Wij gaan niet opzij

Dogan: "NAC heeft mij gehaald voor de doelpunten"

Da Pope

Afgelopen maandag kondigde NAC vlak voor de wedstrijd tegen Panathinaikos de komst van Huseyin Dogan aan. De aanvaller / aanvallende middenvelder, die overkomt van TOP Oss, tekende een contract voor twee seizoenen in Breda. In gesprek met BN DeStem vertelt Dogan wat meer over zichzelf en zijn keuze voor NAC.

Na afgelopen seizoen verwachtten de voetbalkenners dat Dogan de stap naar de Eredivisie zou maken. Volgens VI was Dogan een investering zonder risico en hij werd opgenomen in het Elftal van het Jaar. Toch voetbalt Dogan komend jaar niet op het hoogste niveau in Nederland en koos hij ook niet voor een lucratief avontuur over de grens, maar speelt hij met NAC in de Keuken Kampioen Divisie. Dogan: "Ik denk dat iedere voetballer drie keer nadenkt als NAC op de stoep staat, bij mij is dat niet anders. Het is een prachtige club, met mooie supporters en een mooie geschiedenis. Als ik daar onderdeel van mag zijn, geeft dat een trots gevoel." Met name het idee om voor een vol Rat Verlegh Stadion te spelen sprak Dogan aan: "Toen ik klein was, droomde ik ervan om in grote en volle stadions te spelen. Hoewel ze incidenteel in de eerste divisie uitkomen, voldoet NAC daaraan. Op dat punt kan ik een jongensdroom waarmaken. Ik ben een rasvoetballer en geniet ervan als mensen het mooi vinden wat ik laat zien." Dogan is op meerdere posities inzetbaar, zo zegt hij zelf: "In de jeugd speelde ik in de spits of als nummer tien en heb ik overal op het middenveld gestaan. Het is een beetje afhankelijk van het systeem. Als middenvelder was ik een allrounder, daardoor belandde ik op posities waar ik minder uit de verf kwam. Nu is het duidelijk: NAC heeft mij gehaald voor de doelpunten." Omdat hij een tijdje zonder club zat, is niet helemaal duidelijk wanneer Dogan zijn debuut gaat maken. Hij is fit, maar mist nog wat wedstrijdritme: "Wanneer ik ga spelen, weet ik niet. Dat merken de supporters vanzelf wel. Met z’n allen werken we naar volgende week vrijdag toe, dat is het belangrijkste." Lees hier het hele interview. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Monsalve komend seizoen aanvoerder NAC 20 reacties
57 Reacties
2   0  
n@c

@Da Pope ik vind de reacties van Flieger eerder een meerwaarde, ipv dat hij de levensvatbaarheid zou ondermijnen. Daarmee doen jullie jezelf ernstig te kort, want één Flieger krijgt deze site echt niet kapot.

Welke richting wil je uit met de site? Jullie hebben een meer neutrale en journalistieke insteek gekozen ipv een kritische luis in de pels, hoewel je als supporter nooit helemaal neutraal en kritiekloos kunt zijn. Ik heb alleen het gevoel dat jullie met de ban van Flieger de kant van veel puberende puistenkoppen kiezen die reageren volgens de waan van de dag. Zelf vind ik juist zulke gastjes niet goed voor de levensvatbaarheid en het NAC-gevoel op deze site.

Je opmerking over dat minuscuul haakje aangrijpen deel ik wel. Maar je neemt alles veel te serieus met zo’n lange ban. Als we als NAC-supporters alles zo serieus zouden moeten nemen, dan hadden we geen leven.

Misschien ook eens spelregels opstellen hoe de beheerders moeten reageren?

0   0  
De Maarschalk

Plaatje klopt! Dit is voor Nac een topaankoop. Daarnaast zal dit voor Finn Stokkers ook rust gaan geven en die zal nog beter uit de verf komen! Win win

1   1  
XaviBreda

Klinkt als iemand met een visie voor zichzelf. Laten we hopen dat hij zijn draai vindt bij NAC :) Veel succes!

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Veel succes Dogan.

Laat de goals maar komen!!!

0   0  
Ivo

Ik ben nog steeds benieuwd hoe Brood nu wil gaan spelen...Kudimbana en Filipovic zijn geen flankspelers maar spitsen, en Bohui is op dit moment onze enige pure vleugelaanvaller. Dogan kan op 10, of naast Stokkers in de spits.

Dan moet je haast wel 4-4-2 gaan spelen, of zie ik dat verkeerd? Waarom zou je anders 4/5 spitsen vastleggen, en zo weinig vleugelspelers?

0   0  
JACKYSAN

goeie aankoop , maar kan iemand mij vertellen hoe het met de broertjes illic zit , hij zal toch nie mee damen aan bijven rommelen

0   0  
Judge M.

@Ivo:

Ja zoiets. Ik vermoed dat het naar een 4-4-2 gaat neigen met ruit op het middenveld. Het zou dan denk ik zoiets gaan worden:


---------------------- Olij --------------------------
Schouten - Riera - Nacho - Mashart/vacature
----------------- Verschueren --------------------
L. Ilic ------------------------------------- v/d Gaag
--------------------- Dogan ------------------------
-------- Filipovic ------------ Stokkers ----------

Dat is toch geen verkeerde opstelling voor KKD begrippen zo lijkt me :-) . Kudimbana lijkt me meer een pinch hitter.

0   0  
Ouwe Spionkop

Bovendien is Bohui geblesseerd. Dus we hebben helemaal geen vleugelspitsen op dit moment.

0   0  
Heksenketel

“Ik denk dat iedere voetballer drie keer nadenkt als NAC op de stoep staat, bij mij is dat niet anders. Het is een prachtige club, met mooie supporters en een mooie geschiedenis. Als ik daar onderdeel van mag zijn, geeft dat een trots gevoel.”

Nu horen jullie het eens van een ander!

0   0  
Kopspion

Prima aanwinst lijkt me !

Maar Ik vraag me toch af of Kudimbana nou wel of niet een contract krijgt, is nog steeds niet officieel bevestigd !?

Verder zou het ook wel eens tijd worden dat er duidelijkheid over de soap rond Damen komt, ik zie het nog gebeuren dat die toch mag blijven...

0   0  
TheBelg

@Judge M. : Dat team ziet er beter uit dan wat we vorig jaar aan moesten gluren. in dat opzicht komt TvdA een jaartje te laat. Lijkt me dat we het hiermee wel hadden kunnen redden.

0   0  
J nac

Kudimbana heeft nog geen contract.
Misschien een publiekslieveling maar hoe meer dat ik hem zie spelen hoe meer twijfel ik over hem heb.
Is hij wel van het niveau dat we moeten hebben om te proberen te promoveren?
Ik denk het niet.

0   0  
Ivo

@Judge M

Ik verwacht zeker in het begin een basisplaats voor Mounir, waar je v/d Gaag hebt gezet.

Brood wilde Damen erbij houden als linksbenige controleur, dat doe je alleen als je met 2 controleurs wil spelen, in een 4-2-3-1. Dogan zou dan ook op de flank kunnen spelen.

Er zouden deze week nog 2 versterkingen komen, ik ben benieuwd. Kudimbana is trouwens ook nog niet officieel bekendgemaakt.

0   0  
Sander P

Vd Gaag geeft zelf aan dat hij graag achter de spitsen of als rechtsbuiten speelt. Bij HS speelde hij ook regelmatig op de flank. Daarnaast hebben we Bodi Brusselers nog die ook op de flank uit de voeten kan. Genoeg opties, maar Brood moet ze wel willen uit proberen.

Maar hij laat liever een contractloze speler als Damen minuten maken bij het 1e dan dat hij Reuvers etc wat minuten gund tegen tegen de betere oefentegenstanders.

0   0  
7Hills

We krijgen er nog een vleugelspeler van City bij, en NAC was zelf ook nog op zoek naar een vleugelaanvaller. Met Bohui, van der Gaag, Filipovic, Ilic en El Allouchi die vanaf de flank kunnen spelen heb je dan genoeg opties toch?

0   0  
nacorakel

We krijgen de spelers voor een ouderwets Engels 442 systeem, met veel dynamiek op het middenveld. Dat Nederlandse vleugelspitsen gedoe druist toch al in tegen onze NOAD spirit. Dogan past daar prima in, net als Stokkers.

0   0  
Ivo

Ik zie Filipovic toch meer als een spits (lijkt me technisch/voetballend te zwak om vleugelspeler te zijn) en Luka Ilic komt het beste tot zijn recht als een "10"/aanvallende middenvelder.

Misschien moeten we niet teveel goochelen met spelers en posities en ze zoveel mogelijk inzetten op de positie waar ze het beste in zijn.

0   0  
Judge M.

Bodi haalde het bij HS al niet, laat staan in een team wat voor promotie gaat. En Damen een contract geven en daar de opstelling op aan te passen omdat hij een linkerbeen heeft (waarmee hij overigens tegen Panathinaikos behoorlijk wat foute passes verstuurde!) dat zou te gek om los te lopen zijn. Mounir zal wellicht wel in de basis het seizoen beginnen maar hij zal (en dat zal hij) hard voor zijn plaats moeten knokken. V/d Gaag is idd rechts georiënteerd maar deed het tegen Panathinaikos op links ook meer dan verdienstelijk. Heeft een fenomenaal spelinzicht. En als Reuvers nu al niet speelt dan zie ik het somber voor hem in voor de rest van het seizoen..

0   0  
‘t Fust

Nac is over Damen al duidelijk geweest. Maar volgens mij moeten ze dit volgens enkele van jullie elke week herhalen. Damen is hier om zijn conditie op pijl te houden. Hij speelt zijn oefenwedstrijden omdat nac op dit moment geen alternatief heeft op deze positie. Stel Nac vind geen beter alternatief voor Damen zal hij misschien een contract krijgen. Mensen moeten weten dat er niet veel spelers op zijn positie vrij zijn. Nac is gewoon in alle rust aan het zoeken.

0   0  
ton

@jackysan.
lees jij nou eerst ook alles eens een keer dan weet je hoe het zit!!!
,nog een x de broertjes wachten op een werkvergunning niet meer niet minder en damen vult gewoon ff een lege plek in.

0   0  
Ivo

Het zal zoiets worden: http://sharemytactics.com/132076/

0   0  
Ojee

Volgens mij moer je vooral buffelaars met tactisch inzicht in de KKD willen hebben. Wat dat betreft past Kudimbana wel. Balvast, sterk,onverzettelijk, technisch niet zo heel goed. Beetje Kenny v.d. Weg,maar dan voorin.
Iedereen die meent dat we technisch begaafde spelers moeten hebben om te promoveren zit er naast. Daar ga je het niet mee redden. Die zullen door de tegenstanders als prima ballerina's in tweeën gezaagd worden. Daar moet je er maar een paar van hebben. De Ilic broers + Dogan bijvoorbeeld.
Dogan weet wat er van hem verwacht wordt. Mooie aanvulling. Nu nog een paar gasten erbij die er hard in willen gaan en we kunnen.

0   0  
10diego

Op basis van de cijfers van vorig seizoen een prima speler voor NAC. Vind wel dat de druk op hem hoog wordt opgevoerd. Heeft 1 goed jaar achter de rug en komt met wat achterstand binnen als de verlosser omdat NAC een heel matige voorbereiding draait, zeker in aanvallend opzicht.

Ik hoop van harte dat hij het brengt en dat het geen Lasnik of Stans scenario wordt.


Overigens vind ik Bsiderats zonder Fliegert hetzelfde als De Bommel zonder bier.

0   0  
Wijnkunst

Wat een klasbak om voor zijn gevoel te gaan en voor NAC kiest, terwijl hij notabene voor een Eredieisieclub en dus meer geld had kunnen tekenen. Zeldzaam in deze tijd. Hij zal geen problemen met NOAD krijgen.

0   0  
RichardPraha

Prima aankoop dit!

Komt het beste tot zijn recht als valse spits, dus rondom Stokkers of Filipovic.

Dan verder spelen met Ilic als meest vooruitgeschoven middenvelder met daarachter van der Gaag, El Allouchi(MAAR LIEVER AANKOOP) +van der Gaag en als verdedigende middenvelder Verschueren.

Centraal achterin staat gewoon prima,zeker voor KKD begrippen, keeper ook.

Maar TOMMEKE....er moeten nog wel 2 backs komen EN minimaal 1 middenvelder….vd Boomen zou echt een TOP aankoop zijn.

Die van der Gaag is trouwens een HELE fijne verfijnde en intelligente speler: met een aflopend contract in 2020 zie ik nu al een scenario onstaat dat hij in de zomer van 2020 transfervrij vertrekt naar een goede middenmotor in de ERE.....Dus Tom als het fff kan een bietje RAP verlengen dat contract romdom December.

0   0  
10diego

@dapope, wanneer ga je het opheffen van de ban van Fliegert binnen NAC bespreken? Volgens mij wordt hier met (meer dan) twee maten gemeten en komt hij jullie in redelijke mate tegemoet. Is Van Mierlo met vakantie of loopt dit nu via Juf Ank?

0   0  
DunErwt

Hoe gemotiveerd kan je zijn!!
Hoop dat hij zn draai kan vinden.

Toen cris w.m zei dat er meerdere ( turkse) clubs hem wilde hebben dacht ik dat wordt hem niet
Gelukkig zat cris w.m er een keer naast.

0   0  
Buurman

Goeie aankoop lijkt mij. Ben na de wedstrijd tegen Pana stuk positiever gestemd. Verschillende supporters lieten mij echter weten dat het elftal van Pana tegen NAC op tien plaatsen was gewijzigd tov toen ze tegen Ajax balde. Heb eens gekeken maar tegen ajax gebruikte Pana ook 19 spelers. Dus bijna onmogelijk om te vergelijken. Dat NAC tegen een zwakker Pana mocht acteren en ruimte kreeg om te ballen is echter waar. Daarom vind ik de wedstrijd tegen rwdm een belangrijke graadmeter. RWDM zal bonkiger tegenpartij geven. En rdwm is denk ik van zwak kkd niveau momenteel. Moeten dus enkele goals vallen, ook als Dogan nog niet speelt.

0   0  
Ojee

Oei, wat een trieste opmerking 10Diego. Flauw, onder de gordel,niet onderbouwd, zonder kennis van zaken, beetje als een drammerig klein kind dat haar snoepje niet krijgt. Heel zielig. En dat terwijl Da Pope recent uitgebreid heeft uitgelegd hoe en wat. Bahbah.

0   0  
10diego

@ojee, je schrijft met de kennis van één kant van het verhaal en maakt het persoonlijk. Dat was nou net wat niet mocht toch?

0   0  
10diego

@ojee Maar goed als je Kudimbana tactisch sterk neem ik je niet heel serieus.

0   0  
n@©

@10diego: Ban van Flieger met NAC bespreken? Heeft NAC om de ban van Flieger gevraagd en komt dit niet van de BSR?

0   0  
buurman

Flauwe en niet ter zake doende opmerkingen worden hier wel meer gemaakt. Potten verwijten ketels. Ieder op zich zelf letten en verder geen aandacht schenken aan niet ter zake doend geneuzel, lijkt mij de enige oplossing. Overigens zal ik zelf ook wel eens een keer langs de pot pissen in dit opzicht.

Betreffende Flieger. Of er nu een verzoek van iemand uit het NACse betreffende de ban van Flieger zit of niet, het zou me eerlijk gezegd niet verbazen, middels overleg met de redactie kan de ban worden opgeheven. Kern daarbij is dat uit dit overleg blijkt dat je aangeeft de redactieregels van dit forum te respecteren. Althans zo begrijp ik Da Pope. Hoe de mailing tussen de redactie en Flieger verloopt kunnen wij niks over zeggen.

0   0  
scheppioni

Ieder hier laaiend enthousiast, ik hoop als NaCCer dat het meniggeen hier gelijk in krijgt !! Ik hou even toch met dit middenveld van ons NAC een slag om de arm !!

0   0  
Ollie bier halen

@10diego BSR zonder Van Flieger is als de Bommel met gratis bier, all you can eat bitterballen en lekkere wijven

0   0  
DunErwt

De bommel en lekkere wijven?

1   0  
F8Hipster

@10diego waarom zouden wij dit in godsnaam met NAC moeten bespreken? De insinuaties dat wij gestuurd worden door NAC beginnen me behoorlijk de keel uit te hangen. Maar als je het wilt weten, en zoals al heel helder hier uitgelegd is. We hebben uitgebreid gesproken met Flieger, we hebben hem de ruimte geboden zijn verhaal zonder restricties te doen en geen onredelijke zaken van hem gevraagd. Het is nu aan hem. We meten niet met 2 maten, zijn ban is niet het gevolg van één keer de regels overtreden maar een optelsom van een hele berg zaken.

0   0  
10diego

@F8 Hipster, hij heeft ook heel redelijk gereageerd.

0   0  
n@©

Is er eigenlijk nog nieuws omtrent de werkgroep supportersparticipatie?

0   0  
10diego

@ollie bier halen, dat vinden de directie, RvC, aandeelhouders en beheerders van de site ook.

0   0  
10diego

@buurman, ik ken het mailverkeer en vind dat Flieger een positieve beweging maakt. Hij laat zich alleen niet in de hoek zetten en de mond snoeren op basis van subjectieve argumenten. En er wordt natuurlijk wel met ( meer dan) twee maten gemeten. En F8hipsterretje heeft het niet zo op de Fliegertje.

Dat gelul over onafhankelijkheid en ‘NAC maakt is niks’ is natuurlijk gelul. Voor nieuws en interviews is deze site erg afhankelijk van NAC. Te negatief en te moeilijke vragen lijden tot frictie. Dat weet iedereen. Het is een verstandshuwelijk tussen een club en supporterssite en de band is zo gegroeid dat partijen min of meer afhankelijk zijn van elkaar. Daar is niks mis mee, de site is top qua (achtergrond) nieuws, de interviews zijn aardig ( en lief).

En juist doordat die band zo is als ie is heb je een luis in de pels als Flieger nodig. Goed geïnformeerd, het verleden kennend en een tong als een mes.

0   0  
F8Hipster

@10diego iets minder denigrerend mag op zich best hoor. Kun je nog antwoord geven op mijn vraag? Waarom moeten wij dit met NAC bespreken? Je bent zo goed ingevoerd dus dan moet je dat ook zeker kunnen beantwoorden. En het klopt dat ik niets heb met Flieger als persoon. Ik vind hem net een klein drammend kind dat zijn zin niet krijgt en daarom om zich heen gaat slaan. Erg vreemd voor iemand die zo slim en succesvol is op zakelijk vlak. Ik kan overigens van tijd tot tijd best genieten van zijn reacties hoewel ik het bijzonder storend vind dat het altijd hetzelfde verhaal is onder ieder bericht dat we plaatsen, En zonder oplossing. Overigens heeft mijn persoonlijke afkeer tot zijn persoon niets te maken met deze ban. Dat is namelijk niet iets waar ik alleen over ga en besluiten wij in gezamelijkheid. De conversatie met Flieger wordt dan ook niet met mij gevoerd zoals jij natuurlijk hebt kunnen lezen. Mocht je verder nog iets kwijt dan staat onze mailbox open of kunnen we daar desnoods onder het genot van een pilsje eens verder over spreken maar voor mij stopt hier nu de discussie over Flieger. We hebben namelijk nog het een en ander te doen voor morgen....

0   0  
Ojee

Ik schrijf met de kennis van 1 kant, en maak het persoonlijk 10Diego? Ik reageer op wat ik zie. Een zielige, denigrerende boutopmerking van een drammertje dat zijn zin niet krijgt aan het adres van een groep vrijwilligers die een site bijhouden waarop dat drammertje kennelijk meent het RECHT te hebben om zo te schrijven. Her is zo ontzettend zielig om die gasten te betichtem van het onder 1 hoedje spelen met NAC omdat jij je zin niet krijgt. Zie ik zeker als een persoonlijke aanval aan hun adres. Echt een supertrieste aanval ook nog eens
Wat Kudimbana betreft: die heeft meer tactisch inzicht in de nagel van zijn kleine teen dan jij in je hele lijf.

0   0  
10diego

@Ojee, zelfs als een Kudimbana jouw tactisch niveau haalt komt hij net als Filipovic te kort voor de KKD.

Verder weet je niet waar je het over hebt en is je stukje geen reactie waard.

Mijn mening is dat de site step bij step afhankelijker wordt van NAC en daardoor haar onafhankelijkheid verliest. Dat is geen aanval maar een constatering. Te kritisch betekent: geen primeurs en geen spelers en trainer voor de camera. Dat is natuurlijk niet uitgesproken, maar dat weet een kind en zou zelfs jij moeten kunnen begrijpen.

0   0  
F8Hipster

@10diego wat je schrijft is pertinent onwaar en hebben we zelfs schriftelijk vastgelegd.

0   0  
10diego

@F8hipster, je bent niet afhankelijk van NAC?

Jij hebt zwart op wit dat als je schrijft dat Van Aalst er al jaren een vreselijke bende van maakt NAC je nog steeds info geeft en meewerkt aan interviews? Is het antwoord JA, dan ben je een koning en neem ik alles terug.

Jij hebt zwart op wit dat als je de keuzes van Brood en de technisch manager, met titel directeur, openlijk in twijfel trekt als site, zij en en de spelers jullie nog te woord staan? Super! Excuses voor mijn veronderstellingen.

Voorlopig is de man die, tijdens de polonaise na twee overwinning op cafe teams, de vinger op de zere plek legde verbannen en is hem een speelhoekje aangeboden waar hij periodiek zijn mening mag geven en waar de polonaise niet verstoord kan worden. Als hij dan geen “ ja en amen zegt en voeten kust” blijft de ban in stand.

Ook was het een tijd zo dat posts met de naam vd grootaandeelhouder niet door een filter kwamen. Maar dat zal aan de wifi verbinding gelegen hebben.

Houdoe.

0   0  
NB

@F8Hipster:

Sluit de discussie met 10diego. Het siert je dat jij er steeds inhoudelijk op in gaat maar meer dan dit ga je niet bereiken. Het besluit van de ban is prima.

Mag BSR wat kritischer zijn soms? Ja
Moeten jullie balanceren op een grens tussen NAC en supporters? Ja
Is dit het moment om bij NAC in de wonden te prikken? Nee
Komen die rebelse vragen nog wanneer het wel kan? Ja

BSR: Jullie doen fantastische zaken en blijf aub uit gaan van jullie kracht!

1   0  
10diego

@nb, het punt is dat hij er niet inhoudelijk op in gaat.

Ben het verder met je eens.

Verder schrijft hij dat er met Flieger gesproken is. Dat klopt niet. Dapope heeft mailverkeer met hem, maar daar leid ik uit af dat hij wel wil maar er anderen zijn die voet bij stuk houden en garanties willen die nergens op slaan.

Ook is Flieger in Oudenbosch aangesproken door iemand van redactie BSR die hem om zijn telefoonnr vroeg maar “ dat over die ban moest hij maar met Da Pope regelen”. Is overigens als zeer ongepast ervaren.

Duidelijk is wel dat er bij BSR redactie over Flieger is geklaagd door mensen van CR ( ene Poppel ), door RvC ( waarschijnlijk V Mierlo, maar dat is niet helemaal duidelijk) en door de voormalige AD. Maar de ban staat daar natuurlijk helemaal los van en heeft niets met de band BSR en NAC te maken. Het is schandalig omdat te veronderstellen.

0   1  
F8Hipster

@10diego ja er is niemand, ook NAC niet, die ons belet om kritisch te schrijven over NAC of aandeelhouders of whatever. Als we dat willen. En ja dat hebben we vastgelegd. Dat van de filter is onzin. We hebben een filter op scheldwoorden of om kruikjes te bannen. Soms, heel soms wordt een reactie door de firewall verwijderd als er te veel linkjes in staan. Ik vind het trouwens niet heel netjes om correspondentie die wij voeren met een persoon hier op een manier neer te zetten waarop wij ons niet kunnen verweren. Wij willen kunnen de gesprekken niet om begrijpelijke redenen niet openbaren dus wat je doet vind ik bijzonder laag.

@10diego 20:20 man praat toch eens niet van die bullshit man. Er is door helemaal niemand van NAC, CR of RvC om een ban gevraagd. En als zouden ze dat doen, dan zouden we dat niet honoreren. Wat ben je een ophitsertje man. Echt voor mij is deze discussie echt ten einde.

Houdoe.

0   0  
10diego

@f8, ik openbaar niet meer dan jullie eerder deden: ruimte voor columns en aan „de regels“ houden toch?

0   0  
10diego

Oooo, ik dacht al dat je iets zwart op wit van NAC had. Maar daar zit het misverstand.

0   0  
F8Hipster

Dat hebben we ook. En nu ga ik me met leukere zaken bezig houden. Fijne avond.

0   0  
10diego

Fijne avond!

0   0  
Da Pope

Zoals ik Van Flieger ook gezegd heb: hij is van harte welkom met alle kritiek, die hij wil uiten. Letterlijk het enige wat ik van hem vraag is: Grijp niet ieder minuscuul haakje aan om een tirade af te steken. Kaap niet non-stop de discussie voor je eigen verhaal, maar hou het bij de inhoud van het nieuwsbericht. Als je de ruimte wenst om je kritiek te uiten, schrijf dan zoveel columns als je wilt.

Zodra hij mij belooft dat te doen, zijn we eruit. Hij wil dat alleen niet beloven, omdat er volgens hem altijd wel een haakje is en de discussies zich natuurlijk ontwikkelen richting het onderwerp aandeelhouders enz. Daarmee ontkent hij zijn dominantie in de discussie en bedreigt hij de duurzame levensvatbaarheid van deze community. Dáár gaat het over.

En ja, daar meet ik met twee maten. Niet iedereen is zo dominant als hij. Dat heeft alles met zijn stijl en niets met zijn inhoud te maken. Dus daar moet ik iets mee, omdat ik anders op termijn deze site op kan doeken.

Het enige wat ik met hem wil afspreken, is dat hij de site leefbaar houdt voor iedereen. Dat kan in mijn optiek het beste op de manier, die ik hem voorgesteld heb. Gaat ie daarmee akkoord, dan kunnen we het prima samen vinden.

Het is allemaal niet zo heel moeilijk.

0   0  
Han Mulders

Het is godver 22.32 en er is nog steeds geen reactie van 10diego. Hoe ist nog onderhand? Ik zit op het puntje van m’n vakantiestoel mee te lezen en ineens is de soap voorbij? Dat gaat er voor mij niet in, kom op 10diego, dapope, f8hipster, NB, ojee, desnoods Thierry Aartsen, kom er weer in met een reactie! Aub! Svp! Please!

1   0  
10diego

@han mulders,. Ben het even kwijt, maar dat ligt aan mij.

Het ene redactielid vliegt in de gordijnen als je zegt dat er met twee maten wordt gemeten, de ander schrijft het zelf op.

Het ene lid verwijt mij dat ik info geef uit correspondentie tussen redactie en Flieg, wat niet klopt wat ik opschreef had men zelf al eerder geschreven, maar nu lees ik van de hand van ander redactielid wel de correspondentie terug. Wat overigens een juiste weergave is van Dapope.

Ik heb mezelf even een ban gegeven, wil de duurzame levensvatbaarheid van de site niet verstoren. Ik kan niet garanderen dat ik me daar aan houd en niet met twee maten meet.

2   0  
n@c

@Da Pope ik vind de reacties van Flieger eerder een meerwaarde, ipv dat hij de levensvatbaarheid zou ondermijnen. Daarmee doen jullie jezelf ernstig te kort, want één Flieger krijgt deze site echt niet kapot.

Welke richting wil je uit met de site? Jullie hebben een meer neutrale en journalistieke insteek gekozen ipv een kritische luis in de pels, hoewel je als supporter nooit helemaal neutraal en kritiekloos kunt zijn. Ik heb alleen het gevoel dat jullie met de ban van Flieger de kant van veel puberende puistenkoppen kiezen die reageren volgens de waan van de dag. Zelf vind ik juist zulke gastjes niet goed voor de levensvatbaarheid en het NAC-gevoel op deze site.

Je opmerking over dat minuscuul haakje aangrijpen deel ik wel. Maar je neemt alles veel te serieus met zo’n lange ban. Als we als NAC-supporters alles zo serieus zouden moeten nemen, dan hadden we geen leven.

Misschien ook eens spelregels opstellen hoe de beheerders moeten reageren?

1   1  
De Bolle Damen

Die Dogan is zijn motivatie nu meteen volledig kwijt door die NON Topic shit.
BSR , 10 Diego , van Mierlo, Anneke Grönloh, Wim Bosboom, Harrie Saksioni, TvdA, Ben van Bilzen, allemaal doen ze hun best.

De een bakt er iets meer van dan de ander.
En niet allemaal op hezelfde moment.
Pfff, rijmelarij van lik-me-vestje.

Laad alle berichten na dit bericht in