Wij gaan niet opzij

Dit jaar nog geen LED schermen

DeWeesJr

NAC-supporters hoeven dit jaar nog niet te rekenen op LED schermen in het Rat Verlegh Stadion. De beslissingstermijn is met zes weken verlengd.

De uiterlijke besluitdatum staat nu vastgesteld op 15 januari. In eerste instantie was het de bedoeling dat eind van dit kalenderjaar de borden zouden worden opgehangen in het stadion.

NAC laat in een reactie weten dat het uitstel ligt aan de latere levering van het scherm en de periode van de vergunningsaanvraag met alle constructieonzerzoeken die hiervoor nodig zijn. 

Bron:
B-Side Rats, gemeente Breda
Vorig bericht
Ex-NAC: De Graaf weggestuurd bij ADO 12 reacties
37 Reacties
115   14  
Han Mulders

Lekker, echt weer op z’n NAC’s. Een blessure van 2 weken duurt bij NAC 4 maanden, bouwplannen lopen altijd uit, zowel in tijd als in kosten. Lange termijnbeleid wordt dan weer vaak op korte termijn gewijzigd. Zo gaat er nooit iets zoals gepland, lekker tegendraads.

46   3  
DnWitte

Mooie foto.. Toen deed het scorebord het tenminste nog. Schandalig dat dit zo lang moet duren.

115   14  
Han Mulders

Lekker, echt weer op z’n NAC’s. Een blessure van 2 weken duurt bij NAC 4 maanden, bouwplannen lopen altijd uit, zowel in tijd als in kosten. Lange termijnbeleid wordt dan weer vaak op korte termijn gewijzigd. Zo gaat er nooit iets zoals gepland, lekker tegendraads.

34   4  
Ouwe spionkop

Eerst zou het oktober worden, toen december en nu op de lange baan.
Dit was natuurlijk te verwachten want hier kan niks zoals gepland.
Van uitstel komt afstel.

30   3  
Breda

Zal met alkmaar te maken hebben. Geen ambtenaar die daar nog een stempel op zet zonder zich ingedekt te hebben met een stuk of 16 rapporten. Op zich ook wel goed want als zo’n ding naar beneden lazert....

8   1  
Breda

Wie betaalt die dingen eigenlijk?

16   7  
Wanny

Die paar maanden maakt ook weinig uit. Zonder scorebord weet ik de tussenstand ook wel. Standen van andere wedstrijden kun je op je telefoon zien. Dus je mist er niks aan eigenlijk.

17   5  
DunErwt

Topsportklimaat!!!

16   37  
Heksenketel

Maakt niet uit hoor. We zijn er inmiddels al aan gewend dat het scorebord niet werkt. Ik zou me als verantwoordelijke kapot schamen. In dit geval zou ik kunnen leven met een boete van de KNVB. Dit heeft niets met levertijden of vergunningen te maken, maar met totale desinteresse van NAC. Clubs, die dit soort dingen niet willen regelen, horen eigenlijk niet in het betaald voetbal!

39   11  
Carlo

Nac in alles een amateurclub

11   2  
Molenschot Loco

Scoren bord uit velsen jatten....die werkt prima.....

21   47  
ConservatieveNACer

Ik ben blij, zo een kut scorebord, voetbal gewoon puur houden. Geen goaltune, geen trommel gelukkig. En hoop ook geen televisiescherm doe me denken aan thuis. Ken ik net zo goed daar blijven.

22   1  
JP

Wat is de moeite om ff de print van bet huidige bord te fixen?

2   3  
Rubenac

Edwin de graaf ontslagen.. raar verhaal

53   7  
7Hills

Zou me drukker maken om het totale gebrek aan sfeer in het stadion dan een scorebord. Maar misschien ligt dat aan mij.

4   1  
Sanseveria

@Rubenac

Apart. Edwin de Graaf schijnt bij ADO ruzie te hebben gehad met Donny Gorter. Eentje voor onder het kopje "ex-NAC", maar dan in het kwadraat!

13   1  
Tom

Als het bord er aan het eind van het seizoen niet hangt is het seizoen niet mislukt.

31   0  
geelzwartwit

Die gast met de score vlaggen wat vaker rond laten rennen

10   16  
Die ne gast

Prima. Van mij hoeven die LED-schermen niet. Past beter bij Ajax en AZ dan NAC.

10   13  
Boeimeer90

Lekker laten wegblijven, die kutschermen.

7   1  
Vreven4President

Geluk bij een ongeluk: het scorebord wordt dit seizoen nog weinig ingezet. We kunnen de score nog eenvoudig op onze vingers bijhouden. En we hebben natuurlijk nog de liveblogs van de BSR. Die is zo actueel: nog voor de bal in het net ligt, heeft de BSR de score al bijgewerkt.

En als we dan toch tegendraads willen zijn: terug met het telraam!

Hup NAC!

10   4  
Arie

Die gast met de scorevlaggen een nieuwe vlag geven.
"Werkeloos door een LEDscherm, hoe houd ik het nu werm?"

4   7  
Pizzabakker

Gewoon wachten op de promotie. Dan kunnen er schermen worden opgehangen waarop we met de VAR mee kunnen kijken. Tussendoor nog wat extra reclameboodschappen.
Speakers mogen ook wel vervangen worden. Met een beter geluid is het toch wat prettiger polonaise lopen!!

12   1  
sjef de gevulde koek

Had niks anders verwacht wat een Club hebben wij toch. Of het nu werkvergunningen zijn voor spelers of voor LED borden het maakt hier geen drol uit. Alles gaat fout en komt te laat. Hup NAC

7   4  
Baosje

NAC staat gewoon synoniem aan de firma PRUTS en CO

10   4  
Wanny

Volgens mij is iedereen weer toe aan kerstvakantie. Wat een negativiteit weer zeg.

13   6  
7Hills

Heel bijzonder hoeveel mensen "hun" club nu als een stel amateurs etc neer wensen te zetten.

"NAC laat in een reactie weten dat het uitstel ligt aan de latere levering van het scherm". Hoezo is dit de schuld van NAC dat de leverancier in gebreke blijft?

Standaard staat er een X periode ( ik meen iets van 8 weken ) voordat de gemeente een bouwvergunning afgeeft. Net daarvoor stort het stadion dak in bij AZ, waarbij op het moment van aanvragen nog niet duidelijk was wat dit voor effect zou hebben op aanverwante zaken zoals het plaatsen van grotere en zwaardere schermen aan een dakconstructie. Dus dat er extra onderzoeken nodig zijn om zeker te zijn dat het allemaal wel veilig kan is dus óók de schuld van NAC?

Flessen azijn in de aanbieding deze week?

7   7  
Habe

@7Hills:
Wat heeft NAC toch altijd pech. Dat zulke dingen nou toch altijd bij NAC moeten gebeuren. De levertijd spreek je bij het bestellen van de LED panelen meteen af. Dit kan dan door omstandigheden best een weekje of 2 langer duren, maar geen 2 maanden. Idem de vergunning. Kan best dat deze nogmaals bekeken moet worden ivm de perikelen bij AZ. Maar dit dak is in augustus al ingestort, dus hierna tijd genoeg gehad om eea nogmaals te berekenen lijkt mij.
Door ervaringen in het verleden verwacht ik dat de oorzaak toch (grotendeels) bij NAC zelf ligt.

9   7  
De muzikant

@7hills: " Zou me drukker maken om het totale gebrek aan sfeer in het stadion dan een scorebord." Jij was toch degene die maandenlang aan het zeuren was over flieger? Dat vond jij echt het allerbelangrijkste hier op de site als ik jou reacties zo eens las. Jij was een van degene die vond dat Flieger van de site moest verdwijnen en zijn posts ver van de realiteit stonden. En dan ga je nu anderen belerend toespreken over het scorebord? Als professioneel matennaaier (vind ik he) heb je nu wel erg veel boter op je hoofd!

6   5  
7Hills

@ De muzikant

‘Jij was een van degene die vond dat Flieger van de site moest verdwijnen’

Complete nonsens. Heb nooit en te nimmer gevraagd om een ban oid. Vond en vind nog steeds dat hij met zijn reacties vaak niets toevoegt omdat het slechts een herhaling van een herhaling van een herhaling is. Maar ben niet voor niets gestopt te reageren daarop.

Snap ook niet wat e.a. met elkaar te maken heeft. Als je het belangrijk vind dat bij NAC geen LED scherm past, wat kan natuurlijk, dan snap ik niet dat hier niet veel meer mensen hun zorgen uiten over het complete gebrek aan steun de laatste wedstrijden, tussen minuut 56 en 66 van de laatste thuiswedstrijd daar gelaten dan, wat zeker wél bij NAC past en hoort. NAC moet NAC blijven hoor je vaak als reactie op het scorebord verhaal. Maar dat is het al maanden niet natuurlijk. Dát vind ik pas zorgwekkend.

3   0  
Boeimeer90

Misschien dat het politiek correcte klimaat op deze site ook wel z’n weerslag heeft op de tribunes; wie zal het zeggen...

1   2  
De muzikant

Er staat een zwart kruis op je voorhoofd 7Hills, kjik maar uit dat je er niet mee in beeld op het LED scherm komt.

6   1  
Bzzzz

We kunnen wel zonder, huidige (die ik zie werkt) is prima.

Ik zie al genoeg mensen om mee heen naar een scherm staren tijdens de wedstrijd.

4   1  
Arie

7Hills

"Heel bijzonder hoeveel mensen "hun" club nu als een stel amateurs etc neer wensen te zetten.

"NAC laat in een reactie weten dat het uitstel ligt aan de latere levering van het scherm". Hoezo is dit de schuld van NAC dat de leverancier in gebreke blijft?"

Als jij dit gelooft prima. Net als NAC geen enkele blaam trof wat betreft de invalidelift zeker? Dat de sfeer kut is komt voornamelijk door het tamme gedoe op het veld. Ik ben heel benieuwd naar het manifest vanuit de supportersgeledingen wat er zou komen, want NAC glijdt steeds verder van NAC af.

3   0  
Kipiani

We mogen ondertussen toch wel concluderen dat onze club bezig is aan een compleet kansloze missie en in een doodlopende straat zit.
We staan erbij, kijken er naar, zitten in de Bommel tussen al die wijsneuzen en slapen er niet van.
Godverdomme.

4   0  
fvf6

Typisch NAC Geen daden maar woorden

3   0  
Tom

Ik neem toch aan dat Eisinga met de deuren heeft geslagen om dit een volgende keer te voorkomen. Want dit straalt zeker in tijden van sportieve tegenslag slecht af op de club, zoals uit de reacties op deze pagina wel blijkt. Ook een kwestie van een wat proactievere communicatie. Of is een zesje bij NAC ook goed genoeg?

Dat zien we terug in de sportieve prestatiecurve.

We startten dit kalenderjaar nog als favoriet aan het gruwelijke uitduel met de Kruiken. Denk de volle tribunes weg en wat aan het eind van 2019 overblijft, is een modale club uit het linkerrijtje van de eerste divisie die na een gelukkige start bibberend naar Velsen, Eindhoven of Almere reist.

We hopen maar weer op reparatiewerkzaamheden in de selectie in de winterstop.

Drie seizoenen eerste divisie in de laatste vijf jaar. En voor de derde keer haken we al voor de winterstop af in de strijd om de eerste plaats en dreigt de tweede competitiehelft wederom uit te lopen op een lange aanloop naar de nacompetitie.

2   0  
Kees Nac

Nu city geen werkende spelers levert kunnen ze wellicht een werkend scorebord leveren ;)

Laad alle berichten na dit bericht in