Wij gaan niet opzij

Deadline day

Eddy W

Het is 2 september en dat betekend voor veel clubs in Europa dat het Deadline Day is! Waar NAC nog drie spelers wilt slijten, lijkt het qua inkomende transfers rustig te gaan worden. De club heeft de selectie zo goed als rond en lijkt alleen toe te happen bij echte buitenkansjes. In dit bericht houden wij jullie de hele dag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom inkomende en uitgaande transfers van de Parel van het Zuiden en van alle ex-NAC spelers.

NAC voor vandaag klaar op de transfermarkt

NAC bevestigt zojuist dat we komend half uur geen inkomende of uitgaande transfers meer hoeven te verwachten. Dit betekent dat NAC straks als het transferwindow sluit om 00:00 uur, alleen nog clubloze spelers zou kunnen toevoegen aan de selectie. 

Contract Tighadouini ontbonden

Adnane Tighadouini's avontuur bij Malaga komt na vier seizoenen tot een einde, ondanks dat hij dus deze gehele periode onder contract stond bij Malaga speelde hij er maar twaalf officiële wedstrijden. Hij bracht het grootste deel van zijn contract namelijk op huurbasis door bij andere clubs. Na wisselvallige huurperiodes bij Kayserispor, Vitesse, FC Twente en Esbjerg FB heeft Malaga nu dus besloten niet verder te gaan met de grillige buitenspeler.

NAC bevestigt: Kali vertrekt op huurbasis naar Virton

NAC heeft zojuist in een officieel persbericht bevestigd dat Anouar Kali per vandaag niet meer tot de selectie van NAC behoort. De 28-jarige middenvelder vertrekt op huurbasis naar het Belgische Royal Excelsior Virton.

'Kali vertrekt naar België'

NAC zou zijn verlost van Anouar Kali. Dat meldt de Belgische nieuwssite La Meuse. De middenvelder zou komend seizoen spelen bij Royal Excelsior Virton.

Het zou voor NAC een welkome verrassing zijn als Kali toch nog vertrekt uit Breda, omdat de middenvelder niet meer hoeft te rekenen op de steun van het publiek en niet fit terug kwam van vakantie.

Daarnaast staat hij voor een aardige som geld op de loonlijst. NAC zou zelfs alleen nog kunnen handelen als Kali vertrok uit Breda

Schoofs voor 1 jaar naar Heracles

Hij trainde deze week al mee, maar vandaag laat Heracles weten dat Lucas Schoofs een prestatiecontract voor één jaar heeft getekend, met optie voor nog een jaar. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Schoofs voor de breedte is gehaald.

Tim Gilissen is in ieder geval blij met de komst van Schoofs. "cas is een dynamische middenvelder die in België te boek stond als een groot talent. Door een blessure heeft hij dat het laatste jaar niet kunnen laten zien. Wij geven hem middels een prestatiecontract de kans zich te bewijzen. Afgelopen week heeft hij tijdens een stage al met de groep meegetraind. Hij is fit en gretig en klaar om zijn carrière een nieuw leven in te blazen.”

Schoofs zelf is blij dat er na zijn periode bij NAC nog een porfclub op hem zat te wachten. "Ik ben dankbaar voor de kans die de club mij biedt. Ik ga die kans niet laten liggen en met beide handen aangrijpen.”

'Van Beijnen mag vertrekken'

Volgens Esports RAC1 mag Van Beijnen al weer vertrekken bij FC Barcelona B. De verdediger die de opmerkelijke stap maakte van Jong NAC naar FC Barcelona B komt niet in de plannen voor van zijn trainer Francisco Javier García Pimienta en mag daardoor, al dan niet tijdelijk, vertrekken van de club.

Bron:
B-Side Rats, Esports RAC1
Vorig bericht
Fotoalbum: Volendam-NAC 5 reacties
Volgend bericht
NAC loot thuiswedstrijd tegen Emmen 63 reacties
180 Reacties
100   31  
Frie

Graag versterking er bij, dit gaat anders niet goed komen.
Het is mij een raadsel zoveel publiek bij onze wedstrijden en nog geen geld.
Bij Willem ll -Ajax 13.850 toeschouwers.
Wij hebben recht op een goede selectie die mee doet voor het kampioenschap.

7   3  
kopspion

ben benieuwd of er nog iets vertrekt en komen gaat.....

100   31  
Frie

Graag versterking er bij, dit gaat anders niet goed komen.
Het is mij een raadsel zoveel publiek bij onze wedstrijden en nog geen geld.
Bij Willem ll -Ajax 13.850 toeschouwers.
Wij hebben recht op een goede selectie die mee doet voor het kampioenschap.

21   5  
The Cosmic Gate

@Frie: het bewijs dat een club als NAC veel meer leeft en dus enorm potentieel heeft !!Kl*te dat het er telkens niet uit komt

20   35  
Nachoreca1

Begint weer lachwekkend te worden.

35   90  
van Flieger

Waar blijven de hijgerige springertjes met hun "hij tekent vandaag, hij tekent vandaag" ? Om vervolgens iedere B-artiest uit de Balkan van harte welkom te heten. De eersten van die fabelachtige en briljante reeks nieuwelingen zijn alweer mislukt ! De verademingsTD VDA blijkt er weinig van te kunnen, waarvoor al gewaarschuwd was. Kapuadi-man en Telekom Chauffeur gaan helaas niet voor directe promotie zorgen, zoveel is inmiddels wel duidelijk.

63   10  
maikolg

Zolang Flieger vandaag niet tekent, ben ik opgelucht.

OT: Ik hoop dat Verschueren niet wordt weggeplukt, we nog wat mensen kunnen lozen & dat we nog ergens een voetballend konijn uit een hoed toveren.

Tevens weer een goal van Leigh, zou hij dan toch wel kunnen voetballen?

19   9  
Jamack

“De eersten van die fabelachtige reeks nieuwelingen zijn alweer mislukt”
welke spelers zijn dit, Flieger?

62   33  
Los Pollos Hermanos

Sparta weer een aanvaller extra. Laat Lars veldwijk maar komen. En ja, dat mag wat kosten aandeelhouders. Trek nou godverdomme maar eens de knip! Begin die soap rond de grote 3 onderhand echt eens spuugzat te worden.

Flieger wordt dan neergezet als een beroepszeiker, maar hij heeft gewoon gelijk. Neemt niet weg dat ook ik vind dat hij wat doorslaat in zijn berichtgeving omtrent onze aandeelhouders. Er hangt een grote walm van rancuneuze zaken omheen. Oud zeer, zo u wilt. Dat is jammer, want daarom verliest hij veel steun bij de achterban, terwijl het beter zou zijn als we dergelijke berichten zouden ondersteunen/gezamenlijk uitdragen. Flieger verkoopt zichzelf niet goed, laat ik het zo stellen. Ik vind dat zonde.

Afijn, waarschijnlijk veranderd er weer helemaal niets. Hebben we straks weer geen spits die op voetbal zit. Een dikke middenvelder die 150k per jaar pakt en geen zak uitvoert en een hele aanhang aan polonaiselopers en positivos die vol in de val trappen van v Aalst en Gielen, omdat zij betweterig naar de ranglijst zullen wijzen over 2 weken en zeggen "We staan toch maar mooi bovenaan"

Dat we de 4 slechtste teams dan allemaal hebben gehad, wordt voor het gemak niet bekeken. Feiten zijn: tegen Cambuur hebben we geluk gehad (in eigen huis!! in Leeuwarden heb je een hele andere pot) Een gelijkspel was hier minstens op z'n plaats geweest. En tegen Volendam ben je gewoon volledig overklast en was 2-1 een zeer magere afspiegeling van het krachtsverschil.

Hup NAC

41   14  
Joepel

Ik neem aan dat een spits heel hoog op het lijstje staat. Buiten Stokkers, die allesbehalve overtuigd hebben we geen volwaardige spits. Kudimbana is minachting en lachwekkend naar je eigen supporters toe, van Hooijdonk komt zwaar tekort. Werk aan de winkel TD!

35   4  
Ivo

Een aanvaller erbij, wordt er gezegd. Ik heb liever een middenvelder. We hebben 3 echte middenvelders, 2x Ilic en Verschueren. Dat is echt te weinig. Liever een echte goede voetballer erbij op het middenveld dan iemand in de punt, daar hebben we al 4 spelers voor 1 positie.

Verder zou ik Schouten de kans geven op rechtsback en Noblejas zo snel mogelijk naar linksback. Tegen de Jong teams gewoon van Hecke of Rosler centraal achterin. Geen gegoochel meer, iedereen op de plek waar hij hoort.

Als er een nieuwe middenvelder komt kan Luca Ilic op de 10 spelen, achter de spits, tot Dogan fit is.

56   16  
willem 4,5

Grappig, de paniek slaat weer toe na één verloren wedstrijd. Ik heb vertrouwen in deze groep, we zijn pas op weg. Na het gebruikelijke zogenaamd intellectuele slappe gezeik van een persoon op deze site die nog nooit iets positiefs over NAC of wie dan ook in de club heeft gezegd, (wat doe je eigenlijk bij onze club?), moeten we gewoon doorgaan met de ingeslagen weg. We hebben een redelijke groep met potentie en goede trainer. Promoveren? misschien, dat geldt ook voor de Graafsschap, Nec en noem maar op, we hebben geen wereldelftal, maar de rest ook niet!

44   21  
Beest

@Willem 4.5

Neehoor , het zijn altijd de zelfde 5-6 mensen die op deze site zeiken , ze reageren alleen vaak zodat het lijkt of er veel mensen negatief zijn.

Gelukkig heeft mac zown 20.000 fans en die staan achter dit team anders speel je niet voor volle uitvakken.


Laat je niet beïnvloeden door 6 of 7 van die kansparels hier

2   3  
Beest

*nac . Klote correcties

46   7  
Steefl

@LOS POLLOS HERMANOS
Weet je wat het volgens mij is? Dat iemand kritisch is is prima. Lijkt mij zelfs een voorwaarde gezien de geschiedenis van onze club.

Maar als iemand onder elk item dezelfde op de man gespeelde plaats afdraait wordt het wat gênant. Niemand kan er iets van, allemaal non-valeurs, etc. (zelf bij de Deutsche Bank werken, haha)

Als dan iemand ook nooit reageert onder een item waarin NAC wint, of een goede speler vast legt, dan wordt het zelf pathetisch. Hopen dat alle spelers mislukken, NAC alles verliest. Dan krijg ik in ieder geval de indruk dat zo iemand niet bezig is met het beste voor de club, maar vooral bezig is een eigen gelijk te halen vanuit, inderdaad, rancune.

17   3  
derooijm

Het verlies tegen Volendam valt wat mij betreft te weiten aan de slechte wissel die het tactisch overhoop gooide achterin. Cambuur speelden we slecht tegen maar laten we zien ook die wedstrijden te kunnen winnen.

Het is een nieuw team mensen, geef ze de tijd om aan elkaar te wennen. De enige die ik graag gewisseld zie dit seizoen is onze trouwe jubilist met 100 wedstrijden. Stokkers heeft zich al 2 seizoenen bewezen (lange termijn). Als die niet uit de verf komt dit seizoen dan gebruiken we hem verkeerd. Aan Brood een oplossing te zoeken!

42   52  
van Flieger

Huisalp, regen, 15 graden.

Van Flieg testte afgelopen weekend de nieuwe wagen, in Zwitserland is het in bepaalde kringen dan gebruikelijk "een rondje Luxemburg" te doen. Maar dat viel even tegen zeg. Duitsland is 1 grote Baustelle en filebak tussen Basel en Keulen.
Enfin, we zijn stevig in het pak genaaid door de huidige bezitters met hun handpoppen die de achterban mogen voorliegen. Een miljoen erbij en je had die hele keukendivisie gedomineerd. Dat miljoen investeren zij niet, zij vinden dat de supporters en sponsoren dit maar moeten doen. En zo is een situatie ontstaan waarin de mensen die alles voor het zeggen hebben zich dermate minimalistisch zijn gaan opstellen dat de club min if meer grounded is. Kun je nagaan wat er los zou komen als het echt zou lopen. Dan moeten er voor iedere pot extra tribunes worden bijgezet, uit en thuis.
Maar de ontwikkeling van ons NAC interesseert hen weinig. Ze moeten en zullen hun inleg terug, want ze beschouwen zichzelf als de grootsten. Het Hart heeft zichzelf inmiddels opgeheven en van alle andere initiatieven zal nooit meer iets vernomen worden. Zij beschouwen deze mensen als hun vijanden en tijdverliezers. Ze zoeken alleen nog extern naar een overnamepartij.
Ondertussen is ons NAC aan de harde elementen van de voetbalwereld overgeleverd. Volendam-uit was voor deze mensen al een nummertje te groot, je houdt je hart vast als straks de echte tegenstanders als Excelsior, Graafschap en NEC voorbijkomen.

21   22  
Kipiani

We hebben te maken met een ambitiloze leiding.
Zelfs Brood komt overdreven ontspannen en met iets van een ‘laat maar waaien’ houding over.
Er hoeft niets te gebeuren of we zitten weer in een negatieve modus.
Er is geen vertrouwen in een positieve toekomst.
Het kan echt zoveel anders en beter met deze club.
Dat heeft niets te maken met Seuntjens, Stokkers, Brood of Illic, maar alles met de zuivere betrokkenheid en de bovenliggende agenda van de Grote Drie te maken.
Wat is hun ambitie met de club ?
Cashen ?
Promoveren binnen 1 jaar ?
Promoveren op solide basis binnen 3 jaar ?
KKD en dan zien we wel ?
Varen op kompas Nicole ?
We zien het wel hoe het loopt ?

34   10  
Jamack

Beste Flieger,

Een half uur na mijn vraag over een eerdere post van je, laat je ons “meegenieten” met je nieuwe wagen mee te rijden over een specifiek parcours, wat in bepaalde kringen Zwitsere kringen blijkbaar usance is. En passant wordt Duitsland ook even te kakken gezet, want ja, het zal toch niet zo zijn dat er ergens wel iets deugt. Het fatsoen om een serieuze vraag over een statement van je te beantwoorden, breng je niet op. Jammer, het is gedrag, een non-valeur waardig.

25   29  
jvt

Als je hier niet in de polonaise meegaat en iedereen 'een kans' wilt geven ben je een azijnpisser. Nu denken we met een beginneling met bijberoep, een directeur met loze beloftes uit verweggistan en een rondut zwakke, zichtbaar niet bevlogen trainer voor het kampioenschap te gaan.

Velen willen deze jonge ploeg managers en spelers de kans geven, dat je de td moet kunnen laten bouwen. Maar juist daar zit u fout. Als je tenminste ook maar een beetje sportieve ambitie hebt ipv NAC als een kroeg te zien. We hebben geen tijd, nog een jaar KKD zal onze nekslag zijn. Sportief gezien wil je toch het hoogst haalbare. Wij zijn sinds het vertrek (niet door) van Ernie miljoenen kwijt aan miskleunen. Wat jvt betreft is het na al die mislukte jaren van "we bouwen" over en uit en moet er NU geleverd worden.

Onbetwist gaan voor het kampioenschap daar hoort ervaring en kwaliteit bij. Niet wat probeerseltjes Zijn dit dan de spelers die by far beter zijn dan je tegenstanders?

Na een paar potjes tegen jong dit en jong dat sta je bij de eerste 3 maar oh oh oh, wat steekt hier menigeen hun kop in het zand. De buitenkansjes van augustus, we moeten er nog op wachten. Extra spelersbudget dat keihard is toegezegd boven de 10.000 kaarten. Welterusten.

4   1  
Rechtsback

Eerlijk gezegd hoop ik toch ook nog op inkomende verrassing(en).
Hoewel nog vroeg in het seizoen denk ik dat je op basis van de voorbereiding en de afgelopen wedstrijden toch al wel voorzichtig kunt concluderen dat het allemaal nog net iets te broos en te licht is, hoewel er zeker wel kwaliteit en zeker zo belangrijk team eenheid is.
Maar het is allemaal erg jong en ik denk gedurende een heel seizoen te weinig weerbaar.
Tegen cambuur viel het allemaal net goed, en de eerste 2 potjes waren tegen ontstellend zwakke broeders.
Een verlies zoals afgelopen vrijdag is op zich niet eens zo erg.
De manier waarop wel.
Als je een wedstrijd had gespeeld waarin je van je afgebeten had, en die voor hetzelfde geld nog 1 of 3 punten had opgeleverd had ik daar vrede mee kunnen hebben.
Maar de, gezien het spelbeeld, meer dan terechte nederlaag geeft toch stof tot nadenken.
Hup nac!

23   11  
Ivo

Ambitieloos of realistisch:

Er waren 2 opties:
1. Geld uitgeven dat er niet is (hoe spijtig ook) en een selectie neerzetten met vedetten en dure spelers, waarbij je weet dat dat geen garanties geeft.
2. Werken vanuit financiële kaders, inzetten op jonge spelers, werken aan de langere termijn. (het zogenaamde duurzaam promoveren)

Er is gekozen voor optie 2.

Dat er niemand klaarstaat om even 10 miljoen in NAC te pompen is een gegeven. We zullen het hiermee moeten doen.

28   16  
willem 4,5

De investeerders hebben een hele hoop fout gedaan, maar als zij er niet geweest waren hadden we nu hoofdklasse gespeeld!

5   1  
Kaieschetter

Je ziet momenteel dat nac moeite heeft met een plan B (en dan doel ik vooral op de voorste linie). Stokkers pikt zn goaltjes mee maar is erg afhankelijk van de vorm van het team en brengt zelf niets extra's of verassends als het slecht gaat. Kudimbana is goed te gebruiken als stormram voor de laatste 10/15 als je moet gaan pompen, maar zoals tegen Volendam dat is net iets te veel van het goede. Daarbij vind ik dat Dogan een echte middenvelder is die vanuit de tweede lijn moet komen (zie seizoen bij Top) en je die niet moet gaan gebruiken als spits. Wil NAC voor een buitenkansje gaan dan moeten ze zich echt richten op een type spits die balvaster en sterker is dan stokkers maar beter kan voetballen dan Kudimbana.....Veldwijk (of een type zoals hij) zou perfect zijn.

10   3  
Straffe Hendrik

Ik zie er graag nog een middenvelder bij komen als stand in voor ivan of verschuren. Laat nou net het contract van Susic ontbonden zijn bij VVV. Die speelde vorig jaar heel goed op die positie. 27 jaar, ervaring in belgië en in de ere. Leeftijd begint met een 2 dus ik zeg, laat maar komen

22   55  
Los Pollos Hermanos

Er wordt afgegeven op Flieger, maar de echte gevaren op deze website zijn figuren als Willem 4,5. Wat een ontzettend sneu figuur is dat zeg. Die moet zijn gelijke nog treffen die bloedhond.

13   16  
sjef de gevulde koek

Van hooijdonk verhuren. Kudibana ontslaan gelijk is idd lachwekkend dat zo'n jongen een contract krijgt en dan Lars Veldwijk halen. Dan heb je met Stokkers Illic en eventueel Dogan genoeg scorend vermogen om altijd een doelpunt te kunnen maken.

26   10  
M076

@los pollos hermanos

Nee jij bent een meerwaarde met je geklaag op deze site wil je zeggen?

22   11  
willem 4,5

@ pollos herman. Jouw mening is voor mij niet interessant, en schelden is een teken van zwakte. Deze site is om een mening te geven en jouw mening over deze en gene zijn niet belangrijk. Als mijn mening jou niet bevalt, sla hem dan gewoon over. Kruip jij lekker bij ....... in zijn reet en prettige maandag nog!

28   7  
derooijm

@Los Pollos Hermanos

Best sneu als je mensen persoonlijk moet gaan aanvallen. Zijn al je kritische inhoudelijke standpunten niet meer serieus te nemen. Jammer man!

9   7  
naccer076

Lars Veldwijk...kom er maar in!

20   6  
Beest

@los pollos

Dat gevoel hebben andere nou juist bij jou .

Gek toch dat altijd dat zelfingenomen volkje geen enkele zelfreflectie hebben .

14   12  
BijnaWeekend!

Donny Gorter mag vertrekken bij ADO. Ik zeg niet dat we die maar moeten gaan halen, maar lijkt me sterk wanneer zijn zaakwaarnemer geen lijntje uit heeft gegooid naar TvA

18   31  
van Flieger

Jamack, van Flieg was even in een telco met een Fundmanager uit Geneve en Hongkong. Sinds wanneer moeten jamack's vrageb binnen 10 minuten beantwoord worden en zo niet dan is meneer of mevrouw jamack beledigd ?

Filipovic, Kudimbana, Schouten, zeer zeer twijfelachtig. Nog niet eens goed genoeg voor een basisplaats in dit elftal dat ook nog nogal wat Luft nach oben heeft. Mashart deed gekke dingen en Allouchi is alweer uit vorm, Stokkers is middelmaat en Verschueren viel onverwacht tegen.

LPH en jvt hebben het bij het rechte eind, er wordt op dit moment een cynisch schaakspelletje gespeeld met ons NAC en zij hebben daar liever geen pottenkijkers bij!

10   6  
DunErwt

@willem 4,5

"KNVB strenger tegen discriminatie"

Daar gaat je humor lolbroek.

38   7  
Steefl

Waarom hopen mensen op Lars Veldwijk?
Die kerel staat te boek als iemand die van alles belangrijk vindt, en daarnaast ook nog voetbalt. Zijn vlogster vriendin vind zich ook erg speciaal, fijn zijn geslachtsdeel online gooien enzo.
Veldwijk is in alles een speler die NIET bij NAC past.

4   13  
DunErwt

@steefl

Wij vinden ons als NAC supporter toch ook speciaal.
Wat?!
Wij zijn de beste van het land!

Dus past prima bij NAC!

10   1  
Jamack

Flieger,
Niet beledigd, maar wel een lang epistel posten zonder op de vraag in te gaan, verwonderde.
Twijfelachtig is niet synoniem aan mislukt. Op zijn minst heb je wat overdreven. Niet erg, maar erken dat als de gentleman die je voordoet te zijn.

13   2  
Harrie

"Van Bijnen mag alweer vertrekken bij Barca-B". Niet echt opmerkelijk want die jongen kan er echt helemaal niets van.

13   14  
Belgische Naccer

Met de huidige selectie eindig je tussen plaats 5 en 10 in de KKD. Dat was al in de voorbereiding zichtbaar.

Er missen aanspeelpunten (lees:body) op het middenveld en in de voorhoede. De huidige selectie is te licht en te jong om mee te doen voor het kampioenschap.

Seuntjes voorin is gemiste kans van TvA. Veldwijk zou dat ook kunnen, maar dan mis je nog een aanspeelpunt op het middenveld. Ilic, Verschuren en Allouchi, zijn allemaal meteen de bal kwijt als ze aangespeeld worden in de dekking tegen een aardige tegenstander, en dat gaat je opbreken.

6   1  
Ivo

@Belgische NACCER

Ik denk dat P5 een realistisch doel is voor dit seizoen.
Met een jong team dat helemaal opnieuw moet beginnen.
Met nog wat ballast uit het verleden in je selectie en op je loonlijst.
Met een draak van een seizoen achter ons.

En als je toch promoveert, kan je driekwart van je selectie weer vervangen. Want te licht.

Sommige dingen vind ik oprecht jammer. Zoals Kudimbana, die voetballend echt duidelijk te kort komt. Is gehaald op basis van goede wedstrijden tegen amateurs. Of die vleugelspeler van Utrecht van 1m66. Ik vind dat jammer, NAC moet de lat hoger leggen.

We gaan het zien, ik hoop nog op 1 versterking vandaag, maar eigenlijk reken ik nergens meer op.

2   10  
willem 4,5

@ erwtje Wat een belangrijke mededeling weer en ook zo duidelijk wat je er mee bedoeld. p.s was geen humor hoor!

28   8  
Beest

Daar heb je ze hoor. Het kneuzenclubje is compleet. Jvt de opperpijper van vliegertje en aanhanger los pollos. Het is rustig op het werk Denk ik ;)

Ik mis alleen nog trouwe viervoeter nachoreca

10   18  
Nachoreca1

@ beest...wat een ruige praat allemaal...doe dat thuis...maar dat valt niet mee he? Het is gewoon geen denderend elftal als het zo blijft.. Ge en echte spits, leider en cv of back. Punt uit.

16   27  
jvt

Als je die bussen vrijdag zag vertrekken met allemaal tieners voorin. Waar is onze wat oudere aanhang die niet voor het zuipen gaat maar werkelijk goed voetbal willen zien? Die achterban kan met een top en eerlijk geleide club x2 worden.

Ambitie heren, daar gaat het om in topsport. Nee, wij krijgen de volgende TD met een meerjarenplan, het volgende jaar met "we bouwen aan een team" en jvt doet er nog één "We leren hiervan" of wat dacht je van deze "Geef deze jonge ploeg een kans".

Nou kansen creëren we al amper. Met een pirouette en wat geluk maken we er eentje. Met voetbal heeft het allemaal weinig te maken. Maar er is plechtig aan de klanten beloofd dat extra geld voor VERSTERKING wordt vrijgemaakt uit de meerverkoop kaarten. Of komen we nu ineens sponsorgeld tekort? Is op D-day een transfer a.s. van onze topspelers? Zo niet dan zegt dat eigenlijk alles over "ons niveau".

24   5  
7Hills

En wéer dat geroep om Veldwijk.

1 miljoen vraagprijs, NAC heeft geen geld voor transfersommen, rotte plek in je selectie. Kunnen we er nu aub over ophouden?

4   1  
Scheppioni

Wat voor eventuele verschuivingen er nog mochten komen, persoonlijk denk ik geen, het begint met als team 200% alles geven om te wilen winnen !! Geldt voor spelers en staf !!!

12   16  
Felix

Voor alle slaapkoppen deze selectie is absoluut niet sterk genoeg of alles moet meezitten.

Beide backs onvoldoende en in de spits komen we doelpunten te kort.

Het moet dit jaar gebeuren ik geloof niet in bouwen dan staat er volgend jaar weer een karrenvracht aan nieuwe spelers. Nu is wel zo netjes na dat kut jaar van afhelpen seizoen en 15000 toeschouwers elke week !!!!!

27   9  
Beest

Ik hoef dat thuis niet te zeggen, daar leven normale mensen.


Waar was je groepje bij de eerste 3 overwinningen? Jullie zijn echt te sneu voor woorden. Ik denk zelfs persoonlijk dat het maar 1 persoon is die onder meerdere accounts reageert. Zo knettergek is dat alpenzusje wel

8   3  
Hansiehansie

Idrissi waarschijnlijk voor 12 miljoen naar Italië. Die jongen heeft nog bij NAC in de jeugd gezeten toch? Houden we een mooi centje aan over.

7   1  
NACRijen

@IVO

P5 lijkt me ook een zeer realistisch doel. Dat zal me weer een feest worden!

11   19  
Nachoreca1

Ik reageer al jaren en onafhankelijk van wie dan ook. Om hier denigrerend als trouwe viervoeter worden weggezet accepteer ik niet. Kennelijk hoor je bij een groepje als je kritisch bent...?! Ok..hetzij zo. Neem van mij aan dat ik al heel lang een trouwe supporter/sponsor ben die het beste voor heeft met de club. En op dit moment baal ik weer gigantisch van de aanpak van onze td...vindt het maar middelmaat allemaal.

22   0  
7Hills

@FELIX

Wat een paniek weer na 1 verliespartij.

‘Beide backs onvoldoende en in de spits komen we doelpunten te kort. ‘

Je refereert nu aan Mashart en van Anholt, waar van de eerste al vóór het seizoen überhaupt begonnen was is gezegd dat hij nog niet goed genoeg is, er een ervaren linksback zou worden gehaald zodat hij zich in de luwte verder kon ontwikkelen (Noblejas dus) en de andere kun je 1-op-1 vervangen door Schouten. Onze spits loopt 1 op 2 met ook nog assist wat een redelijk moyenne is. Daarmee kom je aan het einde van de rit echt wel op 15-20 goals uit. Plus dat je met Dogan en Ilic spelers hebt die ook wel de dubbele cijfers gaan halen en El Allouchi gok ik ergens tussen de 5 en de 10.

Tijden veranderen heren. Je moet niet meer afhankelijk zijn van 1 spits die voorzetjes erin knalt of kopt, dat is te makkelijk te verdedigen. Een type Tadic, die aanspeelpunt is, zwerft, en assists en doelpunten afwisselt is tegenwoordig de mode. Nee, Stokkers is absoluut geen Tadic, maar die rol dient hij wel te spelen. En als Brood zo af en toe Stokkers eens gaat afwisselen met Filipovic gaat de spitspositie vast goed komen. Hebben dringend een middenvelder nodig, dat wel.

7   2  
Henri

@Ivo
Of het plan nu binnen één jaar promoveren is of binnen drie jaar, in grote lijnen maakt het niets uit Spelers die met hun kop boven het maaiveld uitsteken wachten niet één of twee jaar langer voor een promotie bij NAC. Valt een speler op en NAC promoveert niet dan is zo'n speler vertrokken en kun je dus weer opnieuw beginnen. Het enig wat een omslag kan creeeren is een jieuwe eigenaar die met liefde voor de club een visie neerlegt en daar ook op investeeert in kwaliteit. Anders is het gewoon pappen en nathouden.met een langzaam maar zeker maar afnemende achterban. Want drie jaar KKD ga ik mezelf echt niet aandoen. dan zijner wel leukere zaken in het leven.

12   2  
Ivo

Iedere NAC supporter wil dit jaar weer direct terug naar de eredivisie. Maar het sleutelwoord is geld. Met een spelersbegroting van 2 miljoen, met daarin nog 4 a 5 ton aan "ouwe koeien" aan salarissen van spelers en staf (hoi Haemhouts) die niet meer actief zijn gaat het niet lukken.

Nieuwe investeerders zijn er ook niet, de oude leggen maar mondjesmaat bij, dus dan zit je vast. Zelfs met 16000 man op de tribune.

Realistisch gezien moeten we het via de nacompetitie gaan proberen P1 en P2 gaat heel moeilijk worden, de Graafschap is verder dan wij (daar regeert de panier een stuk minder), en daar achter staat een hele batterij clubs te trappelen.

Vanaf morgen zit Kali weer bij de selectie en Carolina en Reuvers mogen aansluiten bij NAC 2. En daar mogen we het mee doen tot de winterstop. Daarom zeg ik dat P5 een realistisch doel is. Wie in een kampioenschap gelooft is een stevige optimist. Wie P10 roept een zuurpruim. We gaan het echt wel beter doen.

7   8  
Am

Ik heb er niet zo veel verstand van als sommigen hier, die dat wel denken te hebben. Maar ik weet wel die we dit seizoen waarschijnlijk niet meedoen om promotie. Normaal gesproken eindigen we onder plek 5. Daar gaat geen enkele nieuwe speler nog iets aan veranderen.
Persoonlijk vind ik dat er bij promotie voor 80% een elftal moet staan wat mee kan doen bovenaan in het rechter rijtje. Is dat niet zo vecht je weer een heel seizoen tegen degradatie.

4   7  
Signase

@Henri op 13:51:

"Anders is het gewoon pappen en nathouden.met een langzaam maar zeker maar afnemende achterban. Want drie jaar KKD ga ik mezelf echt niet aandoen. dan zijner wel leukere zaken in het leven."

Die zorg is wel reëel. Je ziet het al bij Roda JC. Daar zaten in het eerste jaar KKD nog iedere thuiswedstrijd 10.000+ Koempels op de tribune, nu mag de club blij zijn als er dat 6.000-7.000 zijn.

16   30  
van Flieger

De schandalige afgang tegen de kleine club Volendam, die net hun beste speler had afgegeven, heeft de paniek weer volledig teruggebracht. Want het was vooral de manier waarop die volkomen onacceptabel was. Een trainer die blunderde en selectiespelers die onder de maat bleken. Naast de paniek is ook de onenigheid weer in volle glorie terug. Mensen kunnen elkaars bloed wel drinken, een portie rancune zit nog altijd in pakpapier te wachten om uitgepakt te worden. Het zal niet lang meer duren of allerlei types zullen weer volledig online losgaan op elkaar, een afspiegeling van de sfeer binnen de club.

14   14  
jvt

Het is niet wat te denken of hopen. Gaan voor het kampioenschap was de uitgesproken ambitie van de directeur uit verweggistan. En dus geld voor echte versterkingen mits het aantal kaarten boven 10k. Daarmee zei hij in feite al dat het huidige spelersbudget te gering was voor de doelstelling.

Maar nu hij de belofte naar de klanten niet nakomt blijft het muisstil.
Ze noemen dat in de marketing misleidende reclame. Een ander leugen en bedrog.

14   4  
7Hills

@JVT

‘Gaan voor het kampioenschap was de uitgesproken ambitie van de directeur uit verweggistan’

Geef eens even een link waar dat gezegd is? Ik kan alleen terugvinden dat meedoen voor promotie gezegd is. Dus plaatsen 1, 2 of via play-offs.

10   20  
jvt

Als het aan Eisenga ligt duurt dit dan ook maar één jaar. ''Er is maar één doel, dat is promotie.”

Gaan voor rechtstreekse promotie en niet belanden in de loterij van de nacompetitie. Daar moet je dus een kampioenselectie voor samenstellen want als het tegenvalt wordt je daarmee nog nummer 2. Altijd gaan voor het hoogste. We hebben de meeste seizoenskaarthouders en dan nog aankomen met doelstelling nacompetitie? Worden de excuses nu al gezocht?

45   11  
Nicky

Het gaat niet om geld.... gaat niet om een speler..

Het gaat over geloven dat het kan.. alles en iedereen erachter en werken aan het enige doel dat telt promotie.

Ik heb het van de week al eerder gezegd.. verliezen hoort bij voetbal... Man City speelt gelijk.. Barcalona verliest...

Vele van jullie hebben al opgegeven voordat het begonnen is.. Niks NOAD nee piepen, zeuren en jammeren.. de spelers dit de aandeelhouders zo de wissels de combiregeling de bierprijs de weetikveelwatiknogmeerkanbedenkenomopNACtezeiken kut instelling..

Als we niet promoveren komt het vooral door jullie eeuwige gezeik.. negatieve gejammer.. denk je dat er echt iemand ooit succes heeft gehaald door realistisch te denken of door "kritisch" te zijn of door iedere keer als het een beetje tegen zit alles uit de kast te trekken om te wijzen op wat er allemaal wel niet mis is....

Had je nou werkelijk gedacht dat NAC met nul verliespunten kampioen zou worden? Of dat andere teams even lekker in het gras naar de hemel gaan liggen staren als NAC komt... nou NÉÉ.. niet dus.. alleen kei en keihard knokken op het veld en daarnaast geeft je enig recht om te hopen datvde voetbalgoden ons goed gezind zijn en we kunnen spelen om promotie.. maar gezien het wijvengehalte onder de "supporters" hier wordt die kans met de dag kleiner...

Je moet eens goed in de spiegel kijken en je afvragen waar je nu eigenlijk voor staat.. sta je voor je club en voor je stad Breda en ga je niemand uit de weg juist wanneer dat het hardst nodig is of ga je bij iedere tegenslag met je vingertje omhoog staan zeiken zoals ze dat doen bij al die andere kutclubs in Nederland. Net zolang tot we er ook een zijn. Heb je dan je zin?

Pppffttttt Homo's van Breda...

22   6  
Otjes

Ik zou Leigh terughalen :-) Ik heb echt nooit begrepen dat tie niet is gebleven. Ik begreep dat tie wat duur is (nog een jaar 1ste divisie is duurder) en ook weg wilde (had meer moeten spelen, als hij speelde was er dreiging van links).

* Cult held
* Is groot en verdedigt tenminste
* Loopvermogen, komt op en geeft voorzetten
* En scoort regelmatig met het hoofd
* Er was geen alternatief (Ja Gersbach woehaa)

Is technisch minder (houterig, maar dat was PvH ook) maar zijn anderen voor. Bovendien spelen we eerste divisie.

Zeer onderschatte voetballer met uitzonderlijk NOAD mentaliteit.

10   2  
The Cosmic Gate

Is Kali al weg aub ?? ?

15   8  
Peppie&kokkie

Der komt geen speler vandaag bij! De “ gierige”. 3 denken alleen maar aan damage controll. Doordat er ooit in paniek besloten is om hen binnen te halen zien we nu hoe we gegijzeld worden. En dat is verrekte sneu voor de 16000 toeschouwers

8   3  
Blanco

Geen geld = geen nieuwe spelers. Makkelijke rekensom, met deze selectie gaan we het komende half jaar aan de gang. HUP NAC!

5   0  
Henri

Susic kan nu transfervrij weg bij VVV.

5   4  
Ivo

@Otjes

Voor de linksbackpositie hebben we Noblejas en Mashart als reserve. Leigh terughalen is dus niet nodig. Daarnaast is mijn eerste beeld van Noblejas positief. Nu moet hij nog op zijn eigen positie opgesteld worden.

Maar omdat Brood liever Noblejas centraal zet dan de reserves die we eigenlijk voor die positie hebben (van Hecke en Rosler), moet Mashart de basis in op de linksbackpositie.

16   4  
nacorakel

Raar dat de sfeer na één verliespartij direct omslaat. We weten allemaal wel dat een paar aardige teams rondhuppelen in de KKD. En een paar goede trainers zoals De Jong, Jonk en onze eigen Ernie.

September moet gewoon minimaal 10 punten opleveren, tegen de jong teams, Excelsior thuis en Oss uit. Dan ga je lekkerder de lastige oktober in, tegen de gedoodverfde concurrenten.

Niks aan de hand; geen paniek op 2 september - nergens voor nodig.

15   31  
Arie

Go jvt, Los Pollos, Flieger, Kipiani en iedereen die wel durft te benoemen dat bij onze club ALLES kut is, altijd.
Nu nog positief zijn en je bent:
1. Naief
2. Hebt geen enkel verstand van voetbal
3. Iemand die geen enkele vorm van kritiek duldt, maar dit ook niet kan geven. Dan blijf je de rest je leven in je huidige middelmatigheid hangen of
4. Het boeit je gewoon geen reet, NAC is zo leuk en gezellig.

22   15  
Beest

Ochja, jou was ik vergeten te melden bij het kneuzen clubje.


Als alles kut is , Altijd, tief dan op ?? Wat kom je dan op deze site doen? Mag je er weer niet van de vrouw en kom je aandacht hier zoeken.


Triest zielig laag kut volk

18   5  
sjef de gevulde koek

Begint wel weer lachwekkend te worden hier. 1 Keer verloren en het blikje met knakworsten word weer open getrokken haha. Begint een beetje triest te worden.

16   4  
Andre

Ik weet ook niet wat het wordt maar is wel leuk om naar te kijkrn. Mega balen vrijdag.. Maar als ik Willem 2feyenoord met 13689 toeschouwers zie en wij zeiken wel maar met onze 17of18.000 ben ik trots. En dan alle leeftijden jonge meiden groepen. Opa, 's en alles er tussen in. Komt goed en ik hoop. Dit jaar. Winnen we thuis alles door ons dan zijn we al goed op weg. En meneer de..... Alp ga aub hier weg ik en de aandeelhouders zij. U kots en kots beu.. Leasse een auto op de kosten van u graai bank en ga skieen kijkrn. Grootse looser hier op de site

15   5  
janus

Merk dat er een aantal beter fan kunnen worden van Ajax. Club met top beleid, goede spelers en heel erg veel geld.

Je bent voor NAC, een club die nog nooit langer dan 2 jaar goed geleid is. Leer er mee leven. Ik zie er de charme ook wel weer van in. Ondanks de diepe dalen die we zo veel hebben meegemaakt kunnen we 1 ding zeggen; NAC komt er toch altijd wel weer bovenop, ook al is het vaak met kunst en vliegwerk. Geef de boel bij onze club wat tijd, die gasten kunnen echt wel wat.

Bovendien, die aandeelhouders vragen of ze er nog wat geld in willen pompen vind ik ook bizar om te vragen. Ze zullen vast geld zat hebben, maar ook zij hebben waarschijnlijk al veel in NAC gestoken. Wie weet waar we nu wel niet gestaan hadden zonder hun centen. Wellicht wat meer respect!

13   2  
Granada CF

@Nicky,

Driewerf hoera, 100% mee eens.

Hup NAC en hala Breda

32   13  
Beest

@bsiderats redactie


Kom op jongens . Laat jullie mooie site en al jullie harde werk hiervoor niet verpest worden door het kneuzenclubje.

Ik herrinder me nog heel goed dat de rat een erg druk bezochte site was maar is ten onder gegaan aan de mensen die puur alleen reageerden om mensen te schaden en iedereen in hun nagtievisme mee te nemen.
De reacties en de zin om nog op de site komen nam af ondanks de inzet van de rat
Door toedoen van o.a vlieger en destijds scouting nederland

Hetzelfde gaat hier gebeuren. Ik heb al vaker gelezen dat mensen het beu zijn . Het niet meer leuk vinden om te reageren en dat is doodzonde want jullie verdienen dat niet.

Iedereen heeft het recht om negatief te zijn want we hebben niet de beste jaren gehad maar vlieger liep vanaf Ernest Stewart tot nu al het bloed onder iedereen ze nagels te halen . Of we nu 7e worden of 17de . Het gaat nooit stoppen .

Het is mooi geweest . J.v.t is geen nac fan onmogelijk . Het clubje komt hier puur om te trollen.

3   22  
Schrikbarend

2 gratis spelers van city dan zou je alleen verschueren hebben als middenvelder rot tog is op kali nog 8 uur sjonje jonge wat moeten we met die vent hoef hem bij het eerste niet te zien werke voor ze geld bij jong nac en tribunes opknappen

10   38  
van Flieger

Het stinkt hier opeens weer geweldig.

15   13  
naccer076

Nu weten we het wel @Beest

Ook dat gezeur van jou begin ik moe te worden...

11   14  
Peppie&kokkie

Het is niet dat er 1 x verloren is van Volendam dat het niet bemoedigend of met harde woorden , het is weer kut.

Persoonlijk ben ik van mening dat dit team nou niet overloopt van ervaring, klasse.
Echter sinds er werd medegedeeld dat alles boven de 10.000 toeschouwers gebruikt wordt voor een sluitende begroting voel ik mij als supporter genaaid door het dagelijks bestuur. Dit is geen leugen om bestwil maar pure misleiding. En als zometeen Mevrouw Ooievaar Uit het fabeltjes Edelenbos met een nieuwe Rvc op de proppen komt , zal ik hoogstens mijn schouders ophalen. Rest mij enkel de spelers van harte aan te moedigen.

5   2  
DM

@Nicky

Echt helemaal gelijk!!!

10   4  
WillyG

Ik vind het vaak aandoenlijk hoe mensen zich druk maken over de supporters die zich hier, in hun ogen, negatief uitlaten. Als je dat als persoon jezelf al aantrekt of je druk om maakt, hoe zwaar is je leven denk ik dan..

Maar ga vooral door, ik volg het met liefde en plezier. Met een lekker worstenbroodje en een bakje koffie!

Kritische mensen blijf je hebben en positivo's ook. Alleen maar mooi, maar maak je niet zo druk mensen!

14   6  
Dun Diëe

Helemaal eens met Nicky, nog nooit in de geschiedenis van de mensheid heeft er iemand succes geboekt met een negatieve instelling, door alles van een afstandje af te kraken en nooit met positieve kritiek te komen. Maar onze onheilsprofeten weten het altijd beter, en het is uiteraard onze schuld omdat we niet naar hun "realisme" en "onafhankelijke denken" geluisterd hebben.

Het gaat daarnaast ook om de vorm van de boodschap: je kan wel jammeren dat er nooit naar je geluisterd wordt maar als dat zo is moet je de ander daar niet op aankijken. Maar enkel jezelf want blijkbaar komt je boodschap niet over.

Tot slot, als je bij verlies je gelijk komt halen heb je jezelf per definitie gedegradeerd als supporter van de club. Je bent meer fan van jezelf, heel leuk en aardig maar daar hebben we niks aan. Niemand is groter dan de club.

2   12  
Dirk

Zou Tom Boere dan toch nog komen

16   7  
NAC4Ever

@ARIE
Als bij NAC altijd alles kut is, wat doe je dan hier?

@JVT
Geen leugens gaan verspreiden en het er vervolgens op gaan gooien dat NAC geen ambitie heeft als promoveren ook via de play-offs mag.

NAC heeft steeds gezegd voor promotie te gaan. Dat kan via het kampioenschap, graag zelfs. Maar als we tweede worden of de play-offs winnen hoor je mij niet klagen. Ook dan kunnen er stappen gemaakt gaan worden richting minimaal structureel middenmoot Eredivisie spelen.

9   24  
Karel

Wat zakt onze club, de parel van het zuiden, ver weg!

Wanneer flikkeren die kut aandeelhouders nou eens op!

2   12  
Schrikbarend

Maak gewoon ff duidelijk dat we het hier mee moeten doen hoeft iedere supporter vanaf nu niet meer op alles nac sites te kijke

0   12  
Niks erbij geen titelkandidaat

Sucic dan maar

11   20  
jvt

Wie wat gezegd zou hebben, als je voor promotie gaat ga je natuurlijk niet voor de play offs maar voor plaats 1 of 2. Koersen op zekerheid. Als je dan de meeste toeschouwers hebt, nog extra tv geld krijgt na degradatie, een topspeler als Kali (300k) hebt en onze tobtrainer Brood dan moet je ook voor die plaatsen gaan. NIet verschuilen achter termen als groeien, bouwen, inwerken, wennen, meerjaren, pech, kan gebeuren etc etc. Dan doen we al jaar na jaar.

Als je niet voor topsport gaat tja, dan is NAC inderdaad een druk bezocht kroeg. Als je met k*t roepen en even van huis mogen tevreden bent, proficiat.

17   32  
Jan Bril

Dat de stemming omslaat ligt niet louter aan het verlies in Volendam. Veel supporters voelen zich genaaid.

Genaaid door die twee stagiaire directeurtjes die hoge verwachtingen wekten en vervolgens komen aankakken met Kudimbana, Stokkers, Filipovic, Schouten en Bohui. Nauwelijks beter dan de eigen jeugd die kon vertrekken. Ze krijgen niet eens Kali buiten gewerkt.

Genaaid door akela Edelenbos die als praatpop van de grote drie wel even zwaargewichten zou binnenhalen en kwam aankakken met de twee stagiaires die 0,00 strategisch inzicht en ondernemerschap laten zien. Bang dat ze anders morgen hun hypotheek niet meer kunnen betalen.

Genaaid door de drie grote aandeelhouders omdat het beloofde miljoen is uitgebleven en omdat ze navde puinhoop van vorig seizoen beterschap beloofden. Niets van dat alles, ook geen verkoop van de aandelen aan meer competente mensen. De gijzeling van NAC door deze prutsers duurt voort en daardoor blijven we in de ellende zitten.

Al die duizenden echte NAC supporters verdienen veel meer dan Kudimbana, Eisenga, Edelenbos en van Aalst. Verliezen van Volendam OK kan gebeuren. Maar weer een jaar genaaid worden niet.

1   2  
Ivo

On-topic: de Transfer Deadline.

Volgens BN/De Stem zijn we klaar.
Er is wel wat voorzichtig gepolst voor Carolina, Reuvers en Kali, maar niemand hapt.
Verder lijkt iedereen te blijven, en er komt ook niets meer bij.

2 keepers, 9 verdedigers, 9 middenvelders, 8 aanvallers. Waarvan 3 gehuurd. Dus 25 eigen contractspelers. Daarmee moeten we het doen tot de winterstop.
En nog 4 spelers in de verhuur: Karol, Klomp, Snepvangers, Leigh.
Maakt samen 29 contractspelers. Ik vind het veel, maar we komen van ver.

15   5  
NAC4Ever

@JVT
Dat je vind dat NAC kampioen moet worden is wat anders als dat je zegt dat NAC aan heeft gegeven als doelstelling het kampioenschap te hebben.
Is gewoon niet waar. Vind ik vreemd voor iemand die de directie verwijt dat ze liegen. Maar ga jij lekker janken mochten we de play-offs winnen.

Het groeien van een team is heel normaal. Zeker als je een bijna volledig nieuwe selectie hebt. (Een nieuwe selectie was hard nodig). Of heb je zelf nooit gevoetbald?

17   34  
van Flieger

Bril - in de maanden mei en juni zijn keiharde woorden gevallen. Van Aalst en co zijn bij een steeds groter deel van de achterban niet meer welkom. Vandaar dat er nu een tussenvrouwtje a raison van 125/uur moet proberen de tent te verkopen aan mensen die wel hun prijs bieden. VDA bleek gelogen te hebben over zijn zaakvoerderschap van GT Sports en over Eisenga gaat het hardnekkige verhaal dat hij op zijn minst weet wie de Chauffeur van Jan Ullrich bij Telekom was die hem naar al die spuitartsen reed. We hebben geen zwaargewichten in huis gehaald, maar stakkers. Eisenga's leugen over dat de opbrengst van de ScC's boven de 10K naar de selectie zou gaan is zelfs onvergeeflijk. Deze man wordt nu nergens meer serieus genomen. Ook niet met zijn e-mailtjes zonder hoofdletters aan het begin van zinnen.

28   16  
ome cor

Ehm....staan we na 29 wedstrijden 3e van onder of hebben we net de eerste verliespot van dit seizoen meegemaakt.

Man man wat nemen een aantal dramaqueens zichzelf hier serieus zeg.
1x verloren en de azijnbrouwers melden zich weer aan het online front hoor.

Flieger voorop met zijn oeverloze gezwets over zijn privé (verzonnen?) leven. Eeuwige negatieve geneuzel zonder ook maar 1 positief woordje er tussen. Of heeft iemand hier hem daar wel op kunnen betrappen soms ?

Verder heeft hij hier een handje vol volgelingen. Zoals iedere zwetser (met een e ipv een i) volgelingen of meelopers heeft.

Een klein groepje mensen hier gedragen zich als kleuters die al huilen voor ze geslagen worden, maar acteren tegelijkertijd dat zij de wijsheid in pacht hebben hoe NAC georganiseerd zou moeten zijn. Niet dat ze weten door wie, maar bij afzeiken hoef je gelukkig zelf niet met oplossingen te komen.
Flieger-adepten, Hans Deelen-fans, kinderen van van Rumschoten, wannabe Harry bd's......

27   4  
Ouwe garde

We verliezen van Volendam met 1400 NAC fans in het uitvak. En daarom hou ik van NAC....

16   23  
Henkie

Gorter en Veldwijk hebben we nodig. En eigenlijk hadden we seuntjens nodig.

Simpel wat er ontbreekt. Nederlandse spelers met ervaring.

16   25  
jvt

De meesten worden schijtziek van alle excuses hier. Bijna iedere club heeft heel veel nieuwe spelers in te passen. Nee er staan bij ons zeker spelers in het veld die eerder een heel andere balsport deden? Tja als je er uit Temse, jvt kent het stadje, haalt dan weet je inderdaad niet of ie kan voetballen.

Je hebt twee maanden voorbereiding. En dan nog kan El All geen corner op kophoogte trappen, een dravertje in de spits die steeds op mission impossible gaat en kunnen we niet een paar keer achtereen een bal naar dezelfde kleur schieten. Waar wordt op getraind heren?
Of is het toch die intrinsieke kwaliteit?

13   1  
B

Ben afgelopen weekend ook echt wel geschrokken van de eerste helft. Wat een verschrikkelijk niveau was dat zeg.

Tweede helft was het iets beter maar nog steeds was Volendam beter.

daarnaast was Cambuur eigenlijk ook in Breda de baas. Welk excuus men ook verzint dit mag niet gebeuren met het hoogste budget.

Wel zullen we het met dit team moeten doen..... daarom ga ik ze maar steunen waar nodig!

8   10  
J nac

Als we geen ervaren speler meer bijhalen gaan we helaas niet mee spelen om de eerste 4 plaatsen.
Het elftal is veel te jong en mist sturing in het veld.

7   2  
NAC4Ever

@JVT
Dat klopt, er zijn meerdere teams die nog moet groeien. Is in de voetbalwereld heel normaal begin september.

13   24  
Nachoreca1

Zuipen en achter de ploeg blijven staan jongens! Zijn we de laatste 6 seizoenen ver mee gekomen...ik haak ff af. Over 3 wedstrijden zullen we zien of we ervaring hadden moeten halen.. ik denk van wel. Houdoe.

5   2  
Dirk

Hebben wij geen terugroep clausule inzake Leigh, meen me zoeits te herinneren omtrent onze keepers vorig seizoen !!!

13   18  
Rick

We kloten net zolang door met deze kut aandeelhouders totdat er van ons clubje niets meer over is!

Ik geloof nu al niet meer in promotie! Er is te weinig kwaliteit!

17   21  
Molenschot Loco

Het niet halen van Ralph Seuntjes...kan wel eens een gemiste kans worden....

6   7  
Arie

Ouwe Garde

Dat mes snijdt aan 2 kanten. De ene helft komt voor een leuk dagje uit om NAC aan te moedigen, de andere helft komt enkel omdat het zo'n leuk dagje uit is.

11   9  
Nacman

Beste azijnzeikers zuip nog een paar liter
Het is een jonge ploeg we zullen er best een aantal verliezen.
Komende weekend tegen de twee jong ploegen is cruciaal deze moeten gewonen worden das goed voor de teamgeest
Dus stop met zeiken

8   3  
Ojee

Dat betekent. Met een t. Niet met een d.

3   12  
n@©

Ik hoor uit bronnen dichtbij de club dat Kali vandaag niet verkocht geraakt.

3   2  
Rubenac

Anita is transfervrij,meende eens te lezen dat iemand hier meldde,dat NAC hem wilde.

7   1  
Dromer

Er wordt weer lekker uitgehaald naar elkaar. Daarmee kom je de Nederlandse Deadline Day wel door. De reacties leveren weinig nieuws op. Het is zoals het is denk ik dan. Als er voor Kali interesse is uit Oost-Europa dan is er nog wat langer wat mogelijk. Daarnaast zijn er altijd spelers die vandaag hun contract laten ontbinden zodat ze nog wat meer ruimte hebben om een club te vinden. Succes maar ook Anita bv hebben dat vandaag gedaan. Bij last minute aankopen moet je geluk hebben. En daar heeft NAC niet al teveel ervaring mee. Ben dus bang dat we het met de huidige selectie zullen moeten doen. Laten we de spelers steunen

4   1  
Dirk

Kali, op vakantie veiling of koopjedeal !!

3   9  
Schrikbarend

Er komt niks meer helaas missen een controlerende middenvelder en type spits als veldwijk missie niet geslaagd

16   0  
The Cosmic Gate

Kali gaat zich vanaf nu , volle bak inzetten voor een basisplaats en zich volledig terug knokken , en de harten van de supporters winnen .....-------> en toen was ik wakker

3   4  
nb

Tja, als de beurs leeg is kun je niets halen. Gelukkig is dat iets waar we van hebben geleerd.
De volgende stap zal dan denk ik zijn, met een beperkte beurs het maximale doen. Helaas is het niet anders dan dat we een selectie is die niet sterk genoeg zal zijn.
De belangrijkste positie, lees spits, is bezet door een spits die twijfelachtig is. Daarnaast hebben we 2 bankzitters die moeite hebben met hun techniek.

Tel daarbij op dat we ook maar 2 of 3 bekwame buitenspelers hebben, ilic, divan en el a en je komt tot de conclusie dat we aanvallend niet sterk genoeg zijn.

Mocht er een goede spits bijkomen dan kan die een hoop verbloemen, 1 van het type veldwijk. Die kan in deze competitie een matige hoge bal tot een doelpunt verwerken, daar de meeste verdedigers niet over heel veel kracht beschikken.

Maar goed zoas gezegd met een lege beurs kun je niets...

7   16  
Mario

Tom Boere is gewoon transfervrij vetrokken naar een derde klasser in Duitsland.
Waarom geen poging gewaagd ?

14   44  
Henkie

Kali op 50% is alsnog beter dan verschueren op 100%.

Zou een top-aanwinst zijn als we kali houden en weer gemotiveerd kunnen krijgen. Die is gewoon eredivisieniveau, kunnen er maar weinig zeggen die werden scheelgetikt door fc paling.

4   9  
Schrikbarend

Slechte deadline day moet zeker nog wat bij speler van city verhuurd aan psv defensief middenvelder iedereen nog mooie versterkingen op laatste dag behalve wij

11   1  
Zou het

Brandon baiye vertrokken bij club brugge geeft hij aan alleen niet naar welke club...zou het dan tog?

1   1  
Harrie

Lijkt me sterk dat we Kali, Carolina en Reuvers nog kwijt raken. Maar dromen mag...

2   5  
Ernie

Mensen schei toch eens uit zogenaamde versterkingen hebben geen zin meer.

10   2  
GB

Dacht dat t topic ging over transfers. Helaas lijkt er niet veel te gebeuren. Jammer met Kali nog in de gelederen. Verder jammer dat wij ooit zo dwarse en spitsvondige supporters zijn verworden tot rancuneuze, zwartgallige lamballen die de dagen slijtem met elkaar zwartmaken en proberen het eigen gelijk te halen. Helaas zelf ook ten prooi gevallen aan dit syndroom. Ach laten we hopen op een mooi seizoen, wellicht nog wat last minute nieuws vandaag en de hoop dat wij als supporters vooral ook online onze mojo weer vinden en een terugkeer kunnen bewerkstelligen naar én eredivisie én wat meer leut, optimisme en broederschap. Want kom op zeg, het mag allemaal wat beter, gezelliger en luchtiger....

U zijt gegroet!

6   3  
Plaatjesmaker

Wie is goed, transfervrij en vraagt minder dan een ton? Dat is de vijver waar we in vissen.

Seuntjes heeft zichzelf bij NAC uit de markt geprijsd. Ik verdenk hem ervan zijn wens voor NAC in de media uit te hebben gesproken om elders de prijs op te drijven.

3   1  
Ivo

We hebben 29 contractspelers en dat is 4 meer dan waar TvdA op hoopte. En dan is het contract van Brusselers nog afgekocht. Dus er komt echt niemand meer bij.

De volgende zomer lopen er weer een aantal contracten af (Klomp, Snepvangers, van Anholt, van der Gaag, Kramer) en dan zit je eindelijk rond de 25 contractspelers. De contracten van Kali, Carolina en Reuvers lopen pas in 2021 af.

9   15  
Heksenketel

Wat een negatief gezeik allemaal van de beste supporters van het land!

Wij hebben helemaal niet veel supporters, we hebben alleen veel mensen, die een seizoenkaart hebben gekocht.

6   9  
Dirk

En ondertussen stalt City talent bij Pisvee waar hij bij de jonkies gaat spelen, waarom niet bij NAC dan ??

11   5  
NACPB

Azijn in de aanbieding?
Wat een negativiteit hier. Heb medelijden met jullie.

8   3  
Beest

De oosterse markt is nog een paar dagen open. Kali kan dus na vanavond nog vertrekken . Laten we het hopen

Reuvers heeft zijn eigen transfer afgeketst, dus die zal het laatste jaar zijn geld willen vangen. Die krijgt nooit van ze leven meer zo betaald.

Carolina wil ook niemand hebben. Als de back van fc lienden hem al uit de basis uit in zijn land , houdt het ver op . Kut Smulders

23   6  
Badeend

Klasse hoor, Hans Deelen, met je ongefundeerde insinuaties over Eisenga. Echt, grote klasse.

21   2  
Balletje

3 gewonnen, 1 verloren.....het seizoen is mislukt. Dit elftal is in ontwikkeling, en met een beetje steun en vertrouwen en wat minder azijn gezeik gaat het best goed komen.
Wie dacht dat we tot aan de winterstop alleen zouden winnen gelooft vast nog in Sinterklaas.
Ik heb vertrouwen, waarop gebaseerd? Geen idee, misschien naief, kan zomaar. Maar het is NAC, ons NAC.

2   13  
Kip

Lucas Schoofs van AA Gent naar Heracles Almelo. Heeft onze Tim weer goed gezien

5   4  
Semsi

Lucas Schoofs naar Heracles

3   0  
TheBelg

Baiye naar Clermont Foot, Frankrijk 2e klasse

3   2  
Schrikbarend in

Wat een teleurstelling deze dag brandon ook al niet

10   6  
Ratjeduneerste

En ondertussen stalt City de werkelijke talenten (Gomes en Latibeaudiere) bij andere NLse clubs. Ze nemen ons nogsteeds niet serieus daar.

4   1  
Dun Diëe

Schoofs leeft! Wens hem het allerbeste bij Heracles!

11   0  
Buurman

Wat ik triest vind is dat het niet lukt , los van het feit of je nu positief bent of bezorgd , fatsoenlijk met elkaar het debat te voeren. En je hoeft je toch maar aan enkele regels te houden. “ Blijf inhoudelijk , wordt niet persoonlijk , ga niet schelden , blijf bij het onderwerp , respecteer dat je van mening kunt en mag verschillen. “ En als je je aan die regels houdt en je schrijft een scherpe reactie of een reactie die tot nadenken stemt dan ben je een vent. Voorstel ; als je een reactie schrijft kijk dan even of deze aan bovenstaande 4 regeltjes voldoet.

2   0  
Denniske84

Nou, er gaat niet veel meer gebeuren dus.
Welterusten!

1   0  
Buurman

Niet persoonlijk worden en niet gaan schelden is voor mij 1 regel.

1   4  
Had vandaag veel beter gekund

Leemans brandon baily we pissen overal naast

1   0  
maikolg

Aleix Garcia van City naar Moeskroen?

2   2  
geelzwartwit

Kali in vorm krijgen, belangrijk laten zijn en het team om hem, dogan en illic vormen en trainen.

Een speler of meerdere erbij lijkt mij financieel niet mogelijk. Je kan wel beter omgaan met wat je hebt.

We hebben allemaal nieuwe spelers. Zouden die allemaal niet met Carolina en Kali kunnen samenspelen? Heel het team as vorig jaar ruk. En vergeet niet Brood speelde de laatste alles of niets wedstrijden gewoon met dezelfde spelers als vd Gaag.

Taak voor Weijs of Brood of beiden om alle spelers te laten renderen. Succes!

0   0  
Lamington

En?
Nog spannend nieuws of diepe gesprekken.?

3   5  
Ratjeduneerste

Nee hoor, de aandeelhouders vertikken het wederom wat geld op te hoesten om met een degelijke selectie de strijd om promotie aan te gaan.
Ja, er is momenteel een selectie die op den duur zou kunnen gaan presteren maar ik ben bang dat het momenteel aan kwaliteit nog enigszins tekort komt.

Ik hoop op mijn eigen ongelijk. Tja, en anders weer paniekaankopen doen in de winter, want het blijft ons NAC.

2   0  
Ivo

Witte rook? Kali naar Virton, België?

0   0  
Ratjeduneerste

@Ivo

Bron??

0   0  
Ivo

Ik blijf nog ff op in ieder geval. Zou er dan ook nog een speler bijkomen?

0   0  
Lamington

1 weg is al prima

2   0  
Ratjeduneerste

@Ivo

Zou heel mooi zijn!
Dan hoop ik dat er nog een verrassing bijkomt, anders zitten we met een wel heel dun middenveld.
Nog een uurtje!

Off: transfervrije spelers kunnen op elk moment gecontracteerd worden toch??

2   0  
maikolg

Hopelijk werkt de scanner dat we nog op tijd de papieren van iedereen rond krijgen ;)

4   1  
Nacman

Dit zou de weg vrijmaken voor de al eerder genoemde vuron anita maar de tijd dringt

9   1  
NB

We zetten heel de A16 vol met gele fakkels als Kali vertrekt! ????

10   5  
MdH

Las net dat Adnane Tighadouini transfervrij is. Dat lijkt mij een enorme versterking. Denk helaas niet dat hij zit te springen om kkd te spelen...

7   3  
Felix

Rap een goede spits er bij!

Ps. Voor alle slapers onder ons dit jaar moet het gebeuren niet later anders komen we enorm in de problemen.

0   2  
Peppie&kokkie

Wordt er dan nog gewerkt op de burelen van NAC? Geloof niets van Virton, daar wil je toch niet spelen?

0   0  
Gele Jas

Onze directeur is klaar voor vandaag
: https://twitter.com/LuucEisenga/status/1168631213969555456?s=19

0   0  
NB

Het is definitief en bevestigd door NAC. Kali gaat op de spinfiets naar zijn volgende club. ??

2   0  
Ivo

Verhuur, dus we zijn er nog niet vanaf. NAC krijgt in ieder geval wat looncompensatie.

1   2  
10diego

Zullen we even wachten met fakkels en juichen tot we weten onder welke voorwaarden hij vertrekt?

5   0  
Ratjeduneerste

@Diego

Onder een huurdeal met optie tot koop. Salaris zal niet volledig op naam van Virton komen, want daar hebben zij het budget niet voor gok ik zomaar.

Helaas moeten wij het met deze selectie doen.. ik hoop op het beste!

1   3  
Dun Diëe

DOEI! En doe ze de groeten in België.
Nu nog snel even Tighadouini halen.

0   3  
NB

@ivo: Bron?

2   26  
Real Robert

Alleen Monsalve en wellicht Dogan zijn fatsoenlijke aanwinsten. De

rest is gewoon bagger, sorry voor de uitdrukking.

De grote falers van vorig seizoen zouden dan nu de sterkhouders

moeten zijn? Zie hoe Verschueren, El A. tegen Volendam en Cambuur

al door het ijs zakten!

Hoe kun je zo het geld over de balk gooien? Diep triest!

Een geweldige prestatie van die Van den A.

1   0  
NAC4Ever

DOEI Kali!

8   0  
geelzwartwit

Tighadouini kan je van de week ook nog halen

13   2  
Ivo

@Real Robert

Wat een kul en gezeik zeg.

Olij, Monsalve, Riera, Noblejas en de broers Ilic lijken prima versterkingen. Dogan ook.
Schouten, Bohui en Filipovic hebben nog geen eerlijke kans gehad.

Kudimbana was een gokje, zal ook niet veel gekost hebben, lijkt een matige speler, maar gaf vrijdag wel de assist. Ik ben ook nog niet zo kapot van de huurspeler van FC Utrecht, Boussaid. Fysiek lichtgewicht, ik hou daar niet zo van.

En TvdA heeft Verschueren en El Allouchi niet gehaald hoor.
Als je over TvdA wil oordelen, wacht dan tenminste tot de winterstop.

2   0  
Peppie&kokkie

Man man man , Virton 11.000 lieve inwoners maar echt meest zuidelijke plaats van België . Kali weet echt niet waar hij aan begonnen is.

1   8  
Ratjeduneerste

Ndayishimiye nog naar de buurmeisjes last minute. Het wordt nu weer tot aan het nieuwe jaar duimen op wat succes en een plek in de top 3.

7   11  
B

Het kan aan mij liggen... maar verhuur van Kali. Wat zijn we er nu mee opgeschoten buiten dat de gaten in de begroting weer verder gedicht zijn?

Had liever gezien dat de technische staf die jongen weer gemotiveerd had gekregen. Dan had hij zeker in de kkd belangrijk kunnen zijn.
Gelijk aan de start van het seizoen motiveren en een interview dat hij alles zou geven voor de club om ons terug te brengen. De supporters hadden dan al een heel andere mening gehad. Nu hebben ze het laten etteren en werd de situatie onhoudbaar.

De Tweet van Elsinga vind ik persoonlijk ook niet helemaal lekker. Als die club Kali uiteindelijk niet koopt zitten we volgend jaar met een nog minder gemotiveerde speler die wel 150k kost. Gewoon een post vanuit alleen NAC was voldoende geweest.
Nu gaat men trots op het feit dat er een team staat wat kansloos was tegen Volendam. Daarnaast pist NAC naast elke versterking die men nog wilde als Kali weg zou gaan. Ben maar heel trots echt Knap gedaan hoor. Hebben het biertje wel verdiend!

Zal de reactie wel zijn van sommige Mogelijk een clubloze speler erbij de komende dagen. Maar zijn dat zoveel betere spelers als Kali in potentie is.....? Ze zijn niet voor niets clubloos.



0   1  
toontje 1964 oosterhout

hiep hiep hiep hoera
........
met 150 k in zijn achterzak
willen ze hem niet eens in de zandbak

maar gelukkig net op tijd is ie toch nog weg bij nac

3   0  
Breda

Kali was niet alleen duur maar vooral ook een stoorzender. Die had geen minuut meer gespeeld. Lag niet goed bij staf en in de groep. Dus iedere euro is meegenomen, maar vooral ben je van een probleem af.

0   8  
Scheppioni

Wat een enorme amateuriseme weer bij ons NAC !!! Twee spelers alsnog vertrokken schoofs met een prestatie contractje naar slimme Tim ! Wij geen versterking, hoe fit is Dogan nu, baart al zorgen !! Al veel langer geopperd dat ons NAC ook met prestatiecontracten moet werken, as je je eigen dan in de vingers snijdt zoals met loser kali, dan is het allemaal veel makkelijker !!!

6   0  
NAC4Ever

@SCHEPPIONI
Schoofs is al een paar maanden geleden vertrokken.

11   9  
Bommel

@Frie Hoezo is dat een raadsel voor jou? Onze buren speelden tegen Feyenoord. Hun stadionneke zat op een paar honderd onverkochte sponsorplekken gewoon vol, net als tegen Emmen. Dat laatste puntje waar we ze nog op konden pakken is dus ook achterhaald, want hun uitvakken zitten ook altijd ramvol (ook in Almelo!!) en qua support hoeven ze voor weinig clubs in Nederland onder te doen. Troostelijke aanblikken tref je tegenwoordig aan in Utrecht, Arnhem, Heerenveen en Groningen met half lege tribunes.
Bij ons zitten er nog steeds 16.000 en als we promoveren zitten er weer moeiteloos 18.500. Daar moeten we zeker trots op zijn, maar verdient wel enige nuance en dat is de prijs. Als je de prijzen van de seizoenskaarten naast die van onze buren legt van vorig jaar, dan zijn ze bij ons belachelijk laag. Dan heb ik het over tientallen procenten tot bijna het dubbele voor jeugd 13 t/m 18 jaar. Mijn kantoorgenoot is een ras-Willem II-er. Die nam een collega mee afgelopen zondag en die moest 42 euro aftikken voor een plek wat bij ons F8 is. Voor zijn zoon van 15 betaalt hij 340 euro voor een seizoenskaart op een plek die bij ons 143 kostte vorig jaar. Samen is hij dus 680 euro kwijt. Dan hebben wij ook nog de befaamde familykaart, dan was hij bij ons 286 euro kwijt geweest samen. Dat is bijna 2,5 keer zo goedkoop. Dan zwijg ik nog over de leden van de club van 1912 die er nog eens een korting bovenop krijgen. Ook B-side is vele malen goedkoper dan hun Kingside. Wanneer je als 17 jarige lid van 1912 op de B-side zit, betaal je met een seizoenskaart nog geen 7,50 euro per wedstrijd?! Het verschil is zo groot dat ik je je kunt afvragen of de totaalrecette in een seizoen hoger is dan die bij hun. Zullen we de prijzen bij ons eens met 40% tot 70% verhogen, verkopen we dan nog 15.000 seizoenskaarten? 'Leeft' NAC dan nog steeds zoveel meer dan Willem II? Ik waag het te betwijfelen. De supporters komen al in opstand wanneer het bier 20 cent omhoog gaat, wat als de seizoenskaart opeens 100 euro duurder wordt? Die hoge aantallen bij ons, verdienen dus wel enige nuance en onder de streep houdt een club in de Ere die 10.000 kaarten verkoopt minimaal net zoveel over als NAC dat 14.000 kaarten verkoopt. Dan zwijgen we nog maar over de frauderende 18-plussers die op naam van broer/ zus/ neef van >17 jaar een seizoenskaart aanschaffen. (veel gehoord) Misschien is het beter dat we daar hier allemaal geen weet van hebben.

6   4  
Boeijdanovic

Doodmoe van al die negativisten na één verloren potje. Flikker die Van Flieger van je site. Alleen maar zenden zenden en niks constructiefs te melden in de zin van hulp. Altijd handig om te schreeuwen van de zijlijn....

4   1  
Baosje

Hij wordt wél een subtropische verassing in Virton.,.. mijn god virton....in de Belgische Ardennen..daar hebben ze nog nooit een Marokkaan gezien... daar wil je nog niet dood gevonden worden !! Da's echt back to the future...lilluke wijven zonder tanden ook daar,amai m'n kloten zou een Antwerpenaar zeggen,hij kan straks wel goedkoop gaan tanken en sigaretten halen in Luxemburg..

0   0  
Scheppioni

Oke NAC forever, even gemist, maar ook weinig gezien die gast !

0   0  
maikolg

@Scheppi

Als ik het goed heb dan was Schoofs nooit van ons en huurden wij hem voor een langdurige periode (waarin hij 90% van de tijd geblesseerd was).

Hier dan commentaar op leveren is dus niet echt fair en een beetje opruiend.

Wel ben ik het met je eens, dat er eigenlijk echt nog wel een speler bij had gemoeten... Als Verschueren , de Ilices of Stokkers langdurig geblesseerd raken, hebben we echt een heel groot probleem.

1   0  
Flieger Vanger

Prima oplossing voor beide. Als hij er volgend jaar weer is, nog maar eens kijken. In zn goede tijden (bij W2) was hij zeker van waarde.

0   0  
scheppioni

Opruiend ?? Ik constateer gewoon iets verkeerd, sjonge sjonge zeg, een beetje zielig man !

Laad alle berichten na dit bericht in