Wij gaan niet opzij

´Derde bod op de Rooij afgewezen´

DeWeesJr

Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat De Rooij op korte termijn te zien is in een NAC-shirt. De Parel van het Zuiden heeft een derde bod uitgebracht op de linksbuiten, maar ook deze is wederom afgewezen door FC Eindhoven.

Volgens de technisch directeur van FC Eindhoven is het derde bod niet veel hoger dan het tweede bod. Daarom is het verschil nog steeds onoverbrugbaar. Scheepers reageert tegenover het ED dan ook geirriteerd. "Er moet een keer een serieus bod komen, want wat er nu wordt geboden, is niet serieus."

Volgens de krant zaten er afgelopen zaterdag ook al scouts van Belgische en Duitse clubs op de tribune voor Kaj de Rooij. Overigens wordt er wel benadrukt dat er niet standvastig wordt gehouden aan de vraagprijs van zeven ton. Maar voorlopig komt NAC nog niet in de buurt van een voor Eindhoven ´serieus bod´. 

Bron:
B-Side Rats, ED
Vorig bericht
BSRetro: Koos Waslander 15 reacties
111 Reacties
189   9  
Cool hand

Alle ballen op DJ Buffonge!

189   9  
Cool hand

Alle ballen op DJ Buffonge!

131   6  
Sankah

Gelukkig. Ik vind 3-4 ton ook eigenlijk niet verantwoord voor een speler die alles nog moet bewijzen. Bovendien zou het verwachtingspatroon voor hem giga-hoog zijn als hij voor zo'n bedrag naar hier zou komen. Ik vraag me echt af of dat goed zou gaan. Next!

55   13  
Jacknac

En die linksbuiten van Helmondsport dat is ook een gevaarlijke speler die nummer 10

139   6  
Judge M.

Sodemieter toch op Scheepers! Een paar weken terug namen jullie met 3 ton genoegen. Vervolgens kwam er met chocoladeletters in de krant dat PSV als eerste een bod had uitgebracht. Wat er niet bij stond was dat bod nog geen ton was aangezien PSV geen tonnen gaat betalen voor een speler voor het tweede elftal. Vervolgens toont NAC concrete interesse en begint Kaj weer te scoren en moet er ineens 7 ton + 25% doorverkoop neergelegd worden. Lekker hypocriet bezig daar. Hoop je op een afscheidsbonus voor jezelf en Justin wellicht?

110   2  
penders4president

Ik zei vroeger op school ook dat ik al wel eens met een meisje gezoend had, maar ze kwam uit België en niemand kende haar. Toedeledokie.

Je zou zo'n TD maar hebben hoor. FC Eindje zakt door de coronacrisis richting een dramatische financiële situatie, maar volgens de TD moeten ze gewoon mee doen met de subtop. Ondertussen maar brabbelen over 7 ton die je natuurlijk nooit gaat krijgen.

Als ik Manders en Steijn was zou ik lekker doorschakelen naar andere spelers en dat vooral heel luidruchtig doen. Zullen ze in Eindhoven wel van schrikken.

78   3  
SjorsNAC

Ik ben eerlijk gezegd al helemaal klaar mee nu. Geen aandacht meer aan geven, komt hij wel voor een eerlijk bedrag, prima, komt hij niet dan verder zoeken. Damn.

68   1  
Ivo

Jammer, maar ik vind dat NAC zich niet voor het blok moet laten zetten. Einde verhaal en verder kijken dus, op Transfermarkt staan nog een paar leuke spelers die je transfervrij kan halen.
Hou die tonnen maar op zak, die gaan we nog hard nodig hebben.

33   0  
Scheppioni

Jammer dan of Kaj moet zelf nu zijn stempel laten drukken ..... doorschakelen .... hoe is't met van Hecke ???

25   2  
sjef de gevulde koek

Als Eindhoven 4 ton niet serieus nemen klaar idd. De komende 20 jaar zullen ze niet veel hoger krijgen op welke speler van hun dan ook. Ook moeten hun gewoon verkopen om zeker te zijn van lijfsbehoud. Er word een spelletje gespeeld natuurlijk. Ik veracht wel da de Rooij nu zich er ook mee gaat bemoeien. Nac speelt het gewoon slim die weten wel dat Eindhoven moet.

14   2  
Bredafun

Is dit nou echt t enige talentje? Er lopen r nog genoeg rond, en die misschien ook nog eens beter zijn. Deze laten gaan, en verder kijken.

22   2  
RV

Doorschakelen en snel een bietje!

50   4  
Baosje

even een spandoekje op gaan hangen , dat ze bij FC Eindhoven lekker met zn allen in de stront zakken ... ?

lekker laten gaan , per direct de vizier op andere spelers gaan leggen.

het is maar een talentje ....
en daar zijn er heus meer van op de ze wereld ... kijk eens bij Helmond Sport of Den Bosch12   6  
Aspo

Jammer maar helaas. Onverantwoord om een paar ton uit te geven op dit moment. Je hebt nu een selectie waarmee je voor het kampioenschap mee kunt doen met een beetje geluk. De kans wordt met de Rooij misschien iets groter, maar niet zo groot om die tonnen eraan uit te geven.

21   7  
TvB

4 ton + 25% is al onverantwoord. Laat staan 7 ton. Dan moet je hem zelf over 2 jaar voor meer dan 2miljoen verkopen om een minimale winst te behalen. Al met al zeer onzeker ook in deze tijden

32   2  
Plastieke annemieke

Dat ze lekker kapot vallen in Eindhoven.

Lekker doorschakelen . Nooit meer zaken doen met eindhoven.

Enige kans is als kaj zelf zijn kont in de krib gooit en anders houdt het op.

12   0  
Ben V essen

Gauw kappen er mee.
Voor 5 ton loopt er wel water beurs rond met ervaring.

16   1  
Marco van bavel

ik zou nu toch ook doorschakelen. Graag of anders niet! Er lopen wel meer talenten rond lijkt mij

16   58  
Flieger prins van UT kielegat

Ik denk een keer een afvaardiging van vak g bij meneer Scheepers langssturen om de dwangsom eens wat te verlagen

35   2  
Eljé

Laat gaan, laat gaan... Er komt zoveel druk op dat gastje om hier te gaan presteren, dat wordt niets. Lijkt mee sympathieke, gewone jongen die lekker wil ballen. Dat gaat echt niet meer lukken...

7   5  
den hulk

laat gaan diekaj de rooy en probeer je eigen spelers te behouden

34   3  
Chris W.M.

Neem aan dat NAC nu verder gaat kijken. Jammer voor De Rooij, die had echt zin om te komen.

Lees telkens de naam van Loukili van Helmond als alternatief, maar die heeft pas net een week of 6 geleden bij Helmond getekend. En als de regels niet intussen veranderd zijn betekent dat dat hij sowieso niet voor NAC zou mogen voetballen tot deze winter mocht NAC hem nu willen kopen. Dus lijkt me niet dat dit een serieuze optie is voor NAC op dit moment....

13   2  
Ki Utsuri

Deze onderhandelingen heel snel afkappen. NAC wilt ver gaan en de speler wilt graag naar NAC. maar 4 ton is al een risicovol bedrag voor een talentvolle speler van FC Eindhoven. Alles daarboven is een onverantwoorde uitgave.

Doorschakelen naar een andere speler. Er zijn zelfs in het rechterrijtje van de eredivisie nauwelijks clubs die dergelijke bedragen kunnen aftikken dus er moet best een alternatief te vinden zijn op de Nederlandse velden.

14   1  
Schrikbarend l

nu is kaj zelf aan zet vrijdag niet spelen

18   2  
Tico

Als ze ruim 4 ton geen serieus bod vinden dan is het wat mij betreft klaar.
Ik denk dat je voor 4 ton ook andere hele goede spelers kunt krijgen. Het is jammer maar helaas. Op naar de volgende zou ik zeggen.

22   2  
ome cor

Jammer maar helaas.

Bij Eindhoven zijn ze allemaal zo gek als een toeter (Jan)
Lekker verder kijken NAC.

Of die jongen moet daar de kont tegen de krib gooien ipv blijven scoren.

Financieel moeten wij niet gek gaan doen. Het Mommers-tijdperk is voorbij.

22   2  
Real Robert

We hebben 2 “ hoofd”scouts! En die hebben samen geen alternatieven in hun bestand?
En dan nog publieke sites waarop beschikbare spelers staan!
Verder kijken!

10   7  
Belgische Naccer

Lekker laten gaarkoken dat Eindhoven.

Nu meteen doorpakken en die linksbuiten van Helmond Sport halen. Die is ook levensgevaarlijk, en kost veel minder!

7   2  
svt076

Next!

11   1  
Maarten

Ik ben helemaal klaar met die Marco Scheepers. Wat een zak patat is dat zeg. Hij wilt de clubs tegen elkaar uitspelen. NAC moet nu echt afhaken en andere mogelijkheden bekijken. Desnoods huren we speler voor die positie wat nu ook mijn voorkeur heeft. Voorlopig weet men ook nog niet welke gaten er gedicht moeten worden omdat we KKD spelen plus de corona er ook nog eens bij komt. En witte rook omtrent v Hecke duurt wel erg lang. Daar wil ik ook wel eens transparantie over.

21   1  
076

Ik zie die Sunderland beelden voor me...
Laat ze lekker de vinkentering krijgen die lampenkappen

14   3  
Vaque Geej

Geen zaken meer doen met F.C. Eindhoven. Tenzij de Rooij nu zelf zijn mond open gaat doen, anders gewoon stoppen met deze onrealistische onderhandeling. Mocht het tot niets leiden dan gun je zo’n club dat de Rooij de rest van het seizoen geen bal meer raakt. Laat ze maar voelen wat de keerzijde van de medaille is. Overschakelen op plan B en niet onverantwoord veel geld uitgeven aan een talent wat zich nog moet ontwikkelen en bewijzen.

15   0  
Ernie

Vaak is het een spel. Te laag bod van NAC zgn belangstelling van buitenlandse clubs. Als een transfer naar NAC niet doorgaat, blijft de speler in kwestie ongelukkig achter.
Voor zijn ontwikkeling zou NAC een prima vervolg stap zijn.

14   3  
Baosje

@ Chris w.m.

wat heb jij nog op jouw klappertje staan aan suggesties ?
jij bent tenslotte wel ONZE meesterscout ;-)

12   0  
Bart

Kaj is aan zet nu! Geen wedstrijd of training meer aanwezig zijn bij Eindhoven en met de vuist op tafel slaan!!! Scheepers is volgens mij een keer goed met z’n hoofd tegen een lichtmast aangeknald.. nac wees slim en zoek verder!

11   0  
Chris W.M.

@Baosje

Dat valt wel mee toch. Lees dezelfde namen op Transfermarkt.nl als jullie ;-)

Heb wel een favorietje, omdat me dat heel nostalgisch terug doet denken aan die gekke Tom met zijn voorkeur voor spelers van grote clubs: Kike Saverio

En sowieso moet NAC naar City bellen voor Keyendrah Simmonds zoals Thijs afgelopen maandag al suggereerde in de podcast.

10   5  
H.V.M.

So Close, Yet So Far!
Dit gaat er zo niet gemakkelijker op worden!
Je kunt er niet elke dag tienduizend euro bovenop blijven gooien, om maar eens een bedrag te noemen.
Goed onderhandelen kost soms veel tijd en energie, maar je moét nú echt spijkers met koppen gaan slaan.
Om serieus genomen te worden moet je eindelijk eens met een allerlaatste voorstel/bod komen.
Krentenkakkende kruideniers winnen nooit hoofdprijzen.
Blijkbaar staat de deur nog steeds op een kier!
Bij weigering de deur hard in het slot gooien en doorschakelen.
Anders begint het op een slechte Soap te lijken en daarvan hebben we er de laatste jaren al veel te veel gehad.

Vrees echter wel dat er alsnog een andere club met KDR aan de haal gaat en dat zou jammer zijn!
Het is en blijft een goede versterking én investering, maar het houdt een keer op.

14   18  
De Kroonprins

Ik begrijp het afgeven op FC Eindhoven niet zo goed. Die club staat volledig in haar recht om een bedrag te vragen wat zij denkt dat deze speler waard is. Van wat ik heb begrepen heeft NAC overigens ook helemaal geen 4 ton geboden. Het tweede bod van NAC was een een vast bedrag (rond de 2 ton of iets hoger) dat obv bepaalde variabelen (kampioenschap, gespeelde wedstrijden, aantal doelpunten) zou kunnen oplopen tot een bedrag richting de 4 ton.

3   29  
Nacbreda1989

Linksvoor van helmond sport Loukili, prima speler. Diepgang met een aktie en een goede voorzet.

10   0  
Chris W.M.

@Nacbreda1989

Helaas onhaalbaar voor tenminste een half jaar. 1 augustus contract getekend bij Helmond en al officiële wedstrijden gespeeld. Dan mag je binnen dezelfde transferwindow geen wedstrijden voor een andere club meer spelen...

5   1  
Baosje

@ Chris w.m.

ik moet de podcast nog afluisteren ... wat was jij slecht te horen joh ( zo zachtjes én ver )

voor mij geheel onbekende spelers die je nu noemt ...

maar Saverio ..die heeft zijn naam wel mee
hele stadion kent zij liedje al

ooo Sa - Saverio ... op de melodie van mij sansaveria :-)

9   2  
fanneke

Doorschakelen naar alternatief en Eindhoven lekker met een ontevreden speler laten zitten.

14   2  
Mo

Stop ermee, Manders en ga over op PLAN B!

5   4  
N1912

Klaar nu, doorschakelen naar een alternatief. Bij FC Eindhoven stikken ze er maar in met hun hoogmoedswaanzin. Hopelijk zitten ze de rest van het seizoen met een ongemotiveerde speler die er niets van bakt.

Positief dat we bij NAC wat centjes uit te geven hebben aan spelers, maar laten we aub niet onze hand overspelen.

5   0  
Chris W.M.

@Baosje

Ik hoop alleen in het begin. Eerste keer dat ik met zo'n microfoon aan de slag moest, op een gegeven moment kreeg ik in de gaten hoe dichtbij ik hem moest houden ;-)

11   3  
Leurenaar

Kai zal best leuk kunnen voetballen hoor maar hier moet je niet in meegaan. Jammer maar helaas.... next!

10   7  
Hartstikke Betrouwbaar

Ik ben er klaar mee. €400 - €500K maximaal, en anders niet.
Transferperiode duurt nog wel eventjes en er zijn genoeg spelers op de markt.

11   0  
H.V.M.

Vraag me trouwens af of NAC voor de linkerkant sowieso een plan B heeft.
De laatste drie, vier weken hebben ze hoog ingezet om absoluut KDR binnen te halen.
Soms win je, vaak verlies je.
Ben benieuwd of M.M er in gaat slagen om die positie links voor, uiteindelijk goed in te vullen!

11   6  
Nowat

Wat lult iedereen nou over die Loukili van HS, die is toch helemaal niet beschikbaar..?! Ik verklaar die net zo gek als iedereen die net doet alsof KdR de enige speler op de markt is.

8   55  
Patje

bied eenmalig 5 ton icl 25& als we het hebben en dan nokke. of hij moet zelf de kont tegen de krib willen gooien is eigelijk beter.

15   5  
Nacman

Gewoon tegen de rooij dien je contact van 1 jaar uit accepteer de optie en volgend jaar transfervrij naar NAC

12   2  
TvB

Las in Eindhovens dagblad dat er ook wat interesse is uit België en Duitsland. En Ehv geen haast heeft. maar als hij daar niet heen wil houdt het toch ook op? (Zie van Hecke en Monaco)

10   2  
NAC4Ever

Vier ton is toch een heel mooi bedrag voor Eindhoven?

5   23  
fvf6

Geen energie meer insteken . NAC kan toch niet op tegen duitse en belgische clubs .Ik denk dat de Rooij over een jaar gratis de deur uitloopt bij eindhoven als ze vast blijven houden aan dat absurde bedrag . Ook zal deze jongen weinig energie leveren als eindhoven hem op deze manier van een transfer afhoudt . Bel met helmond sport en doe een goed bod op Karim Loukili . Ik denk dat je die voor 125.000 euro makkelijk binnenhaalt.

8   1  
Marti

Gewoon berichten dat we met een andere speler in onderhandeling zijn , dus dat we voor 990% afzien van de de rooi eindhoven het gewoon in de broek laten doen . Laat ze nu zelf maar komen ,

16   7  
Koraalnac

Kaj is nu zelf aan zet..
Breuk forceren want zijn belang wordt nu ver naar achteren geschoven en ze zijn niet reëel.
Hij wil heel graag weg en Eindhoven speelt een vies spelletje!
Zelfde hebben ze bij vdboomen gedaan.
Kaj zal niet meer dan 30k per jaar verdienen bij Eindhoven dus zelf afkopen dat jaar en lekker naar Breda komen en krijgt hij dat geld weer terug..
Of is dat heel zwart/wit gedacht?

16   5  
Chingblauw

Mhr de Rooij wil zelf graag weg? Dan had de Rooij deze week al z'n kont tegen de krib kunnen /moeten gooien maar daar is geen sprake van. Die uitspraak bewijst voor mij alleen maar dat ie z'n mediacursus met goed gevolg heeft afgelegd.
Gewoon kappen met dit gedoe en lekker verder kijken.

11   2  
Nicky

Lekker laten zitten NAC.. 3x geboden. Take it or leave it.... Het zal best een talent zijn maar we zijn gewoon niet in een positie om meer te bieden. Dat is het risico nier waard. Er zijn best alternatieven te vinden.

10   2  
Arie

Laat ze lekker het heen en weer krijgen dan.
Die bellen tegen het einde van de transferperiode zelf wel weer of we hem voor 3ton willen hebben, aangezien niemand anders meer dan dat wil betalen.

8   12  
Brecht

Kunnen we Scheepers niet een baan als TD halen. Die haalt tenminste het onderste uit de zak. Zijn wij niet gewend.

8   48  
Henk

Ach waarom zouden we een TD aanstellen, onze Haagse alleskunner heeft dat niet nodig.
Gevolg selectie niet compleet, choas met JP, dik betaalde spelers nog in de selectie die niet spelen en nu de soap met Kay de Rooij. Maar het Haagse vriendenclubje is compleet, altijd gezellig. Straks tegen wat betere tegenstanders en dan zal de kwaliteit van het elftal bloot komen te liggen, transferperiode voorbij. Maarja, dan zeggen we toch dat het een opbouwjaar is. Met een dik betaalde Immers half in de 30.....

7   4  
Zwampie

Bij Heerenveen blijft het ook nog maar stil, er worden 2 versterkingen bekend gemaakt en daar zit JP niet bij.
Wellicht komen er nog 2 erbij, maar daar zijn ze nog met de papieren bezig.
Gaat allemaal maar moeizaam met JP

4   0  
Pietjebel

Gtst

8   1  
Felix

Nee kappen dan 3-4 ton is voor zo’n speler die zich nog niet heeft bewezen een enorm bedrag.

Laat die stinkende lampenkappen lekker onderhandelen met het zwarte geld van de zuiderburen. We zullen zien.

Neem aan dat er voor dat geld voldoende alternatieven zijn te vinden. Desnoods een speler huren die bij een eredivisie club net buiten de boot valt. Er komen genoeg spelers vrij de komende weken let maar eens op.

7   4  
Tegel

Deze aktie heeft echt niet geholpen om de prijs te drukken....
Maarja ieder zijn eigen visie natuurlijk.

Ow Groenendijk is weer beschikbaar , dus M.M. kan weer een vacature creeeren. 😉

12   1  
Jf

Die Scheepers is maar een bijzondere man. Ik hoorde vorige week zijn interview en het leek wel een verkoper van bazaar in de Beverwijk.
Maar ja helaas want het is een groot talent 15% is echter al teveel voor een club als Eindhoven.

Kan Bsr Kaj eens interviewen? Of zijn zaakwaarnemer

3   21  
Breda-Loyal

Probeer als NAC zijnde dan die linksbuiten van Helmond te strikken als je doorschakelt

5   13  
De Bolle Damen

Ik ga al 48 jaar naar NAC. Maar heeft ons clubke ooit wel eens meer geld geboden voor een speler ???
Lijkt me niet.
Zeker niet voor een “talent”.

Dus voor 4 ton die gozers van HSport halen en Hornkamp van AFC Den Bosch

Succes gegarandeerd !

18   0  
Noad1976

17:10 – NAC Breda ziet voorlopig af van Kaj de Rooij. De club heeft de stekker uit de onderhandelingen met FC Eindhoven getrokken. Het verschil tussen vraag en aanbod blijft erg groot. "Er ligt een uitermate serieus bod", meent NAC-directeur Mattijs Manders, die een hoger bod ook onverantwoord vindt en aangeeft dat de Bredanaars doorschakelen naar andere opties.
De Parel van het Zuiden wil maximaal 300.000 euro plus 100.000 euro promotiebonus betalen voor De Rooij. "Ik vind het heel vervelend voor Kaj en we hadden hem er graag bij gehad, maar de partijen komen er helaas niet uit", zegt Manders tegen BN/DeStem. "NAC heeft er alles aan gedaan en zeker voor Eerste Divisie begrippen een fantastische aanbieding gedaan. Verder gaan dan wat we nu geboden hebben, is voor NAC niet verantwoord. Dan houdt het op, hoe jammer wij dat ook vinden."

Lees ook: NAC Breda-fans willen De Rooij 'bevrijden uit Eindhovense kooi'

Eindhoven wil maar liefst 700.000 euro vangen voor de negentienjarige linksbuiten. "Het ligt zo ver uit elkaar dat het lastig wordt", zegt technisch manager Marc Scheepers tegen het Eindhovens Dagblad. "Er moet een keer een serieus bod komen, want wat er nu wordt geboden, is niet serieus." Manders: "Geen serieus bod? Ik krijg er bijna buikpijn van. Gisteravond was ik bereid om vanuit naar Den Haag naar Eindhoven te gaan om de deal af te ronden."

16   0  
frans

ik zou lekker doorschakelen naar exelsior voor joel zwarts

13   1  
Zwampie

De druk voor Kaj wordt veel te groot om hier nog te gaan voetballen.
Eindhoven weet dat ook ,maar interesseert dat niks als het geld maar binnen komt.

Is Kaj het geld waard, tja dat is vinger dik kijken.
Betaal je nu 7 ton en over 2 jaar vertrekt hij voor 5 miljoen dan zeggen we goed gedaan.
Stop je er 7 ton in ,en het komt er niet uit,(mede door de druk van onze fantastische supporters) dan zeggen we ,nooit moeten doen en hoe kon Manders dit laten gebeuren.(Mertens,huntelaar,v Nistelrooy zijn voorbeelden waarbij het ook goed uitgepakt heeft en waren ook niet echt bekend toen ze een stap hogerop gingen, maar achteraf gezien wel)


Echter vind ik wel dat het nu gewoon een hype aan het woorden is rondom Kaj, en daarom ook mijn eerste regel, dat de druk en verwachtingen wel heel hoog worden en het heel moeilijk wordt om deze verwachtingen te volbrengen.

10   8  
Mo

Hèhè, Manders ziet EINDELIJK het licht!

13   0  
Martinus

Zonde voor die gast. Maar NAC kan met dat geld echt wel elders andere opties vinden. Ik had De Rooij graag zien komen maar niet voor een dubbele hoofdprijs.

16   1  
Henkie

Jammer, maar doorschakelen.

Cambuur heeft toch ook leuke buitenspelers en ze allemaal gratis gehaald..

Dan moet nac er toch ook wel 2 kunnen vinden als we notabene budget hebben voor transfersommen?

11   0  
Hugo

Die komen nog wel terug met hangende pootjes. Eindhoven heeft het geld hard nodig om gaten te dichten. Hebben 15 spelers selectie. Prima opstelling van NAC . Graag of niet. Vraag ik me wel af. Is er überhaupt een plan B zoals velen hier roepen. Hup NAC

14   2  
Nachoreca1

Laat iedereen daar ff het heen en weer krijgen. Wat een mongolen joh. Rap boek dicht en verder boodschapppen doen.

10   4  
JdeH

Zijn marktwaarde is in een jaar tijd behoorlijk gestegen, 475k Dus met 400k incl. bonussen een prima bod van NAC.

https://www.transfermarkt.com/kaj-de-rooij/marktwertverlauf/spieler/540927

10   27  
Pietjebel

Wat moet Ralf seuntjes kosten ??

7   2  
Pietjebel

Is Albert Rusnak niet op te halen ergens
Ook een aardige speler die zich al bewezen heeft bij cambuur

8   3  
Willem 4,5

Eindhoven kan vragen wat ze willen, denken ze!
Volgens mij spelen ze blufpoker en dat kan ze duur te staan komen, bij geen transfer loopt ie gratis weg volgend jaar. NAC moet doorschakelen, het kan toch niet zo zijn dat we zonder Rooij reddeloos verloren zijn. Dus overschakelen NAC, er zijn nog spelers genoeg te koop met niveau. Het blijft natuurlijk vreemd dat tot nu toe geen enkele andere club belangstelling heeft getoond. Ja schermen met clubs uit Belgiė en Duitsland, die truc kennen we zo langzamerhand.

3   3  
Kisku

Voor vokgend seizoen binnen halen,en nu een vervanger zoeken nu komen er meer spelers vrij die overbodig zijn

3   0  
DunErwt

Jammer en verder dan......... Als we gaan......

8   8  
Fan uit Zevenbergen

Gewoon linksbuiten van City halen voor 1 seizoen
Daarna komt Kaj gratis

7   8  
knurft

Kasteneer kwam toch vrij ?😂

6   1  
Harry

Kaj de rooij moet zich nu laten spreken
Wat willen ze nou 4 ton is mooi bod
Gun die jongen die stap hier worden 3 partijen beter van


5   2  
Zwampie

Eindhoven kan vragen wat ze willen en terecht ook.
Seizoen is al begonnen, Kaj zit goed in zijn vel, scoort en is belangrijk voor het team.
Ook NAC zou normaliter ook niet zomaar een van zijn betere spelers weg doen.

Voor Eindhoven is het gokken ,wie heeft de langste adem, en tja dan kan het ook niks worden, maar ja dan kan je ook niks hebben .
Echter kan men de optie lichten en volgend jaar of in de winterstop weer opnieuw beginnen tot er een club toehapt.
Zou zeggen next

10   4  
Een ander geluid

Super dat Manders en supporters zich niet gek laten maken. Genoeg is genoeg. Eredivisie begint en dus over 2 weken zal blijken dat er bij de grote clubs bankzitters zijn die hoe dan ook iedere week willen spelen. Zo' n speler gewoon huren voor een jaar en voorcontract met De Rooij regelen. Kan nu al happy worden dat over een jaar De Rooij gratis bij ons binnen wandelt 😊

7   5  
Ed

Eindhoven roept er zitten nu buitenlandse scouts op de tribune. Luister TD Eindhoven ; KAJ wil naar NAC, hij wil een stapje voorwaarts en niet naar het buitenland. Luisteren is blijkbaar een vak. NAC heeft een prima bod gedaan. KAJ moet zich er eens zelf mee gaan bemoeien. Straks loopt ie voor een appel en een ei de deur uit. Stelletje stumperds.

15   4  
NAC Vooruit!

Next!

Linksbuiten opties met een marktwaarde van circa €400.000:

- Brahim Darri
- Dabney dos Santos
- Jerson Cabral
- Rodney Antwi
- Elvis Manu
- Kevin van Kippersluis

15   0  
GeelZwarHart

Manders heeft dikke vinger richting Eindhoven gestoken.

5   1  
Pep

Heeft Kay geen zaakwaarnemer die Eindhoven eens duidelijk maakt dat hij een mooie stap kon zetten en dat dat nu bijna over is.

15   7  
Badeend

Al dat volk dat hier verwacht/vraagt/eist dat "Kaj nu zelf de kont tegen de krib moet gooien" is echt verschrikkelijk sneu.

De Rooij heeft gewoon een contract. Getekend. Zelf.

En gaat hij nu werk weigeren of zaniken over 'positieverbetering' (wat ik me afvraag gezien het feit dat NAC en Eindhoven in dezelfde divisie uitkomen) dan is het ook een mannetje zonder ruggengraat dat hier over 2 jaar hetzelfde geintje zou kunnen flikken. Moet je niet aan beginnen. Maar voorlopig is dat "als" en stelt De Rooij zich professioneel op. Hopelijk blijft dat zo.

Met een optie vanuit Eindhoven voor een extra jaar, dus gratis zal hij hier niet binnenlopen na dit seizoen. En al dat gehuil in de media van Scheepers én Manders is natuurlijk mooi voor de bühne. Allemaal onderdeel van het spel. Of ze eruit komen of niet, het lijkt erop dat Manders nog geen onverantwoorde risico's neemt, en dat valt te prijzen!

5   1  
Hans

kan me herinneren dat Feyenoord ooit een bod kreeg van 20 miljoen.
Je kan risico nemen maar we weten hoe het is afgelopen11   20  
Normaal

Wat een reacties👎. Eindhoven heeft alle recht om de hoofdprijs te vragen. Vooral als de speler naar een directe concurrent gaat. Vervolgens gaan we Kaj opnaaien om dwars te gaan liggen. Willen we dat onze spelers dat ook gaan doen?
Stel het komt voor 3 ton rond. Na een jaar trekt een Eredivisie club aan hem en dan laten wij hem voor 5 ton gaan? Of mag hij dan z’n kont tegen de krib gooien en weigeren te spelen?

4   0  
Sp1

Dit is de babos manier?....


Toen ze nog net een miljoentje erop gooide en uiteindelijk de deksel op de neus kregen. Door dat geintje had NAC bijna niet meer bestaan.

Grootheidswaanzin lijkt nu ook bij ehv zijn intrede hebben gedaan.
Als je in deze tijden bij een club als ehv denkt 7 ton denkt te kunnen vangen ben je echt niet lekker.
Dit spel kan ze duur te komen staan..

2   12  
Dennis

Dan zal nu Elson Hooi wel tevoorschijn komen in de klapper. Transfervrij, ex ado en ex nac.

3   0  
Harrie

En door. Niet bezig blijven maar een (beter) alternatief zoeken

6   1  
Cees

Bij E'ven zitten veel NAC-vijanden!

Mooi laten barsten en doorschakelen!

5   1  
Braze

Ik neem aan dat NAC een plan B heeft.
Als je zoveel geld uit moet geven voor een KKD speler kan hij alleen maar tegenvallen omdat de verwachtingen dan torenhoog zijn.
Snel schakelen naar plan B.

4   4  
Cool hand

Mooi Nac Vooruit, al die exotische namen en dan...Kevin van Kippersluis.

6   1  
Hallee076

Laat ze klappe daar in eindhoven, alle respect voor kaj de rooij, 7 ton voor een talent met een 1 jarig contract is veel te veel!

5   0  
Lamington

Lekker daar laten. Met het vertrek van Van Hecke niet als een blind paard TD Toeterjan volgen en betalen maar kijken naar andere talenten. Jammer voor die jongen maar de sjaak met fce. En Scheepers. En Goetzee.

4   8  
Pietjebel

Geef die jongen nou 100.000e teken geld alvast en haal hem volgend jaar gratis op

1   0  
De staantribune

Ik hoop dat niet alle pijlen gericht waren op de Komst van de Rooij en dat er daadwerkelijk alternatieven zijn. Wil je dit jaar meedoen moeten er goals en diepgang komen bij dit NAC. Geluk is dat de transferwindow nog tot oktober duurt en dat je wellicht spelers kan halen die in de eredivisie net buiten de boot gaan vallen en speelminuten moeten maken.

2   1  
toontje1964

geeft niks lomp volk in eindhoven kaj die loopt in juni daar gratis weg dan hebben ze niks!!
ik geloof niet dat die gast nog ergens aan mee werkt!!!

1   1  
Da Huge

En door. Manmanman wat een soap. Alsof het om de Messias zelf gaat. Zijn ballen zijn net ingedaald. NEXT.

4   7  
Ouwe Jos

Ik snap die boosheid richting Eindhoven niet zo goed. Vervang de namen NAC en Eindhoven in Feyenoord en NAC. Zitten we er dan nog steeds zo in? Dacht het niet.....

Verder zou ik het belachelijk vinden wanneer Kai nu dwars gaat liggen. Samen met zijn zaakwaarnemer heeft hij destijds dit contract getekend. Geen gelimiteerde transfersom, dus zeer waarschijnlijk meer salaris voor Kai. Tja.... En hoe zouden wij het vinden wanneer een speler van NAC zich zo zou opstellen?

4   1  
Johnnyboembastik

Als hij echt zo'n groot talent is, zouden onze vrienden van MC misschien interesse hebben voor hem als handelswaar?
Als we nog echt zulke goede banden hebben is het wellicht een idee dat City hem koopt voor laten we zeggen 500K.... en dan stallen bij ons.

1   6  
Mmm

Wat een ongeloofelijke klootzak.is.die Goetzee....Hij wil zo vraagnaar ons laat hem.gewoon komen....

5   0  
Judge M.

Zul je straks net gaan zien dat vanavond tijdens de burenruziederby tegen Helliemond Kaj een ongelooflijke doodschop krijgt *) waarvan hij tot aan de winterstop moet revalideren.. Hopelijk krijgt Scheepers dat ook aan zijn commissarissen uitgelegd. Misschien dat hij dan zelf wel linksbuiten moet gaan staan omdat ze geen geld voor iets anders hebben..

*) iets wat ik hem overigens allesbehalve toewens, laat dat helder zijn..

0   0  
Kerstman84

Hahaha 3e bod afgewezen haha... je kan beter een tribune naar van hecke vernoemen.. een groter cadeau ga je niet meer krijgen

1   0  
Francis Bacon

Kan iemand die hier een beetje verstand van heeft eens uitleggen hoe dat nu precies zit met 'je eigen contract afkopen'?

Het klinkt zo simpel dat het dat waarschijnlijk niet zou zijn. Anders gebeurde het wel vaker.

Misschien iets met een concurentiebeding? Zoiets?

Benieuwd of iemand hier iets slims op weet te zeggen.

Laad alle berichten na dit bericht in