Overal waar we komen

Derksen: ¨Het is een eredivisieclub¨

DeWeesJr

Ook bij Veronica Inside worden de prestaties van NAC besproken. En dan met name de prestaties van Sydney van Hooijdonk.

Volgens Hans Kraaij komt er een klein fenomeen aan. ¨Hij maakt voor de zoveelste keer de winnende vlak voor tijd.¨ Derksen vult de analist aan. ¨Het is bijna erfelijk zo´n goede trap.¨

Vervolgens wordt er in de studio naar twee vrije trappen gekeken (tweemaal wordt de lat geraakt). ¨Je ziet echt dat het zijn vader is. Hij is blond die jongen maar niemand hoeft te denken dat die van de buurman is. Hij doet het net zo als zijn vader. Bijna met de binnenkant, en daar geeft hij dan zoveel snelheid aan.¨

Kraaij vindt het verder lastig te bepalen wie nou uiteindelijk kampioen wordt. ¨De Graafschap heeft de beste spelers maarjaa NAC heeft nou al een paar keer in de laatste minuut gewonnen¨ Tot slot heeft Derksen nog mooie woorden over NAC. ¨Het zit daar altijd bomvol. Het is een eredivisieclub.¨

Bron:
B-Side Rats, Veronica Inside
Terug naar overzicht
36 Reacties
45    
Oldie

@Sjef de gevulde koek
Kun je wat concreter zijn? Noem eens een paar negatieve klanken. En welke steken heeft hij laten vallen? Op voorhand bedankt voor je reactie.

-70    
Abuela

Zolang er mensen op kantoor rondlopen die nog niet eens van hoofdklasse niveau zijn blijft het lastig om van onze club een stabiele eredivisieclub te maken.

23    
HupNAC

En GELIJK heeft die 💛🖤

20    
Voske

Altijd leuk om te lezen.

OT: Volgens mij is heeft de ex van ABUELA nu iets met iemand die bij NAC op kantoor werkt....

-4    
willem 4,5

Eindelijk, na heel veel jaren komt er iets fatsoenlijks uit bij de kutsnor!

-42    
sjef de gevulde koek

Als je ziet wat en bij Groningen en Heerenveen tegenwoordig op de tribune zit en zelfs bij AZ dan is het gewoon te gek voor woorden wat hier al jaren bestuurlijk gaande is. Nac zou elk jaar standaard bij de eerste 7 van de Eredivisie moeten zitten en met gemak 20000 man moeten kunnen plaatsen. Van Flieger kraamt veel onzin hier altijd uit maar over de bestuurlijke wanorde zit hij toch vrij goed. Ik hoor ook steeds meer negatieve klanken over onze Ad Luuc Eisenga. Die toch wel een hoop steken laat vallen en wartaal uitslaat. Dit gaat hem dus ook niet worden dan met onze aandeel houders etc is het gewoon kut.

45    
Oldie

@Sjef de gevulde koek
Kun je wat concreter zijn? Noem eens een paar negatieve klanken. En welke steken heeft hij laten vallen? Op voorhand bedankt voor je reactie.

28    
Ouwe Spionkop

Laten we nou niet wat zgn analisten roepen als nieuwsitem gaan brengen. Een trend die helaas al wat langer gaande is, ook bij andere media.
Maar goed volgens Derksen (ik citeer hem in mei 2019) was NAC een grote chaos met een huppeltrutje aan het roer.
5 Maanden later is het ineens een volwaardige eredivisieclub.
Haha jongens hou toch op.

22    
Beest

@sjef

Aha daar zijn de "wandelgangen verhaaltjes weer " . Net zoals het niet zou boteren tussen Tom en brood hahaha.

Het gaat te goed met nac he. Jullie moeten alles uit de kast trekken om iets negatiefs te kunnen zeggen . Lachwekkend paupervolk .

Dat je de naam vlieger alleen al noemt zegt genoeg in welk ziek kampje jij zit.

27    
Henkie

Ouwe Spionkop

Eredivisieclub op basis van supporters en grootte. Inderdaad een chaos op bestuurlijk niveau.

Wat mij betreft heeft Derksen tweemaal 100% gelijk.

-33    
sjef de gevulde [email protected]

Jouw reactie zegt meer denk ik over jouw denk niveau. Ook lees je waarschijnlijk nooit iets wat ik schrijf want zit absoluut niet in dat kampje ben altijd zeer positief en over onze TD heb ik nog nooit wat negatiefs gezegd. Feit is dat er al een hoop onvrede is en dingen niet goed lopen. Ook nemen een hoop sponsoren hem niet zo serieus. Was een groot risico om deze man te nemen na een niet best optreden in Heerenveen en blijkbaar waren die geluiden niet helemaal onwaar. Tijd zal het leren maar ben bang dat we hier niet veel mee gaan opschieten.

37    
[email protected]©

In de eredivisie spelen momenteel clubs met kleine, krakkemikkige en half gevulde stadions. Ondanks onze aanhang en begroting zijn wij al vele seizoenen niet in staat om zulke veredelde amateurclubs onder ons te houden en spelen we KKD. Daar moeten de verantwoordelijken bij NAC zich diep, diep, diep voor schamen.

14    
Beest

@sjef

Heeft niks met denkwijze te maken.


Iedere simpele ziel kan hier dingen lopen te roepen net zoals het kneuzenclubje . Het is niet voor niks dat ze nergens meer te bekennen zijn.

Als je iemand zwart praat ,moet je met feiten komen . Niet "dat heb ik gehoord , dus het is zo" . Neem aan dat je geen 14jarige bent toch?

-14    
sjef de gevulde [email protected]

Klopt, maar nogmaals als je vaker mijn reacties lees zou je beter moeten weten. Ook hoor ik liever positieve geluiden dan negatieve. Maar als ik al een paar keer niet echt hoopgevende verhalen hoor dan mag ik dat best hier melden.

-14    
Abuela

Nee hoor Voske.
Gewoon een constatering van de afgelopen 10 jaar ;)

6    
Beest

@ sjef


Ben je ook mans genoeg om als het ook broodje aap blijkt te zijn , je fout toe te geven.


Dat is het verschil tussen een kritische supporter en kneuzen als het wel bekende clubje

10    
Prager

Praag, 11 graden en regen,

Man, wat een hoop kinderachtig welles nietes hier zeg. Wat [email protected]© zegt komt nog het dichtste bij de waarheid en valt niet te ontkennen. Qua stadion en aantallen zijn we zeker Eredivisiewaardig, maar qua zakelijk inzicht en handelen lopen we mijlenver achter. Ik laat mij verder buiten het welles nietes of onze AD goed ligt of niet, maar op kantoor zelf werden/worden mijns inzien nog steeds niet de juiste beslissingen genomen. Het lijkt langzaam beter te worden, twee stappen vooruit en één weer terug.

----------------
[email protected]©
08 October 2019, 10:30
In de eredivisie spelen momenteel clubs met kleine, krakkemikkige en half gevulde stadions. Ondanks onze aanhang en begroting zijn wij al vele seizoenen niet in staat om zulke veredelde amateurclubs onder ons te houden en spelen we KKD. Daar moeten de verantwoordelijken bij NAC zich diep, diep, diep voor schamen.
----------------


Hup NAC en na shledanou

13    
Jandorstig

Ik vind de 67 minuut nu niet echt vlak voor tijd.

4    
willem 4,5

Laten we vooral nu het weer redelijk goed gaat en er weer rust is weer lekker negatief gaan doen al ik een aantal reacties lees.
En 20.000 man op de tribune? er kunnen er maar 19.000 in! 'Ik hoor steeds meer negatieve klanken over Luc Eisenga' wat een onzin, nergens op gebaseerd. De beste man is al tijden niet meer in het nieuws geweest. En 'ik hoor steeds' daar hebben we niks aan, kom met een écht verhaal of schrijf het anders niet.

5    
Janus

Los van het feit dat hij niet altijd positief is over NAC heeft Derksen heeft hier toch gewoon een punt? In mei riep hij inderdaad dat NAC een chaos was met een huppelkutje aan het roer. Hij had daar toch ook volledig gelijk in? Het was toen een rotzooi organisatorisch en sportief.

Nu het goed gaat met NAC zegt hij het ook. Dat siert hem wel. Mooi gozer altijd. Soms wat radicaal en extreem tegendraads, maar betrap mezelf er vaak op dat ik het toch wel erg vaak met hem eens ben.

17    
[email protected]©

Nog even een ander puntje van ergernis naar aanleiding van de interviews met Verschueren en Brood. Ik ben die instelling dat we geen favoriet zijn voor de titel nu al helemaal kotsbeu! We hebben het hier over professionele sporters bij de grootste club van de KKD met de grootste begroting van de KKD in het grootste stadion van de KKD en de meeste supporters in de KKD. We vinden onszelf eredivisiewaardig en staan na een kwart van het seizoen bovenaan. Deze club moet voor de titel gaan en dat gewoon uitspreken. Natuurlijk gaan we nog wel eens een wedstrijd verliezen, maar daar moet iedereen doodziek van zijn, in plaats van die excuus mentaliteit dat dit kan gebeuren met een jong elftal.

-13    
willem 4,5

BSR Edit: Klaar nu met het gezeik op elkaar. Volgende keer off-topic = ban

9    
Pizzabakker

Dat we een Eredivisie club zijn, daar zal hier niemand over twijfelen. Op de eeuwige ranglijst staan we zelfs op een tiende plaats en die top tien van Nederland is waar we als club zouden moeten thuishoren.
Het is toch van de gekke dat een club als Racing Genk Champions League kan spelen, terwijl Roosendaal nog meer inwoners heeft. Om over een Hoffenheim maar niet te spreken. Kleiner dan menig bij Breda liggend dorp! Natuurlijk heeft dat allemaal met geld te maken, maar Breda is één van de meest welgestelde gemeentes van het land. Ergens in het VVD-bolwerk Breda zal toch wel geld zitten om in voetbal te investeren? Zo niet, dan zouden er mogelijk wel bekende en betrouwbare buitenlandse investeerders te vinden moeten zijn?
Ach ja, ik verbaas me wel over meer zaken.
Eerst maar gewoon promoveren en dan zien we wel weer verder.

5    
The M.

@Pizzabakker

Dat Breda een van de meest welgestelde gemeentes zou zijn (Bron??) betekend niet automatisch dat die al 'VVD-ers' investeren in NAC. Breda is juist de gemeente waar je relatief gezien de meeste leden van hockeyverenigingen vindt.

-5    
sjef de gevulde [email protected]

Welke fout ?

-3    
fvf6

Die Derksen is een kletser iedereen ziet dat het goed gaat met NAC momenteel. Derksen heeft geen enkel verstand van voetbal dat zijn er maar 2 die daar regelmatig zitten en dat zijn Kraai en Boskamp.
Hetgeen wat Derksen doet is achteraf lullen

8    
Pizzabakker

@ The M.

Uit bronnen van het CBS blijkt dat van de 31 gemeenten die een betaald voetbalclub mogen huisvesten, Breda een 8e plaats inneemt wat betreft het vrij besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking. Bij de eerste zeven plaatsen staan er overigens maar twee die een Eredivisie club binnen de grenzen hebben en dat zijn Alkmaar en Waalwijk. Van de top 10 grootste steden van Nederland, waarin Breda thans de 9e is, staat verder alleen Almere boven ons. Dat zou overigens kunnen komen, doordat de huizenprijzen daar veel lager liggen, waardoor men gemiddeld meer over houdt.
Grappig is wel dat Volendam het meeste te besteden heeft. Die palingsound brengt dus toch een hoop geld in het laatje.

6    
F7-Top

@ Beest,

Volgens mij is het allemaal ook een kwestie vanuit welk perspectief je het bekijkt.
Jij zegt; "Het gaat te goed met nac he. Jullie moeten alles uit de kast trekken om iets negatiefs te kunnen zeggen".
Terwijl een andere groep zegt: 'het gaat helemaal niet goed want we zijn 1 van de grootste clubs van Nederland en toch spelen we KKD'...

Tja...

Ik ben geen pessimist maar voel toch meer voor de 2e groep in bovenstaande voorbeeld.

HUP NAC !

6    
Buurman

Jammer dat mede supporters niet kunnen accepteren dat twee zienswijzen beide even waar kunnen zijn. A. NAC is in potentie een ere club , een toffe vereniging die niet kapot is te krijgen , met in de KKD een vol stadion met 18000 echte supporters. B. NAC is een pracht vereniging maar bestuurlijk al veel jaren een wanorde van jewelste. Hoe is het mogelijk dat deze club voor 18000 loyale supporters in de KKD vertoeft ? A is waar het zijn zelfs feiten. B is waar het zijn zelfs feiten. Vrij zinloos om hier ruzie over te gaan zitten maken. Ik persoonlijk ben zeer gelukkig dat we met meestal matig voetbal nummer 1 staan.

5    
geelzwartwit

Het gaat goed met NAC

Een periodetitel met veelal matig voetbal behaald. De concurrenten waren dus niet beter of hadden minder mazzel.

Voetbaltechnisch gaat het nog helemaal niet zo goed. Maar we halen de punten wel.

Op sonsor inkomstenvlak heb ik geen verrassende lucratieve nieuwe deals vernomen. De gaten in de begroting zijn gedicht met het geld van verkoop van extra seizoenkaarten.

Spelers met toekomstige transferwaarde staan zijn nog niet direct zichtbaar. Als het Van Hooijdonk mag zijn dan heb je bij NAC altijd een erg grote kans dat ze voor weinig wegkunnen.

Aan de hoge huur van het stadion veranderd niets.
Een overname of participatiedeal lijkt wederom aan de horizon verdwenen te zijn.

Supporter aggreren tegen het veiligheidsapparaat.

De jeugd gaat goed maar als ze wat beginnen te rijpen worden ze al weggeplukt.

De basis draait voornamelijk toch weer op twee City spelers, iets waar NAC toch heel duidelijk van aangaf niet meer als beleid te hebben.

En zo zijn nog een heleboel zaken aan te geven. Die anders, beter of wat dan ook moeten.

Periodetitel gehaald is heel fijn. Maar dat het met NAC goed gaat? De periodetitel is een handig sportief lichtpuntje waar je aan het einde van het seizoen wellicht je voordeel hebt.
Het houdt de supporters rustig en leidt af van het geheel.. De club.

Goed gaat het als er organisatorisch eens echt goed nieuws komt. Iets wat te maken heeft met echt lucratieve deals, uitbreiding van vermogen enz.
Maar daar hoor ik al jaren niks over.

Op naar de volgende tweet van de AD.

Hup NAC laat het vooral snel echt goed gaan.

Iets met er is niet eens een zwaluw dus hoezo zomer.

11    
[email protected]©

@Buurman

Als je het zo zegt, dan heb je gelijk. Maar je vergeet het clubje C en dat is de goed nieuws maffia op deze site, de kop-in-het-zand-stekers die vinden dat als je de sportieve lat maar laag genoeg legt, je er altijd overheen kan springen en heel erg tevreden zijn dat een club als NAC het goed doet in de op één na hoogste competitie van ons land, dat we voorbij zijn gestoken door RKC, Emmen en Fortuna en nog erger, dat NAC al jaren geen enkele ambitie meer toont om een stabiele club in de eredivisie te willen zijn.

Tien jaar geleden spraken we nog over uitbreiding van het stadion, waren we een echte subtopper. Natuurlijk, de manier waarop we die ambitie waar wilden maken was niet goed. Maar we hadden lef en we konden echt van iedere tegenstander winnen in ons eigen stadion. Nu komt Jong Utrecht en Almere City op bezoek en maken we ons drukker om de bierprijs, dan om het sportieve verval. We hebben zo veel veren in onze eigen reet gestopt, omdat we onszelf zulke fantastische supporters vinden, dat we niet meer zien dat we al 10 jaar in een neerwaartse spiraal zitten. Op het kantoor is een chronische stoelendans aan de gang die het sportieve in een houdgreep houdt. Ik snap gewoon niet dat er zoveel supporters op deze site dat niet willen zien en/of zich daar niet tegen willen verzetten.

1    
Haafie

Altijd goed om te horen. Dat zegt Derksen niet zomaar. Hij is soms wat hard in z'n uitspraken maar vaak verteld die ook wel is de waarheid, bijvoorbeeld met deze opmerking over ons. (a)

1    
Jan Bril

Mooi dat Derksen NAC een eredivisieclub noemt en dat we daar opgewonden van raken. Er moet echter nog verschrikkelijk veel gebeuren alvorens we qua inkomsten en spelersmateriaal weer echt een eredivisieclub zijn en ik vrees dat de twee Edelenbos directeurtjes ons niet naar het eredivisieniveau gaan tillen want daar zijn ze simpelweg te licht voor, te onervaren en te weinig talentvol in hun vakgebied.

Als je nuchter de feiten op wen rijtje zet zitten we in hetzelfde schuitje als Roda want ook bij NAC steken de aandeelhouders geen cent meer in versterking van de club en willen ze van hun aandelen af.

Dit zal wel een hoop commentaar opleveren maar ik zie liever harde cijfers waaruit blijkt dat ik ongelijk heb. Heel mooi dat periodekampioenschap maar dat wil niet zeggen dat we een eredivisieclub zijn. Dat zullen we weer moeten worden onder de bezielende leiding van bevlogen aandeelhouders en een bestuur dat het klappen van de zweep in de eredivisie kent.

2    
Vriendjespolitiek

Geef mij Harry maar😂

https://youtu.be/KNUUbXShpKk

6    
Fritske d'n Olifant

Helaas krijg je in het voetbal geen prijs voor de beste of loyaalste supporters. Leuk allemaal zo'n vleiende opmerking van Derksen maar het is ook wel een open deur die hij in trapt. Als je kijkt wat er bij NAC aan inkomsten binnenkomt en aan investeringen mogelijk zijn in verhouding tot het aantal toeschouwers dan is dat best triest. Ja de stad Breda, de regio West Brabant, de supporters, het stadion en de historie verdienen allemaal dat NAC op eredivisieniveau uit komt. Maar geldt dat ook niet voor andere gevallen grootmachten als Leeds United en Nottingham Forest waar het ook tweewekelijks volle bak is. Het begint op het veld en de voorwaarden daarvoor worden op kantoor gecreëerd. Hopelijk weet NAC de goede resultaten vast te houden en gaan er serieuze investeringen gedaan worden (evt van nieuwe eigenaren) als onze mooie club promoveert.

0    
scheppioni

Ja daar kun je qua club niet omheen, nu alleen nog ook stabiele resultaten graag !
Ga zo door NAC, alleen nog eerdere beslissen dan ga je makkelijker voetballen !

-1    
Frank

Club wel / Team niet

Laad alle berichten na dit bericht in