Overal waar we komen

Definitief geen De Graafschap - NAC door coronabesmettingen in selectie

Das Phantom

En daar is de bevestiging vanuit NAC. De Bredase club meldt dat de wedstrijd met De Graafschap is afgelast wegens een aantal besmettingen van het coronavirus bij NAC. Het gaat om meerdere spelers en iemand van de technische staf.

"In overleg met de bondarts van de KNVB, de clubarts van NAC Breda en de GGD is besloten dat de gehele selectie in thuisquarantaine wordt geplaatst, om verder besmettingsgevaar te voorkomen", meldt NAC via de officiële kanalen. "Om deze reden was de training van hedenochtend reeds afgelast en zal ook het duel tegen De Graafschap geen doorgang kunnen vinden. De selectie van NAC zal tot in ieder geval dinsdag in quarantaine verblijven." 

Na die dagen worden de spelers opnieuw getest en moet blijken of er weer getraind kan worden. "Wij zijn erg verrast door de positieve testen", aldus Mattijs Manders. "Al geruime tijd is de norm op kantoor om zoveel mogelijk thuis te werken en alle protocollen strikt na te leven." Hoewel de club dus allerlei maatregelen had getroffen, slaat het virus toch toe. " Het virus laat zien dat op het moment dat je het niet verwacht, het hard om zich heen kan slaan." 

De KNVB gaat kijken wanneer de wedstrijd wel kan worden gespeeld. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
92 Reacties
140    
Das Phantom (BSR)

Nu moet ik ook weer in thuisquarantaine met de vriendin en naar The Masked Singer of Bed&Breakfast kijken morgenavond...

8    
NAC

Er zijn 6 coronabesmettingen bij nac.

https://mobile.twitter.com/DeGraafschap/status/1314194990214520833

140    
Das Phantom (BSR)

Nu moet ik ook weer in thuisquarantaine met de vriendin en naar The Masked Singer of Bed&Breakfast kijken morgenavond...

-25    
Arie

BSR-edit: Graag alleen reacties gerelateerd aan voetbal of tv-kijken met je vriendin

54    
Francis Bacon

Met al die besmettingen in dit tempo zou je toch denken dat groepsimmuniteit onder de populatie Nederlandse profvoetballers nog voor kerst mogelijk is! Hoeven we in 2021 geen wedstrijden meer te verplaatsen....

20    
Magnetron

Het was natuurlijk wachten tot een wedstrijd van NAC werd uitgesteld door het virus. Allereerst hopen dat iedereen die het heeft snel hersteld en geen gevolgen en van ondervind mbt gezondheid. Misschien ook wel fijn voor ons dat de GGD + KNVB zegt dat de wedstrijd niet gaat ipv met een mogelijk zwaar verzwakt elftal een wedstrijd te spelen. Zeker tegen een concurrent

2    
Francis Bacon

En verder ga ook ik vooral tv kijken met mijn vriendin natuurlijk. 😘😉

22    
H.V.M.

Jammer nu we juist in een Flow zitten.
We missen tegenwoordig al zoveel leuke dingen.
Daardoor ben je al blij als je naar een wedstrijd zonder publiek op TV kan kijken!
Zelfs dat zit er voor ons nu even niet meer in.
NOAD zal ik maar zeggen!

8    
Svt076

K*t, saai weekend voor de boeg dan

-5    
Guuske

Wie is de knuffelaar bij Nac?

-38    
Rubenac

BSR-edit: Graag alleen reacties gerelateerd aan voetbal 

14    
Bladran Yanco

Jammer mannen, iemand een ander idee om aan dat mormel te ontsnappen thuis?

-106    
Rubenac

Censuur !

🤢

25    
bier en friet

Ik meen me te herinneren dat er in het begin van de competitie gezegd is dat wedstrijden door zouden gaan, zolang beide teams voldoende spelers het veld op konden sturen (als ik het me goed herinner 13 spelers en 2 keepers).

Nu worden al een paar keer wedstrijden uitgesteld door een beperkt aantal positieve tests. Los van de discussie van de waarde van die tests (losse deeltjes gevonden versus besmetting-->patiënt-->besmettelijk) vind ik dit toch opvallend. Misschien dat ik de aanpassing van de regels gemist heb en is dit wel gecommuniceerd, maar ik heb dit iig gemist.
Met deze nieuwe aanpak weet je op voorhand vrijwel zeker dat de competitie niet afgemaakt kan worden. De piek van ieder griepseizoen moet nog komen. Deels valt die samen met de winterstop, maar ik vrees dat er daarna te weinig tijd over blijft om 85% van het seizoen af te ronden, zeker met het geplande EK. Zou toch vreselijk zonde zijn als we eindelijk een selectie hebben om (duurzaam) te promoveren.

5    
Braze

Het wort wel gruwelijk saai zo. Heb al een quarantaine er op zitten, gelukkig was er veel voetbal op tv.
Bij NAC gaan nu de trainingen niet door, is ook weer slecht om het elftal in een goede flow te houden.
Overigens zijn er meer clubs/spelers die last hebben van de epidemie.
Nooit Opgeven Altijd Doorgaan, er komen betere tijden!!!

18    
MdH

Ah. Hier baal ik zo enorm van. Had zoveel zin in dat potje! Hier in Canada valt het enorm mee. Ik kan in ieder geval zelf even op het veldje afreageren.
Sterkte!

5    
De staantribune

wat verschrikkelijk klote dit, hoop dat desbetreffende geen /tot weinig klachten heeft. Wanneer beslist de KNVB dat een wedstrijd wel doorgang moet hebben? ik vrees anders voor de competitie?

62    
Eddy W (BSR)

@Rubenac

Volgens mij hebben wij de spelregels op onze site regelmatig uitgelegd. Wij willen het hier over voetbal/NAC hebben. Voor die andere discussie is ruimte zat op andere sites, maar die willen wij hier gewoon niet hebben.

8    
Tinus076!

Allereerst heel kut en hopelijk komen de spelers er goed vanaf en beterschap die het hebben!

Zit nu zelf in qaurantaine en gelukkig valt het hier mee en komen er goed vanaf!

Maar ben zeer benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen aangezien dit wedstrijd nummer 3 is en voetbal altijf makkelijk is om aan te pakken vanuit de burgemeesters en politiek.
Ik vrees het ergste dat ze hier dus danig veel gevaar inzien dat de competitie op korte termijn stil gelegd gaat worden.

Al hoop ik dat ik het fout heb!

10    
Henkie

Jammer, had er zin in.

3    
scheppioni

balen nondeju !!!

14    
Eljé

Beterschap aan allen en bijzonder veel sterkte voor Das Phantom.

8    
BijnaWeekend!

@BIER EN FRIET

Als de gehele selectie in quarantaine zit heb je ook geen 13 spelers en 2 keepers.
In die zin zijn de regels niet aangepast. Of je moet als KNVB zijnde boven de GGD gaan staan. Maar dat lijkt me ook niet gewenst.

4    
canaar

Tjezus wat enorm balen. Hebben we eens goede vooruitzichten op meerdere fronten dit jaar, krijgen we dit. En met de wetenschap dat veel Coronapatienten hier nog een lange nasleep van kunnen hebben (tenzij je Trump heet :)) houd ik mijn NAC-hart vast. Sterkte aan het hele team want de gezondheid is dan toch weer nummer 1 zie je wel.

9    
JanVG

tja, de besmettingen stijgen gigantisch in Nederland
ik hoop dat spelers niet erg ziek gaan worden en dat de KNVB erover na heeft gedacht dat dit kan gebeuren en dat er een goed alternatief komt


-23    
[email protected]©

Ik vind dit te amateuristisch voor woorden. In Frankrijk rijdt een heel Tourcircus drie weken door besmette gebieden, zonder noemenswaardige incidenten. En bij ons kunnen spelers en staf zich niet een beetje afzijdig houden om geen besmetting op te lopen. Dit is gewoon onzorgvuldig gedrag, niet meer en niet minder.

1    
Hard Gras

@ Bier en Friet: Dat is niet waar. Zodra er MEER dan 3 stafleden het virus hebben wordt de wedstrijd afgelast.

Hugodver wat klote...in zo'n goed flow zitten en laatste wedstrijd was ook nog eens de beste van het seizoen, dan wil je toch niets liever dan voetbal zien!

Ik moet nog maar eens zien of de competitie dit jaar uitgespeeld wordt. Het virus grijpt nu zo hard om zich heen dan er maar 1 impopulaire oplossing is...het hele land gewoon een maand op slot.
Dit gaat geheid gedonder geven, maar wel de snelste methode naar een normale samenleving.

Sjezus wat mis ik voetbal in ons stadion zeg!

-40    
Rubenac

Ze hebben vast Kampioens koorts

12    
Tombola Breda

@[email protected]©, die vergelijking gaat totaal niet op. In een tour is het aantal contacten veel beperkter. Vooral die renners zien alleen de tourbus of een hotel van binnen als ze niet op de fiets zitten.

Spelers van NAC hebben ook nog gewoon een leven tussen het voetballen door hé. Of wil je ze een seizoen lang opsluiten in hun woning?

79    
Da Huge

Erg balen. Maar zie dit als een kans om flinke karma punten te scoren bij de vrouw.

Steek wat kaarsen aan, haal een goede fles wijn bij La Barrique en bestel je eten bij je lokale restaurant (als je echt wil uitpakken haal het dan bij Chocolat). Maak er een mooi avondje van en dan heb je munitie om volgend seizoen een keer keizat thuis te komen. Daarna knal je een mooie film op voor de bonuspunten (https://rubriek.nl/romantische-films-op-netflix-in-2020/) en met een beetje geluk ligt ze binnen een half uur te slapen op de bank.

Dan kan je daarna echt toffe programma's aan zetten. Als je ze nog niet gezien hebt: The Last Dance over Michael Jordan, Home Game is tof en Sunderland till I die moet je gezien hebben. En als ze echt diep in slaap is gevallen cast je gewoon wat p*rn* naar je TV.

Sterkte aan iedereen morgenavond en ook de selectie.
HUP NAC

23    
Benn076 (BSR)

@DA HUGE

Bedankt voor deze tips amigo! Ik twijfel alleen nog of ik moet vertellen dat het afgelast is.. wat zou je adviseren?

14    
signase

@Da Huge (16:01):

Als ik jouw scenario volg, ben ik zelf degene die na een half uur op de bank in slaap valt. Ik slaap nogal licht, ik weet niet of ik wakker wil worden, terwijl mijn vrouw naar P*rnhub kijkt... :-)

4    
Barry

Het was natuurlijk heel opportunistisch van de KNVB om te denken dat er bij een beperkt aantal corona gevallen nog gevoetbald kan worden. Zodra er één besmette speler, één keer met de rest getraind heeft, moet iedereen in quarantaine. Ik acht de kans vrij groot dat er straks zoveel wedstrijden ingehaald moeten worden dat het gewoon niet meer te doen is.

4    
Da Huge

Karma is een bitch he.
Dus de keuze is volledig aan jou....

1    
Noord Mokumse NAC'er

Jammer, maar begrijpelijk en lag in de lijn der verwachting.

Dan maar Netflixen met m'n vriendin.

Enige tips:
- Young Wallander
- Ultras
- La Reina del Sur
- Sorjonen

We moeten er maar het beste van maken...

6    
Jim

Nu is NAC immuun, hoppa

16    
Ouwe Spionkop

Gelukkig is er niemand ziek. Iedereen was totaal verrast door testresultaten.
Snel inhalen maar weer deze pot!

-60    
Rubenac

@Bsr Meerdere reacties die niets over NAC zeggen. Maar wel het cojona aanhalen , maar natuurlijk in de “volgende” vorm ,Zoals Rutte en de jonge willen. En dan, ja dan mag het wel. Verwijder die dan ook, maar dat doen jullie niet. Snap dat dit een voetbal fora is, maar wat ik eerder aangaf is alles willekeur.


 


BSR Reactie: wij kijken inhoudelijk naar de reactie voordat we naar de naam van de poster kijken. #hupNAC

-1    
Bash (BSR)

Shit hier baal ik oprecht van. Aan de vooravond van de echte krachtmetingen drinkt de selectie allemaal uit dezelfde gifbeker. Hopelijk is iedereen met milde klachten snel hersteld en levert het geen blijvende schade op. Ook gasten in deze leeftijdscategorie schijnen langdurig klachten te kunnen houden.

Voor nu vooruit blijven kijken naar de volgende wedstrijden want we kunnen het deze oktobermaand wel eens zwaar gaan krijgen. Zeker met een half-fitte selectie

11    
Ouwe Spionkop

@Bash
Volgens mij heeft niemand klachten. NAC is totaal verrast.
Weten jullie de oefenwedstrijd nog? Toen waren het achteraf ook allemaal false postives.

39    
Chingblauw

Iemand nog 'n vriendin over waar ik dan voetbal/netflix mee kan kijken? : )

2    
bier en friet
-2    
Halfvol

35+ voetbal is het antwoord jongens. Lekker op de vrijdagavond 7 tegen 7 op een half veldje en daarna aftanken. Onee... kantines dicht :-(

Toch maar Netflixen dan...

10    
Dbare

Kut Corona, keek hier heel de week al naar uit

-8    
Gjoewie

Wel toevallig met dit slechte weer! Ze hadden gewoon geen zin om te trainen vanochtend. Beetje hoesten, een flinke mok met gemberthee om de lichaamstemperatuur wat te verhogen en hoppa.

OK. Nu weer serieus.
Het is natuurlijk wachten totdat de eerste voetballer of trainer op de IC terecht komt. Ook spelers met een goed getraind lichaam kunnen door het virus te pakken genomen worden. Nu lachen we erom, maar het komt allemaal wel steeds dichterbij.
De Graafschap gaat nu lopen zeuren bij de KNVB dat het competitievervalsing is. Ze moeten toch al de wedstrijd tegen Go Away Eikels nog inhalen. En nu krijgen ze er weer een inhaalwedstrijd bij. Maar ja, misschien gebeurt dat in de tijd dat er weer publiek aanwezig mag zijn. Wie weet, wordt het de kampioenswedstrijd...

Voor de liefhebbers van The Masked Singer: Eindhoven (zonder De Rooij) tegen Excelsiknor gaat nog wel door!

-3    
Gokje

Inhalen maandag 19 of dinsdag 20 oktober???

2    
NAC BVB

OK vanaf nu ga ik het alleen maar over voetbal hebben!

11    
Ruud

Kut kut kut..
Nu maar hopen dat olij maar meteen 1 dezer dagen vader mag worden!!!

0    
Ad B uit Roosendaal

Heel vervelend en nadelig voor de selectie.

Corona is een gigantisch serieus probleem. Waar gaat het naartoe??

Iedereen dient te coronaregels goed in acht te nemen!

2    
@Nac bvb

BSR Edit: off-topic

1    
@@NAC BVB

BSR Edit: op de persoon en niet artikel gerelateerd.

1    
Hugo

En een mondkapje verplichten ipv alleen adviseren . Dan zit iedereen in hetzelfde schuitje. Wat ben ik deze hele pijpcorona kotsbeu zeg. Hup NAC

4    
Tram

Hier kon je op wachten. De spelers van NAC zijn natuurlijk niet anders dan heel veel Nerderlanders. Je kunt op het werk van alles voor ze organiseren maar voor en na het werk is het gedrag van de meesre Nederlanders niet best. Gisteren 5000 en vandaag bijna 6000 besmettingen. Tsja, dat hebben we aan onszelf te danken.

11    
Almere City

Het wordt een lange competitie op deze wijze.

Ben benieuwd of Almere doorgaat tegen Roda as. zaterdag.

Sterkte voor de getroffenen 👍🏻🙏🏻👍🏻

-15    
Nachoreca1

Wat ben ik dat virus beu...oei.oei..
en wat vind ik het typisch nac breda dit...hahaha echt 1 van de eerste clubs in nl waar er meteen 6 de lul zijn...pffff

3    
Fan uit Zevenbergen

NACHORECA
RKC was de eerste

-2    
Harrie

Wat een onzin reactie van Manders “al geruime tijd is op kantoor de norm om zoveel mogelijk thuis te werken...”

Mathijs zal toch wel weten dat het kantoor in het stadion is en de spelers in Zundert trainen? Dat heeft dus helemaal niets met elkaar te maken.

10    
Willie nac breda

Heeft Edwin de Graaff met al de voetbalvrouwkes liggen rommelen misschien.........

-1    
ABC

Laten we in de eerste plaats hopen dat er niemand van de spelers of technische staf echt ziek worden. Dus snel beterschap vrienden. Voor de competitie is dit heel vervelend maar gezondheid gaat voor alles. Ben blij dat ik op vrijdagmiddag zelf met onze dorpsclub een balletje mag trappen met het ouwe lullen team. Dat was altijd heel leuk maar nu superleuk. Het zijn toch de dingen, net als naar NAC gaan kijken, waar een mens iedere week naar toeleeft. BSR EDIT: Wiskundige modellen covid gerelateerd horen hier niet. 

-2    
Babosje

BSR Edit: laten we vooral geen coronadiscussie of COVID-zaalvoetbal toernooi organiseren. 

1    
Nicky @DA HUGE

Karma punten scoren door bewust proberen karma punten te scoren...

Hhmmm, dat plan kan wel eens "backfire'n"

8    
Bart

Maandag 28 september is de hele selectie op een sponsor avond (binnen) geweest waar mijns inziens de 1,5m maatregel niet werd gehandhaafd en ik er ook niet vanuit ga dat daar iedereen getest was.

Tel daar een dikke week incubatietijd bij en voila.
Dit mag Manders wat mij betreft op zijn eigen conto zetten

1    
bier en friet

@ bart,

Dat valt buiten de incubatietijd dus zal de aanleiding niet zijn lijkt me dan.
Maar het is wel apart idd. Ik snap dat NAC er alles aan gelegen is om sponsoren tevreden te houden in deze tijden, maar het strookt niet met wat Manders zegt. Lijkt me dat, om positieve tests te voorkomen, het verstandig is dergelijke bijeenkomsten met mensen buiten de bubbel even uit te stellen

6    
ABC

Beste redactie. Wiskundige modellen worden in het voetbal beslist gebruikt. Maar eigenlijk kun je dus op dit bericht grosso modo twee reacties geven:
- jammer geen NAC , maar ik vind het afgelasten terecht.
- jammer geen NAC, maar ik vind het afgelasten onterecht.

Een en ander vraagt toch om een onderbouwing die hoe dan ook fatsoenlijk en niet op de persoon spelend dient te zijn ?

-15    
Cool hand

Gelukkig hoeven amateurteams zich niet te laten testen, kunnen mijn zonen en ik lekker een potje ballen dit weekend, besmet of niet.

8    
Tram

Dat sponsors en bestuur bovenop elkaar gaan zitten, binnen en zonder mondkapjes, tsja. Maar dat je daar de selectie laat opdraven is bizar.

3    
Ivo

Balen, er gaan nog wel meer wedstrijden vervallen. Die tweede golf blijft nog wel even hangen.

16    
Breda_076

@ BSR

Ik ben niet van het vragen voor een ban. Maar kan die Rubennac er geen krijgen? Hij is inmiddels al vaak gewaarschuwd en komt hier alleen maar om te provoceren. Weg met zulke wat mij betreft!

12    
Breda_076

@Ruben

Hier wacht je op he. Kijk hoe snel je reageert. Heel veel mensen, zo niet iedereen op dit VOETBAL forum van ons NAC zijn jouw gestouwel over Corona beu. Ga lekker ergens met die gekkies protesteren dan? Maar niet janken als iemand in je omgeving op de IC komt of erger!

12    
Dos

Rubenac

Door mensen zoals jij zitten we volgend jaar nog steeds in deze situatie. Bedankt he.

Een vriend van me is ernstig ziek, geen corona, ben echt heel bang dat als er straks een keuze gemaakt moet worden in het ziekenhuis dat ze te laat zijn bij hem.

Maar sterkte met het missen van jouw vrijheden.
Helaas door mensen zoals jij zitten we nu nog steeds in deze situatie.

7    
Breda_076

@DOS amen.

@Ruben nog een ding. Ik heb zelf COVID gehad en geloof me, het is echt niet te vergelijken met een griep. Ouderen gaan hier onderdoor. Jouw opa en oma misschien. Besef dat eens! Door jou zitten we idd volgend jaar nog niet in een stadion.

19    
Henkie

Schop die Ruben nu eens van deze mooie site af. Dat geprovoceer en kinderachtige gedoe.. Alle waarschuwingen van BSR boeien hem toch niets.

Dit is een voetbalforum. Lullen over het wel of niet eens zijn met de maatregelen en over complottheorieën doe je maar elders. Er zijn inderdaad GENOEG websites daarvoor.

3    
PietP

Een paar topics geleden heeft hij al zijn laatste waarschuwing gehad.
Over en uit nu, tot nooit meer ziens.

3    
Nonkel Frans

Wat een sjaggerijn geeft dit aflastbericht.
NDJ !!!
Morgenavond luister ik express niet naar voetbal "val allemaal mar ff kapot" maar ga voor de muziek met Doeluh.........goede afleiding en een beetje troost bij deze ellende.

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-val-allemaal-maar-kapodcast/id1529851344

10    
Henkie

Ruben,

Prima dat dat jouw mening is. Maar mensen hier op deze voetbalwebsite willen die discussie niet meer met je aan.

Ga dat lekker op nu.nl doen of waar dan ook, maar niet hier.

Anyways, dat is je al 100x gevraagd door bsr en doe je toch niet om een of andere bizarre reden.

-17    
Rubenac

Omdat het nu een Corona bericht betreft.
Iedereen reageert erop en baalt ervan.
Ik ook, maar met een andere invalshoek.
Op andere berichten waar het woord c in voor komt, regeageer ik niet of niet over dat onderwerp.

4    
Henkie

“Bange mensen blijf binnen, gaan anderen weer normaal “

^Heeft niets met nac of de wedstrijd te maken.

“Grapperhaus”, “38 doden” etc etc
^ Niets met nac te maken.
“Blm” “zwarte piet”
^ Niets met nac te maken (heeft totaal niet eens met corona te maken..)

Je gaat toch ook niet naar een vrouwenforum en daar dan constant zeuren over dat je het wel of niet eens bent met de toevoeging van de VAR in het voetbal..

Voer die discussie over de coronamaatregelen op het juiste forum, en dat is niet deze.

-15    
Rubenac

Henk

Denk jij echt , zonder mij te kennen.
Dat ik voetbal, vrijheid en lol zou stellen boven gezondheid van mijn naasten en of medemens?
Dat ik , als dit aantoonbaar een killer virus was , ik jullie tegen zou spreken ?

Wil alleen aangeven dat ik echt wel empathie heb.
Wat jullie ook van mij, vinden dat maakt mij echt niets uit.
Maar ik ben verre van egoïstisch , want houd mezelf aan alle regels zover iedereen dat lukt.
En waarom? Je tijd toch ook geen 200 waar je 100 mag,omdat je 100 niet leuk vind.

Ik zie om mij heen zoveel
Neven schade , dan rechtstreekse Corona schade.
19000 man in stadion, mooiste wat er is.
De dag dat we voor het eerst weer massaal mogen , ik denk dat dat de wedstrijd tegen nec doet overstijgen.

Nogmaals vind wat je van me wilt vinden, maar ik ben geen persoon die wil dat andere sterven.
Maar de regels die er zijn, zijn aantoonbaar niet daadkrachtig.

6    
Henkie

“Denk jij echt , zonder mij te kennen.
Dat ik voetbal, vrijheid en lol zou stellen boven gezondheid van mijn naasten en of medemens?
Dat ik , als dit aantoonbaar een killer virus was , ik jullie tegen zou spreken ?”

Hierna gestopt met lezen. Heb noch zoiets gezegd nog zoiets geïnsinueerd namelijk.

Het enige wat ik zeg is het volgende:
De discussie over het wel/niet eens zijn met de maatregelen is een politieke discussie. Bsiderats is geen website voor politieke discussies, dus doe dat ergens anders.

7    
Chris W.M.

Tsja, als mensen nog steeds denken dat de maatregelen er zijn omdat de wereld denkt dat het een killer virus betreft dan houdt het op he. We moeten gewoon iedereen z’n gang laten gaan, zwakkeren en ouderen dood laten gaan ( we gaan tenslotte allemaal dood, toch?) en de zorg laten imploderen zodat zulke types gewoon naar het voetbal kunnen.

En dan komt als klap op de vuurpijl ook nog de trainer van de Graafschap op de radio die NAC indirect beschuldigd van het niet naleven van de regels en het allemaal veel te lichtzinnig opgevat te hebben, “want hij had signalen” opgevangen en bij de Graafschap is nog niemand besmet geraakt want zij doen het zó goed...Wat een enge en nare man is het toch...

0    
Sjakkie

@harrie.... moeilijk hè lezen ???

MM schrijft toch ook iets over het complex in Zundert??
Lekker de zaak opnaaien

1    
bier en friet

@ ruben

Eens met Henkie.
Ik deel veel van jouw zorgen, maar dit is simpelweg niet het platform.
Wat je eerder hier schreef (dat andere politieke meningen hier wel geduld worden) klopte tot op heden, en toen vond ik een weerwoord terecht (als ene politieke mening mag, dan moet andere mening ook mogen). Maar vandaag zijn die posts met politieke meningen ook verwijderd. Bsiderats wil geen politieke discussie, verwijdert beide kanten, dan vind ik dat je ook niet moet blijven drammen. Denk eerlijk gezegd dat dat drammen contraproductief is.

0    
Bart

@Chris WM,
Als je als NAC zijnde je selectie vorige week maandag laat opdraven in een zaaltje met alle sponsoren vind ik dat Mike Snoei hier toch wel recht van spreken heeft.

Daarmee zeg ik niet dat dit de oorzaak van de positieve gevallen is, maar je hebt er in tegenstelling tot wat Manders aangeeft in ieder geval niet alles aan gedaan

0    
Chris W.M.

@ BART

Pure speculatie. Spelers kunnen het ook gewoon thuis opgelopen hebben, of in een supermarkt waar ze toevallig alle 6 boodschappen doen. Misschien zitten de kinderen wel op dezelfde school, etc etc etc. Ik doe daar niet aan mee. En Snoei zou dat aan de andere kant van NL al helemaal niet moeten doen.

2    
Bart

@Chris W.M.

Helemaal met je eens, maar slim is het niet.
En verkondig dan ook niet dat je als NAC zelf er alles aan doet om het te voorkomen.

3    
No Worries

@BSR

Ik kak er van dat ik hier het off topic gezwets van een complotgekkie moet Lezen. Graag actie anders taai ik af. Het is Gvd al erg genoeg dat ik morgenavond weer naar een of andere brö crimi op Netflix moet kijken. En die klaagmuur van DGS mag vooral hopen dat hij binnenkort zijn woorden niet mag opvreten als blijkt dat de materiaalman een keer de zeepdispenser vergeet bij te vullen

0    
Dos

On topic

Enige voordeel van de afgelasting is dat de wedstrijd wellicht op een praktischer tijdstip wordt ingehaald
18:45 live op tv kijken met 2 dochters van 2 en 6 is hopeloos bij mij.
Die ab rechten (afstandsbediening) zijn dan vergeven.
Feitelijk verandert dit niks, dus rond die tijd staat Bing, Sien van Sellingen of Dolfje Weerwolfje in huize Dos gewoon op tv.

3    
Sjak

OnTopic:
Zag enorm uit naar de wedstrijd. Mijn enige avond vrij in het weekend had ik er voor vrij gemaakt. Voor mij geen NETFLIX maar Amazon Prime. The Boys, dat is een hele dikke vette serie.

OffTopic:
Onder een vorig bericht in een gesprek met iemand van BSR concludeerde we dat het beste is mensen te negeren en geen platform te bieden voor discussie. Ik zie hierboven weer oude reflexen van reageerders vol met meningen..
Ik ga er vanuit dat jullie deze artikelen verwijderen als jullie weer gaan modereren. Ik vind het wel jammer want eigenlijk zijn we allemaal supporter van NAC , allemaal op onze eigen manier. Met respect naar beide kanten.
Gewoon ouwehoeren over voetbal en NAC i.p.v. op zijn Hollands overal over zeiken en een mening hebben.

-2    
Vrouwke

Een van de kinderen van Maurice Steijn heeft het Corona virus opgelopen en hierdoor onze trainer ook. Dit soort dingen kun je niet tegen houden op moment. Of ze zouden niet thuis meer mogen komen

5    
Real Robert

Dus de trainer this besmet, maar als hij gewoon de corona regels had gevolgd, er wordt notabene biogenesis getraind, hoe kan hij dan iemand besmetten?

Een sponsoravond net de spelers? In deze tijd? En dan beweren, dat de club er alles aan gedaan heeft?

Ik wordt lichtelijk onpasselijk van dit alles!

En zo krijgen je dus die 6000 nieuwe besmettingen.

3    
Pizzabakker

Erg jammer dit! Zeker nu de kansen in een leeg stadion vrijwel gelijk zijn of je nu uit of thuis speelt. Kan een voordeel zijn tegen een concurrent.

Fijn voor iedereen die met zijn vriendin op de bank kan zitten vanavond. Zit er voor mij niet in, want ik denk niet dat mijn vrouw dat goed gaat vinden!

3    
bier en friet

@ pietp

Lijkt me niet handig om iemand die een andere mening heeft zo weg te zetten als je niet wil dat er op een voetbalsite steeds weer een politieke discussie oplaait. Dat nodigt uit tot een reactie, zeker als je het zo persoonlijk maakt, en dat wil men hier voorkomen.

Niet iedereen die een andere mening heeft dan jou is een gekkie en niet iedereen die twijfelt aan de maatregelen denkt dat het een vooropgezet plan is. Ieder beleid is gebaseerd op afwegingen en bij een ander kunnen andere zaken zwaarder wegen, zodat de weegschaal de andere kant op beweegt. En het is bv ook mogelijk dat er een tunnelvisie ontstaat om een beleid te verdedigen dat in het begin, met de weinige data van toen en met de beste bedoelingen van de wereld, is gevolgd. Ik zeg niet dat dat zo is en wil hier wegblijven van een discussie, maar het is imo een valide idee waar je geen gekkie voor hoeft te zijn. Door die mensen dan te beledigen en ridiculiseren komt die discussie steeds terug en dat wil niemand.

-3    
@rubenac

Vrienden hoef je hier niet te zoeken

Laad alle berichten na dit bericht in