Overal waar we komen

De Spion: NEC Nijmegen

Praatpapegaai

Ook tegen NEC hebben we weer iemand die stiekem wat informatie wilde lekken over zijn favoriete ploeg. Vandaag spreken we Dirk Lotgerink, die jullie niet kennen maar waarschijnlijk al vele malen hebben gezien. Dirk is eigenaar van voetbaltolk.com en zit bij vele persconferenties waar Nederlands en Spaans gesproken moet worden als tolk. Omdat hij de Spaanse taal meer dan goed bezit kan je hem zomaar bij PSV - Granada al hebben gehoord of een keer bij Nederland - Spanje en anders staat binnenkort AZ in de Europa League een Spaanstalige tegenstander te wachten. Dirk is daarnaast fanatiek NEC-fan en schrijft ook veel over zijn club. Hij draagt zijn HUP NEC nikes tijdens zijn werk (zie afbeelding achter de stream) en is NAC nog steeds dankbaar voor de stadionsong 'Hij gaat erin' die bij corners en vrije trappen normaliter luidkeels van de tribunes af komt rollen. Daarnaast vindt hij het niet erg om ditmaal NAC - NEC vanaf de bank te kijken, omdat ons uitvak überkut is. Naar onze mening één van de betere spionnen, dus luister snel!

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Meerdere positieve coronatests bij NEC 0 reacties
Volgend bericht
Schakel om 20:00u weer in voor de Matchcast 2 reacties
Terug naar overzicht
74 Reacties
72    
Svt076

Hypocrisie dat we hier nu gaan roepen lekker voetballen. Toen het bij NAC net uitbrak, is er ook een wedstrijd verplaatst. Als het bij NEC nu net begint en het onduidelijk is wie en hoeveel besmettingen er zijn, en of er onderling nog meer is overgedragen, is het onverantwoord om te voetballen. Voor NEC maar ook voor NAC. Daarnaast komt een weekje extra trainen ook niet heel onhandig uit, het is niet alsof we ineens weer op volle kracht zijn. Sterkte aan NEC en hopelijk kunnen we gewoon ballen en 3 punten pakken, maar anders doen we dat we volgende keer gewoon!

-77    
Wallie

Wedstrijd gaat waarschijnlijk niet door.
Beter stoppen met de competitie, want dit gaat hem niet meer worden dit jaar.

2    
den hulk

komt nec ook zeker met een b team net als nac tegen aegels

17    
efdrie

'Positief' nieuws vanuit Nijmegen. Vervelend voor NEC, maar wij hebben er ook mee moeten dealen. Zou een meevaller zijn aangezien wij ook nog niet op volle sterkte zijn.

23    
Amarilla Negra

Leuke gast inderdaad. Sowieso vind ik de Spion een leuke toevoeging als wedstrijdvoorbereiding!

Eerlijk gezegd denk ik ook niet dat de wedstrijd van morgen doorgaat, wanneer er 'uit het niks' zoveel besmettingen bij een club zijn adviseert de GGD vaak dat de hele selectie in quarantaine moet, en aangezien ze bij NEC ineens van 0 naar 8 besmettingen zijn gegaan ga ik ervan uit dat morgen niet doorgaat.

Dit zou niet nadelig zijn voor NAC denk ik, dit geeft onze selectie wat extra tijd om weer topfit te worden voor volgende week vrijdag.

25    
H.V.M.

Snap die geheimzinnigheid rondom eventueel besmette spelers niet.
Ook op het forum neconline staan inmiddels zeven namen van mogelijk besmette spelers.
Simpelweg geconstateerd doordat die allen ontbraken op de training.
Enfin, morgenavond zien we definitief wie bij hun ontbreken.
Daar is dus niets geheimzinnigs aan.
Het is zoals het is en veel spelers/clubs gaan er uiteindelijk mee te maken hebben.

8    
Chris W.M.

Op het genoemde NEC forum wordt gesproken over:

Alblas, Branderhorst, Culhaci, van Eijden, Bukusu, Vet, Janga en Fase.

Alblas, van Eijden, Bukusa, Vet en Jange was de laatste wedstrijd (een deel van) de as van het elftal. Benieuwd in hoeverre de uitbraak nu onder controle is, gezien de hoeveelheid ineens kan ik me goed voorstellen dat de selectie nu in quarantaine moet en de wedstrijd alsnog doorgeschoven wordt.

5    
GeelZwarHart

PSV heeft vanuit de club namen genoemd. Dat siert de club en de spelers. Anders blijven mensen maar gissen.

-14    
Cool hand

Zou dat even goed uitkomen. Wedstrijd afgelasten. Prima

-6    
Schrikbarend

Gewoon voetballen deze klap hebben wij ook(gehad)....onze club wil wedstrijden spelen zou weer een klap zijn als wedstrijd niet doorgaat...we kunnen morgen een goed team opstellen en ze willen heel graag MORGEN AFLASTEN BETEKENT EEN KLAP NA

7    
Vliegende hollander

Gewoon voetballen,nac moest het ook doen zonder een bijna compleet elftal.
Is toch wel positief nieuws.......

-4    
nec nijmegen

Genoemde namen kloppen en ontbraken op de training,er was daarvoor niemand geblesseerd.Gerucht wordt steeds sterker dat de wedstrijd niet doorgaat,zoveel besmettingen is ook ridicuul natuurlijk.Wellicht beter voor beide partijen.

13    
De staantribune

Allereerst sterkte voor iedereen die besmet is dit gun je niemand. Voor NAC is dit natuurlijk niet ongunstig neem niet weg eerst naar ons eigen team te kijken. Gaat het niet door kunnen we rustig verder herstellen naar MVV en zeker over 11 dagen De Graafschap uit. Daar moeten we op volledige sterkte terug zijn om Mike Sneu de mond te snoeren.

72    
Svt076

Hypocrisie dat we hier nu gaan roepen lekker voetballen. Toen het bij NAC net uitbrak, is er ook een wedstrijd verplaatst. Als het bij NEC nu net begint en het onduidelijk is wie en hoeveel besmettingen er zijn, en of er onderling nog meer is overgedragen, is het onverantwoord om te voetballen. Voor NEC maar ook voor NAC. Daarnaast komt een weekje extra trainen ook niet heel onhandig uit, het is niet alsof we ineens weer op volle kracht zijn. Sterkte aan NEC en hopelijk kunnen we gewoon ballen en 3 punten pakken, maar anders doen we dat we volgende keer gewoon!

13    
Walter

Op zich zou ik het wel begrijpen als de wedstrijd niet doorgaat maar worden dan ook onze verliespotten door Corona teruggedraaid... gelijke monniken gelijke kappen lijkt mij.

18    
Mark

Heel vervelend voor NEC. Dit gun je uiteraard niemand. Maar als de KNVB deze wedstrijd niet door laat gaan dan vind ik dat NAC de verlieswedstrijden tegen Cambuur en Almere terug moet draaien. De wedstrijd tegen G.A. Eagles lig ik niet zo wakker van.

-1    
Jan van Smeekbede

Het is werkelijk ten hemel schreiend. Je leest letterlijk dat het " toch wel een goede zaak is dat nu onze tegenstander fiks wat besmettingen heeft want wij hadden of hebben het ook... " Althans dit is de strekking van verschillende reacties.
En hoe moet dit voor de spelers zijn die morgen moeten spelen? Er ontsnappen altijd wel spelers aan de testen die negatief testen maar positief zijn. Betekent dat er gegarandeerd volgende week bij NAC weer meer besmettingen zijn. Daarnaast komen in de ere weer verschillende ploegen terug uit de Europese toernooien. Brengen op zeker weer virussen met zich mee.
Het betaalde voetbal is verworden tot een gevaarlijke bron van een levensgevaarlijk virus. Het valt niet te verdedigen dat voetbal , contactsport, bij de amateurs niet mag vanwege de gezondheidsrisico's maar het betaald voetbal moet gewoon doorspelen. Bizar.

16    
Ata

Degenen die nu om het hardst roepen dat er moet worden gevoetbald, zijn dat dezelfden die Henk de Jong een toffe peer vinden?

-4    
Dos

Jan van Smeekbede

Helemaal mee eens, ik kan de competitie totaal niet meer serieus nemen. Gaat nergens meer over.

10    
Ibio

Gewoon uitstellen, dat zou geen ramp voor NAC zijn. Zo kunnen de spelers goed herstellen.

5    
SjorsNAC

Balen, had wel weer zin in pot voetbal maar niet ten koste van gezondheid. Jammer dat wij al slachtoffer zijn geworden. Ik houd de knvb daar deels verantwoordelijk voor, geen rekening houden met hersteltijd.
Een extra week rust is denk ik het beste voor nac ook op dit moment.

-29    
Cool hand

Reactie van Jan v Smeek moet verwijderd worden.

10    
Sjef de gevulde koek

Het begint helaas wel heel treurig te worden. Regen, lege stadions halve selecties. Elke week een gok hoe of wat nee dit slaat gewoon nergens op.

12    
Zo is dat!!

Heel vervelend voor NEC, en ook alle beterschap gewenst!

Ik zit een beetje in een split van gedachte:

De Competitie is allang verre van eerlijk. Ik, wij, hebben afgelopen twee weken echt afgezien als supporter, maar ook als mens en gezondheid. Laat staan de spelers zelf die erg ziek zijn geweest. Ik denk dat de meeste clubs hiermee te maken gaan krijgen.

Daarom denk ik, ballen maar, met wie? Doet er niet echt meer aan toe... _-#belangen #gezondheid

Zo is dat!!

22    
Nacman

Effe iets anders dan corona onze oud NAC speler Peter remie gaat een café beginnen volgend jaar op de haagweg namelijk café Breda .

17    
Scheppioni

Kl^te voor nec, maar helaas moet nu ook voor iedereen gelden bij 13 spelers voetballen ! Ik ben van mening dat de competities nu never nooit meer mogen worden afgebroken !!! De ere en kkd dan bedoel ik, want kan niet zo zijn dat bv rkc en ado maar kunnen ballen en niet kunnen degraderen en andersom geldt dat voor ons, cam en gra ! Dat zou echt oneerlijk funest zijn ......

16    
Tram

Gewoon spelen. Moesten wij ook al drie keer. 0 voor en 12 tegen in drie wedstrijden, negen punten afgepakt en nu niet spelen?
No way.

3    
Bas

Nec komt zonder keepers dus..

Schieten vanuit alle hoeken en standen dus.

5-1 ipv 3-1 voor NAC!!

-14    
Der wawa

Competitie stilleggen. Dit neemt bizarre proporties aan.

Het gaat hier over de gezondheid van mensen, Kunt toch niet blijven vragen als knvb zijnde dat er maar gevoetbald wordt en dus getraind. Russisch roulette met de gezondheid van voetballers als inzet.

Volgend jaar beter..... Gewoon in maart alles hervatten.

7    
Sjorske

chapeaux voor de interviewer prachtige stem luister er graag naar en zaken doende

-12    
Ed

Stilleggen die hap. Geeft ons ook tijd om te herstellen

5    
Theoden King

Sneu voor nek, ik gun niemand dat kutcorona. Sowieso moeten we morgen een resultaat halen, willen we niet het lachertje van het betaald voetbal worden.

27    
ome cor

Flauwekul dat je onder topic over corona gevallen niet mag reageren en hier wel.
Beetje Chinese politiek....

Ik denk dat we liever van NEC winnen na een mooie pot voetbal, dan een loterij van wie is het minst zwaar getroffen en brengt of een beetje team op de been ?

Een verliespot van NAC willen we het liefst nooit, maar als het moet niet omdat de goede spelers ziek zijn, maar omdat de tegenstander net iets beter was.

Corona sucks voor de competitie, voor de horeca, voor de economie, maar vooral voor de mensen die er serieus ziek van zijn.

6    
Kinderkaartje

[MATCHDAY!!!!]

Ben het helemaal met je eens Ome Cor.

Maar het wrange is wel dat wij precies toen we in volle hevigheid getroffen werden moesten aantreden tegen Cambuur en Almere met een veredeld jeugdelftal. En dan weet je van te voren dat je er 99 van de 100 keer gewoon kansloos af gaat.

Ik zie ons inderdaad vanavond liever winnen met een mooie spannende pot voetbal en 1 of 2 doelpunten verschil dan een 'makkelijke' winst tegen een gemankeerd NEC. Overigens denk ik niet dat het vanavond zomaar makkelijk wordt, aantal jongens zijn natuurlijk verre van 100%

Maar aan het eind van de rit tellen de punten. En het zou toch wel zuur zijn als we er 6 laten liggen door corona en dat de wedstrijd van vanavond niet doorgaat omdat NEC geen volwaardig elftal heeft. En dan straks in de inhaalwedstrijd zeker alsnog onderuit gaan.

Dan ben ik asociaal genoeg om te zeggen dat ik dan toch wel heel graag die drie punten van vanavond opschrijf. Al speelt NEC met de B3, punten zijn punten.

3    
Sjaak

Gewoon voetballen! Cambuur en Almere zeiden ook toch niet, laten we de wedstrijd uitstellen voor NAC. En wij zijn ook nog niet topfit

8    
henk

@Sjaak
Cambuur zei bij monde van Henk de Jong letterlijk laten we de wedstrijd uitstellen voor NAC. Als deze wedstrijd, net als die tegen Cambuur, over het weekend wordt getild omdat er nog teveel onduidelijk is, dan is dat overigens in het voordeel van NAC.

18    
Peter13

Mensen zijn kort van geheugen. Toen bij NAC een berg positieve tests naar buiten kwam, is de wedstrijd tegen De Graafschap uitgesteld en daarna die tegen Cambuur. Dat NAC daarna nog niet uit de problemen was, is een ander verhaal. Wij hadden natuurlijk graag gewacht totdat iedereen weer volledig fit was, maar je moet niet doen alsof er voor NAC geen ingreep in het wedstrijdschema is gedaan.

Negen punten afgepakt lees ik ook nog. Terwijl NAC zes verliespunten heeft...

-2    
Harrie

Het is gewoon een kwestie van de regels naleven die de KNVB heeft opgesteld over wel of niet spelen. Wanneer je 13 spelers en een keeper over hebt na de Corona test hebben uitgevoerd moet je spelen. Zijn dat er minder dan of de ggd besluit tot nader contact onderzoek / tijdelijke quarantaine dan speel je niet. Dat is voor iedereen gelijk en gewoon duidelijk met de clubs besproken. Geen enkele club zeikt daarover alleen NAC bij monde van Maurice Steijn. Maurice moet zich gewoon alleen bezig houden met het team en er alles uitpersen wat erin zit.

11    
Peter13

@Harrie

Maurice Steijn zeikt niet over de toepassing van de afgesproken regels, maar over het feit dat NAC na het missen van heel wat trainingen zo veel wedstrijden in zo korte tijd moet spelen - vanwege het risico op blessures. Da's wel even wat anders...

-9    
Wieowie

—————————Olij——————————
Vanacker —Riera———Rosler——Noblejas
—————Haye—————Malone—————
———————Immers—————————
DJ Buffonge——Venema——El Allouchi

Als we zo kunnen starten heb ik er vertrouwen in! Hup nac!

16    
Gjoewie

Vroeger had de voorbeschouwing voor deze wedstrijd de titel: Nekt NEC NAC of nekt NAC NEC?

Nu is het: Corona nekt NEC en NAC...

8    
Halfvol

Als we nou eens met z'n allen accepteren dat een competitie in tijden van Corona oneerlijk is. Dan hebben we een hoop frustratie uit de weg geruimd. Cambuur het eredivisie moeten voetballen, Utrecht in Europa en een beker finale, so be it. Bij het stilleggen van de competitie hebben we net zo veel als oneerlijk niet promoveren, namelijk nog een jaar eerste divisie. Dan zie ik liever wat potten voetbal! (als de gezondheid en veiligheid het toe laat uiteraard)

Overigens wordt hier steeds naar de KNVB verwezen, maar de KNVB heeft hele duidelijke regels over het wel of niet doorgaan van een wedstrijd. Het is de GGD die op enig moment advies uitbrengt om de hele selectie in quarantaine te stoppen, dat is NIET de KNVB. Als dit gebeurd, dan kan het dus niet door gaan inderdaad.

9    
JanVG

Lekker uitstellen beste mensen. Het bevreemd mij dat sommigen van jullie je nu rijk rekenen omdat NEC besmettingen heeft. Is iedereen alweer afgelopen maandag vergeten? en als je spelers corona hebben gehad dan komen ze alles behalve fit terug.
Uitstel zou een zege zijn!

3    
Chris W.M.

@JanVG

Wat heeft afgelopen maandag met vanavond te maken? Zoals het er nu uitziet zullen er 6 basisspelers terug keren. Natuurlijk is het niet zo dat je zomaar met 2 vingers in de neus gaat winnen. Maar de kans is wel groter geworden. Maar het elftal van maandag en van vanavond is amper te vergelijken qua niveau.

6    
JanVG

@Chriswm
Heb je gekeken naar El Allouchi, Noblegas en Adilehou?
Deze spelers kwamen terug van corona, en hoe zag dat eruit?
Een week extra rust zou het beste zijn, want de meeste spelers zullen maar 50% a 60% zijn. en dan loop je ook nog eens extra kans op blessures.

7    
Chris W.M.

@JanVG

Heb je gekeken met wie ze samen moesten spelen? Daarbij denk ik dat het probleem met Moise meer is dat er niet mee te communiceren valt dan dat hij een keertje positief getest is.

El Allouchi heeft trouwens gewoon 90 minuten gemaakt, Noblejas 65 minuten. Immers vorige week zonder te trainen 55 minuten, Haye een helft. Malone en Schouten komen terug na lichte pijntjes, Olij kreeg natuurlijk rust en Riera was geschorst. Die kunnen allemaal starten. Lekker laten spelen totdat ze aangeven dat ze vermoeid beginnen te raken, hopen dat je dan voorstaat, dan kun je ze altijd wisselen.

6    
Denn

@Chris
Ik denk niet dat het een communicatieprobleem is met Moise.

Natuurlijk had hij de ondankbare taak om te spelen in een - zacht uitgedrukt - zwak elftal. Dat is niet makkelijk voetballen en dan ga je al snel mee in de malaise.
Los daarvan konden we allemaal zien dat in het geval van Moise het gewoon een gebrek aan kwaliteit is. Die kan er helaas niet zo veel van. Jammer. Had ie er wel wat van gebakken dan was het natuurlijk een geweldige zet enz enz. Nu is het gegokt en verloren.

Ik vond bijvoorbeeld Marijnissen ook niet sterk (lees: net zo zwak). Verschil is dat die jongen pas 17 jaar is, de club kent en de taal spreekt. Daar zit nog rek in. Die zie ik dan liever minuten maken dan Moise.

7    
Chris W.M.

@Denn

Ik baseer mijn mening even op het interview met Kramer in BN De Stem. Die gaf 2 voorbeelden waarin hij iets aangeeft aan Moise, die er totaal niet naar luistert of het niet snapt. Maar ben het met je eens dat ik ook liever een jeugdspeler nu zie naast Riera dan Moise. Siereveld of Heuvelman verwacht ik dan ook vanavond naast Riera.

1    
PietP

@JanvG
Een aantal spelers die maandag hebben gespeeld hebben we vandaag ook nodig.
Aan jouw reactie te zien had jij liever gezien dat die spelers zich helemaal leeg zouden spelen.
Ik denk dat ze verstandig zijn geweest en toen het kansloos bleek ze gedoseerd de wedstrijd uit hebben gespeeld. Dat ziet er niet fraai uit, maar dan kan je wel 90 minuten volmaken en ongeschonden optrainen naar vandaag.

5    
Hugo

knvb zegt : dertien spelers = spelen. Voor de buis dus vanavond. HUP NAC

-3    
Los Pollos Hermanos

Indien wordt voldaan aan de (toegegeven, totaal idiote) maatregelen uit Zeist, dan moet er gewoon gevoetbald worden. Pech voor NEC, geluk voor NAC. NEC voldoet aan de gestelde regelementen aangaande corona: Voetballen dus. Schrijf die 3 punten maar alvast bij. De hele as van NEC doet niet mee Ze missen naar mijn snelle blik 6 basisspelers (kan er ook 1 meer of minder zijn) dus NAC moet dit eenvoudig winnen.

3 van onze gestolen 9 punten terug. Sterkte aan NEC, die verliezen nu gewoon aansluiting met de top. Nu de graafschap en Cambuur nog. We willen toch eerlijke competitie?

Nee, bovenstaande alinea is natuurlijk onzin. Maar mijn punt is: We hadden nooit moeten starten en al lang weer de boel stil moeten leggen. Geen publiek, overal zieke en verzwakte elftallen. Dit heeft toch geen enkele zin zo. Stop er in vredesnaam mee.. Maar ja, het geld hé. Geld, geld, geld. Bij voetbal zijn blijkbaar zaken en commercie belangrijker dan gezondheid. Wisten we natuurlijk stiekem al lang, maar dat wordt nu wel heel erg geaccentueerd.

4    
Chris W.M.

@Los Pollos Hermanos

Ben ik toch benieuwd. Stel we leggen nu inderdaad de competities stil.
Hoeveel clubs denk je dat er dan volgend seizoen weer aan de start verschijnen?

" Maar ja, het geld hé. Geld, geld, geld. "

Zonder inkomsten geen voetbalclubs toch?

-7    
Belgische Naccer

@ome Cor

Volledig met jou eens deze keer.

Het is erg jammer dat het virus, de competitie-uitslag gaat bepalen. Dat voelt erg onrechtvaardig en machteloos.

Ik baal er nog steeds van dat NAC verloren heeft van Cambuur en Almere, wetende dat we er van gewonnen hadden, als iedereen fit zou zijn geweest.

Hopelijk gaat het door vanavond en pakken we weer eens 3 punten!

Hup NAC!

14    
Peter13

"wetende dat we er van gewonnen hadden, als iedereen fit zou zijn geweest" - nou, dat is een stevige uitspraak. NAC kan ook met een compleet team van Cambuur verliezen. Alleen niet zo kansloos denk ik.

-2    
N1912

Ervan uitgaande dat er gewoon gevoetbald gaat worden, wat is dan precies het verschil tussen NAC en NEC? Uitbraak bij NAC zorgde ervoor dat de hele selectie 10 dagen in quarantaine moest. Nu uit het niets 8 man van NEC besmet, en dan zou er wel gewoon gevoetbald moeten worden?

Totaal niet verantwoord lijkt me. Of willen we soms dat na vanavond ook de andere helft van onze selectie besmet raakt.

3    
Los Pollos Hermanos

Beste Chris,

Een voorspelling over het aantal clubs dat volgend jaar aan de start verschijnt indien de competitie nu wordt stilgelegd, daar waag ik mij niet aan. Maar mag dat de discussie zijn? Dat is naar mijn idee een veel interessantere vraag. Mijn antwoord? Nee.

Ik durf dit zover te trekken dat de overheid steun dient te verlenen aan de BVO's om e.e.a. te realiseren. (Nog meer steun, niet alleen salarissen van werknemers van de BVO) Er is een gigantisch maatschappelijk belang bij dat spelletje van 11 tegen 11 en een bal. Onderschat dat niet. Desondanks staat de volksgezondheid altijd op nummer 1. De overheid stelt deze eisen en dus zullen zij ook met gerichte oplossingen moeten komen. De huidige maatregelen zijn ontoereikend en de BVO's worden min of meer gedwongen om te spelen, met alle gevolgen van dien. Wat gebeurd er straks als er een speler komt te overlijden aan de gevolgen van corona? Dan wel ineens alles stilzetten zeker? Het is de hypocrisie ten top.

Gelet op de draconische maatregelen die lokale overheden nemen t.o.v. de 'de normale burger' had de competitie nooit gestart mogen worden. Of die beslissingen juist/niet juist zijn, laat ik even in het midden. Ik ben geen viroloog. Bij die beslissing had dan ook een steunpakket gemoeten voor de BVO's. Dat pakket is er niet en dus wordt er willens en wetens gespeeld, ondanks de uitzonderlijke gevaren voor de volksgezondheid. Belachelijk!

5    
Ivo

Onze selectie mist wedstrijdritme, en voetballend is het al het hele seizoen een moeizaam verhaal, vind ik. Je mist nog steeds je voorhoede, wie moet er in hemelsnaam gaan scoren?

Nee, ik ben er nog helemaal niet zeker van dat wij van dit NEC gaan winnen. Weer een andere selectie op het veld met jongens die net aan het terugkomen zijn. We gaan het zien.

Ik hoop vooral weer een positief en eindelijk eens wat meer aanvallend ingesteld NAC te zien. Want we haalden wel die 6 uit 6, maar het zag er natuurlijk totaal niet uit.

Maar goed, de jongens moeten maar doen wat ze goed kunnen: mouwen opstropen en ervoor strijden.

6    
Theoden King

We kunnen natuurlijk ook gewoon verliezen van een zwaar gehavend nek. Dat zou wel weer heel erg des NAC's zijn...

2    
Kipiani

Wie denkt dat wij vanavond simpel drie punten kunnen bijschrijven
mist toch echt iets.
Wij hebben namelijk geen voorhoede.
Lees: geen voorhoede.
Een voorhoede bij ons is alleen in deze samenstelling:
Bilate, Sidney en Kaij.
Verder hebben we niets. En die drie zijn er niet bij.
Lex en Mounir zijn geen echte voorhoede spelers met diepgang, dreiging en scorend vermogen.
Dogan en Venema zijn helaas ongeschikt en overbodig bevonden.
Laten we ons niet nu al rijk rekenen voor vanavond.

6    
NAC4Ever

@JAN VAN SMEEKBEDE
Het verschil tussen profvoetbal en amateur voetbal is dat de profs worden getest.

1    
PietP

Ik heb sinds Almere niks over Sydney gehoord.
Als hij kan spelen heb ik er ineens veel meer vertrouwen in.

Weet iemand hoe zijn gesteldheid ervoor staat?

16    
Ivo

@Kipiani

Venema is een jongen die het vooral van zijn snelheid moet hebben. Die moet je dus diepe ballen op maat geven. Zolang wij een tikkie-breed-tikkie-terug aanvalsopbouw hebben, kan Venema niet doen waar hij goed in is. Het is aan spelers als Haye, Immers en Mounir om hem goed te bedienen. Om hem nu al af te schrijven vind ik echt onzin.

7    
Chris W.M.

@Ivo

Eens. Tegen Jong Ajax te zien hoe je hem het beste moet bedienen. Geen hoge ballen zoals de laatste wedstrijden maar ballen in de diepte. Vanavond denk ik dat hij in de spits staat, met Immers erachter. Immers is een gouden speler voor van Hooijdonk en Venema. Die gaat de kopduels wel aan en fungeert als aanspeelpunt. Dan kunnen van Hooijdonk en Venema zich richten op hun kerntaak; het scoren van goals.

1    
Bas

NEC-trainer Meijer wil ondanks coronabesmettingen topper tegen NAC spelen: ‘We moeten niet zeiken’


Respect!

8 spelers missen, waaronder je keepers en het volledige centrum van je verdediging. Alsmede je midmid en je topscorer....

Gewoon spelen, dan maar met je jeugd.

Leuk voor ons Nac, de puntjes oppikken. Maar in schril contrast met het gejank en gepiep van onze staf de laatste weken..

24    
Chris W.M.

@Bas

Als de voltallige selectie van NEC vandaag in quarantaine moet, vervolgens 10 dagen binnen moet blijven en niet mag trainen, dan met 2 trainingen in de benen binnen 10 dagen 4 wedstrijden moet spelen dan piept hij wel anders hoor.

4    
den hulk

siereveld en adilehou niet meer opstellen

4    
Twan

@Bas

Hij weet ook wel dat Nac nog steeds zwak is en niet 100 procent hersteld is. Hij heeft nu meer kans op punten als over een paar weken.

9    
Ivo

NEC speelt liever nu tegen een nog wat verzwakt NAC dan over 2 weken tegen een aangesterkt NAC, terwijl zij dan zelf misschien wel midden in de shit zitten. Ik snap het wel.

En degenen die zeggen dat dit een "eitje" wordt, geloof het maar niet. Wij zijn er ook nog lang niet.

1    
The Cosmic Gate

Vervelend dat ze bij NEC nu ook corona gevallen hebben, maar we gaan zien dat ze daar wel inzet en ballen zullen tonen dit volledig tegenovergestelde van wat NAC heeft laten zien de afgelopen potten.

Ik hoop zo op 3 poenten om een beetje het goede gevoel weer terug te krijgen ..

9    
sjef de gevulde koek

Nog even wat om te zeiken. Wat spullen besteld via de webshop. Ik heb maatje xxl. Voor de mensen die dezelfde maat hebben weten wat ik bedoel. Ik denk dat een gemiddelde pendaalemmerzak nog meer pasvorm heeft. Dat kan echt niet man man wat een kwaliteit ook naja moest er even uit. Als je het aantrekt loop je gewoon voor lul. Alleen het jasje van het traingspak is nog te doen. Om positief af te sluiten hopelijk een strijdend NAC en 3 punten want wat kunnen we die goed gebruiken om alle ellende af te sluiten.,

7    
Enkhuizer rat

@Bas: die coach pakt het inderdaad positief op zeg. Een verademing om dat interview te horen.

Ik weet niet of onze staf persé zeikte maar hun gelaten houding had denk ik wel enorm veel invloed op de nog wel inzetbare spelers. De sfeer in Breda was van hemelhoog juichen ineens naar diepe diepe droevenis gegaan.

Terwijl managen en coachen ook inhoudt dat je de wel beschikbare mensen zo scherp mogelijk houdt.

Maar goed, ik heb zelf geen enkel idee wat voor impact dit heeft op een mens of een groep mensen

18    
Los Pollos Hermanos

Sjefke,

Waarschijnlijk ben je gewoon 10 kilo afgevallen de afgelopen maanden. je mist ongeveer 15 halve liters per weekend + een bak friet en 3 bevroren frikandellen per week. Je moet dat wel blijven aanvullen wil je een beetje op gewicht blijven.

Neem maatje XL en sta versteld!

4    
Dutchbird

Competitie gaat steeds meer op een loterij lijken. Toch kun je met hard werken en goed spel nog steeds kampioen worden. Dat is beter dan de competitie afkappen. Daar heeft niemand wat aan. En natuurlijk komt een beetje geluk goed van pas, zeker als NAC dat met NOAD afdwingt.

3    
Cool hand

Leuk man, NAC kijken vanavond. Of iemand een beter alternatief?

Laad alle berichten na dit bericht in