Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #125

Thiestemberg

Net als elke week bespreken we de gebeurtenissen rond NAC. Het hoofdthema van de podcast van deze week is echter de transfers! De transfers van deze zomer maar ook transferbeleid in het algemeen. Dit doet Thijs 2 met niemand minder dan Levien en Chris W.M. Veel luisterplezier!

Update NAC=Breda
Deze week kwam er weer een update van NAC=Breda. Er werd kort inkijk gegeven in het verkoopproces. De KNVB geeft naar verwachting 13 juli een reactie. Verder werden de verwachtingen voor komend seizoen getemperd, terecht? Of is er een gebrek aan ambitie?

Transferzomer komt op gang
Met geruchten rond Alex Plat, Naoufal Bannis en Thomas Oude-Kotte is de geruchtenmolen definitief op gang. Er zijn ook definitieve transfers beklonken. Siereveld is naar ADO vertrokken en Van Lare werd overgenomen van PSV. Afgelopen week was de eerste training, maar de spelersgroep die daar op het veld stond kan nog de nodige mutaties verwachten.

Transfers
Is het beroep van technisch beleidsbepaler aan het uitsterven? Chris en Levien hebben vanaf hun eigen laptop vaak de versterking op voorhand al gevonden. De mannen aan tafel bespreken de kunst van goed technisch beleid voeren en hoe NAC dit de komende periode kan bolwerken.

 

B-Side Rats · POD00003.WAV
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Twee versterkingen voor de O-21 30 reacties
Volgend bericht
‘NAC gaat middenvelder Plat contracteren’ 63 reacties
Terug naar overzicht
12 Reacties
51   10  
Wie? @livingthedream

De podcast is net 2 minuten online! En je hebt nu al een oordeel… Neem dingen met een korrel zout, niet met een liter azijn!

31   65  
Livingthedream

Ochjee

Levien en Chris gaan even uitleggen hoe je goed technische beleid moet voeren.

Doe niet zo ongelofelijk interessant en laat dat aan mensen over die het dagelijks doen .

Normaal kan ik de kritische toon van Levien goed hebben. En Chris volg ik ook graag maar doen alsof jullie er ook maar een bal verstand van hebben . Het lijkt een beetje op de eigendunk zoals vliegertje heeft.

Schoenmaker blijf bij je leest.

51   10  
Wie? @livingthedream

De podcast is net 2 minuten online! En je hebt nu al een oordeel… Neem dingen met een korrel zout, niet met een liter azijn!

15   6  
Rubenac

@living


Lex schoenmaker jr?

18   1  
Tante Annie

Ik kan hem vanavond niet meer luisteren helaas, maar ik ga lekker morgen vroeg luisteren naar de meningen.

Ben erg benieuwd of ik het eens zal zijn met living the dreams ontzettend snelle mening. Over het algemeen merk ik dat ik niet zo graag heel kritisch ben op iemands harde werk en/of passie.
Bedankt heren! Jullie werk wordt erg gewaardeerd!

22   1  
Ivo

Ik ben absoluut geen voorstander van afkoopsommen voor mannen als Malone, Ligeon en Antonia. Daarmee werk je het onprofessionele gedrag en de ongemotiveerde spelers alleen maar in de hand.

Een transfervrij vertrek is tot daar aan toe, maar laat de zaakwaarnemers maar zoeken naar een passende club.

Als deze jongens nog iets willen in hun carrière, ligt de actie bij hun. Zoek een club waarmee je het financieel eens kan worden. Je marktwaarde gaat dit seizoen niet hoger worden, met hooguit wat invalbeurtjes.

31   2  
Da Pope

@Livingthedream

Geen zorgen, ik realiseer me heus wel dat je het technisch beleid aan professionals over moet laten. Maar iedere voetbalsupporter heeft een mening over het aan- en verkoopbeleid van zijn of haar club. Iedereen heeft voorkeur voor een bepaald type speler, zou graag die of die spits zien komen, vindt het vreemd dat die ene linksback niet is vastgelegd of snapt niet waarom dat talent geen nieuw contract krijgt. Het is heerlijk om daarover te discussiëren en dat maakt dat voor mij de zomerse transferperiode zo'n beetje de leukste periode van het jaar is.

Ik ben echt niet aangeschoven om weleens te vertellen hoe het allemaal precies moet. Ik ben aangeschoven omdat ik een berichtje van Thijs kreeg met: 'Zin om deze week te podcasten?' en ik het gezellig vind om lekker over NAC te ouwehoeren.

36   1  
Chris W.M.

Ik sluit me aan bij Levien.

Het is Thijs z’n schuld.

14   3  
Livingthedream

Geen probleem Levien en Chris.

Zolang iedereeen maar goed beseft dat niemand er de ballen verstand van heeft mag iedereen zijn mening geven.

Behalve vliegertje. Want die denkt dat hij het echt snapt 🤭

11   0  
De beul van etten

Levien, je zoekt een aannemer, tik Karel Vrolijk ff op de schouder!

2   3  
Geelzwartwit

Ik zou het wel grappig vinden als we inzetten op lokale Nederlandse spelers en dan met Duitse sterkhouders komen... Euhm? Van mij mag het hoor maar het klopt dan niet echt met het te voeren beleid.


12   4  
Geelzwartwit

"Lokhoff overtuigd wel want heeft in het recente verleden (18 jaar geleden) mendes da silva gehaald dus hij heeft wel oog voor talent,..."

Lol
Wat een onderbouwing
Kom op Levien??

7   2  
Da Pope

@Geelzwartwit


De vraag was of hij oog voor talent heeft, en dat heeft hij wat mij betreft. Hij haalde dus Mendes da Silva naar NAC, nam Aykut Demir mee naar Excelsior, liet Julian Jenner debuteren, gaf Ronnie Stam en Anouar Diba een basisplaats. Recentere voorbeelden zijn lastig, omdat hij de afgelopen jaren niet als eindverantwoordelijke actief was en ik zijn werk in het buitenland minder op waarde kan schatten.

Laad alle berichten na dit bericht in