Overal waar we komen

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #11

Praatpapegaai

De tijd waar we nu inzitten is natuurlijk iets wat we in alle geschiedenisboeken helaas gaan teruglezen. De gevolgen ervan maakt voetbal relatief. Maar omdat we vooral niet met de pakken neer moeten gaan zitten hebben we onze langste podcast tot noch toe bomvol met NAC en met coronanieuws. Hopelijk kunnen we jullie even denkbeeldig uit de thuisisolatie halen. Vandaag hebben we o.a. Peter Hyballa en wederom Luuc Eisinga in de uitzending. HUP NAC!

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
7 Reacties
11    
Da Huge

Hyballa is een realistische mooie trainer voor NAC

3    
Da Huge

Ik heb nog wel een tip. Laat Demian Polane of Sjoerd Mossou een column opnemen. En Sven reageer eens op de Top 3 Whatsappjes ;)

2    
NV

Zin in de top 3 moeilijke spelersnamen!:)

8    
RB95

Eisinga begint wel in aanzien te groeien bij mij. Lijkt telkens met een behoorlijk helder verhaal te komen. En natuurlijk fijn dat hij even tijd maakt.

5    
FCSP

Was eerst wat sceptisch over (de lengte van) deze podcasts en de inhoud, maar ik ben om. Ik kijk wekelijks uit naar de nieuwe versie en luister met veel plezier. En met af en toe een (telefonische) gast blijft de schwung erin. Top mannen!

3    
Becherovka

Wat mij mooi zou lijken is om in het verlengde van de BSR Retro oudgedienden uit te nodigen en die mee te laten spreken over dit NAC.

Dan deels een item over hoe hun NAC was en dan hun kijk op hoe het nu is.

De colum zoals Da Huge aangeeft is ook een goede toevoeging.

Als laatste zou ik de voor de ontwikkelingen rond de jeugd deze podcast een mooi podium vinden. Even wat standen de revue laten passeren, misschien spelers uitlichten.

0    
@BredaCentrum

Opnieuw bedankt heren! Ik luister elke Podcast met enorm veel plezier en aandacht.

Laad alle berichten na dit bericht in