Overal waar we komen

´Duarte en Opoku op de radar van NAC´

DeWeesJr

NAC is naarstig op zoek naar versterkingen. Clubwatcher Yadran Blanco wist dan ook weer een aantal namen te noemen.

Zo viel in de Gegenpressing podcast te horen dat Johnatan Opoku gesproken heeft met NAC. De aanvallend ingestelde middenvelder geeft alleen de voorkeur aan een avontuur in het buitenland. Dus wacht Opoku zijn kansen nog af, of NAC bereid is om te wachten is niet bekend. Opoku is voor Steijn een oude bekende. De speler en trainer werkten samen bij VVV. Opoku is op dit moment transfervrij.

Ook de naam Deroy Duarte wordt genoemd in combinatie met een overstap naar NAC. NAC zou in de winterstop al geinformeerd hebben bij Sparta. Deze interesse is nog steeds aanwezig want Manders en Steijn hebben zich wederom gemeld bij de Rotterdamse ploeg voor de middenvelder. De 21-jarige zou meer power moeten toevoegen aan het team van Maurice Steijn. Deroy Duarte heeft nog een contract tot medio 2021. 

Tot slot is er ook gesproken met Mohammed Osman. De middenvelder die vorig seizoen nog basisspeler was bij Heracles heeft gesproken met NAC maar heeft eveneens besloten te wachten op een buitenlands avontuur. Eerder deze avond was in Een Tikkie naar het Zuiden, de BSR-podcast, ook al te horen dat Osman inderdaad geen interesse heeft in een vervolgstap bij NAC.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
36 Reacties
65    
Hossana

Jezus wat een kaliber spelers. Als dit waar blijkt te zijn zie ik het heel positief in.

46    
Rubenac

Patrick Joosten geen optie?
Sterke buitenspeler en heeft
Volgens mij onder Steijn gespeeld bij vvv.

54    
Plastieke annemieke

We vissen in ieder geval in de juiste vijver!

Toch blijft het gevoel me niet los laten dat niet eens zo heel lang geleden spelers als opoku en duarte gigantisch blij moesten zijn met een aanbieding van nac.

Wat verlang ik weer naar die tijden

20    
Vinnie Jones

Ook Joosten zou een versterking zijn ja. Dit zijn wel type namen die (mits ze haalbaar zijn) mij gelukkig maken. En dat allemaal zonder TD.

-70    
Melis Boonstoppel

Wachten op Mohammed Osman en Jonathan Opoku? Kom nou! Twee spelers waarvan je überhaupt nog maar moet afwachten of ze kunnen aanhaken, laat staan een meerwaarde zijn. Je laat je toch sowieso niet in de wacht zetten als je een club als NAC bent. Gauw doorschakelen, aan dit soort gasten heb je geen fuck. Die willen niet graag. Duarte is een ander verhaal. Dat is ook een investering in de toekomst. Die jongen heeft talent.

11    
Pietjebel

Wat een een genot om na te kijken dat het spelers zijn die we kennen / in Nederland spelen

Geen tropische verrassingen of wa dan ook uit Verweggistan

En nog steeds geen woord over MC
Na lange Tijd super veel vertrouwen in deze staf

25    
Kiko

Ik heb die Osman altijd wel goed gevonden bij Heracles. Beetje een krijger. Die zie ik graag bij NAC spelen. Hopelijk kan Steijn hem overtuigen. Duarte lijkt me zeker een versterking.

42    
B

Snap de euforie niet. We zijn afgewezen door 3 redelijke spelers.

Als ze ja zeggen dan zou ik pas euforisch worden.

Maar we hebben wel een speler binnen die een jaar bijna niet gespeeld heeft......

Kinderhand is tegenwoordig wel heel snel gevuld.

-27    
Badeend

Misschien kan Manders op Twitter weer even wat halve informatie delen of meewerken aan dit zenuwachtige gehijg. Dat helpt de hele boel enorm.

14    
NAC Vooruit!

Ik zie Jonathan Opoku graag komen voor extra aanvallende impulsen!

0    
Gerrit39

Middenvelders en verdedigers hoor ik alleen maar,ik weet niet hoor maar een spits!!!die ballen er in knalt zou niet verkeerd zijn lijkt mij.

13    
Arie

Opoku is in ieder geval een aanvaller, dat stemt me tevreden. Joosten zou ook een goeie zijn, beetje type Kerk maar dan iets minder. Wij zijn ook iets minder dan Utrecht, dus dat is geen probleem.

3    
Buurman

In ieder geval goeie spelers voor NAC , en voor in de keuken top. Nu er ook nog een paar binnen halen.
We krijgen wel een ander NAC te zien denk ik. Meer op resultaat, verdedigender, harder en veel loopvermogen. Steyn probeert ook te gaan werken met een kleinere vaste kern. Misschien is de 1-0 tegen Heerenveen wel een indicatie wat er gaat komen.

11    
Chris W.M.

Joosten huren zou een goede optie zijn, mocht het lastig blijven kwalitatief goede vleugelaanvallers te vinden.

Joosten kopen is onmogelijk. Een jaar geleden vroeg Utrecht er nog 4 miljoen voor.

Heb de hoop op Jaroslav Navratil nog niet opgegeven overigens...

23    
Jamie

Melis Boonstoppel:

We leven ondertussen in 2020 he! Volgens mij ben jij nog in een ander tijdperk NAC blijven hangen. Even een kleine update voor jou; we zijn een subtopper geworden in de KKD, hebben de ene na de andere trainer versleten, we hadden afgelopen seizoen een mijlenverre achterstand op onze directe concurrenten die in dezelfde vijver vissen en ook onze overige leden van de technische staf worden sneller verwisseld dan een Formule 1 band in de pitstraat.

Wellicht kan ik je alvast waarschuwen voor het virus dat in 2020 op zal laaien. Dat wordt een erg vervelende periode waarin de mogelijkheden voor de meeste clubs niet veel ruimer zullen worden!

6    
Nakorakel

Dit is de vijver waar we in vissen met onze status.. Allemaal gasten die je naar de top KKD kunnen stuwen.

Niks mis mee, lijkt zelfs op het begin van de contouren van een beleid voor zowel de korte als lange termijn.

Nu nog de laatste lijken begraven en we kunnen beginnen.

12    
Toontje

Kortom we hebben voorlopig nog helemaal niks

3    
Grote kerk

Opoku moet je halen... laat duarte maar in Rotterdam zitten. Heeft daar weinig tot niets laten zien.

0    
Dutchbird

Als Blanco in de komkommertijd aan zijn grote teen sabbelt hoeft BSR daar geen wereldnieuws van te maken.

3    
Janus

Navratil is idd een leuke rechtsbuiten. Ricardo Kishna op links? Ook zonder club.

13    
1912

Ze moeten werk maken van Gladon. Die komt in Tilburg niet meer voor in de plannen. Zou de ideale nac spits zijn!

1    
Breda-mike

@chris W.M
Hoe kom je bij de naam Navratil?
Zou een prima speler zijn.

0    
Maarten

Als ze willen afwachten, prima maar hiermee moet de interesse mee over zijn. NAC moet door met spelers die echt willen.

2    
Stoep

Dat beide spelers niet direct komen, heeft natuurlijk alles te maken met het salaris. NAC is niet bereid veel te betalen dus op zijn max gelijkwaardig wat ze nu verdienen (denk van duarte enkel). Het gaat hier trouwens niet om Laros btw. Duarte is een speler voor de toekomst, speelt nu niet bij Sparta. Ik denk dat veel supporters nog denken dat NAC salarissen van eredivisie kan betalen. Dat is niet meer, dus jongens uit de eredivisie zullen over het algemeen niet komen.

2    
Chapuisat

lees net op VI dat Duarte niet verhuurd gaat worden door sparta

2    
Cool hand

Er zullen toch tientallen spelers op de radar van NAC staan? Zo werkt dat toch? Het wordt pas interessant als een speler een contract krijgt aangeboden.

2    
Scheids!

Deze komt dus niet, aldus Henk van Stee, die geen A-selectie spelers verhuurt, of verkoopt! Zitten ze toch beter in de slappe was dan verondersteld!

0    
Normaal

De bedoeling is dat je een TEAM samenstelt. Namen doen er niet toe. Het moet samen iets extra’s brengen. En daarna actief doorselecteren. Dat is een hele moeilijke klus als er geen financiële middelen zijn, en Corona nog een tijd aanwezig is.
Door de onrust in de leiding is er ook geen vast netwerk opgebouwd.

2    
Bertus076

Zunderello ligt toch zowat in het buitenland? Dit kaliber spelers dat naar het buitenland wilt komt na 2 jaar altijd weer terug omdat het toch geen succes is geworden over de grens in de Oezbeekse 3e divisie.
Je kan je beter bij ons in de kijker spelen en daarna belanden bij PSV, Sevilla of Galatasaray 😉.

1    
GB

We lijken vooral bot te vangen tot nu toe. Behalve een speler voor een positie die al dik bezet is. Is ook vreemd te mikken op spelers die al veel eerder hebben aangegeven liever naar buitenland te willen, of spelers waarvan je weet dat de kans extreem klein is dat ze in NAC een uitdaging zien ( Duarte) Prima dat Steijn die spelers kent, maar mag hopen dat de vijver iets breder is dan Duarte en voormalig VVV spelers waarvan dus bekend is dat ze of Eredivisie of Buitenland ambiëren.............

U zijt gegroet!

3    
Barry

Zolang er geen spits vertrekt zal er ook geen nummer 9 bijkomen. Als we spelers halen die een voorzet kunnen geven dan voldoen de 3 die we nu hebben wel.

4    
MartiNAC

Het is nog te vroeg voor deze spelers. Die wachten allemaal op een buitenlandse club die ze veel meer geld kan aanbieden dan NAC.
We zijn helaas gewoon 2e of 3e keus voor deze spelers. Dus de lijntjes leggen, ze warm houden en als er dan geen buitenlands avontuur komt aantrekken!

Ik zou het graag ook anders zien, maar dit is vrees ik de nieuwe realiteit voor NAC op dit moment.

3    
Melis Boonstoppel

Als je als een kruidenier blijft denken en doen moet je niet verwachten dat je met de grote partijen kan wedijveren. Dan moet je zeggen: we gaan als NAC zijnde voor een middenmoot/subtop plaats met de hoop op een periodetitel. Dit team moet met drie/vier aanvallende impulsen gewoon mee kunnen doen. Dat werd vorig jaar al duidelijk. Elke Iniminiclub weet aanvallers aan zich te binden, behalve NAC. Dat is uiterst vreemd. Daar zijn geen excuses voor. Als je ook ziet dat Monaco in een week eruit is met NEC over een miljoenendeal en bij NAC zoiets weer weken/maanden moet duren. Heel gek. Als je de verkoop van Van Hecke realiseert kun je doorgroeien. Je haalt dan zo vier aanvallers met een directe meerwaarde met een grote kans op promotie tot gevolg. Ga met van Hecke in gesprek en bemoei je als club actief met de verkoop. Dat kan ook in plaats van achterover leunen en maar hopen dat zijn petje een keer past. Begrijp me niet verkeerd: Van Hecke is een prima speler, maar NAC kan bedragen van die orde niet voorbij laten gaan en gokken dat hij zich verder ontwikkelt. Het geld is hard nodig om het elftal in balans te brengen. Aan de bak dus!

-5    
rinus

Die komen beide niet en geeft ook niks...zijn geen spelers die nac kampioen maken..

1    
Martinus

NAC zet hoog in. Dat is wel eens anders geweest. Goede zaak.

-1    
Belgische Naccer

je hebt eigenlijk de salarissen van Kali en Leigh nodig om wat te kunnen doen. En waarschijnlijk ook de 2,5 miljoen van Van Hecke.Als die allemaal blijven, zul je het anders aan moeten pakken.

Aan leigh op linksbuiten in de KKD zou je echt wel een goeie hebben. Maar dan moet hij wel fit zijn en zelf willen.
Misschien dat Stokkers en Dogan er dan wel 30 de man maken, als er aanvoer is.

Met Allouchi, Hunte & Azzagari komt er geen fatsoenlijk bal voor de pot. Dat is een zekerheidje. Dit was het hele vorig jaar zo en dit was ook tegen Heerenveen weer duidelijk. Hunte en Allouchi kansloos, geen enkele voorzet geproduceerd. Azzagari ook niet. Alleen Schouten krijgt een bal voor als hij opkomt. Armoe troef. Wel een prima goal van Stokkers, dus hij kan het wel, als hij de bal goed krijgt....

Ik denk dat als je Leigh linksbuiten zet en je haalt een goede rechtsbuiten met Stokkers en Dogan voor de goal, dat je al een stuk verder bent dan wat je nu steeds aan het proberen bent.

Je kunt Monsalve naar het middenveld halen. Haye is ook prima op het middenveld, Je mist alleen een stofzuiger a la Verschueren en/of een echte nummer 10 a la garcia.

Dus als je geen geld hebt of krijgt. Dan gewoon de spelers inzetten die je hebt. Leigh & Monsalve maken dit NAC echt wel beter. Dit gaat dan wat mij betreft ten koste van Allouchi, Azagari en Hooijdonk/Hunte.

Laad alle berichten na dit bericht in