Wij gaan niet opzij

Debutant Banzuzi scoort twee keer bij Oranje O-17

Thiestemberg

Ezechiel Banzuzi maakt een stormachtige ontwikkeling door bij NAC en die goede lijn heeft hij doorgetrokken bij Oranje. Banzuzi scoorde daar namelijk bij zijn debuut meteen twee keer tegen de leeftijdsgenoten van Mexico.

Bondscoach Mischa Visser was dan ook dik tevreden met hoe zijn ploeg voor de dag kwam. Uiteindelijk scoorde NAC-speler Banzuzi de 1-0 en de 3-0 in deze wedstrijd. De andere goals werden gescoord door Mike Kleijn en Jaden Slory.

Het is een mooi compliment dat Banzuzi meedoet en furore maakt bij zijn leeftijdgenootjes. Samen met twee spelers van FC Groningen is Banzuzi de enige die niet bij een Nederlandse of buitenlandse topclub speelt. Naast Banzuzi speelt ook Oualid Agougil mee bij Oranje O-17. Het jongere broertje van Sabir speelde ook in de jeugd bij NAC maar werd twee seizoenen opgepikt door de Ajax Jeugdopleiding. 

Bron:
B-Side Rats
29 Reacties
110   0  
Martinus

Wat ontzettend tof voor die kerel!

110   0  
Martinus

Wat ontzettend tof voor die kerel!

61   2  
Ray

Ik las een ander bericht dat de aandeelhouders het niet toestaan dat er contracten worden verlengd cq aangegaan tot de verkoop aandelen rond is. In het belang van NAC zou ik voor deze jongen toch even een uitzondering maken als hij nog geen contract heeft. Door deze twee doelpunten zullen er (nog) meer andere clubs interesse gaan tonen. Moet er niet aan denken dat je nu een toptalent hebt die dadelijk voor een appel en een ei de deur uitloopt

13   2  
Scheppioni

Licht in de duisternis ! Er zijn er meerdere dus technische staf .... klasse Banzuzi !!!

48   2  
Ouwe Spionkop

Nog steeds niet vastgelegd.
Dit is de goden verzoeken.

25   3  
Cool hand

Die zijn we kwijt.

9   3  
Ratjeduneerste

Mag toch hopen dat ze achter de schermen hard bezig zijn. Maar als hij ook naar enigszins een redelijke zaakwaarnemer heeft speelt hij na de winter natuurlijk niet meer voor NAC.

Triest dat het (te) vaak zo gaat. Straks Mekkaoui en Agougil de volgende zeker? Slaperds...

17   1  
Bart

Aaand he’s gone…

10   0  
TpT

Tof voor die jongen! Om erbij te zitten is al heel wat en dan ook nog 2 doelpunten tegen toch een prima voetballand als Mexico is top. Denk ook echt dat je van dit soort ervaringen een betere speler wordt. Dat de NAC jeugdopleiding op een dusdanig niveau zit dat de jeugd zich in de kijker kan spelen van nationale elftallen is wel extreem goede reclame natuurlijk.

Hopelijk beleeft hij ook zijn eerste jaren als profvoetballer bij ons!

20   1  
Ric

Misschien eerst zorgen dat zijn contract verlengd is, voordat je m aan heel
De wereld tentoon stelt.
Deze parel zal waarschijnlijk weer de dupe worden van t trage proces in de overname.
Kan er geen sponsor dat contract voorschieten ;-)

11   1  
Simcoe

Dan ga je echt lekker, regel ' n contract voor 't
menneke, aka d'n beer.
Zijn we ook nog blij met de goal van Mike kleijn, ook Bredanaar, hoewel helaas spelend voor 'n andere club.

19   4  
Nonkel Frans

Onze jonge Lukaku!
Wie belt Lokhoff?

7   6  
Kipiani

Gelukkig hebben wij Lex Jr. Toppertje.
En het allerbelangrijkste…….eindelijk hebben we uit Den Haag iemand zonder (drie) dubbele agenda en zonder meerdere (5) petten.
Twee klasse backs erbij gehaald.
Gelukkig lijkt de eind deal nabij en zal Lex jr snel promotie maken bij NAC, met als optie: zwijgplicht en verstoppen.

7   10  
Tip

Het is doodnormaal dat tijdens een serieus verkoopprovisie toekomstige zaken in de parking stand gaan. Juist uit respect naar de kopende partij. Zaak is dat de kopende partij weet dat deze zaken spelen en dat een kort verkoopproces voor beide partijen het beste is. De nieuwe eigenaar kan direct aan de bak. Hoogste prioriteit om snel een ervaren TD aan te stellen , die enkele jeugd spelers gaat vastleggen met als belangrijkste Banzuzi , Haye verlengen en de selectie versterken met enkele spelers waaronder een goeie spits.

5   3  
Tip

Verkoopprovisie moet zijn verkoopproces.

6   2  
DunErwt

Deze jongen is zo weg en dat kan de club dan zichzelf aanrekenen😉

3   0  
NAC4Ever

Goed bezig!

23   2  
Ouwe spionkop

Als deze jongen gratis de deur uitloopt zijn de rapen gaar.

4   19  
Ernie

Je moet gewoon realistisch zijn. Dit is een groot talent en zal dus niet bij Nac blijven. Dat zou ook niet goed zijn voor zijn ontwikkeling.

21   20  
Tip

Banzuzi is echte top. Prachtig. En vet proficiat met zijn twee goals. Verder is er hier weer paniek om niks. Uiteraard gaan zowel Banzuzi en Haye afwachten wie de nieuwe eigenaar wordt. En als dat inderdaad een partij van miljarden is ,zoals de geruchten rond snorren, dan gaan onze Tom en onze Ezechiel maar wat graag met die partij aan tafel zitten. Het is hier af en toe net een site van overspannen huisvrouwen. Zullen we binnenkort met zijn allen naar de huishoudbeurs gaan , en dan in de theepauze lekker roddelen over die hele stoute mijnheer Manders ? 😇

7   1  
TvB

Hoop dat er al iets van gesprekken gevoerd zijn met Banzuzi. Zou afgelopen vrijdag toch gebeuren? Lijkt mij dat zulke spelers veel aandacht krijgen vanuit technische staf van NAC met name Hellemons.

9   1  
Otjes

Wat zou Nac geboden hebben? Nog geen 1000 euro per maand, dan is tie nog sneller weg….

Nieuwe aandeelhouders komt U svp snel binnen.

21   7  
Noadhugodver

@Tip Kan je nou eindelijk eens kappen met overal Manders, Steijn, etc. erbij te betrekken doormiddel van een kleine sneer naar een bepaalde groep supporters. Het begint echt vermoeiend te worden.

10   0  
Ad B uit Roosendaal

Fantastisch voor Banzuzi.

Hopelijk ondertekent hij z.s.m. een contract bij NAC

13   2  
Sjef de gevulde koek

Als deze jongen nu zou gaan kun je net goed heel de jeugdopleiding opdoeken natuurlijk. Als je een speler laat debuteren van 16 en dan geen contract laat tekenen dan ben je knettergek. Bij Nac gaat veel mis maar neem aan dat ze zo’n jongen niet zomaar brengen. Dan moeten er afspraken al gemaakt zijn dat kan niet anders. Anders laat hellemonds hem nog wel even uit het eerste natuurlijk.

12   1  
Veerse naccer

Tip
Denk je dat als ajax of andere grote club hem nu een goeie contract aanbied dat die nee zegt en lekker hier gaat zitten wachten???

9   0  
Kipiani

Als de grote drie het belang van NAC inderdaad belangrijk vinden en voorop stellen, is tafelzilver in de vorm van grote, echte en soms nog verborgen talenten in de NAC opleiding meegenomen in de gesprekken met kandidaat no. 1 voor het DD.
De grote drie, die het belang van NAC voorop stellen moeten dan wel op de hoogte zijn van dit jeugdige tafelzilver dat niet zomaar uit Breda voor nop weg mag lopen.
Maar of de verkopende drie ooit van het bestaan van een Banzuzi, Molhoek of Piet Aarts gehoord hebben betwijfelen.
En Manders en de RvC zal het een rot zorg zijn.
Kortom, of dat met Haye en Banzuzi bij NAC goed gaat komen is de vraag.
Het excuus ligt klaar.

4   1  
DunErwt

@TIP

Zou heel graag met jou naar de huishoudbeurs gaan.
Maar niet om te roddelen😉

3   0  
Geelzwartwit

Het lijkt mij dat er toch al wel afspraken zijn en/of het verhaal dat NAC de hand op knip moet houden niet waar is.

Als NAC geen financiele afspraken mag maken wat invloed heeft op de toekomst dan had Vrolijk maar voor een jaar een rugsponsorcontract gehad en niet voor 3 jaar.

De vraag zal alleen zijn of NAC met zijn afspraken of contracten op tijd is.
Daarnaast weet je niet wat de nieuwe eigenaar van plan is. Is Haye voor de nieuwe td het niveau wat de nieuwe td wil of komt er een nog betere want geld zat?

We don't know

3   0  
fvf6

Ik dacht dat de aandeelhouders alles in het belang van NAC zouden doen , maar als ze contractverlenging of nieuwe contracten tegen houden tijdens de verkoop onderhandelingen zal dat in het nadeel van NAC zijn . En ben ik er bang voor dat de jeugdtalenten voor een appel en een ei naar grotere b.v.o.'s gaan

Laad alle berichten na dit bericht in