóit verzaken, nóóit klagen en áltijd gráág!
Ik begrijp niet dat er zo’n gecreëerd anti-clubje is ontstaan, terwijl hij de belichaming is van NOAD!

12   7  
Michel

Inderdaad wel iets meer respect verdiend onze Mounir...die man is al tijden bij de club en een belichaming van dat wat wij zo belangrijk vinden; niet opgeven bij tegenslag.

Voor de rest echt heel veel zin om Kaj te zien ballen voor NAC, vet compliment voor Manders hierin!

3   5  
Badeend

Steijn heeft het al vaker gezegd - hij wil één echte buitenspeler en een middenvelder op de andere flank. Die buitenspeler wordt De Rooij op links, de rechterflank schreeuwt dan in principe om een naar binnen trekkende "middenvelder" en dat is ook de kant waar Schouten én Rutten er prima overheen zouden kunnen gaan. Dat wordt dan toch El Allouchi vermoed ik. Dogan in elk geval niet, die wanpresteert aan de lopende band.

4   0  
Ivo

NAC gaat geen 3/4/5 ton aftikken voor Kaj de Rooij en hem dan op de bank zetten. De Rooij wordt de nieuwe linksvoor.

El Allouchi kan op meerdere posities spelen. Linksvoor/rechtsvoor en op nummer 10, achter de spits. En eventueel als vervanger van Haye als die geblesseerd of geschorst is. Mounir zal misschien niet meer iedere wedstrijd in de basis staan, maar gaat zijn minuten echt wel maken.

Een brede selectie is nodig, je moet kunnen schuiven en wisselen zonder echt kwaliteit in te leveren. Met jongens als Monsalve, Noblejas, Azzagari, Mounir en Bilate kan dat. Een luxe positie, zeker nu iedereen nog redelijk fit is.

16   11  
since1912

Mounir = NOAD.

Dat er mensen zijn dat dat na jarenlange tomeloze inzet van nog steeds niet begrijpen ligt compleet aan henzelf. El Al je bent een topper!

5   0  
Cees

Niemand wordt echt “het kind van de rekening”! Al snap ik wel enigszins wat men wil zeggen. Echter, geloof me. Om een bepaald doel te willen bereiken. Dat voor de club NAC. Dan moeten “alle” spelers door de trainer op een duidelijke manier bijgebracht worden, dat “NAC” hun al-le-maal kei- en keihard nodig heeft! En neem maar van mij aan dat NAC “alle” spelers keihard nodig zal hebben. Om het doel wat men naleeft te bereiken. Dus Steijn, je weet wat je te doen staat! Maak er een onwrikbaar geheel van. Dan?

9   0  
Plastieke annemieke

Ik vind e.a echt een topgozer en een harde werker . Daar kan je niks van zeggen.

Maar als voetballer ( opgesteld op de flanken) gaat hij never 10 -15 goals maken die je nodig heb.

We hebben al geen scorend middenveld , als je dan ook nog eens een weinig scorende links-rechtsbuiten heb dan wordt het gewoon heel lastig. Sydney maakt er geen 60 natuurlijk

Venema heeft er al 3 in liggen en loopt gewoon 1 op 1. Zou van de zotte zijn als je die eruit gaat halen voor 0,0 snelheid.

Conclusie is dus gewoon:

De rooij-sydney-venema. Een dodelijke aanval

2   10  
patje

wanneer is die keuring nou? wanneer wordt kdr gepresenteerd?

2   9  
Johan Apeldoorn

Steijn gaat echt El Allouchi niet uit zijn basiself laten. Venema gaat om de bank plaatsnemen. De Rooij, indien hij komt (geloof het pas al NAC het post), gaat ook starten tegen De Graafschap.

4   11  
f4ratje

Venema dit Venema dat, puntje bij paaltje is hij een passant die hier 1 seizoen is en El Allouchi al jaren een echte NaCCER!! NOAD! En nog niet te noemen gevaar en creativiteit die hij heeft.

Dan is de keuze snel gemaakt wie het kind van de rekening wordt...

9   11  
Svt076

El Allouchi verdient wel een doekje in het stadion wat mij betreft..
Zo klaar met dat eindeloze gezeik gezeik van sommige zogenaamde 'supporters'.
Jongen speelt onder de laatste 5 trainers constant in de basis en heb ik nog nooit horen klagen. Echte NAC man en krijgt in mijn ogen te weinig krediet voor al zijn werk en professionele houding.

1   8  
n@©

Of zou AZ zich gemeld hebben nu Idrissi weg is?

3   7  
Breda_076

Ik vind het lang stil blijven rond Kaj. Te lang.

1   9  
Driekus

Het duurt inderdaad te lang. Vrees dat een andere club ermee vandoor gaat. Van NAC lees je ook niks.

12   8  
Plastieke annemieke

@ stv076

Jij bent waarschijnlijk ook iemand die korte en van der weg aan het toezingen waren.

Bij andere clubs worden die op de bank gezet of tribune en hier zijn het helden. Dat is het probleem met de meesten supporters.

Als je geen spelers als lurling , Amoah, Leonardo, kolka enzo heb maar el allouchi, dogan en dat soort meuk heb staan dan sta je precies waar je nu staat. In de kkd.

Maar vooral mensen weg gaan zetten die goede spelers willen zien waarvoor je naar het stadion komt als " supporters"

Ik kan me niet voorstellen dat iemand zegt: goh vanmiddag even lekker naar el allouchi kijken . Hardstikke fijn dat hij al 8 jaar speelt. Volgens mij zakken we ook al 8 jaar .


Doorselecteren dus

6   10  
Reflektor

Allouichi is gewoon een goede voetballer .

0   10  
Driekus

K

1   14  
Driekus

Kay kan wel zeggen dat ie naar NAC wil, maar als er een leuke club komt die hem bevalt, dan beslist hij dat toch zelf. Blijft allemaal veel te vaag

2   13  
henk

Duurt allemaal wel erg lang. Aardige soap maken we er weer van.

Al die lui die nog steeds niet snappen dat we El Allouchi dit jaar gewoon nodig hebben om te promoveren. Op dit niveau is El Allouchi gewoon prima. Het is geen toeval dat hij al bij vier doelpunten betrokken is en de andere middenvelders samen slechts bij twee. Hij gaat ook gewoon weer veel spelen dit seizoen. Voetbal is meer dan alleen 'hard werken'. Er is ook creativiteit nodig om een doelpunt te maken of voor te bereiden.

14   2  
H.V.M.

Wat een vreselijk gezeur en geouwehoer over KDR, of hij nu wel of niet definitief naar NAC komt.
NAC, Eindhoven en Kaj hebben alle gesprekken volledig afgerond.
NAC betaalt € 400.000, plus een eventuele promotiebonus van €100.000.
Daarbovenop een doorverkoop percentage van waarschijnlijk vijftien procent.

Kaj moet dus alleen nog gekeurd worden, Thats All.
Als hij de keuring doorstaat, dan is hij definitief NAC speler.
Niemand anders gaat dus met Kaj aan de haal!

3   6  
@hvm

Hoe weet je dit zo zeker?

0   0  
Michel

@ @HVK

De Rooij en NAC hebben samen ook al een akkoord; ik vind het ook lang wachten maar dat is wel wat we tot nu toe weten, niet?

1   0  
Simpson

Wordt nu gepresenteerd!!

Laad alle berichten na dit bericht in