Wij gaan niet opzij

DJ Buffonge tekent tweejarig contract - Update

DeWeesJr

Zonder een oefenwedstrijd in de benen tekent proefspeler DJ Buffonge een tweejarig contract. De aanvallende middenvelder was een kleine twee weken op proef.

Morgen in de oefenwedstrijd kan Darren Raekwon McIntosh-Buffonge zijn officieuze debuut maken voor De Parel van het Zuiden. Het is nog niet bekend of NAC een transfersom betaald aan Spezia. De verwachting is dat NAC de komst spoedig zal melden aangezien op social media al foto's verschenen van de Engelsman met een NAC-shirt. 

DJ Buffonge is een aanvallende middenvelder. Hij speelde vijf jaar in de jeugdopleiding van Fulham om vervolgens vijf jaar in de jeugdopleiding van Manchester United te spelen. Afgelopen seizoen speelde de 21-jarige middenvelder 3 wedstrijden voor Spezia en één voor US Pergolettese 1932, de club waaraan hij was uitgeleend.

Update: Inmiddels heeft NAC de komst van Buffonge bevestigd. De aanvallende middenvelder komt transfervrij over van Spezia. Hij tekent een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

Trainer Maurice Steijn verwacht veel plezier van de Engelsman te gaan beleven. ''DJ heeft de afgelopen periode meegetraind en hierin laten zien een erg talentvolle speler te zijn. Hij is een zeer dynamische speler, die al veel goede dingen heeft laten zien op de training. Hij zal nog wel even de tijd nodig hebben om volledig wedstrijdfit te worden, omdat hij een tijdje niet heeft gespeeld. Eenmaal fit zal hij zeker van toegevoegde waarde zijn bij NAC.''

Ook Buffonge is erg blij met zijn overstap naar NAC. "Ik ben erg blij dat ik een contract heb mogen tekenen. Toen ik bij de club kwam, enkele weken geleden, kreeg ik een erg warm welkom. De andere spelers namen me direct op in de groep. Zij vertelden mij ook hoe het is om te spelen in het stadion, met de steun van de supporters. Ik kijk er erg naar uit om voor hen te spelen en hard te werken om bij te kunnen dragen aan de promotie van NAC.''

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Vorig bericht
NAC - ADO Den Haag afgelast 101 reacties
Volgend bericht
FC Eindhoven ontkent bod NAC op Van Rooij 136 reacties
Terug naar overzicht
147 Reacties
203    
F7-Top

In principe is een goeie DJ nooit weg......

44    
Breda-mike

top veel belovende speler!

-66    
Rinus

serieus!?

37    
Plastieke annemieke

Dan zal hij wel wat kunnen.

Leek op YouTube wat op manu maar dat is niet echt een richtpunt.

Ze naam heeft hij mee in ieder geval.

Succes Dj

-56    
J3P

Zou hij op de training 3 x een goede voorzet hebben afgeleverd?

203    
F7-Top

In principe is een goeie DJ nooit weg......

73    
DeWeesJr (BSR)

Heel opmerkelijk is dit toch wel te noemen. Vorig jaar amper wedstrijden gespeeld en zonder een wedstrijd bij NAC gespeeld te hebben krijgt deze jongen al een contract.

Ik ga er vanuit dat Steijn weet wat hij in huis haalt en deze jongen er bij de start van de competitie er gewoon staat. Het is voor iedereen nog een verrassing wat deze jongen kan en gaat brengen.

Daarom laat ik mij graag verrassen door deze jongen en ben ik uiteraard blij dat NAC weer een speler binnen heeft.

Daarnaast verwacht ik nu ook dat Bohui bij NAC blijft aangezien deze twee jongens samen gespeeld hebben bij United en nu met elkaar kunnen optrekken. Zal de heimwee van Bohui verminderen.

109    
Chris W.M.

We kennen de voorkeur van Steijn voor Nederlandse, ervaren spelers.

Dat Buffonge hem overtuigd heeft waardoor hij nu een contract krijgt zal wel iets zeggen over zijn kwaliteiten, niet?

28    
seuter

Moet wel indruk gemaakt hebben op de staf.
Als er een schaap over de dam is volgen er hopelijk snel nog wat meer verrassingen.

-17    
Stift

13 goals en 8 assisten sinds seizoen 14/15, de statistieken zijn niet veelbelovend.

Succes DJ! Breng maar muziek in de kleedkamer en verras ons.

14    
RwE

Goed nieuws!!!
Nu hebben we nog wel snelle voorhoedespelers nodig die hij kan bedienen. Wellicht klikt het met Bohui maar er moeten er zeker nog 2 bij voor de flanken

-30    
JanVG

De aandeelhouders zouden een hele goede move kunnen maken door goed te investeren in een goede en ervaren TD. Trek een half miljoen uit om Stan Valckx te halen. Die verdient bij VVV echt niet meer dan een ton p/j.
Dan heb je een TD met kkd en ere ervaring. Die zorgt ervoor dat de juiste spelers komen, zodat NAC zal promoveren. En hij heeft bewezen goed te kunnen samenwerken met Steijn. NAC zal zo meer waard worden, zodat ze misschien ooit hun geld gaan terugverdienen.
Maar dan moet je wel visie hebben, en dat hebben de heren aandeelhouders niet. En dat is jammer.

-21    
t5t

Ik verwacht er niet te veel van, maar het spreekt in zijn voordeel dat hij zo snel een contract weet af te dwingen t.o.v een Hutte.

Ergens wacht ik nog steeds op de spelers die zouden komen na het tekenen van Rutten...

2    
Ivo

Deze jongen zal dan toch wat extra's brengen ten opzichte van de O21-spelers Kestens en Agougil. Ik denk niet dat hij een basisplaats gaat krijgen maar als reservespeler is gehaald voor op de "10" positie en misschien voor op de linkervleugel (hij is linksbenig).

-68    
JanVG

Ik ben heel benieuwd naar alle ins en outs van deze deal
Zal mij niks verbazen als iemand zich kan verrijken door deze transfer.
Je krijgt een 2jarig contract door een weekje mee te trainen en geen wedstrijd te spelen

Waardeloos dit, typisch NAC

-15    
JanVG

@Chris WM
Weet jij wie de zaakwaarnemer/kantoor is van deze speler?
En welke spelers zitten daar nog meer aan verbonden?

60    
nac bredaa

sommige supporters vinden hem al slecht zonder hem 1 minuut hebben te zien spelen, wacht gewoon af

42    
Ivo

Haalde het bij Manchester United tot aan de O23. Speelde daar nog behoorlijk wat, als aanvallende middenvelder, maar ging uiteindelijk naar Italie. Speelde in Italie rechts op het middenveld, maar kreeg weinig speeltijd. Kan bij NAC zijn carriere weer glans geven na een verloren seizoen in Italie, ook door Corona natuurlijk. Ik ben heel erg benieuwd!

33    
Ollie bier halen

Goede opleiding gehad dus die gast zal echt wel kunnen voetballen. Welkom en succes DJ!

56    
Twan

@janvg

Waarom is dit waardeloos?

Jij hebt meer voetbalverstand dan de genen die hem elke dag zien trainen?
Hou toch op met je negatief gezeik man!!!!

27    
BredaCentrum

Ik ben zeer benieuwd naar deze jongen.

Wat mij al positief opvalt is dat dit een linkspoot is. Iets wat lekker is in een team waar overwegend rechtspoten voetballen.

14    
Basje

Erg benieuwd naar deze gast!!
Moet vast wel iets kunnen. Zegt in mijn ogen heel veel dat Steijn hem meteen wilt binnen halen.

Naam ff door het internet heen gehaald en dit artikel sprak mij aan. Leuk om meer over hem te weten te komen


https://calcioengland.com/2020/04/25/the-road-less-travelled-dj-buffonge-in-italy/

-15    
The Cosmic Gate

Bring the melody...


Zal het een tropische verrassing zijn ?

Ervaring hebben we nodig !!!! Und schnell

3    
Ratjeduneerste

@Janvg

Op zijn Twitter zie ik dat hij is verbonden aan de Frank Lavine Group. Er is niet veel informatie over te vinden, maar ze zijn o.a. zaakwaarnemer van Angel Gomes (ex Man United net verkast naar Lille) en bijv. Jaydn Mundle spelend bij Fulham.

Verder zie ik zo snel geen opvallende namen. Vooral jeugdige Engelse voetballers.

-25    
Buurman

Hmm ja, een nieuwe speler. NAC zit in een fase die gelukszoekers oppikt waar een leuk YouTube filmpje van is. Elke jeugdspeler van welke grote club dan ook komt door zo'n filmpje bij verschillende clubs terecht. Ik hoop dat DJ me gaat verassen, maar het is (wederom) geen zekerheid, evenals dat Bohui dat was.

We hebben weinig financiële middelen en met een relatief klein netwerk van onze trainer/TD is het lastig, maar o, o, o wat hoop ik dat wij over een aantal jaar spelers kunnen halen die iets bewezen hebben en waar we daadwerkelijk iets aan hebben. We hebben het zwaar gehad, spelers gehaald voor veel geld en veel salaris die uiteindelijk minimaal presteren. Op die manier raak je achterop en kom je in een fase als dit terug.

Afijn, mand, weekend, hup NAC

-82    
Ibio

Schandalig zeg!! Een tweejarig contract op basis van een weekje trainen. Shame on you NAC!

34    
Ernie

Alle vertrouwen in Maurice Steijn!

13    
ome cor

Misschien zit er dan komend seizoen toch wel wat muziek in het eerste elftal.

Succes DJ

-55    
JanVG

man man man, ik ga maar bier drinken. anders word ik niet meer gelukkig.

5    
Bier en gieten

@IBIO Wat dan wachten tot de competitie begint? 2 weken

-34    
Ibio

Bier en tieten, dus dan halen we maar middelmaat?

-28    
JanVG

en ook nog niet fit....

44    
Ivo

Wat een zeikers hier. We hebben een nieuwe speler, jarenlang opgeleid door Manchester United, met wat slim scoutwerk opgehaald uit Italië, veel zal het niet kosten. De trainer heeft hem kunnen testen, ook gekeken naar zijn persoonlijkheid en zo. Lijkt me een degelijke aanpak.

Ik hoop dat hij wat aanvallende creativiteit en extra gevaar in het team brengt, dat is hard nodig. Ik dacht dat we bij NAC altijd trots op onze club en spelers waren, deze jongen wordt door de helft nu al afgebrand. Triest hoor.

-38    
RM

Speler voor de bank of tribune. Waar blijven de versterkingen?

70    
Da Pope

Grappig dat zoveel mensen boos zijn omdat Buffonge een contract krijgt na 'slechts een week meetrainen'. Het overgrote deel van de spelers die je als club haalt, beginnen pas mee te trainen nadat ze een contract hebben getekend. Van die gasten weet je dus in principe helemáál niks.

Dat hij geen oefenwedstrijd heeft meegespeeld, maakt mij op zich evenmin uit. Op de training zal je toch ook partijvormen spelen. Hij doet niet opeens heel andere dingen op een veld, puur en alleen omdat hij tegenover iemand staat die een contract bij een andere club heeft.

Ik snap natuurlijk dat mensen zeggen dat je niet exact weet wat je in huis haalt, omdat het waarschijnlijk lijkt dat hij door een zaakwaarnemer getipt is en niet uit je eigen scoutingnetwerk lijkt te komen. Bohui en Buffonge hebben samengespeeld bij Man Utd en Bohui werd afgelopen seizoen ook bij Spezia genoemd (https://www.bsiderats.nl/nieuws/bohui-in-belangstelling-spezia), dus daar zal ergens een link zitten. Juist dan vind ik dat NAC het op een logische manier aanpakt. Iemand een weekje laten testen door de trainer en hem dan een contract geven, is een stuk veiliger dan iemand een contract geven op basis van een paar dvd's en een scoutingrapport.

Ik vertrouw vooralsnog op het oordeel van Steijn. Als je kijkt naar zijn wensenlijst / aankopen, doet hij vooralsnog heel logische dingen. Je kan pas achteraf beoordelen of dit een juiste inschatting was, maar héél veel reden om boos te zijn zie ik niet.

-44    
Schrikbarend

dit wat het?nu hunte en runderkamp nog.van hecke weer afgeketst?

19    
Buurman

Inderdaad geen reden om boos .... of enthousiast te zijn. We zien het in de eerste competitiewedstrijden wel. Beste van hopen.

26    
Nacbreda1989

Transfervrij, zal niet duur zijn. Mensen beginnen nu alweer te zeiken.. Kijk naar van Hecke speelde paar jaar geleden nog in de hoofdklasse. Heeft een opleiding bij United, dus moet zeker iets kunnen. Welkom DJ

8    
Ivo

Wat ik dan wel bijzonder vind is dat NAC hem presenteert als buitenspeler. Dat is zo'n beetje de enige positie waar hij de afgelopen jaren niet gespeeld heeft. Vooral centraal op het middenveld en als aanvallende middenvelder, soms rechts op het middenveld. We gaan het zien.

23    
Shane uit de Keen

Ik ken de speler alleen van Youtube en van artikelen op internet, maar hij zoekt volgens mij vaak een oplossing vooruit. Een verademing met de tikkie terug spelers van deze tijd.

15    
ome cor

@janvg
Hoe vaak heb je deze jongen al zien spelen, dat je je mening nu al klaar hebt ?
Dat bier moet drinken om gelukkig te worden, prima, dat het je compensatie is voor deze transfer is geneuzel, zo lang je niet elke training hebt gezien wat Steijn en zijn staf gezien hebben.

En mocht hij morgen niet domineren als een Messi of Ronaldo, neem dan nog maar wat extra biertjes.
Mijn vertrouwen in de technische staf is net ff wat groter.

En blijk jij na een x aantal wedstrijden gelijk te hebben, dan krijg je dat.
Maar vooraf mekkeren is een beetje flauw voor iemand die bier nodig heeft om gelukkig te worden.

14    
NAC4Ever

Welkom bij NAC!

Kan natuurlijk niets zeggen over zijn niveau en het komt vreemd over dat een proefspeler zou oefwedstrijden een contract tekent.

Maar degene die wel wat over zijn niveau kunnen zijn vinden hem blijkbaar goed genoeg.
Hem al afbranden zonder ook maar één minuut te zien spelen slaat nergens op.

-18    
Bas

@ CHRIS W.M.

Ik vind het wel een opmerkelijke aankoop

Ze hebben dj nooit van te voren kunnen bekijken, heeft nog niks gepresenteerd of iets van ervaring opgedaan , heeft nog geen minuut gespeeld,..en ze hebben nog geen wedstrijd van hem kunnen bekijken!

Kortom heeft nog niks meegemaakt!

Ligt na een halve training er al compleet eraf!

Dus deze speler heb je nooit kunnen scouten of kunnen zien, behalve een weekje stage bij ons nac!

Deze aankoop moet dus van Stein en Manders afkomen en misschien wel een 3 e partij
Hoop dat het geen speeltuin wordt zo!
Is er over deze speler intern gesproken?
Want deze speler heb ja namelijk nooit kunnen scouten want hij heeft bijna nergens gespeeld.

Als je dit dan samen vat :
Des te opmerkelijker is het dan, dat hij een 2 jarig contract binnen hengelt!

Wat vind jij CHRIS W.M.

22    
Halfvol

Het zegt mij erg veel dat hunte nog geen contract heeft en onze DJ wel zonder een wedstrijd te hebben gespeeld, namelijk dat hij op de training een waanzinnig indruk heeft achter gelaten en dat Hunte een enorm twijfel geval is.
Heb alle vertrouwen in het beoordelings vermogen van Steijn en staf!

16    
Belske

@IVO,
Niet de helft van de supporters zeikt de club/spelers af, dit is nog altijd een klein groepje die altijd maar iets roepen zonder verdere kennis van zaken.
2 weken geleden had iedereen vertrouwen in Steijn, nu wordt alles wat ze doen of waarvan ze nog niet weten wat ze doen al afgezeken. #triest #JANVG

8    
Marti

Gezien de leeftijd moet deze DJ snel fit zijn , !

13    
Oosterhout3

Wist niet dat er zo veel zure jongens hier rondhingen zeg....
Of heeft hans deelen zo veel accounts??
Het is te hopen dat hij ook bv op rechtshalf zou kunnen...
Als je dan dogan en/of stokkers kan slijten kun je bv een type spits halen als verheydt die er gewoon 15+ maakt in zijn eentje!

16    
Ouwe spionkop

Als je bij Man United onder 23 hebt gespeeld heb je zeker kwaliteit.
Als ik op You Tube kijjk zie ik een creatieve snelle speler die vooruit wil.
Wat een verschil met de tikkie breed types die we nu hebben.
Ik heb meteen kaartje gekocht voor morgen. Ben erg benieuwd.

7    
Owen

Heeft in Italië weinig gespeeld, maar dat is ook niet gek. Jonge Italianen krijgen daar vaak de voorkeur boven buitenlandse jongens. Wordt ook bijna geen woord Engels gesproken dus maakt het alleen maar lastiger voor hem. Ik denk dat DJ echt wel van toegevoegde waarde kan zijn wanneer je na 2 weken trainen al een contract krijgt, terwijl Hunte dit niet kreeg. Als ik de highlights kijk ben ik positief, maar dit was bij Bohui ook zo en die pakte minder uit dan de verwachtingen. We zullen zien. Hup NAC! Hup DJ!

-10    
nacnoord

Ivo,

Boateng was ook jaren opgeleid door AC Milan..
Die moest er ook wel wat van kunnen...
Kan je de wedstrijd met Go Ahead nog herinneren...?

16    
Plastieke annemieke

@Bas

Volgens mij naam García toch ook echt met een flinke achterstand binnen.

Ook nog nergens iets laten zien toen der tijd. Zelfde geldt voor ambrose en mari.

24    
Dolle olifant

Ik weet zeker dat hij beter is dan de Dj uit de cordial

-26    
Dirk

hier zullen ze wel van schrikken bij cambuur en graafschap

26    
Geeren-zuid

Tekent er een nwe speler is t voor sommige weer niet goed!
Hij heeft 5jr in jeugd fullham en 5 jr bij man united tm u23 gespeeld, onze trainer is na 2 wkn overtuigd dat deze jongen een aanwinst kan zijn voor ons NAC!
Denk dat we meer vertrouwen moeten hebben in mensen die er kijk op hebben en hiervoor betaald worden(scouts/ trainers van profclubs), dan een stel azijnzeikers die al mnd negatief hier zijn over alles!!!!!!!!!!!
Welkom dj en hoop dat je hier t publiek op de banken gaat krijgen👊🏻

19    
Nac-till-i-die

Man man man hou nou toch eens op met dat gezeik!! Een groepje begint nou alweer te zeiken zonder dat ze deze jongen hebben zien spelen. Wij als supporters moeten achter onze jongens staan en ze vertrouwen geven. Hun voor ons en wij ook verdomme voor hun!!

10    
Kinderkaartje


"DJ Buffonge is a very good player, i shall give him a chance. "
~José Mourinho

Bron:
https://www.youtube.com/watch?v=l2iMQTShMtg

Maar gelukkig weet een aantal reaguurders het hier beter, zonder DJ ooit gezien te hebben.

Ik sta niet te juichen, want ik ken hem ook niet, maar als Mourinho het zegt, en Stijn hem wil hebben na een weekje proef trainen, dan hal hij toch wel iets kunnen.

Als je het filmpje op youtube bekijkt en samenvat; was een van de aanstormende talenten van MC, maar raakte geblesseerd (oei!!) .

14    
GeelZwarHart

Breda heeft denodige ervaring met top DJs dus komt zeker goed.

-21    
Arrd

De hersendode bier drinkers en de kut roepers zijn altijd blij met middelmaat bij onze club Tjaa......

-11    
Barbapapa

Afwachten of het een aanwinst is. Getuigt alleen nu ook weer niet van beleid. Geloof nooit dat deze jongen op een enkele lijst van NAC staat.

10    
Tegel

Welcome DJ , nu samen met Bohui en Leigh zorgen dat jullie in Breda gaan vlammen!

8    
Harrie

Ik laat me graag positief verrassen.

-18    
Real Robert

Ben blij, dat Bolhuis nu er maatje heeft om de eenzame avonden in Breda door te komen.
Nu nog een maatje contracteren voor Leigh. En vooral ook voor Kali natuurlijk.
Samen goed voor 20% van het spelersbudget.
De grotes 3 zullen ook wel blij zijn: een low budget masthead.

4    
Mario


Wat ik zie is tie best behendig.
Laat me graag verrassen of hij dit niveau kan halen.
Ziet er niet verkeerd uit betreft speelstijl.

https://youtu.be/971qClJLNO4

10    
Chris W.M.

@ BAS

Ik heb eigenlijk weinig toe te voegen aan de reactie van Halfvol.

Feit is dat degene die hem nu al niks vinden, dat vinden omdat ZIJ die speler niet kennen of hebben zien spelen. Steijn en de technische staf hebben eerst via Wyscout of soortgelijke platformen deze speler uitgebreid bekeken. Dat beviel, dus nodigden ze hem uit voor een oefenstage. Daarin kregen ze de bevestiging van wat de beelden lieten zien, resulterend in een contract. Dan nog kunnen we allerlei vergelijkingen maken met een Boateng, of aan de andere kant een García of Angelino; we weten het gewoon niet. En zullen dus moeten vertrouwen op de kunde van de technische staf.

Zelf geloof ik niet dat hij bij NAC niet bekend was. Als jij op basis van beelden Bohui gescout hebt, dan moet Boffonge meermaals door het beeld geschoven zijn.

Nogmaals; we halen nu een speler waar Steijn blijkbaar veel vertrouwen in heeft. Nu moeten we hopen dat hij brengt wat er van verwacht wordt. Maar dat geldt voor iedere speler, hoef de naam Mühren maar te noemen om duidelijk te maken dat ook bekende namen en kwaliteit bij NAC niets zegt.

3    
Mario

Er was ook nog een deel 2
https://youtu.be/IWtjBmH2M1g

-3    
Elstar

Tsja...

6    
Henkie

Geen idee of dit wat is. Opleiding bij grote clubs zegt me niet veel na enkele city huurlingen (van heel goed tot enorm slecht) en Boateng. Ook Bohui heb ik nog nooit iets goeds zien doen.

Heb wél goed vertrouwen in Steijn. Neem aan dat deze speler beter is dan Hunte en meer op trainingen heeft laten zien dan Hunte op trainingen én in wedstrijden, anders had Steijn Hunte wel een contract aangeboden lijkt me.

3    
Jeroenw

Tussen niet fit en niet wedstrijd fit zit een heel groot verschil. Om wedstrijd fit te zijn moet je wedstrijd ritme hebben en dat ga je niet krijgen van de partijtjes op de training. En nu zeikt iedereen en als hij er de eerste 3 wedstrijden 3x scoort is het de nieuwe manu García. Hoe kan je oordelen zonder deze speler zelf ook maar een seconde te hebben gezien in de tijd dat hij bij nac zit?

3    
Nr. 20

Nu begrijp ik waarom deel hier vraagt (als een klein kind) om spelers.......dan kunnen ze die afzeiken!!! En jawel ze weten het ook weer beter!!! Man ikzou weleens willen weten wat deze personen zelf hebben gepresteerd....ws niets....had je vroeger ook met van die scheidsrechters die thuis niets te zeggen hadden en op veld dan opeens baasje gingen spelen....
OT: Ben benieuwd

2    
GB

Steijn staat niet bekend als dommerik, dus er zal echt een gedachte achter zitten. En je weet het nooit, voor hetzelfde geldt was hij in Italië gewoon niet happy en dan lukt er weinig. Zie Muhren, bij NAC totaal niets want niet goed in zn vel en daarna.......

Heb zeker mn twijfels, maar we moeten wat en dit doet men naar ik aanneem niet zomaar. En we hebben ook niet veel keus. Een speler met een dergelijke achtergrond moet wat kunnen. Heb ik gek genoeg meer gevoel bij dan bij afgeserveerde Almere spelers en wat er nog meer voorbij kwam. Tijd dringt. Nu nog een goede grote sterke spits erbij.

U zijt gegroet!

2    
Adriaan

Afwachten maar Op hoop van zegen
Die Delphi van Charleroi kan wel iets (WK O 17!)
Als er geen nieuwe spits komt hoop ik dat Stokkers/Van Hooijdonk wel vaker in scoringspositie worden aangespeeld...

6    
Willem 4,5

Een aantal 'supporters' kunen weer niet anders dan weer vervallen het toppunt van negatievisme. Ik word triest van deze reacties. Heb wel goed nieuws, Ronaldo is benaderd, er wordt nog onderhandeld over her salaris maar het komt waarschijnlijk rond, later meer.

9    
Gampel

Ik kan zeiken als de beste en daar is ook vaak zat een goede reden voor maar in dit geval ben ik zeer positief. Als deze jongen niet geblesseerd raakt en een beetje zijn draai kan vinden bij NAC wordt dit de revelatie van het seizoen. Snel, behendig en naar voren kijkend. Dat hij zo snel een contract onder zijn neus geschoven kreeg zal een goede reden hebben.
Hopenlijk kan hij heel snel de plek innemen van die zich constant verstoppende, tikkie terug dwerg met verkeersagent neigingen.

3    
Boom

Had hier mijn bedenkingen over. Na wat YouTube videos van hem te hebben bekeken lijkt hij veelbelovend. Overigens speelt hij dan meestal als soort vleugelspits. Ik laat me verrassen!

3    
Nr. 20

@willem 4,5. Moeten ze wel keuze maken want Messi heeft ook aanbod in overweging..... hoorde uit diverse bronnen dat van Gaal op punt staat te tekenen als TD.

-14    
Barbapapa

Ik hoop dat hij ons verrast. Maar een dergelijke speler haal je niet voor de basis. Had Manchester City geen reserve in de aanbieding van het zelfde niveau?

Dan hadden we het geld kunnen gebruiken voor dragende spelers.

Dit zijn de kaasblokjes waar Chris WM het laatst over had. Terwijl je eigenlijk bier en Chips moet halen.

-2    
Berend

Welkom in breda dj ,laat maar zien wat je kan nog geen wedstrijd en nog niet helemaal fit dan kan jexwel iets denk ik maurice is niet gek hooo ik

-7    
Cool hand

De kans dat iemand die DJ Buffonge heet etc.

-5    
Oosterhout3

Gampel, bedoel je spits dogan?, of El allouchi (degene betrokken bij de meeste goals van nac afgelopen seizoen na vertrek van verschueren

Dj is een vervanger voor de vorig jaar gehuurde Boussaid...
Nu nog een cvm en een scorende spits en een echte rechtsbuiten en we zijn klaar om vliegend het seizoen in te gaan!

7    
Hugo

Heeft Steijn binnen een week weten te overtuigen. Hunte daarentegen... Ik ben razend benieuwd naar deze onontdekte parel. Het promofilmpje van NAC is vermakelijk. Hij heeft er zin in, zo straalt hij uit. Ik voorspel nieuwe gezichtsmaskers op F7. Hup NAC

3    
SjorsNAC

Grote onbekende voor mij en voor de meeste lijkt me, het is gewaagd om meteen een contract te geven. We kunnen alleen vertrouwen hebben in de kunde van onze huidige technische mensen. Met zijn opleiding zal het wel goedzitten, nu hopen dat hij een voltreffer blijkt te zijn. Succes DJ

5    
Breda-Loyal

@NACNOORD

De Boateng vergelijking werd ook gemaakt bij Sadiq.

Wat is je punt ?

17    
De Horzel

Je kunt zeggen wat je wil. Maar als je zn YouTube filmpjes bekijkt is dat best veelbelovend. Ik snap dat je snel wat leuke beelden van iemand achter elkaar kunt zetten zoals destijds bij Boateng. Maar wat DJ laat zien, daar komt geen één speler van NAC ook maar een beetje in de buurt. Hopelijk krijgt hij de tijd voordat hij wordt afgebrand. Let wel, hij is jong, komt in een nieuw land. Dat moet je echt niet onderschatten. Hier kunnen we zeker veel plezier aan beleven. En wie weet gaat Bohui ook nog wat leuks laten zien als hij hierdoor beter op zn gemak is.

10    
Semsi

Succes DJ !!

Ik zal moeten vertrouwen op de kennis van Steijn, Visser, De Graaf, Babos, Hellemons en Maas. Ik neem aan dat dergelijke beslissingen niet meer door 1 persoon genomen en dat dit door meerdere personen besloten is.

De laatste jaren is de combi NAC en Britse spelers niet bepaald een succes gebleken (Leigh, Barker, Smith-Brown, Horsefield en Bohui). Over de laatste kan ik nog geen goed oordeel vellen door de flinke blessure die hij gehad heeft.

Hopelijk gaat hij ons verrassen!

-3    
Rbull

Nu kan de "DJ" uit de BEA wel gaan opdoeken 🤣

12    
Ernie

Geef zo'n jongen nou gewoon een kans om zich te laten zien.
Nee we gaan gelijk in de azijnzeikmodus.
Maandag even langs de huisarts, die zal je doorsturen naar de psychiater.

-7    
Tuinzigt85

Dacht al dat we DJ Wakiyan hadden...

-13    
Melis Boonstoppel

Beter iets dan niets zal Steijn hebben gedacht na de afgelopen drie weken. Neemt niet weg dat een gokje ook weleens ‘alles’ kan zijn. Hij heeft hem even gezien en waarschijnlijk ziet de trainer toch wel wat eigenschappen (dribbel, drang naar de goal, diepgang) die hij nu mist in de selectie. Ik hoop dat het goed uitpakt. Het blijft echter treurig om te moeten constateren dat NAC moet varen op mazzel ipv zekerheid.

-1    
Gampel

@oosterhout3
Serieus? Natuurlijk bedoel ik El Al en dat wist je al voor dat je je vraag stelde...
Over welke enorme aantallen doelpunten heb je het?
Hoeveel geweldige assist en briljante steekballetjes hebben we mogen noteren?
Hoe zit het met z’n verdedigende werk en ervoor zorgen dat hij (altijd) aanspeelbaar is?
Waar haalt hij het idee vandaan dat hij degene is die aanwijzingen mag geven in het veld terwijl verstoppertje spelen z’n hobby is?
Het zal een heel aardige vent zijn en ik waardeer zijn drive/koppigheid/wil tot slagen maar al te goed (zeker na Helmond) maar...
Helaas niet goed genoeg voor NAC (of betaald voetbal) want de enige reden dat hij zijn hoofd boven water kan houden zijn sommige van zijn teamgenoten.
Ik gun hem oprecht alle goeds want het is qua karakter een voorbeeld voor velen maar als voetballer komt hij veel tekort en dat vingertje wijzen moet eruit want dat siert hem voor geen meter. Past niet bij hem, hoort niet bij hem en is hij gewoon te slecht voor.


9    
Sjef de gevulde koek

Iedereen kan z’n mening hier wel geven maar niemand heeft deze jongen ooit aan het werk gezien. Dus ik zal een tip geven. Hou aub even je mond dicht. Succes idd geval DJ !!!

3    
Melis Boonstoppel

Eens met Gampel! El Allouchi is een waterdrager die heel hard moet werken. Verder goeie kerel met een goeie mentaliteit. Maar dat is nou typisch een speler die echt heel blij moet zijn dat hij betaald voetbal mag spelen bij een grote club als NAC. Hij moet niet gaan denken dat hij de patron is of überhaupt kan zijn.

3    
Melis Boonstoppel

El Allouchi is een soort Geert Brusselers. Betrouwbaar (in het veld) en nuttig, tevens ook nog weleens scorend, maar niet bepalend. Jammer dat dit soort spelers toch vaak denken dat ze belangrijker zijn dan dat ze zijn. Blijf gewoon in je rol, dat is prima.

0    
Semsi

Zeg het maar:

Cambuur Volendam 0-4
Almere City - RKC 4-2

-4    
Schrikbarend

van hecke morgen dus gewoon bij ons in de basis?

-20    
Normaal

Gewoon paniekaankoop door gebrek aan beter! Drama. Alles wat hierna komt is van hetzelfde dubieuze niveau. Blijf allemaal lekker hopen op betere tijden. Kansloos. Prima om te gokken als je elftal voor 95% staat, maar niet nu. Nog één keer; geen netwerk = geen goede spelers.

0    
Johnny1912

Cambuur-Volendam 0-4! We worden kampioen!

8    
Henri

Eens met De Horzel. In alles kun je zien dat dit mannetje kan ballen. Of het er dan uitkomt, dat weet je nooit, maar dat hebben we helaas bij tientallen andere spelers ook gezien. Maar ik ben positief want de potentie is er!

17    
Nicky

De meeste van jullie leven echt onder een rots volgens mij....

Er zijn al jaren systemen die alle statistieken bijhouden, fysieke waardes meten en ontwikkelingen bijhouden van iedere speler bij clubs van dit nivo.

Dat in combinatie met wat een ervaren trainer en zijn collega voetballers zien tijdens een week trainen is echt wel genoeg om potentie te herkennen.

Of dat dan genoeg is voor een doorbraak of rendement dat weet natuurlijk helemaal niemand. Daarvoor zijn er teveel andere factoren die een rol spelen. Die hoef ik hier niet allemaal te benoemen.

Dat er mensen sceptisch zijn is te begrijpen. Maar iemand afserveren voordat hij een kans krijgt is gewoon niet wat je verwacht van iemand die het beste voor heeft met NAC.

Kortom sommige reacties zouden wel iets genuanceerder mogen wat mij betreft.

9    
Dun Diee

Bij dit soort jongens weet je het nooit. Kan zomaar een groeibriljant zijn of hij loopt een illusie armer na 1 seizoen weer de deur uit. Dat is niks nieuws, nergens niet.

Bij Nac wordt hij door pakweg de helft van de supporters al afgeschreven en tot op diep in de kelder toe afgefikt. Tuurlijk is dit niet de grote naam waar we allemaal op hopen, maar we zullen hem eerst eens even een kans geven, niet?

DJ, succes namens de beste supporters van het land. Dat je er lekker veel in mag peren. (benieuwd hoe dat door z'n Google translate wordt opgepikt, mocht ie het lezen).

-5    
Belgische Naccer

Het voordeel van de twijfel. Het is niet heel moeilijk om beter te zijn dan Allouchi, of Azagarri, of Dogan momenteel.

Zet Monsalve maar gewoon centraal hoor met Haye en deze DJ erbij dan. Dan heb je een prima middenveld.

Voorin blijft het mager.

Hopelijk kan die DJ dan Leigh overhalen om te blijven. Dan hebben we alleen nog 2 scorende spitsen nodig.

13    
Buurman

Buurman 17.15 is niet de echte Buurman.
Buurman 17.43 wel.

Erg vervelend. Je hebt hier de eenmalige nicknames die meestal hun giftige pijlen op iemand komen afschieten.
Dan heb je de @..... reageerders die ook anoniemer dan anoniem zijn.
Je hebt er die onder meerdere nicknames reageren.

Maar het meest vervelend zijn de mensen die met de nickname van een ander reageren om hun ei te komen leggen. En gevaarlijk want het kan heel vervelende misverstanden opleveren.

Ik ga nu niet Buurman2 gebruiken , want dan kun je m.i. aan de gang blijven. Mocht het blijven gebeuren dan kapt bovengetekende ermee.

11    
Nacdictive

Last night a DJ saved my life..

-26    
Gerrit39

Daar gaan we weer!een Spits!graag!.

2    
nacnoord

@ Breda loyal

Smulders had Sadiq al eerder bezig gezien op een toernooi. (wedstrijden)
Die had zijn kwaliteiten al eerder gezien.
Ik ga dj niet affakkelen, maar zou je hem niet eerst een wedstrijd laten spelen.
Die jongen heeft een week meegetraind en is nog niet geheel fit.
Op basis hiervan kan je zo'n jongen toch geen 2 jarig contract geven..

1    
Scheppioni

Ik ken deze gast nie, maar oefenen zegt nogmaals niks ook al is cam-vol 0-4 ....

-9    
Maarten

Paniekaankoop

-5    
MickJ

@ Belgische Naccer
Eindelijk iemand die het met mijn eens is t.w. U schrijft
2 scorende spitsen erbij , dwz minimaal EEN .
Laatst een opmerking gemaakt in deze, 67 duimen omlaag.
Hé hé

-7    
Tegel

Off topic , Hyballa naar Barçalona

11    
Badeend

Aan iedereen die jongens als deze Buffonge, de PROEFspeler Runderkamp of Moreno Rutten afkraakt omdat hij/zij vindt dat er een scorende spits moet komen:

1) elke BVO wil een scorende spits. Die zijn ook nog een schaars en dus gewild. Heb je niet liever dat NAC zorgvuldig werkt aan het halen van de juiste speler tegen de juiste prijs?
2) voetbal is een teamsport, dat betekent dat je meer dan alleen een "scorende spits" nodig hebt. Bijvoorbeeld ook verdedigers en een keeper. Of een aanvallende middenvelder.
3) de volgorde waarin spelers gecontracteerd worden, is toch totaal niet relevant?

Er zijn er hier bij die elke speler keihard afkraken (en daarmee elke actie van NAC op dit moment) als het niet die veelscorende spits is. Dan snap je niet hoe de grotemensenwereld werkt, laat staan de voetbalwereld. Je hebt óf een dubbele agenda (je wilt stoken) of het is echt pure domheid. Sorry hoor, maar het is echt niet anders.

Het zou anders zijn als NAC zegt "we halen die en die middenvelder en daarmee is de selectie rond. Een spits hebben we niet nodig". DAN heb je recht van spreken met je gezeur. Nu is het pure onruststokerij.

Over het niveau van de spelers die gehaald worden of die ze op het oog hebben, daar is het wel relevant van om iets van te vinden, maar dan wel in het juiste perspectief. Runderkamp is natuurlijk niet op proef omdat hij een vreselijk duur contract voor 5 jaar gaat tekenen en DE basisspeler wordt waar het hele team omheen gebouwd wordt.

Ik ben blij dat Steijn en Manders zich (zo lijkt het) niet laten leiden door het zenuwachtige gemiemel. En dat er zo weinig naar buiten komt. Verfrissend.

20    
Chris W.M.

Heb toch het idee dat mensen die het belachelijk vinden dat hij zonder een oefenwedstrijd te spelen vastgelegd is, dat vinden omdat ZIJ (!) hem niet hebben zien spelen. Helaas telt in dezen enkel de mening van de technische staf van NAC, die hem ruim een week aan het werk gezien hebben op de training en overtuigd zijn geraakt van zijn kwaliteiten.

3    
geelzwartwit

Welcome DJ!

@mario Dankje voor de videos!
Vooral goede schijnbeweging en assist in huis als ik van de videos uitga.
In ieder geval twee dingen waar een tekort aan was.

Goodluck!

-1    
Harrie

@Chris WM, nu jij de speurneus bent van b-side rats vraag ik je eens te zoeken naar de huidige rol Peter Maas. Via een kantoormedewerker op het stadion heb ik gehoord dat hij binnenkort op straat word gezet en compleet genegeerd word door Steijn / Manders. Hij werkt sinds enkele weken op het stadion omdat hij in Zundert niet meer welkom is. De “schoonmaak” van Manders is blijkbaar nog niet ten einde.

6    
Sjak

Ontopic: Welkom DJ bij de roerigste club uit west brabant

Offtopic: @Bsiderats
Na de schandalige opmerkingen hier vorige week stond in jullie statement dat je het zou gaan onderzoeken.
Ik zie dat jullie nog druk met het onderzoek bezig zijn, ik zie nog niet dat mensen een ban hebben gekregen.
Klopt mijn aanname of laten jullie deze hele kwestie gewoon lopen. Dat kan, maar besef dat het een linke keuze is, sommige opmerkingen zaten op het randje van strafrechtelijk onderzoek. Er hebben mensen hier voor veel minder een ban gehad. Ik wens jullie veel wijsheid toe.

1    
geelzwartwit

@harrie

Dat zou best vreemd zijn want als ik over het karakter van Maas lees zou dat juist goed passen bij de rechtdoorzee Steijn en Manders

https://www.bndestem.nl/nac/peter-maas-de-nieuwe-hoofd-scouting-van-nac-hij-is-een-klasbak-een-winnaar-pur-sang~a8bdcfac/?referrer=https://www.google.com/

6    
Chris W.M.

@ HARRIE

Zou heel vreemd zijn. Steijn en Manders zouden daar niet over moeten gaan. Een hoofdscout valt onder een technisch directeur, dié moet die beslissing nemen. Niet twee personen die na de zomer in principe geen direct contact meer hebben met Maas.

Kaj de Rooij komt trouwens uit de koker van Maas, dus blijkbaar wordt er nog wel naar hem geluisterd.

-5    
JanVG

Ik heb er nog even een nachtje over geslapen. ik heb zijn YouTube filmpjes gezien. Ik heb ook nog zijn interview bekeken op NAC-tv. We moeten blijkbaar DJ Bufonsjjj zeggen. Zijn bijnaam wordt waarschijnlijk Buffy.
Het valt mij op dat hij een zeer technische speler is, maar ook een fysiek zwakke en trage speler. Maar zo'n YouTube filmpje zegt natuurlijk niet zoveel. Wat ik mij afvraag is waarom er geen enkele Engelse club geïnteresseerd was in dit "talent"?Waarom?? Waarom is hij in de serie B en C beland?
Er klopt gewoon iets niet. En daarom weiger in mee te gaan in de onverklaarbare euforie die bij sommige supporters heerst.

Blijf kritisch beste NAC-supporters.

4    
ome cor

Dat er op dit soort namen wisselend gereageerd wordt is logisch.

In ons hoofd en hart is NAC nog altijd dé club. Iedereen zou hier vol trots moeten willen spelen, naturaliseren tot Bredanaar en in zijn nadagen positief voor NAC blijven bijdragen.
Wij verdienen topspelers die ons verlaten tegen toptransfers zodat NAC een stabiele middenmoter Eredivisie wordt.

In de praktijk zijn we eigenlijk sinds dikke Theo Mommers in een neerwaartse spiraal terecht gekomen.
Reddingspogingen van goedwillende en goedbedoelende lieden, samen met publiciteisgeile egotrippers liepen tot op heden nog niet uit tot het gewenste resultaat: de ommekeer, de weg naar boven.

Iedere keer hopen we weer dat de nieuwe mannen het beter doen, de club beter maken.

Nieuwe spelers aandragen, namen roepen... daar zijn wij goed in. Maar spelers die kiezen voor geld en een stukje stabiliteit. Liever de derde of vierde league in Duitsland, Engeland, Turkije of spelen in een land als Zwitserland dan naar NAC. Dat doet pijn.

Dan moet een club wel gaan vissen in een vijver met contactloze spelers.
Wij willen liever wat beters, betere spelers willen niet naar NAC.
We kunnen alleen maar hopen dat jongens als zo'n DJ Buffonge zich hier zo ontwikkelen dat zij ons na een jaar wat geld opleveren.
Zonder geld, geen aantrekkelijke salarissen en ook geen NAC in opwaartse spiraal.


7    
Zeerat

Ewout, Ewout, Buffonge komt eraan!

13    
Vamos nac

@janvg

Onverklaarbare euforie? Wat ik hier hooguit heb zien staan is dat mensen aangeven de speler nog niet te hebben gezien, en dus dan vertrouwen op het oordeel van de mensen die hem wel aan het werk hebben gezien.

Niemand hier roept hosanna en dat we nu verzekerd zijn van promotie en een miljoenentransfer. Dat zou onverklaarbare euforie zijn.

Het woord "supporter" heeft een betekenis he. En die mis ik vaak bij een groep vaste stemmingmakers hier. Kritisch zijn mag en moet soms, maar laat gvd ook eens zien dat je achter je club staat in plaats van alles op voorhand af te kraken.

1    
Badeend

Ome Cor, er zijn veel - héél veel fouten gemaakt in de historie van NAC maar de grootste en meest bepalende van de laatste 25 jaar was de fout om in theo mommers méér dan een sanerende accountant te zien. Dat saneren deed hij nog best aardig maar daarna had hij plaats moeten maken voor iemand met visie, lef en opbouwkwaliteiten. Die had ome theo niet. dat is helemaal geen schande maar had wel gezien moeten worden door de toenmalige "machthebbers" - en door ome theo zelf. Daar is een flinke inschattingsfout gemaakt die daarna nog vele malen herhaald is.

-5    
Geraldo

🎶Hey DJ........ maak nog maar een schaar🎶

4    
Shane uit de Keen

@JANVG
Buffonge had in zijn laatste contractjaar bij United enkele blessures. De toenmalige coach van de U23, Sbragia, stelde hem niet meer op toen hij weer fit was. Uit de reacties van de supporters blijkt dat niemand begrijpt waarom DJ niet meer opgesteld werd. Wel waren ze erg blij dat Sbragia vertrokken is inmiddels.
Daarnaast waren oud trainer Nicky Butt en Solksjear erg lovend over hem.
En zij hebben er volgens mij verstand van. Waarom hij uitgerekend naar Italië ging, dat weet alleen DJ zelf.

-2    
JanVG

Oke Shane,
Dat zou veel verklaren, maar dan vrees ik dat we een blessuregevoelige speler hebben binnengehaald die minimaal een half jaar nodig heeft om fit te worden. Maar hopelijk heb ik het mis.

9    
Breda78

@ JANVG

Van fysiek zwak en traag tot blessuregevoelig die het komende half jaar niet fit zal zijn. Als je maar iets negatiefs kunt zeggen over deze speler he Jan?

1    
Shane uit de Keen

The aim for me going to Italy was to kick start my professional career because I felt I was ready, after spending time with the first team at United” Buffonge reveals. “Spezia were aware of my qualities and told me they wanted me on board. I knew this transition would help me to become a more rounded player and was happy for the opportunity to join and try my best to help the team succeed throughout the season”.

Aldus DJ op een Engelse website.

5    
JanVG

Breda78, negatieveling! je ziet alleen het negatieve!
ik zeg ook dat hij zeer technisch is. Dat is toch positief? ik benoem daarnaast ook zijn zwakkere punten, ja dat is negatief. Maar noem het eerder een sterkte-zwakte analyse. Daarnaast geef ik ook aan dat het om een YouTube filmpje gaat. en wat zeg ik daar nog meer over?

1    
Penders4president

Welkom DJ, en veel succes!

Erg benieuwd wat deze jongen kan brengen. De statistieken van vorig jaar geven een beetje een vertekend beeld want in de Serie C is hij maar 1x in actie gekomen vanwege corona.

5    
Van "taajlaand

Omdat ik , zoals wel vaker niets weet over (jonge) spelers vanaf andere competities, kan en mag ik nog niet oordelen.
Verder dan een "welkom en veel succes" kan ik dus niet zeggen.

Off topic,

Net als SJAK ben ook ik verbaast over het feit dat er vorige week te veel (politieke) reacties ver over de grens gingen, en daar wat aan gedaan zou worden, maar verder nog niets van gemerkt.
Voor de toekomst van deze mooie site een absolute must!

Net zoals de reactie van, de overigens altijd correcte ECHTE BUURMAN.
Zijn nic. wordt (ook al langer...) dubbel gebruikt, en dat is zéér verwarrend, voor ons, maar nog vervelender voor de persoon zelf.
Doe daar a.u.b. wat aan!
Lees zijn meningen altijd met groot genoegen, en zou deze persoon, net als enkele anderen die ik al veel vaker mis, niet kwijt willen raken op deze site.

Succes verder allemaal.

-7    
JanVG

Shane ,
ik ben ook op zoek gegaan naar alle vindbare nieuwsartikelen.
En dan kom ik tot de volgende conclusie.
Hij was een groot talent(erkend door Mourinho en Solskjaer),
Hij is geblesseerd geraakt. kreeg diverse blessures rond zijn 18e ,19e.
En daarna speelde hij niet meer--> Kreeg geen contract meer bij United?
Tevens lijkt het dat geen enkele club in Engeland geïnteresseerd was is dit toptalent?
Daarna lijkt hij wel gevlucht te zijn naar Italië, waar hij weinig heeft gespeeld. En deze serie-B club laat hem transfervrij gaan, waarom zou dat zijn?

Hij heeft 3 keer mogen invallen in de serie B , totaal 66 minuten
Hij heeft 1 keer 5 minuten gespeeld in de serie C

ik voorspel dat DJ dit jaar maximaal 6 wedstrijden gaat meedoen, als invaller. En dat hij voornamelijk geblesseerd is.

2    
geelzwartwit

Zou toch helemaal top zijn als we met hem een transfervrije technische speler hebben gehaald voor twee + 1jaar die dan ook echt een dribbel assist en actie in huis heeft.

Het lijkt een speler te zijn dat als hij de bal krijgt je denkt ow wacht nu gaat er iets naar voren gebeuren

Zoals vroeger met het andere type peter remie en earnest Stewart als de bal daarheen ging wist je ook dat het vanuit daar a richting goal ging en dat zou al een hele verandering zijn.

DJ is van N A C

6    
Breda78

Jan VG, onze medisch specialist.

2    
Shane uit de Keen

Jan, Ik hou wel van voorspellingen. Ik ga voor 21 wedstrijden, 9 assists en 5 doelpunten. En geen blessures.

2    
Semsi

We zijn 3 basisspelers kwijt (Verschueren, Van Anholt en Van Hecke) en hebben er 1 voor terug (Rutten). Buffonge is op dit moment geen speler voor de basis en we moeten realistisch zijn: Rutten heeft afgelopen jaar bijna niet gespeeld.

We zijn er dik op achteruit gegaan....

2    
JanVG

Shane, kan je mij uitleggen waar jij dat op baseert?

10    
Barbapapa

Nu wordt JanVG afgezeken omdat hij twijfels heeft bij zijn fitte gesteldheid. Maar als die jongen onverhoopt 3 maanden geblesseerd raakt roepen dezelfde mensen weer een aankoop zoals Marcel Koning en Kali. Zijn blessure record spreekt in ieder geval niet in zijn voordeel. Daarnaast is NAC altijd erg ongelukkig met dergelijke blessuregevoelige spelers.

Opeens moeten we positief zijn over deze jongen want hij zou uitgebreid gescout zijn. Met software en wie dat niet snapt woont onder een rots. Maar al is dat zo zijn deze gegevens wel van een paar jaar geleden want hij heeft gewoon simpelweg niet gespeeld. Nooit van zijn leven dat deze jongen bij NAC op een of ander lijstje heeft gestaan. Daarnaast kost hij budget wat naar de basis moet. We hadden toch zo weinig geld? We wilden toch een niet te brede selectie? Deze aankoop druist in tegen alles wat er geroepen is.

Ik hoop natuurlijk het beste zoals ik bij elke NAC speler hoop. Maar dit voelt voor mij als een paniek actie omdat alle Nederlandse jongens op die posities naar concurrenten of het buitenland zijn gegaan.

6    
Nachoreca1

Ben tot nu toe hartstikke blij met alle aankopen, wat zullen onze concurrenten jaloers zijn.... die uit het rechter rijtje bedoel ik..

2    
Buurman

Beste Taajland. Hartstikke bedankt !!

3    
Buurman

Ik denk , in alle bescheidenheid , dat er twee zaken door elkaar lopen. Uiteraard hoop ik dat deze speler het bij NAC waar gaat. Dat hij een toptalent is geweest is een feit. Gelijktijdig is het m.i. een feit dat zijn cv van de laatste jaren vragen opwekt en geen enkele zekerheid biedt. Heeft JanvanG gelijk in. Hopen dus dat het deze keer eens goed uitpakt.

3    
Chris W.M.

Moeten nog ff wachten tot we DJ live kunnen zien spelen. NAC - ADO afgelast, vier besmettingen bij ADO.

-4    
Jf

Wat een wijsheid hebben sommige in pacht. Of zijn het familieleden van Jomanda met al die voorspellingen over een speler die wij nog niet hebben zien voetballen.

Die Yadran loopt alleen maar te narren op Twitter met stukjes gebaseerd op zijn gevoel en geen enkele feit.

Nee we staan nog niet waar we willen staan en er zijn nog geen namen gekomen los van Rutten die wat mij betreft gewoon een versterking is.

Na 5 wedstrijden kan je gaan zien wat er staat.

2    
Pietjebel

Afgelast ADO 4 corona spelers

3    
Theoden King

Zeer opmerkelijk dit, zonder te spelen een contract krijgen. Ik vertrouw echter op de technische staf en de directie.

Deze jongen is ongetwijfeld van de buitencategorie en een directe versterking voor het elftal. Een elftal met immers maar één doel: promotie.

0    
Cool hand

Barbapapa is een wijze papa.

0    
NAC4Ever

Wedstrijd van vanmiddag is afgelast. Er zijn coronabesmettingen bij ADO.
NAC zal in het stadion een wedstrijd met twee teams van de eigen selectie spelen. Supporters die een kaartje hadden krijgen geld terug, ook als je naar die onderlingen wedstrijd gaat.

Bron: nac.nl

5    
Grote kerk

Hahaha we lopen tegenwoordig al de polonaise voor een speler die nog niet eens wedstrijdfit is. "Zit potentie in" lees ik dan. Ga toch fietsen man... het is echt ongelooflijk hoe de polnaise lopende nac supporter al jaren wordt voorgelogen en genaaid en NOG blijven mensen erin trappen. Hoe kun je nou in godsnaam zeggen dat dit goed is met potentie. Dit is dus exact de reden waarom we stqan waar we nu staan. Aan de rand van de afgrond.

Ga nou gvd eens kwaliteit en goals binnenhalen man.

3    
Dejuh

Dussss , de ervaren topper die er voor zorgt dat meerdere talenten aansluiten is binnen .

0    
Oosterhout3

@gampel

6 goals en 5 assists in de competitie....
Als middenvelder is dit gewoon aardig wat!

Volgens mij is aanwijzingen geven juist goed! Spelers hebben geen 4 ogen net zoals jij en ik....

Ik ben zelf ook geen fan van El allouchi maar als hij blijkbaar het wel voor elkaar krijgt om die cijfers dit jaar ook weer te krijgen ga je niet veel beter vinden voor deze prijs....

3    
Harrie

@Chris WM; Kaj de Rooij komt inderdaad van Maas af. Maar dat is dus ook de reden dat er een paar maanden geleden is geïnformeerd en er daarna van NAC zijde niets meer is gebeurd. Precies zoals Justin Goetzee vrijdag vertelde.

Laad alle berichten na dit bericht in